![]() ![]() |
2010.08. 05. - 19:43:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok anyukámnak kórházba kell mennie. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) gondolom csak kivizsgálják mert nagyon rosszak az értékei, de azért eléggé aggódom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia Lola! Húúú, ez komolynak hangzik... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jobbulást az anyukádnak, remélem hogy tényleg nincs nagy baj és ez csak egy kivizsgálás. Ölelés!!! Ahogy elnézem ezen a héten nagyjából az egészségügy itt a téma, mármint hogy valakinek a valakije beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szomi... |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:43:25
Létrehozva:
|
|
|
És rossz kedved is van ezzel kapcsolatban Süni? Csak ennyit mondj.
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:44:33
Létrehozva:
|
|
|
Mi az,hogy"jajj csak ne.....??? |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Ma megvettem az első használati tárgyat az új lakásba, egy mikrosütőt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép, szürke, digitális, nagyon kis tip-top. Szerelem volt első látásra, ahogy megpillantottam a polcon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És kaptam hozzá ajándékba zöldségpárolót!!! Közben kinéztem a mosógépet is, csak az nem fért volna be a kocsiba, mert ahhoz a kalaptartót le kellett volna szedni... no, majd azt a jövő héten vesszük meg ha minden igaz, hétvégén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:46:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:47:08
Létrehozva:
|
|
|
Mi az,hogy"jajj csak ne.....??? Baleset vagy ilyesmi... itt most mindenkivel történik valami rossz... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár ahogy érzékelem inkább nagyon pipa vagy. A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 05. - 19:47:55 |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:52:37
Létrehozva:
|
|
|
Baleset vagy ilyesmi... itt most mindenkivel történik valami rossz... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár ahogy érzékelem inkább nagyon pipa vagy. Ááááááá nem Isten ments!!!! Csak kicsit összevesztünk!!! De aki volt már párkapcsolatban az tudja milyen ez! 9év az 9év!!!Hű,de tudok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ennyi idő nem telhet el súrlódás mentesen! De nekem már kezd elegem lenni! Na mindegy ezzel nem fárasztalak benneteket! |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:54:28
Létrehozva:
|
|
|
Lola hát, a túlműködéshez nem nagyon értek, inkább az alulm.-hez.
Lehet felborult neki több mindene ez miatt, és most beállítják. Ha ez megvan, semmi gond nem lesz, sűrű ellenőrzés és gyógyszerek. Hú, ismét nagyot alkottam, isteni finom egyszerű sütike, huszárcsókot csináltam. Jót tesz nekem a szabadság. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:00:29
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááá nem Isten ments!!!! Csak kicsit összevesztünk!!! De aki volt már párkapcsolatban az tudja milyen ez! 9év az 9év!!!Hű,de tudok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ennyi idő nem telhet el súrlódás mentesen! De nekem már kezd elegem lenni! Na mindegy ezzel nem fárasztalak benneteket! Ugyan Süni, biztos nem nagy gond. Csak most ideges vagy, nyugi. Koncentrálj a szeretetre. Én is szoktam dilis lenni, aztán elmúlik. Én mondjuk olyan vagyok, hogy képtelen vagyok haragudni hosszú távon. Mikor kisebb voltam, akkor is mindig mondtam a tesómnak, hogy most nem szólok hozzád. De egy napig bírom. |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:01:47
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááá nem Isten ments!!!! Csak kicsit összevesztünk!!! De aki volt már párkapcsolatban az tudja milyen ez! 9év az 9év!!!Hű,de tudok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ennyi idő nem telhet el súrlódás mentesen! De nekem már kezd elegem lenni! Na mindegy ezzel nem fárasztalak benneteket! Hála az Égnek!!! Jajj, összezördülések mindenhol vannak, de azt hiszem ez érthető. Két külön ember, két külön egyéniség... hiába összetartoznak, azért néha van, hogy elszakad a cérna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 9 év az szép! A tolerancia meg a szeretet ha győz és a kompromisszum, akkor igazán jó egy kapcsolat. |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:04:18
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na délelőtt is melóztam azért, Trixx - gépeltem, ebéd után meg mégis felmentünk befejezni a festéseket. legalább azzal kész vagyunk! szóval dolgos nap volt! Niki: a kolbászlés képet mindjárt tovább is küldtem apumnak!!! XDD nagyon állat! XD egyébként meg teljesen egyetértek azokkal, amiket leírtál a rendőrökkel, focidrukkerekkel és törvényekkel kapcsolatban! na akkor egy kollektív jobbulást mindenkinek, akinek szüksége van rá akár saját részre, akár családtagnak!!! Trixx: köszi, papám jobban lesz hamarosan. az epevezetékéről már lement a gyulladás de valszeg megfázott a kórházban a kereszthuzatban. majd kiderül. Sajnos a váci kórházban nem túl közlékenyek az orvosok vagy a nővérek... no mindegy, ebbe nem megyek bele. a lényeg, hogy megoldjuk. süni: sajnálom, hogy súrlódás volt/van otthon! de előbb-utóbb remélem elsimul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: holnap mikor várható az érkezésed? |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:05:49
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan Süni, biztos nem nagy gond. Csak most ideges vagy, nyugi. Koncentrálj a szeretetre. Én is szoktam dilis lenni, aztán elmúlik. Én mondjuk olyan vagyok, hogy képtelen vagyok haragudni hosszú távon. Mikor kisebb voltam, akkor is mindig mondtam a tesómnak, hogy most nem szólok hozzád. De egy napig bírom. Én is ilyen vagyok,mint te! Sokáig én sem tudok haragudni! Lehet,hogy alszom rá egyet és akkor másként látom majd az egészet!! Úgyhogy le is fekszem!!!Kipihenem magam! Jó éjt Sereg! |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:15:04
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, aludj rá egyet. Egyébként ez a mondás nagyon találó.
Mivel felfrissül a szellem, az agy, sok olyan dolgom volt amiben nem tudtam dönteni egy napomon, bármely napomon, és felkeltem reggel és egyszerűen magától értetődő volt, hogy épp mit fogok tenni. |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:20:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 05. - 20:27:24
Létrehozva:
|
|
|
Ja tudom már mire vár a Süni.
Pucikállak Süni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Usi, egy tanács, és mindenkinek (saját bőrömön, illetve munka során) ha akarsz valamit tudni magad vagy hozzátartozód állapota kapcsán, kérdezz, kérdezz és kérdezz. Nem fog hülyének nézni a doki, és nem fogja idegesíteni, csak ők ilyenek, sietnek és magától értetődik nekik minden, azt hiszik mindent tudunk. Soha nem fog elküldeni, hogy nem mondok semmit, ilyen nincs. Max. azt mondja, hogy várjon 5 percet pl. és elmondja. Nővér meg eleve nem mondhat semmi tájékoztatót, csak hogy jobban van, és hasonlókat. De tényleg, ez jó tanács és fontos. Többször jártam már így, és utálom, ha úgy jövök el egy dokitól, hogy semmit sem tudok és értek. Fel is szoktam írni egy cetlire a kérdéseim, csak hogy mindenképp választ kapjak. |
|
|
|
2010.08. 05. - 22:13:18
Létrehozva:
|
|
|
köszi Niki a tanácsot!
igen, ezt már az egyetemen is tapasztaltam, meg máshol is, hogy ha vmit akarsz, nincs más teendőd, mint kérdezni. csak az a gáz, ha akkor sem kapsz választ. (vagy normális választ). jóccakát sereg! |
|
|
|
2010.08. 05. - 22:25:06
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
Sünikém, ne idegeskedj, jó lesz az, majd szépen kibékültök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádjátok egymást, ennyi, kész. na, tegnap éjjel (mer a 22.15ös vetítésre kellett menni...) megnéztük az eredetet. tényleg jó film. nem a levegőbe beszélnek a kritikák. mondjuk azért földbe nem döngölt, nem az a típus, ami engem földbe szokott, de nagyon nagyon jó, tényleg. |
|
|
|
2010.08. 06. - 05:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hehe, azt hittem dörög az ég, de csak a kukáskocsi volt, ami felébresztett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háromnegyed 6-kor (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Úgyhogy erre most kell egy kávé, pedig hetek óta nem ittam reggel kávét, csak mikor beérek, akkor a 3 az egybenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nagyon jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A Placisak meg fészbúkon is fenn voltak, cukik ezek a pasik. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Lola, örülök, hogy tetszett a film én majd valószínű, hogy a jövő héten nézem meg, hétvégén. Mert nincs programom, de itt leszek fenn Pesten. Tudjátok, most minden nap 5-ig leszek benn, mert Andi szabin van mától. Így nem érném el a vonatomat pénteken, amivel haza szoktam menni. Hááá, ma fizetés, Angyalozás, minden lesz, este meg irány Nagymaros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 05:30:51
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Hehe, azt hittem dörög az ég, de csak a kukáskocsi volt, ami felébresztett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háromnegyed 6-kor (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Úgyhogy erre most kell egy kávé, pedig hetek óta nem ittam reggel kávét, csak mikor beérek, akkor a 3 az egybenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nagyon jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A Placisak meg fészbúkon is fenn voltak, cukik ezek a pasik. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Lola, örülök, hogy tetszett a film én majd valószínű, hogy a jövő héten nézem meg, hétvégén. Mert nincs programom, de itt leszek fenn Pesten. Tudjátok, most minden nap 5-ig leszek benn, mert Andi szabin van mától. Így nem érném el a vonatomat pénteken, amivel haza szoktam menni. Hááá, ma fizetés, Angyalozás, minden lesz, este meg irány Nagymaros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt. Angie akkor jónak ígérkezik a napod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A férjecskémnek meg a három hét szabi előtti utolsó munkanapja van.Sóhajtozott is reggel,hogy ez a mai nap hosszú lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |