2400 Oldal V  « < 2133 2134 2135 2136 2137 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.08. 06. - 06:26:40
Létrehozva: #42681

devotee

jóreggelt

atyaisten... ez az elemi szintű kóma... azt se tudom hol vagyok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 06. - 07:37:00
Létrehozva: #42682

devotee

Lola, nem vagy egyedül! fejemben visítok és nagyon úgy hangzik, hogy "kávé! kávé!"

gyerekcsinálós idő van - olyan sötét minden, hogy villanyt kell kapcsolni. és morog az ég és gomolyognak a felhők és szitálgat az eső. nekem jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 06. - 07:57:07
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 06. - 08:04:33
Létrehozva: #42683

devotee

huhh na most nagyon rákezdett a villámlás meg dörgés!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 06. - 09:37:11
Létrehozva: #42684

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 06. - 08:37:00) *
Lola, nem vagy egyedül! fejemben visítok és nagyon úgy hangzik, hogy "kávé! kávé!"

gyerekcsinálós idő van - olyan sötét minden, hogy villanyt kell kapcsolni. és morog az ég és gomolyognak a felhők és szitálgat az eső. nekem jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheeee

Most már nekem is jóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kibékültünk!!!
És mindenki jön a táborba!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja,egyébként fekete erdő torta volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 06. - 09:58:55
Létrehozva: #42685

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 06. - 10:37:11) *
Heheheeee

Most már nekem is jóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kibékültünk!!!
És mindenki jön a táborba!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja,egyébként fekete erdő torta volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Örülök,hogy újra béke van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 06. - 10:22:35
Létrehozva: #42686

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 06. - 10:58:55) *
Örülök,hogy újra béke van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszke Vica!!!
Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ki ez az 5 vendég??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 06. - 12:19:44
Létrehozva: #42687

devotee

na örülök süni, hogy szent a béka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na itt baromi nagy vihar volt, ki is kapcsoltam mindent a biztonság kedvéért, de én élveztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 06. - 12:27:59
Létrehozva: #42688

devotee

Oké-oké!!!Köszi!!

Irány a tábor!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 06. - 13:59:54
Létrehozva: #42689

devotee

Jó bulit, tábort azoknak, akik mennek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi nézd: http://index.hu/tudomany/2010/08/06/az_evt...e_del-dakotara/
Tök jó a videó is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem megyek bele megint a dolgokba, de undorító, amit csinálnak ebből a bűntényből.
Rohadékok, elmondanám amit gondolok nekik. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Lusti vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 06. - 15:27:33
Létrehozva: #42690

devotee

Niki: asztaaaaaa!!! nagyon durva képek meg videó a viharról! tudom, hogy pusztító meg minden, de akkor is gyönyörűnek találom!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sorry!
köszi!!!

na közben ma már csilli-villire kitakarítottam a házat, hogy szép legyen mire Angie jön, bár az építkezés miatt így is kisebb kupi van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajj ez a Twilight-saga paródia nagyon állat lehet!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vHkPJ1ACLrg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 06. - 16:51:56
Létrehozva: #42691

devotee

Sziaztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma nagyon húzós nap volt a melóban. Ki is vagyok agyilag egy kicsit....
Usi: na akkor megvolt a festés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki: szuper volt ez a szupercella. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le is mentettem pár képet a South Dakota mappámba, köszike. 90 dekás jég? Jesszusom, még szerencse hogy ilyen ritkán lakott településre csapott le.
Angie: jó Angyalkázást.
Süni: INTEGETEK!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Grat a 9 évhez. Örülök hogy kibékültetek és nem egyedül mész. Egy jó tanács: mi nők csak durciból mondjuk hogy nem megyünk..., nem gondoljuk ám komolyan. A jó programokat mi is szeretjük, és magunkkal sem szeretünk kicseszni, csak csináljuk a kicsit a fesztivált... Bár képzeld, nálunk ez fordítva szokott lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de én rá sem hederítek ha az uram ilyeneket mond, alszik rá egyet aztán jön hogy akkor mégis menne... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 06. - 17:15:20
Létrehozva: #42692

devotee

Angie: grat a mikróhoz. Na és szuper vásárt csináltál, még zöldségpárolót is kaptál. Ugye milyen jó érzés vásárolni az új lakásba?!
Usi: örülök hogy a papád jobban van. Remélem ki tudjátok kérdezni az orvost, és akkor minden letisztul.
Edó: jó Zsófizást. Még régebben akatam írni, hogy mennyire tetszett a lakásod. Nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg a nappali. Tök ötletesen raktátok fel a polcokat, nagyon jól mutat, na és a piros Martin kanapéd is nagyon tuti, isteniek a színek. Szóval grat a lakás-üzlethez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicus: kellemes szabadságot Gahan Gézának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 06. - 17:24:54
Létrehozva: #42693

devotee

Holnap megyek Katisz kolléganőmhöz, ott töltöm a napot. (Zolim dolgozik sajna)
Jól bevásároltam édességből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3 gyereke van. 8, 5 és 3 évesek. Imádom őket. Annyira jó lelkű gyerekek.
Most megyek, gyorsan kitakarítok.
Pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 06. - 19:24:53
Létrehozva: #42694

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 06. - 16:27:33) *
Niki: asztaaaaaa!!! nagyon durva képek meg videó a viharról! tudom, hogy pusztító meg minden, de akkor is gyönyörűnek találom!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sorry!
köszi!!!

na közben ma már csilli-villire kitakarítottam a házat, hogy szép legyen mire Angie jön, bár az építkezés miatt így is kisebb kupi van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajj ez a Twilight-saga paródia nagyon állat lehet!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vHkPJ1ACLrg

Nagyon ügyi vagy csilli-villi minden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na megy hozzád Angie? Tök szupcsi. Érezzétek jól magatokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hol van mindenki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 06. - 19:27:15
Létrehozva: #42695

devotee

kukucs
loli itt van csak zombi, élni nincs ereje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mesélj valamit de tünemény
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 06. - 21:25:06
Létrehozva: #42696

devotee

Sziasztok!

Hugim elment pendülni egy régi barátunkkal.. én nem mentem, mert h holnap szeretnék lemenni a táborba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igaz, h senki nem jön velem, de mennem kell most már, mert megígértem, h arcot festek gyerekeknek ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy egyedül megyek.. na, ilyen sem volt még.. egyedül megyek, és kocsiban alszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindent visszaolvastam, hát volt mit.. rendesen. Lola.. én is csak azt tudom mondani, mint mindenki más, h jobbulást édesanyádnak.... Angie, nálatok is jobbulást.. tudom, te most Zsófinál lógatod.. én is lennék most ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi, örülök, h tetszett a lakásom.... imádom én is. Hugimnak annyira bejön a kis kuckóm, h fel sem ment anyuékhoz, azóta nálam héderezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az sem zavarja, h közben nálam állandó átjáróház van.. simán zuhanyzik,, készülődik, sütögeti a haját, eldiskurál a vendégeimmel.... egyem a száját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most már bulizik.. remélem vigyáz rá Márk, mert nyaktekerentyű lesz, ha nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, örülök, h vissza mész dolgozni.... jó lesz nagyon.. végre kimozdulsz, elfáradsz... persze, tudom így is elfárad az ember, de így fogod igazán fontosnak, és hasznosnak érezni magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni... holnap talizunk, megyek utánatok.. legalább veletek el leszek... vigyáááázzzz.. megyeeeeeeeek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem.... nem leszek tök egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zsófi... ezek a képek.. imádom... azta.. de jó ez a sezmü... tényleg.. nekem is van ám szemüm, csak ritkán hordom.. most meg konkrétan nem is tudom, mert kiesett az üveg belőle.... majd elviszem, és megcsináltatom... minusz msáfeles a szemem... és nem hordom.. nem zavar, h rossz a szemem... ami nagyon érdekes! jujjj.. hát senki nincs itt, pedig most nagyon ráérek.. csak kicsit pakolászgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) h holnap legyen meg már minden, mire indulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 06. - 21:25:47
Létrehozva: #42697

devotee

Sziasztok!

Na, nekem ma nagyon hardcore napom volt. Délben ettem meg a reggelimet és háromkor sikerült az ebédemet is elfogyasztani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye ma volt fizetés... hát e miatt már reggel izzottak, a vonalak. Aztán összeszedtem a létszámot gyorsan, közben folyamatos kapcsolatban voltam Angyalommal, mert megígértem, hogy ha ömlik az eső, akkor kiszaladok érte a metróhoz. Persze szakadt, szóval ezerrel elmentem érte, aztán vissza a céghez. Addigra lett nekem is melóm, felvettem a fizetésem, igyekeztem a lassan "lángoló" íróasztalom oltani, hogy némi tűzoltó jelleggel a legfontosabbakat elintézzem... egyfolytában csörgött az a buzi telefon. Közben Angyalom is végzett, felmérte az új munkáját, megkapta a terveket a Csabitól. Hát nekem meg lett posta, aztán őt visszarepítettem a metróhoz, feladtam a postát, aztán megint vissza. Addigra lett vagy 70 számla az asztalomon... LOL! Totál kifingtam a mai napban. de jó volt. Mert hát azért tudtunk kicsit beszélgetni Angyalommal, csak elég nagy az a csomó ott a hóna alatt, simán van babszem nagyságú... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Össze-vissza ölelgettem, meg biztattam, hogy nem lehet baj, mert egy Angyal nem lehet beteg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 5-kor akartam lelépni a melóból, de jött egy felhőszaki... és majdnem lekéstem a nagymarosi vonatot, de aztán szerencsére elértem, és már itt vagyok Usiéknál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó fejek a szülei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megetettek meg minden, jót dumcsiztunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most meg lassan alszunk, én hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, jajj, tök jó a mikró!!! Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó ez a vásárlósdi, csak legyen mindenre pénzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, neked is jó pihit! Anyukád hogy van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 06. - 21:26:07
Létrehozva: #42698

devotee

JA, és köszönöm az albumokat bébi.. még nem szedtem le őket, majd megteszem.. csak nem volt rá időm.... de megérkeztek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 06. - 21:41:34
Létrehozva: #42699

devotee

Na sziasztok! Most nem lustultam és bejelentkeztem a saját nevemen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, összeszedtem az állomáson Angie-t, de a mai barangolás a városban már elmaradt - jelentem a 3. viharunkat fogyasztjuk és ez elég kitartó darab. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na szóval gumilabda Angie beszámolója után...

Edó: szívesen az albumokat, még messze a vége, szóval lesz még jó néhány!
A táborosok meg szegények jó szar időt fogtak ki! :S de azért drukkolok, hogy jól sikerüljön! Edó bébi, nézd a jó oldalát: odafele kocsiban azt üvöltetsz, amit akarsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Zsófinak meg jó züllést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: papámnak már nincs baja az epéjével, de kiderült hogy enyhe tüdőgyuszija van, ami eddig nem látszott a vezetékgyulladástól és addig nem engedik ki, míg meg nem gyógyul. maradjon is benn!

na most úgy ennyi jutott az aszembe. megyünk csicsizni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap meg filmezünk meg csavizunk, ha nem szakad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 06. - 21:50:17
Létrehozva: #42700

devotee

Usi.. papinak jobbulást!

Jaja.. azt üvöltök, amit akarok.. azért jobb lett volna veletek.... kicsit tartok tőle
Tök idegen hely... jó, azért gondolom az arcok ismerősök lesznek.. meg gyorsan vegyülök.. de mégis... egyedül alszom majd a kocsimban is... hát nem tudom... kicsit gáz... no mindegy.. ilyen még úgysem volt.. majd fotózok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2133 2134 2135 2136 2137 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: