2400 Oldal V  « < 2131 2132 2133 2134 2135 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.08. 04. - 20:57:04
Létrehozva: #42641

devotee

csövike nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
rég jártam erre. nem tudom kivel mi van majd, ha a hosszú esték jönnek akkor inkább leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
további szép nyarat mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj képzeljétek megyek ozzy koncertre, mert jön pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon buli lesz, de nem annyira, mint martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó jó zsófizást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
puszi csövike mkienk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 04. - 20:58:58
Létrehozva: #42642

devotee

hát Niki, ezt te biztos jobban tudod. ha lefogyott, akkor gondolom, hogy túlműködik, nem? foggalmam nincs az ilyesmiről

jah, melóval jól haladok, elégedettek velem, főnök mindig megdícsér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, mennem kell, le ne késsük amúvit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 21:04:16
Létrehozva: #42643

devotee

Oké csá.

Igen, elvileg akkor túlműködik, ha fogyott.
De ez egy kezdődőnél nem törvényszerű. Egyedül a labor ami a biztos ilyenkor. Nekem semmilyen tünetem nem volt, és jelenleg sincs. Véletlenül derült ki.

Akkor én is megdicsérlek! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 04. - 22:49:46
Létrehozva: #42644

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 20:40:08) *
Ez tényleg nagyon szomorú.
A bicikli lopás kapcsán én is pont erről beszélgettem a rendőr sráccal, hogy egyszerűen semmit sem tehetnek.
Ha intézkednek annyira vigyázniuk kell, mert különben még ők lesznek meghurcolva. A fegyvert meg elő sem merik venni, pláne nem használni, mert egyből vizsgálat indul ellenük. Ez nevetséges.
Szigorúbb törvények kellenének, és igen is intézkedjen a rendőr és vegye elő azt a pisztolyt, ha szükséges.
Nehogy már a bűnözőknek álljon a világ!!!!!!

hát pedig sajnos ez van! tényleg már több joguk van a bűnözőknek, mint a rendőröknek!
na hát hülye és semmitmondó példának tűnhet, de mikor apu szolgálat után hazasétált az őrsről, mikor még nem nyugdíjazták, akkor a mellettünk kettővel lévő oviból jöttek ki a gyerekek a szüleikkel és hallotta, hogy az egyik anyuka persze nem rossz szándékból, de mondta a gyerekének, hogy ne rosszalkodjon, mert elviszi a rendőrbácsi. Na apám ezen kiakadt, mert épp olyan napja volt, és mondta, hogy nem igaz, hogy már a gyerekekbe is belenevelik ezt a lenézéses/ellenszenves felfogást, viselkedést rendőrökkel szemben. Pedig az lenne a lényeg, hogy megbecsüljék őket, ugyanúgy mint a tűzoltókat vagy az orvosokat vagy bárkit, aki az életét kockáztatja a "mezei emberek" biztonságáért vagy életéért.
ÉS azért azt még tegyük hozzá, hogy a rendőrök lejáratásában elég rendesen benne van a média is a zsebre tett bíróság stb. mellett. Mert ha nem lenne a bulvár sajtó meg az értelmesebbnél értelmesebb tévéműsorok ilyen szenzációhajhász mocskos banda, akkor nem engednének teret ilyen és hasonló lejáratási hadjáratokhoz és talán nem gázolnának halálra vagy lőnének le rendőröket...
bocs, néha szakad a cérna nálam is.

Angie: jesszus, akkor nagyon nagy szerencséje volt az uncsidnak!!!!!! hála az égnek és az őt kezelő orvosoknak!!!! Andinak meg jobbulást!!!
és az uncsidék beperlik a német kórházat? én tuti beperelném!!!! (bocs Niki, ha nem értesz egyet!)

süni: jól nézett ki ez a torta! ettem volna belőle én is egy szeletet (vagy kettőt! XD) milyen ízű?
hát ha összejön, akkor jó sereg talit nektek Siófokra! én tuti nem megyek strandra meg napra, köszi! XD

Niki: mi most három napig ettük a csirkepörköltet nokellával! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szeretem a nokedlit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiskoromban volt hogy azt is reggeliztem XDDD anyum is díjnyertesen csinálja és noha a tojásos nokellát jobban szeretem, ez a csirkepörköltes is nyami volt nagyon!!! (pedig a pörkölteket nem is szeretem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Lola: jaja, a DM-es szüzességét azonnal elvettük, amint megszereztük a zöld macsekot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a Bonanzásat csak ma! XD apu csak nézett rám értelmesen mikor ezt lelkesen ecseteltem mikor már jöttünk lefelé vele a hegyről munka után (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
anyudnak meg jobbulást!!!

jó ét sereg!

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs248.snc4/39738_143762552319328_100000567521816_341107_5509807_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 05. - 05:43:25
Létrehozva: #42645

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 04. - 21:43:53) *
na kukucs
micsoda élet volt itt ma

Vica, hamarosan mész melózni vissza? ez jó. biztos fura lesz, de jó lesz azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.

Igen nagyon úgy néz ki megyek vissza a melóba.Fura lesz az biztos de majd csak visszazökkenek.

Jobbulást az anyukádnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A szülés után nálam is felmerült,hogy gond lehet a pajzsmirigyemmel mert rosszul éreztem magam,nagyon dobogott a szívem és sápadt is voltam.Aztán a háziorvos elküldött vérvételre mondván lehet ,hogy vashiányom van.Hát nem volt.Akkor kitalálta,hogy lehet a pajzsmirigyemmel van baj és volt egy kis eltérés tényleg az egyik eredményemnél.Be is akart küldeni az SZTK-ba ahol a pajzsmiriggyel kapcs vizsgálódnak de nem mentem.A következő vérvételnél meg jók voltak az eredményeim.

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 21:54:15) *
Loli nyugi. Nekem ugyanez a betegségem. Vagy várj, attól függ, hogy működik. Alul,-vagy túl.
De gyógyszerekkel sima ügy, főleg az alulműködés.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mozizást!
Akkor azért jól "haladsz" a munkával...

Tényleg, Vica dolgozó nő lesz ismét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Új státusba lép. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Új státusz?Inkább régi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vissza a varrógép mögé.

Niki ezen a nokedlibajnokságon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem szeretem a nokedlit.De a férjem és a lányom igen ezért muszáj főzni.

süni nagyon aranyos a kislányod.Boldog szülinapot neki.
Hihi abból a tortából én is ettem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 05. - 07:14:59
Létrehozva: #42646

devotee

Sziasztok, jó reggelt!

Lola, jól hangzik ez a gyakornokoskodás és az, hogy a főnököd meg van veled elégedve. Ügyi csaj vagy, csak így tovább. Anyukádnak meg jobbulást!!!! Remélem semmi komoly.

Usi, úgy néz ki, hogy per lesz majd ebből az ügyből.

Vica, tök jó, hogy megmaradt az állásod és vissza is vesznek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 05. - 09:42:07
Létrehozva: #42647

devotee

Angie: na nem csodálom, hogy perelnek!!!

változott a mai terv. reggel apunak be kellett vinni mamát papához a kórházba, mert az öreg kiakadt. kíváncsi leszek a fejleményekre. de legalább így pihizhetek kicsit. bár most fogom folytatni a gépeléses melóm. de legalább itthon vagyok az ágyikóba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 05. - 13:15:37
Létrehozva: #42648

devotee

Egyetértek Usi, tényleg pereljék be.

Ugyan, én elég sokszor kiakadok így, hogy az ember tehetetlen bizony én is kifejtem ami bennem van néha úton-útfélen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
És nagyon igaz amit mondasz a példa, épp akartam mondani. Miért kellene rendőrtől félni, és miért ijesztgetnek másokat velük. Nem inkább a bűnözőktől kellene félni meg ijesztgetni? Ha már...
Semmi sem fog változni addig, amíg ez lesz.
Mikor volt a székház előtt is a balhé, én értem, de az erőszaktól nem lesz jobb. És ők mit csináltak? A rendőrök. Védekeztek. Nem ők mentek oda balhézni. Szóval ezért nem értem mikor őket szapulják. Örülnének neki nem lenne semmi dolguk, nem még izé...pff.
Az meg hogy ők is lövöldöztek, hát sajnos ez van, még szép. Én is azt csináltam volna, nem majd ottan nézegetek, hogy jöjjenek nekem. Meg amikor indultak feléjük tankkal, mármint a rendőröknek. Hát komolyan, tiszta röhej.
Sajnos ilyenkor nehéz kiselejtezni az embereket. Tényleg van olyan ország, ahol ezen nem hőbörögnek, egyszerűen aki meg rosszkor van rossz helyen, így járt. Még ha durván is hangzik.
Van egy-két hely ahol pl. egy focimeccsen, ha balhéznak (pár országban igen keményen csinálják, durvábban mint itt) akkor mennek ütnek, nem válogatnak közben lehetetlen is, hogy hé te rosszalkodtál? Nem, akit érnek ott van, azt ütik.

És az a véleményem, hogy igenis, én nyugodt állampolgár vagyok, szabályokat betartom, igyekszem, szóval aki meg nem, az vessen magára, lépjenek keményen ellenük.
És nagyon sok más ismerősömnek is így gondolja, hogy akkor lenne tekintély.
Na meg a törvények. Zotyám mondja, hogy ő hiába fogja el az ürgét is viszi be, jövő héten már kiengedik. Aztán eljátsszák ugyanezt vagy nyolcszor.

Néha jól ki is káromkodom magam, hogy vazze, jönnék haza Balcsiról szép nyugodtan kocsival, erre lelőnek vazze, hát komolyan erre mit lehet mondani. Semmit.
Illetve egyet lehet: minden nap elmondod százszor annak akit szeretsz, hogy szereted. Csak hogy még jobban tudja. Ki tudja, látod-e még viszont.

Na hoppá jól leírtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica a dolgozó nő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apai mamám is varrónő. Jó is az. 85 lesz jövőre, de még most is eldolgozgat csekélyke pénzt, egyéb dolgokat kap ismerősöktől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 05. - 13:38:34
Létrehozva: #42649

devotee

Mellékelt állomány:  pic65383.jpg ( 30.48K ) Letöltések száma: 10

Ittatok már ilyet?
Nagyon fini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 05. - 13:43:59
Létrehozva: #42650

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 05. - 14:38:34) *
Mellékelt állomány:  pic65383.jpg ( 30.48K ) Letöltések száma: 10

Ittatok már ilyet?
Nagyon fini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rostos kolbászlé. Hmm hát ha jobban meggondolom, már igen.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 05. - 13:49:34
Létrehozva: #42651

devotee

Lola: még egyszer grat az új állásodhoz. Nagyon jól hangzik. Gondoltam is utána hogy tuti onlájn, csak már nem volt kedvem módosítani a hsz-t.... Anyukádnak jobbulást kívánok, remélem nem komoly. A kolléganőmnek is volt pajzsmirigy gondja, és úgy tudom pár hónap gyógyszeres kezelés után helyreállt a dolog. Még gyógyszert sem kell szednie.
Usi: nagyon egyet értek a rendőrökkel leírtakkal kapcsolatban.
Niki: na a focimeccseken tényleg nagyon durva a helyzet. Ezt nem szabadna engedni, mármint hogy ott balhézzanak. Vigyék be mindet és kapjanak komoly büntetést (is). Hogy többet ne legyen kedvük vandálkodni. Szigorúbb törvények kellenek!!!!!!! Az viszont tényleg elég kényes kérdés, hogy mi van akkor ha egy békés szurkoló belekeveredik....
Angie: nem is csodálom hogy perelnek. Ez nagyon komoly mulasztásnak tűnik.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 05. - 14:05:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 05. - 14:03:02
Létrehozva: #42652

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 05. - 10:42:07) *
Angie: na nem csodálom, hogy perelnek!!!

változott a mai terv. reggel apunak be kellett vinni mamát papához a kórházba, mert az öreg kiakadt. kíváncsi leszek a fejleményekre. de legalább így pihizhetek kicsit. bár most fogom folytatni a gépeléses melóm. de legalább itthon vagyok az ágyikóba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó neked, most irigyellek. Itt senyvedek az irdában, pedig legszívesebben otthon pihiznék az ágyikóban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Remélem azért jó van a papád.

Usi ismét egy csudiszép képet raktál be. Már-már azt hiszem csak nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BW & Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A kedvenceim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 05. - 14:37:12
Létrehozva: #42653

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 05. - 14:15:37) *
Egyetértek Usi, tényleg pereljék be.

Ugyan, én elég sokszor kiakadok így, hogy az ember tehetetlen bizony én is kifejtem ami bennem van néha úton-útfélen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
És nagyon igaz amit mondasz a példa, épp akartam mondani. Miért kellene rendőrtől félni, és miért ijesztgetnek másokat velük. Nem inkább a bűnözőktől kellene félni meg ijesztgetni? Ha már...
Semmi sem fog változni addig, amíg ez lesz.
Mikor volt a székház előtt is a balhé, én értem, de az erőszaktól nem lesz jobb. És ők mit csináltak? A rendőrök. Védekeztek. Nem ők mentek oda balhézni. Szóval ezért nem értem mikor őket szapulják. Örülnének neki nem lenne semmi dolguk, nem még izé...pff.
Az meg hogy ők is lövöldöztek, hát sajnos ez van, még szép. Én is azt csináltam volna, nem majd ottan nézegetek, hogy jöjjenek nekem. Meg amikor indultak feléjük tankkal, mármint a rendőröknek. Hát komolyan, tiszta röhej.
Sajnos ilyenkor nehéz kiselejtezni az embereket. Tényleg van olyan ország, ahol ezen nem hőbörögnek, egyszerűen aki meg rosszkor van rossz helyen, így járt. Még ha durván is hangzik.
Van egy-két hely ahol pl. egy focimeccsen, ha balhéznak (pár országban igen keményen csinálják, durvábban mint itt) akkor mennek ütnek, nem válogatnak közben lehetetlen is, hogy hé te rosszalkodtál? Nem, akit érnek ott van, azt ütik.

És az a véleményem, hogy igenis, én nyugodt állampolgár vagyok, szabályokat betartom, igyekszem, szóval aki meg nem, az vessen magára, lépjenek keményen ellenük.
És nagyon sok más ismerősömnek is így gondolja, hogy akkor lenne tekintély.
Na meg a törvények. Zotyám mondja, hogy ő hiába fogja el az ürgét is viszi be, jövő héten már kiengedik. Aztán eljátsszák ugyanezt vagy nyolcszor.

Néha jól ki is káromkodom magam, hogy vazze, jönnék haza Balcsiról szép nyugodtan kocsival, erre lelőnek vazze, hát komolyan erre mit lehet mondani. Semmit.
Illetve egyet lehet: minden nap elmondod százszor annak akit szeretsz, hogy szereted. Csak hogy még jobban tudja. Ki tudja, látod-e még viszont.

Na hoppá jól leírtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica a dolgozó nő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apai mamám is varrónő. Jó is az. 85 lesz jövőre, de még most is eldolgozgat csekélyke pénzt, egyéb dolgokat kap ismerősöktől.

Niki elgondolkodtató amiket mondasz......

Ja újra dolgozó nő leszek...... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Az én mamám 74 éves de nem varrónő.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 05. - 16:06:31
Létrehozva: #42654

devotee

Gyerekek, én többet nem nézek időjárást.
Kivel szórakoznak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na mindegy...
Fél nap múlva mást írnak, és mondanak most volt időm kifigyelni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bár igaz, hogy csináltunk helyette mást, de pl. tegnap és ma sem terveztünk be direkt azért strandolást, mert úgyis rossz lesz az idő. Erre? Verőfényes napsütés felhő nélkül, szakad rólam a víz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 05. - 16:24:06
Létrehozva: #42655

devotee

sziasztok

anyukámnak kórházba kell mennie. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
gondolom csak kivizsgálják mert nagyon rosszak az értékei, de azért eléggé aggódom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hehe Niki, kapja be minden meteorológus. az egész múlt hétvégénk miattuk alakult úgy, ahogy. jó volt így is nagyon de azért nem így terveztük. úgy volt h megyünk ugye siófokra a nagy ferós mtv iconra, na de egész nap így vihar lesz meg úgy. na, nem mentünk. csak lelléig. mondjuk ott is jó volt, spontán salsa buliban voltunk, megtáncoltattak minket, meg belógtunk egy lagziba XD meg ilyenek, de akkor se így terveztük, nagyon akartam menni siófokra. persze végül semmi gond nem volt az idővel, de bazi mindegy, onnantól kezdve hogy nem mentünk. ehh, idióták
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 05. - 16:26:58
Létrehozva: #42656

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 05. - 17:24:06) *
sziasztok

anyukámnak kórházba kell mennie. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
gondolom csak kivizsgálják mert nagyon rosszak az értékei, de azért eléggé aggódom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hehe Niki, kapja be minden meteorológus. az egész múlt hétvégénk miattuk alakult úgy, ahogy. jó volt így is nagyon de azért nem így terveztük. úgy volt h megyünk ugye siófokra a nagy ferós mtv iconra, na de egész nap így vihar lesz meg úgy. na, nem mentünk. csak lelléig. mondjuk ott is jó volt, spontán salsa buliban voltunk, megtáncoltattak minket, meg belógtunk egy lagziba XD meg ilyenek, de akkor se így terveztük, nagyon akartam menni siófokra. persze végül semmi gond nem volt az idővel, de bazi mindegy, onnantól kezdve hogy nem mentünk. ehh, idióták

Lola jobbulást az anyukádnak.

Majd a kórházban kivizsgálják ,adnak neki gyógyszert és minden rendben lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 05. - 19:28:27
Létrehozva: #42657

devotee

Sziasztok!!!
Megjöttem!

Valszeg egyedül megyek a táborba!
De erről nem akarok beszélni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 05. - 19:34:11
Létrehozva: #42658

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 05. - 20:28:27) *
Sziasztok!!!
Megjöttem!

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 05. - 19:41:12
Létrehozva: #42659

devotee

Sziasztok!!!
Megjöttem!

Szia Süni!!!

Mi történt? Valami baj van?? Jajj, csak ne.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 05. - 19:42:26
Létrehozva: #42660

devotee

Sziasztok!!!
Megjöttem!

Én nem megyek sajna, már mondtam.
Azért biztos jó lesz.

Pár perc, és játszanak a fiúk kosárlabda válogatott meccs.
Sütök hehe, ráérősek vagyunk ma.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2131 2132 2133 2134 2135 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: