![]() ![]() |
2010.08. 08. - 20:08:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gyerekek, micsoda élmény brrr...
Zotyám épp állított valamit a fegyverén megy el, még a szőr is felállt a hátamon, fúúh komolyan mondom rosszul is lettem. Úgy utálom mikor meglátom azt a szart. Csak valahogy engem ebből kiszokott hagyni de most... brrr...... Vicc: Miért nem lehet az anyóssal bújócskázni? Mert ki az a hülye, aki megkeresi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, amúgy nem, nekem nem én imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:08:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na örülök, hogy egyben hazaértél és még be is vásároltál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és hát igen, anyumék ilyen kis Humor Heroldok - hát valahonnan kellett örökölnöm a humorérzékem!!! XDDD
és örülök, hogy jól érezted magad nálunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár panaszra nem lehetett okod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) etettünk, ittattunk, altattunk és még punnyadtunk is a tévé előtt XDDD jajjjj, aki szereti a Recoilt vagy a Nine Inch Nails-t, annak ajánlom figyelmébe ezt a számot + vidit! How to Destroy Angels - The Space In Between Háttérinfónak annyit, hogy Trent Reznor (a NIN szíve-lelke/énekese) legújabb projectje és az újdonsült felesége énekel benne. Ők láthatók az ágy mellett a földön is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem BAROMIRA BEJÖN!!!! Angie, drága, nem tudnád nekem leszedni a klipet meg az mp3-at? még mindig nem tudok tubusról letölteni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:08:56
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, micsoda élmény brrr... Zotyám épp állított valamit a fegyverén megy el, még a szőr is felállt a hátamon, fúúh komolyan mondom rosszul is lettem. Úgy utálom mikor meglátom azt a szart. Csak valahogy engem ebből kiszokott hagyni de most... brrr...... Vicc: Miért nem lehet az anyóssal bújócskázni? Mert ki az a hülye, aki megkeresi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, amúgy nem, nekem nem én imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is épp így vagyok a fegyverekkel. He-he jó poén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mint a 6. és a hely. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, micsoda élmény brrr... Zotyám épp állított valamit a fegyverén megy el, még a szőr is felállt a hátamon, fúúh komolyan mondom rosszul is lettem. Úgy utálom mikor meglátom azt a szart. Csak valahogy engem ebből kiszokott hagyni de most... brrr...... Heheheeeee ezt már megint félre értettem!!! Jaaaa a szolgálati fegyverére gondoltál!!!!!????? Én meg már azt hittem,hogy itt tárgyalod ki a Zolid pisztolyát........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszittem úgy hívjátok...... Na mindegy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:11:19
Létrehozva:
|
|
|
Niki: ezek fárasztó viccek de kedvelem őket én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj én se szeretem a fegyvereket! anyu soha nem is engedte apunak, hogy hazahozza a szolgálati fegyverét! meg bnőmék az erdőben laknak kb. és a nevelőapjának egyszer elől maradt a revolvere - na hát csak simán ránéztem és kivert a víz meg lúdbőröztem és mondtam Anitának hogy tegye már el a fiókba mert rosszul leszek - de amúgy ő is rosszul volt tőle. föjj! taszít és viszolygok tőle én is! |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:14:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor szerencsésen és kényelmesen hazaértél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem is van epilátorom, szeretem. Igaz már elég régi, gondolom az új modellek már hiper-szuperek és nem is fáj annyira. Heheheeeee ezt már megint félre értettem!!! Jaaaa a szolgálati fegyverére gondoltál!!!!!????? Én meg már azt hittem,hogy itt tárgyalod ki a Zolid pisztolyát........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszittem úgy hívjátok...... Na mindegy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Süni de rossz vagy!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:15:31
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek aludni,mert holnap munka van!!
Még az Edóbabánkat megvárom,hogy mit ír aztán lépek! Jó éjt Sereg!!! Pucikállak benneteket!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Süni!
|
|
|
|
2010.08. 08. - 20:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!
Jaj a Süni engem mindig félreért, vagy mást is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puci mi? Pucika, hehehe! Pisztolya, haha nem-nem. Usi, hát igen dettó ugyanez az érzés, az az igazság, én ilyen beleérzős típus vagyok mindenben bár egyszer kíváncsi voltam, mondtam hogy meg akarom fogni hehe (Süni ne gondolj mást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) és így kifordultan, kinyújtott kézzel húzódozva megnéztem és bazi nehéz, nem is gondoltam volna. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mikor jön az Edóci? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most meg megint meleg idő jön. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát!
|
|
|
|
2010.08. 08. - 20:33:07
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixibébi!
Jaj nem is küldtem neked képet...folyamatban ám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:33:38
Létrehozva:
|
|
|
Niki: én nem nagyon vágytam fogdosni a.... fegyvert (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de megértelek, ha te le akartad mérni a... súlyát XDDDD azért ha vkinek tetszik a belinkelt vidi, akkor plíz jelezzen vissza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na véééégre van időm és most megyek és elkezdem olvasni az IDM-et egybeeeeen! jeeeeeeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:39:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát látod, valahogy mégis kíváncsi voltam Usi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Na, nekem bejön a szám, meg nagyon király a klipje is! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Jönni fog kicsit később Gerifiú is az élményeivel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 20:54:51
Létrehozva:
|
|
|
Niki: na akkor heppi vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
épp most próbálom összeszedegetni ennek a formációnak a számait mp3-ban. Az "A drowning" is tetszik! kellemes hangja van Mrs. Reznornak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) How to destroy angels - A drowning |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:11:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Egy pillanat, elmegyek lezuhanyozni, és máris a tiétek vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nővérem, köszi a felkonfot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:21:05
Létrehozva:
|
|
|
Usi!!!
Annyira egyben vagyok, hogy baromira nem vagyok álmos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ez probléma, mert holnap nem alhatok 10-ig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A bevásárlás spontán jött, csak bementem nézni, hogy mi a kínálat és a Braun epillátorok le voltak árazva, végülis ezért vettem meg, de kipróbáltam és kicsit ugyan kipirosodtak a szőrtüszők, de szépen kiszedte és nem is irritálta a lábamat. Remélem beválik! Jajj, anyukád nagyon aranyos volt, hogy mindig etetni akart XD De hát én tényleg csak ennyit tudok enni, vacsizni meg egyáltalán nem szoktam, vagy nagyon-nagyon ritkán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantom, arany kezei vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most küldöm neked a vidit és az mp3-at. Nekem is bejött ez a dal, de jelen pillanatban az Angyalomnak vett Talk-Talk CD-t hallgatom, amit tőlem kapott, de kölcsönadta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Piszok jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kellene már egy hi-fi... és ez valószínű a jövő héten be is figyel majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie akkor szerencsésen és kényelmesen hazaértél. Nekem is van epilátorom, szeretem. Igaz már elég régi, gondolom az új modellek már hiper-szuperek és nem is fáj annyira. A piros limuzin vonattal jöttem. Utoljára 2 éve mentem ilyennel Tatabányára haverokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azóta nem volt szerencsém a piros csodákhoz, de ma igen. Hát össze sem lehet hasonlítani a pénteki, graffitis, büdös, koszos, orosz vagonokkal... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Annyira nem vagyok otthon az epillátorokban, ez egy nagyon egyszerű, 4000 Ft-os, alapmodell. Nekem megfelel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:23:09
Létrehozva:
|
|
|
Istennő vagy Angie!!!! köszi, most jött le a kis szeretetcsomagod!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és nagyon örülök, hogy neked is tetszik a szám!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké, holnap megmondom anyunak, hogy csókolod a kezeit! XD most már alszik XD ööö... mi untat téged annyira, hogy elalszol??? na azt vedd elő vagy gondolj rá erősen és akkor hátha bealszol! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na akkor szerencsés vagy ha neked beválik az epillátor! nekem túl érzékeny hozzá a bőröm, pedig több mint fél évet használtam, szóval lett volna ideje hozzászokni. A pirosság nálad meg szerintem holnapra le is megy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (jajjj de fura magyarul az IDM! XD pedig úgy írtuk! XD csak aztán ugye angolra fordítottam és úgy olvastam utoljára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:40:40
Létrehozva:
|
|
|
Beérem a Tündérke/Angyalka státusszal, Istennő nem szeretnék lenni, lásd True Blood (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azért megtisztelsz!! Majd megmutatom én mivel szoktam letölteni a vidiket a Tubusról! Lehet úgy neked is menne.
Ok, mindenképpen add át az üzenetem anyudnak. Hogy mi untatna? Hát a Makroökonómia, de most nincs nálam az a jegyzetem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igazat megvallva fogalmam sincsen hol van, valahol Bcsabán... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, örültem, hogy a bőröm jól reagált, már nem is látszik a pirosság sem! Remélem beválik majd! |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én drukkolok, hogy beváljon!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oké, akkor Angyalka leszel XD nem szeretném, ha úgy végeznéd mint a True Bloodban Marian! XD jesszus, most olvasás közben ez a két How to destroy angels és a Placitól a Fuck you megy és most ezek így egyben marhára mélyen érintenek. De jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Geri: na mi az? hol van itt a Niki által beígért beszámoló?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 21:55:40
Létrehozva:
|
|
|
Na figyu, nem semmi!
Fürdik és a miénk! Hehehe! Megjött illatos Geri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |