2400 Oldal V  « < 2130 2131 2132 2133 2134 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:37:10
Létrehozva: #42621

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 20:29:15) *
Uhhh ez nem semmi!!
Halas itt van tőlünk 25km-re!!
Esetleg tudok segíteni valamit???

Azé a magyar orvosok mégis csak tudnak valamit???
Nem véletlen,hogy világszinten elismerik őket!Máramelyiket!

Nagyon ari vagy, de anyukája ott van, autó is van, úgyhogy nem kell semmi. De nagyon köszi a felajánlást!

A Halasi kórhát mindig is jó volt, és ez most nagyon számított ám! Kár, hogy a magyar orvosok nagy része elmegy innen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mármint pont azok, akik jók.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:40:08
Létrehozva: #42622

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 16:23:43) *
Akkor talizzunk, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá Balcsi!!!

Most olvasom ezt: http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal...ndor_gyilkossag
Szombaton meg egy másik fiatal fiút elütött egy osztrák BMW-s, a zebrán Vonyarcon.
Már mást sem látok az iwiw-en is csak ilyen emlékezős vidiket. Mind zalaiak.

Szomorú ez most már tényleg ám. Az a baj, hogy a bűnözőknek tényleg több joguk van, mint pl. a rendőrnek is.
Sógorom mondta, kinn dolgozik Németben, hogy közúti ellenőrzés volt, ott úgy jöttek felé a rendőrök, hogy egyik kezük a fegyveren. Nem cicóznak.
Itt meg?
Ha ilyet csinálnának, egyből fel lennének jelentve, hogy mit képzelnek.
Béna ez az ország...sok másban is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal..._az_osztrak_bmw
Ez meg a másik.
Szegény, helyes fiúcska volt.

Jé és most olvasom, hogy nagy focirajongó ZTE drukker. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ez tényleg nagyon szomorú.
A bicikli lopás kapcsán én is pont erről beszélgettem a rendőr sráccal, hogy egyszerűen semmit sem tehetnek.
Ha intézkednek annyira vigyázniuk kell, mert különben még ők lesznek meghurcolva. A fegyvert meg elő sem merik venni, pláne nem használni, mert egyből vizsgálat indul ellenük. Ez nevetséges.
Szigorúbb törvények kellenének, és igen is intézkedjen a rendőr és vegye elő azt a pisztolyt, ha szükséges.
Nehogy már a bűnözőknek álljon a világ!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:41:28
Létrehozva: #42623

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 20:37:10) *
Nagyon ari vagy, de anyukája ott van, autó is van, úgyhogy nem kell semmi. De nagyon köszi a felajánlást!

A Halasi kórhát mindig is jó volt, és ez most nagyon számított ám! Kár, hogy a magyar orvosok nagy része elmegy innen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mármint pont azok, akik jók.

Igen,sajnos elmennek!
De őket is meg lehet érteni!
Én is elmennék,ha megtehetném!!!

Csajok!!!
Mekkora lenne már egy siófoki Sereg tali??!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:42:04
Létrehozva: #42624

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 16:30:44) *
Helyes!

Na az üzemorvos szabadságon van, így tolódik a vérvétel a jövő hétre. Hál istennek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:43:23
Létrehozva: #42625

devotee

De édes Bibe cuki név. Mekkora torta, te jóég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Boldog szülinapot neki.

Mi bekajáltunk, tejfölös csirke nokedlivel, hát nem akarok nagyképű lenni, de olyan finom lett, hogy indulhatna egy bajnokságon. És a nokedlim eszméletlen jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ha lesz nokibajnokság szóljatok, indulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Utána (most) sétáltunk itt lenn egy nagy kört (kertváros) most jöttünk fel és most bezabáljuk amit lesétáltunk. A maradékot, hehehe.
Basszus, annyit eszünk ketten komolyan nem hiszitek el. Mint egy négy fős család, esküszöm. Már tervezzük hogy ezzel leállunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De egyenlőre még a Magnum is ott figyel a mélyhűtőben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:44:29
Létrehozva: #42626

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 16:37:44) *
Köszi, nem volt sokkal jobb. A Józsiaimmal ma én sem beszéltem, az Andi szarul van... A másodunokatesómat meg elejtették, hülyéskedtek a hajón, ahol dolgozik és a srác kiejtette a kezéből. Aztán 2 nap után elment egy kórházba, benn feküdt 5 napot és kiengedték, de csak nem volt jól és hazarepült. Amikor leszállt a repülő már nagyon rosszul volt, az anyukája bevitte a halasi kórházba és ott rájöttek, hogy a Noéminek szétszakadt a lépe. 10 napig így volt, a hasába vérzett, fel is volt püffedve. Azonnal megműtötték, kapott egy tüdőgyulladást és az intenzíven fekszik. Nagyon rossz állapotban van. A németek ezt nagyon elcseszték, hogy ezt nem vették észre.

Basszus Angie! Ez megdöbbentő. Azt hittem Németország, na az mégis csak No. Precizitás meg minden. Aztán tessék.
Remélem jobban lesz szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:45:22
Létrehozva: #42627

devotee

Jó lenne a Sereg tali, csak akkor 7végén szerény személyem haza utazik majd Bcsabára! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre 3 napot lehetek otthon, hurrá!

Trixx, nem biztos hogy jó ha húzod. Andi sem ment dokihoz, aztán hétfő hajnalban az ügyeleten kötött ki, mert szó szerint majdnem megfulladt, és még most is nagyon szarul van, holott 2 antibiotikumos szurit is kapott, meg nagy adag Augmentint.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:46:27
Létrehozva: #42628

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 20:43:23) *
De édes Bibe cuki név. Mekkora torta, te jóég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Boldog szülinapot neki.

Mi bekajáltunk, tejfölös csirke nokedlivel, hát nem akarok nagyképű lenni, de olyan finom lett, hogy indulhatna egy bajnokságon. És a nokedlim eszméletlen jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ha lesz nokibajnokság szóljatok, indulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Utána (most) sétáltunk itt lenn egy nagy kört (kertváros) most jöttünk fel és most bezabáljuk amit lesétáltunk. A maradékot, hehehe.
Basszus, annyit eszünk ketten komolyan nem hiszitek el. Mint egy négy fős család, esküszöm. Már tervezzük hogy ezzel leállunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De egyenlőre még a Magnum is ott figyel a mélyhűtőben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Heheheeeee
Még most is röhögök rajta!!!
Nokedli bajnokság(nb)!!!
Majd én leszek az egyik szponzorod!!!
Állom a lisztet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:46:39
Létrehozva: #42629

devotee

Na, én akkor tényleg úgy igyekszek szervezni, de az a hétvége tényleg jó lesz.
Pont szabad, ha minden igaz.

Angie hát szegény...pedig csak egy alapos kivizsgálás kellett volna, illetve nem is olyan alapos. Egyszerű UH, rtg, labor és ennyi. Ezekből már ki is derült volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:48:00
Létrehozva: #42630

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 20:44:29) *
Basszus Angie! Ez megdöbbentő. Azt hittem Németország, na az mégis csak No. Precizitás meg minden. Aztán tessék.
Remélem jobban lesz szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Engem azért döbbentett meg, mert apum 10 évig dolgozott kinn Németo-ban mint művezető, és ott ha valakivel történt valami munka baleset, még ha kicsi is volt, akkor is bevitték a kórházba és alaposan kivizsgálták... Sokszor volt olyan, hogy nem tűnt nagynak a baj, aztán lehetett volna nagy, ha nem veszik észre időben a bajt.

Nagyon szurkolok neki!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:48:18
Létrehozva: #42631

devotee

Hehehe!!!!
Nokedli Nb1.
Indul a nyitány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szurkolók is kellenek!
Vuvuzelát ne hozzatok! Akkor elrontom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:51:19
Létrehozva: #42632

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 20:46:39) *
Na, én akkor tényleg úgy igyekszek szervezni, de az a hétvége tényleg jó lesz.
Pont szabad, ha minden igaz.

Angie hát szegény...pedig csak egy alapos kivizsgálás kellett volna, illetve nem is olyan alapos. Egyszerű UH, rtg, labor és ennyi. Ezekből már ki is derült volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaja, és mondom, 5 napot benn feküdt!! A zárójelentésben az van, hogy zúzódott a csont, de hát azt valahogy csak megnézték, röntgen vagy valami, látniuk kellett volna, hogy nagyobb baj van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az itthoni kórházban sem értik miért nem vették észre a német orvosok, hogy sürgősen meg kellett volna műteni ezt a lányt.

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 20:43:23) *
Boldog szülinapot neki.

Ez aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nokedlibajnokság! No, ha süni állja a lisztet, akkor én meg a tojást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:56:18
Létrehozva: #42633

devotee

Trixi mindjárt ám küldöm, csak lusta vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Amúgy ja, sokat panaszkodik a Zotyám is, mert a saját bőrén érzi, hogy milyen hülye törvények és szabályok vannak itt, és mindenkit véd minden, csak őket nem.
És valóban, az első hír a híradókban is mindig az egy fegyverhasználatnál, hogy: vizsgálják, jogosan használta-e a fegyvert. Amikor még én is simán el tudnám dönteni, hogy naná, hogy jogos volt.
Az erőszak semmire sem jó, és/pedig ellene muszáj lenne fellépni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:57:41
Létrehozva: #42634

devotee

Süni előre is boldog szülinpot a kis Bibédnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen büszkén vigyorog a törta mögül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon birom hogy apa ilyen büszke a kicsi lányára és mindig nézhetjük a fotóit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja és igen, én kérek egy szerelet, majd hozd el a kamionoddal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké Nikol te nokedlikirálylány, és leszek a szurkolód! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én amúgy sem csináltam még mert Zolim nem szereti.

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 20:51:19) *
Jaja, és mondom, 5 napot benn feküdt!! A zárójelentésben az van, hogy zúzódott a csont, de hát azt valahogy csak megnézték, röntgen vagy valami, látniuk kellett volna, hogy nagyobb baj van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az itthoni kórházban sem értik miért nem vették észre a német orvosok, hogy sürgősen meg kellett volna műteni ezt a lányt.

Ez aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nokedlibajnokság! No, ha süni állja a lisztet, akkor én meg a tojást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké, enyém a só! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:59:02
Létrehozva: #42635

devotee

Igen, a lányos apukák a legcukibbak! Ezt mindig is tudtam! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 20:03:34
Létrehozva: #42636

devotee

Jaj lányok!!!Mielőtt elpirulnék elmegyek fürdeni,aztán aludni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi mindenkinek!Átadtam!!Még meg is puszikáltam helyettetek!!

Jó éjt mindenkinek!!

Ja,meg pucikálok mindenkit!!!(ugye Niki?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 20:07:48
Létrehozva: #42637

devotee

Na, most már tényleg minden megvan, hogy benyújtsam a jelentkezésemet a bajnokságra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy anyukámmal szoktunk ezen hülyéskedni, mert ő olyan isteni palacsintát csinál, egyszerűen a tésztája, nem is értem, szóval mennyei és arra szoktuk mondani tesómmal mikor kicsik voltunk, hogy nyisson egy büfét és induljon egy bajnokságon is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, egy egyszerű uh tényleg megmutatta volna, ha csinálnak.
Hát ez most egy rossz tapasztalat. Öcsémet ugye kinn él, őt is műtötték ott, mert sürgős volt és muszáj volt ott, de szerencsére minden oké volt és nagyon kedvesek is voltak vele.
A magyar orvosok, szakdolgozók tényleg nagyon jók higgyétek el, tudom hogy sok a bumfordi, meg van aki nem való, de ugye ilyen mindenhol minden szakmában van, meg a körülmények sem, de tényleg mondom és nem azért mert nővér vagyok, de nagyon jók.
Pl. a terhesgondozásunk is világszínvonalú. Szinte sehol nem néznek meg annyi mindent egy terhesség alatt, mint Magyarországon.
Sajnos a jó dokik tényleg kimennek.
És ha csak magamat mondom, mi is sokkal többet tudunk, és nagyobb a gyakorlatunk, mint egy más nyugati nővérnek. Mondjuk pont azért, mert a kényszer szülte, hogy több mindenben bevessenek minket. De ezt mindenki mondta, aki járt külföldön, Amerikában, EU-ban tanulmányúton, és az orvosok is ugyanezt mondták.
Csak sajnos igen, előfordulnak olyan dolgok, amiknek nem kellene.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 20:16:04
Létrehozva: #42638

devotee

Pucikállak Süni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 04. - 20:43:53
Létrehozva: #42639

devotee

na kukucs
micsoda élet volt itt ma

Angiem, atyaég, micsoda nap... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) unokatesódnak jobbulást, biztos hamarosan helyrejön.

Trixx, a gyakornokság ingyenes, de adnak igazi referenciapapírt, mindennel, megf elismertethetem kreditként az egyetemen. plusz legalább olyasmi, ami nekem való. nem újság amúgy, hanem onlájn, az Educatio Közhasznú Társaság Kommunikációs Igazgatósága, az a szervezet amelyik a teljes magyar felsőoktatás információs részéért felelős, ugyebár, és egészen konkrétan most indult el a diplomantul.hu honlap, ami a felsőoktatásból kikerülteknek szól, igazából oda fogok dolgozni. nemcsak írás meló hanem pr és rendezvényes dolgok is lesznek. izgi lesz.

Vica, hamarosan mész melózni vissza? ez jó. biztos fura lesz, de jó lesz azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, hehe, nekem is leégett a fejem a tatabányai medansziés bulin ám XDDD édes lehetsz XDD jajj, a kis csajszid meg egy imádat

Usi, a kocsitok bonanza szüzessége XDDDD dilis vagy

Niki, édes vagy a bajnok főztöddel. én is mindig ezt mondom, hogy nem azért hogy arcoskodjak, de már megint jót főztem
és tényleg elég durva a rendőrség helyzete, jaja, meg most megint volt ez a rendőrgyilkosság, aksóörsön ez a lövöldözés. brutál.

na? kinek nem kommunikáltam még? szerintem mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, képzeljétek, jó is, rossz is van.
jó, hogy betanítottak másik kampányra a melóhelyen, ami sokkal könnyebb, és kb kétszer annyi pénzt lehet vele keresni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
rossz viszont hogy tök rossz irányba változott a másik kampány feltételrendszere, nem lesz egyszerű az értékesítés.
és az anyukám beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
semmi komoly valószínűleg, simán gyógyszeresen kezelhető, a pajzsmirigyével van valami, lefogyott, ezért elment vérvételre, és ott derült ki, hogy a pajzsmirigye rosszul műxik. de nincs megnagyobbodva meg semmi, úgyhogy elvileg nem komoly. de azért aggódom, mostmár mennék haza hozzá. szerdán megyek is.

na, ma házitündér voltam. bevásároltam, kimostam az összes ruhánkat, és Editet meleg vacsival vártam. olyan bolognait főztem hogy ihaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is mehet bajnokságra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most meg megyünk át az Alleba, (a szomszéd plázába), megnézzük az Inceptiont. jó későn kezdődik, klassz lesz utána melózni kelni reggel, de baszok rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 20:54:15
Létrehozva: #42640

devotee

Loli nyugi. Nekem ugyanez a betegségem. Vagy várj, attól függ, hogy működik. Alul,-vagy túl.
De gyógyszerekkel sima ügy, főleg az alulműködés.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mozizást!
Akkor azért jól "haladsz" a munkával...

Tényleg, Vica dolgozó nő lesz ismét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Új státusba lép. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2130 2131 2132 2133 2134 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
153 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (153 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: