![]() ![]() |
2010.08. 08. - 17:08:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, én is épp erre gondoltam, hogy mennyire más lehet így felnőtt fejjel.
Sok filmet néztünk már mi is újra, és volt ami mára nagyon gagyinak tűnt, de volt olyan is, amit felnőtt fejjel még jobban értékeltünk pl a Tortúra. Na szasz Süni! Mesélj! |
|
|
|
2010.08. 08. - 17:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csajszik!!
Tábor??Hmm! Jó volt!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az első nap csak egyedül mentem le a buliba(amit nem is bántam hehe)!A páromnak nem volt kedve!Így Ő is ott maradt a szálláson a húgommal meg a lányommal!Meg is ittak két üveg bort! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az elején nehezen oldódtam,de aztán jött a Kesik barátunk és vele úgy elvoltam!Meg aztán jöttek a Judyék a Noémiék meg egy két ismerős arc!És így velük elvoltam!(Az eleje olyan nehezen indult,hogy még azt is megkérdeztem magamtól,hogy mi a f*szt keresék én itt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Az első nap is volt valami tribute zenekar,de engem ezek sem győztek meg(a BC sem)!!Nekem frontember problémáim vannak ezekkel a zenekarokkal!De nem csak nekem!Tartottam egy kis közvélemény kutatást,de csak magamnak!!! Bezzeg a második napon a DAMAGE!!!Na Ők igen!!Nagyon jók!Az eddigi legjobbak!Látszik rajtuk,hogy élvezik amit csinálnak,meg értik is!!! A frontember meg az eddigi legnagyszerűbb akit láttam!(ilyesmi zenekaroktól)!Együtt él a zenekarával a közönséggel és még a hangja is jó!! Egyszer lejött közénk amikor egy hosszabb gitárszóló volt,pont beállt mellém!Én meg odaszoltam neki,hogy "Mi van,vegyülsz egy kicsit"?Erre aszongya,hogy"Jaja,úgy is olyan ritkán látom a zenekaromat koncertezni!" (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Úgyhogy nekem eddig ők a legjobbak!Meg úgy vettem észre,hogy a közönség nagy részének is! Volt foci is!Tegnap délután!Mire odaértünk már ment egy meccs!De csak az a két csapat volt!Na én gyorsa összeszedtem még egy csapatra való embert és így mér nekem is volt csapatom!Másodikok lettünk! Ja meg volt DM kvíz is!!!Ez is nagyon szuper volt! Kb.olyan 20-25-en játszottunk!Elég komoly volt!Mindenki kapott egy 15kérdéses kérdőívet és azt kellett kitölteni,és még az idő is számított!!!Negyedik lettem!!! És a mi Edókánk a harmadik!!!Ügyi volt!!Egy kicsit össze is dolgoztunk!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A második az egyik focis társam,az első meg valami fiatal kis zenészgyerek,Őt nem ismerem! Úgyhogy összegészében nagyon jó volt ez a tábor!Megyek legközelebb is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,az időjárás!!!Annyira nem volt gáz!Az első éjszaka volt egy kis vihar meg egy kis eső,de nem volt gond!Kétszer háromszor elment az áram egy kis időre,de gyorsan visszajött és már folytatódott minden tovább! Na,kb ennyi!Majd,ha még eszembe jut valami akkor közzéteszem! Fáradt vagyok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 18:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Süni: örülök hogy ilyen jól érezted magad. Látod, csak találtál magadnak cimbiket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gratula a focicsapadtodnak. Na és a 4. helyezéshez a kvízben. He-he Edóval meg összedolgoztatok. Helyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudtam én hogy feltalálod magad, nem vagy te olyan elveszett gyerek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó pihizést! |
|
|
|
2010.08. 08. - 18:15:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi-ke!Köszi a tanácsot,de tudom!Csak néha már ez is úgy fel dudja b*szni az agyamat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A 9évhez még nem kell gratulálni,majd szeptember 29-én lesz,a szülinapomon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj gyerekek!Az első este megittuk a Kesikkel szinte az összes kis üveges gyümölcs levet!Bloááááá Most egy időre bepótoltam a gyümi hiányomat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 18:32:56
Létrehozva:
|
|
|
naaaa, szuper, h jól érezted magad süni!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és gratula a helyezésekhez!!! meg Edónak is grat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesek vagytok! és milyenek voltak a DM partik a zenekarok után? meddig tartottak? szabadban voltak vagy vmi teremben? ja a Damage-et már meg akartam nézni, de még nem jött össze. Még tavasszal felhasználták az egyik hátteremet a flyerükhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 18:48:06
Létrehozva:
|
|
|
naaaa, szuper, h jól érezted magad süni!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és gratula a helyezésekhez!!! meg Edónak is grat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesek vagytok! és milyenek voltak a DM partik a zenekarok után? meddig tartottak? szabadban voltak vagy vmi teremben? ja a Damage-et már meg akartam nézni, de még nem jött össze. Még tavasszal felhasználták az egyik hátteremet a flyerükhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösziköszi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A partyk???!Ja igen! Nekem csak az elsőn sikerült részt vennem,kb négyig!De jó volt!Néha a Kesik szólt a DJ-nek,hogy jó lenne,ha több DM menne!Hisz,azért(is)jöttünk!Meg,hogy amiket kértünk(felírtuk egy papírlapra)azokat is játszaná! Hehe!Egyszer én is odamentem a Dj-hez az én kis humorommal,és kérdezem tőle,hogy kérhetek-e egy számot?! Erre azt mondja:Persze! Én:Akkor jó,kérem a hatost!!!Hehehe De nem nagyon értette!! Na mindegy,biztos az én humorommal van a baj!Bár szerintem nem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szabadtéri volt!Volt ilyen kis három oldalú helység,ami fedett volt a büfével szemben és ott voltak a bulik!Kb 2méter választotta el a kettőt egymástól! A másodikon,azért nem vettem részt,mert a mikor visszaértünk a buli helyszínére akkor a Kesik meghívott egy sörre minket!És utána meg kezdődött a DAMAGE konci és így nem vettem észre,hogy nincs nálunk a pénztárcám!Amikor vége lett a koncertnek elmentünk inni!Ott álltunk a pultnál amikor ez kiderült!(a pénztárcahiány)!Akkor gyorsan telefon húginak,hogy ott van-e valahol a szobában!Ott volt,hálIstennek!Erre eltaláltuk,hogy visszamegyünk érte és útközben megbeszéltük,hogy nem megyünk vissza,mert nagyon fáradtak vagyunk!!Főleg én!!!(foci,kvíz,előző este stb.stb.) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az oka!!Kb,éjfélig voltunk! Ja,meg voltunk Székesfehérváron plázázni(ez sehol nem maradhat el)és vettem egy nagyon frankó napszemcsit!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Jaaaaajjj,de izomlázam vaaaan!!!!(focimiatt) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 19:03:57 |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:04:27
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi-ke!Köszi a tanácsot,de tudom!Csak néha már ez is úgy fel dudja b*szni az agyamat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 9évhez még nem kell gratulálni,majd szeptember 29-én lesz,a szülinapomon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj gyerekek!Az első este megittuk a Kesikkel szinte az összes kis üveges gyümölcs levet!Bloááááá Most egy időre bepótoltam a gyümi hiányomat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, akkor majd akkor gratulálok. He-he a gyümihiányodat pótoltad? Folyékonnyal mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, akkor majd akkor gratulálok. He-he a gyümihiányodat pótoltad? Folyékonnyal mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Egész hétvégén nem ittam csak 3sört meg egy jégert! Valahogy nem kívántam!Lehet,azért,mert nem volt az a nagy meleg!Melegben jobban esik a sör!A többi az Red-Bull volt meg gyümilé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 19:31:13 |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Süni, jájj pont elmentél...
Na örülök, hogy jó volt. Én Cívis Targetre (Csicsa) lettem volna kíváncsi (is) vele szoktam beszélni, és nagyon várta, nagyon készült, DaMage előtt lépett fel. Fociztam volna én is Süni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode-os napok de szuper! Más? Mizu. |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:39:49
Létrehozva:
|
|
|
Izgi a meccs Süni, nem nézed? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gondolom nem.
|
|
|
|
2010.08. 08. - 19:43:23
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
úgy látom jó volt a tábor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök hogy jól éreztétek magatokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem pihis hétvégém volt, itthon punnyadtunk Edittel, főztünk húslevest meg gyrost, kockultunk a gép előtt, meg vihogtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz volt |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:46:32
Létrehozva:
|
|
|
süni: köszi az információkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de azért megéri ez az izomláz, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) újabb remek élmények sokasága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát én röhögtem volna a poénodon, amit lenyomtál a DJ-nek! XD ez olyan mint mikor buszon odamegy vki és kérdi, hogy "szabad itt egy hely?" - "igen" - "akkor 'hely'! XDDDD na közben csináltam új fejlécet a blogomhoz, aki gondolja, itt megkuksizhatja: http://useless-girl-sawsomething.blogspot.com/ |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:48:31
Létrehozva:
|
|
|
Süni, jájj pont elmentél... Na örülök, hogy jó volt. Én Cívis Targetre (Csicsa) lettem volna kíváncsi (is) vele szoktam beszélni, és nagyon várta, nagyon készült, DaMage előtt lépett fel. Fociztam volna én is Süni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode-os napok de szuper! Más? Mizu. Hehe az asszony is mindig ezt mondja!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nemám) Ő is jó volt!Izgult,mint állat!Még a keze is remegett! Egyébként Ő is csapattársam volt! Be is fértél volna csapatba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A végén akár mezt is cseréltem volna veled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók ezek a Mode-os napok!Ha tehetem,egyet se fogok kihagyni!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nincs más!Minden rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd a Judy képeire kíváncsi leszek meg a videóira!Készült egy jó pár! Azt mondta 3nap és fent lesznek! Már alig várom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Izgi a meccs Süni, nem nézed? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gondolom nem. Már nézem! Izgi!!! |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:50:58
Létrehozva:
|
|
|
Jé tényleg Süni?!
Legalább annyira szeretnék vele is talizni, mint veled és sosem jön(-tt) össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha! Mezt cserélni oké persze. Én jól focizok ám, komolyan mondom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na azokra én is kíváncsi leszek kép+videó. Na nyertünk szuper kosár magyar válogatott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:51:23
Létrehozva:
|
|
|
süni: köszi az információkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azért megéri ez az izomláz, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) újabb remek élmények sokasága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát én röhögtem volna a poénodon, amit lenyomtál a DJ-nek! XD ez olyan mint mikor buszon odamegy vki és kérdi, hogy "szabad itt egy hely?" - "igen" - "akkor 'hely'! XDDDD na közben csináltam új fejlécet a blogomhoz, aki gondolja, itt megkuksizhatja: http://useless-girl-sawsomething.blogspot.com/ Heheheheheee Ezt még nem hallottam!!! Hely!!!!Ez jóóóóó!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:56:32
Létrehozva:
|
|
|
Zsola meg itt van, mert kíváncsi, hogy milyen volt a tábor.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááá!!!!!!!!! Hehehe! Süni vazz' valahogy kimaradt a poénos mondat. Ez jó! Hatost hehe! Az az igazság, hogy ez ilyen Niki féle poén-típus. Fárasztó, de üt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Jé tényleg Süni?! Legalább annyira szeretnék vele is talizni, mint veled és sosem jön(-tt) össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha! Mezt cserélni oké persze. Én jól focizok ám, komolyan mondom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na azokra én is kíváncsi leszek kép+videó. Na nyertünk szuper kosár magyar válogatott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszer csak összejön az a tali!!!Bár sokat nem vesztettél velem!Nem vagyok valami jó fej!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hehe Régen én is jól fociztam!Még gólkirály is voltam ,kispályás téli kupán!Pedig nagypályán inkább középhátvéd voltam! De ez már vagy 10 évvel ezelött volt!Na meg 20kilóval is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 19:59:15
Létrehozva:
|
|
|
De igen, biztos jófej vagyol! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni a gólkirály, menj focizni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:01:07
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!!!
Hazaértem én is már néhány órája, de csak most jutottam el a gépig. A vonatom nagyon klassz kis piroska volt visszafelé, úgyhogy kényelem volt a köbön és csend. Usiáknál jól éreztem magam, pénteken kb. úgy festhettem és úgy is éreztem magam, mint egy kifacsart citrom, de ezt írtam is. Este babazsúrosan fél 11-kor már horpasztottunk, és asszem alvási rekordokat döntöttem Nagymaroson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton is sikerült valahogy 10-kor felkelni és ma is, na negyed 11-kor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegény Zsó meg már 8-kor felébredt a kisboltban tartott traccspartira. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szombaton hideg, borult idő volt, de mivel nem esett, így mentünk egy nagy kört, Duna-Part, vár és hasonlók, majd mentünk vissza ebédelni és utána bevackoltuk magunkat a tv elé. Full angolul megnéztünk az Ómen I-III-at, és aztán este meg az Ördögűzőt. Imádom!! "Fuck me Jesus, Fuck me..." Ezek olyan klasszikusok, hogy bármikor meg lehet nézni, és így vagyok a Halloweennel is meg a Péntek 13-al, Sleepaway camp-el stb. imádom ezeket a misztikus/slash horrorokat. Ma meg az Ómen remaket néztük, nekem ez is tetszett, és meséltem is Zsónak, hogy a moziba néhány jelenet alatt majdnem behuggyantottam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csajszi szülei nagyon cukik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis Humor Heroldok, imádom őket. Mikor visszaértem Pestre a borzasztó turistás kinézetemmel betrappoltam a Westendbe és végre vettem új headsettet és egy epilátort. Már kipróbáltam és szerintem nekem jó lesz. A vízforralót és a minihifit majd itt veszem meg, hogy ne kelljen onnan cipelnem. Aztán mikor hazaértem gyorsan porszívóztam, felmostam, kimostam a színeseket és megettem a fincsi főtt kukoricát, amit útravalónak kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy a táborozóknak jól sikerült a hétvége!!! Judyval beszéltem ma, mondta hogy sajnálja, hogy nem mentünk, mert igazán jó volt a hangulat. Csinált sok képet, majd holnap vagy kedden fel is tölti az oldalára. Trixx, jesszus, nem unatkoztál a gyerekekkel. Edzed magad, és ezek szerint nem volt km hiányod vagy egyéb problémád. A gyereknevelés maga a sport... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, az én személyi Angyalom nagyon ki van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És még majdnem két hetet kell várni arra az eredményre. Elvileg 19-én lesz meg, majd akkor is mennie kell a kórházba... Csak ne legyen semmi... Nagyon izgulok! Végig azt mondtam neki, meg hogy próbáljon megnyugodni. Vitt haza munkát, anyagkigyűjtést, és esténként azt csinálja, mondta is, hogy ez valahogy eltereli a gondolatait és gyorsabban megy az idő. De ettől még a kedve és a közérzete nem lesz jobb. Sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 20:02:04 |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:03:32
Létrehozva:
|
|
|
Zsola meg itt van, mert kíváncsi, hogy milyen volt a tábor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááá!!!!!!!!! Hehehe! Süni vazz' valahogy kimaradt a poénos mondat. Ez jó! Hatost hehe! Az az igazság, hogy ez ilyen Niki féle poén-típus. Fárasztó, de üt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is az ilyen poénokat szeretem!!! Akkor én is olyan Niki féle vagyok???? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |