![]() ![]() |
2010.08. 08. - 21:58:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, reszkessenek a gorilla szőrjeim XD
Köszi, igen Marianre gondoltam pont, ő is istennő volt, de cseppet sem volt kedves... és hogy végezte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, ezek a számok egymás után biztos nagyon brutálisak! Vagyis jó értelemben hatnak rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, megpróbálok aluszni... és kilőni ezt a Talk Talkot, ami annyira jó, hogy már asszem negyedszerre megy végig és nem tudok szabadulni tőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez a Such a Shame álllllatttt!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:02:40
Létrehozva:
|
|
|
Usi jó volt a második is tetszett, köszi.
Jó éjt, megyek! Öcsi puszika! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:07:14
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jipppííí! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre nem érzem magam csodabogárnak, mivel tetszenek a belinkelt zenék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: ja és okés, majd magyarázd el h te hogy szedsz le tubusról (ez lemaradt az előbb). jajaja, kellemesen kicsinál ezen zenék plusz az olvasott anyag keveréke, te kis füves! XD jóccak az alvóknak! |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:32:29
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat, de azt hittem mindenki eltűnt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igazából a beszámolóm nagyjából ugyanaz lenne mint pár héttel ezelőtt, hiszen majdnem ugyanott voltunk, csak pár km.-rel mentünk tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami most másképp alakult az az időjárás volt (sajnos kárunkra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), illetve hogy ennek köszönhetően megfáztam. Mivel ha már ott vagyok a tengeren, nehogy már ne fürödjek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze a fürdés utáni eső nem volt a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Azért a hét legjobb sztoriját leírnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval, úgy mentünk, hogy unokatesóm (aki igazából nem az, hanem nagybátyám keresztfia, de "öccs"-nek becézem xD), nagybátyámék, és egy család akikkel nagyon közeli barátságban állunk. A legjobb az volt, hogy a legidősebb a bratyóm volt, a maga 35 évével, szóval ment a hülyülés rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lényeg... első nap unokatesómmal, aki mellesleg 16 éves, lementünk a partra. Ifjonti hévvel ki is néztünk magunknak két nagyon szemrevaló hölgyikét, sőt! Legnagyobb örömünkre ők is kifigyeltek minket! Kacsingattam rájuk, ők is vissza, vigyorogtunk egymásra, partiban éreztük magunkat. DE!!! Besötétedett, és úgy döntöttünk, felmegyünk. Tudniillik, ahol voltunk, nem voltak rendes lépcsők, hanem sziklákon kellett felmászni. Igen csak Pach Gergő az okos fejével engedett nagybátyja kísértésének, és jól besörözött vele. És ahogy másztam fel, ugrani akartam, de megcsúsztam, belekapaszkodtam öcsibe, mire ő is elcsúszott és mindketten beborultunk egy bozótos árokba! xDD Itt ástuk el magunkat azthiszem egy életre, de a csajok jót nevettek, és másnap is lejöttek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nahát.. nagyjából minden nap így telt. A hét számokban: elfogyott 4 karton sör, két üveg jäger, egy vodka, egy gin, egy karton kóla, 5 karton ásványvíz, 1 karton juice, és sikerült híznom 3,5 kg-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval jó kis nyaralás volt a rossz idő ellenére is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:36:05
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Angie: na örülök, hogy egyben hazaértél és még be is vásároltál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és hát igen, anyumék ilyen kis Humor Heroldok - hát valahonnan kellett örökölnöm a humorérzékem!!! XDDD és örülök, hogy jól érezted magad nálunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár panaszra nem lehetett okod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) etettünk, ittattunk, altattunk és még punnyadtunk is a tévé előtt XDDD jajjjj, aki szereti a Recoilt vagy a Nine Inch Nails-t, annak ajánlom figyelmébe ezt a számot + vidit! How to Destroy Angels - The Space In Between Háttérinfónak annyit, hogy Trent Reznor (a NIN szíve-lelke/énekese) legújabb projectje és az újdonsült felesége énekel benne. Ők láthatók az ágy mellett a földön is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem BAROMIRA BEJÖN!!!! Angie, drága, nem tudnád nekem leszedni a klipet meg az mp3-at? még mindig nem tudok tubusról letölteni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hellóka... JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJ! Köszikösziköszi!!! Ebbe a számba nagyon beleszerelmesedtem!!! Most csak ez miatt léptem be, hogy ezt leírjam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg kell szereznem ezt a számot! Már vagy 4x meghallgattam, annyira jó és a klip meg olyan hátborzongató, de nagyon király, csak az a szar, hogy nincs meg a vége... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:47:15
Létrehozva:
|
|
|
Geri: hehehe, és lett vmi a kiscsajokkal???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
te kis szeszkazán! XD Orchidett: mindjárt elküldöm a számot mailben (+ az A drowning-ot meg a The Believers-t - ez utóbbi nekem annyira nem jön be). Elméletileg még 3 másik számnak is kell lennie, azokat vadászgatom. amint meglesznek, azokat is tudom küldeni). ja és ennek ilyen a vége direkt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szerintem is állat jó a klipje is!!! |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:54:20
Létrehozva:
|
|
|
Nem, mert végül kiderült, hogy szép szál legénykékkel érkeztek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDD
Nem is vagyok szeszkazán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyik nap sem volt komolyabb bajom, csak mindig vigyorogtunk egymásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Három este is eljátszottuk azt, hogy elsétáltunk a 9 (!) km-re lévő nagyobb városba "kikapcsolódni" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebből kb az lett, hogy odaértünk hullafáradtan, beültünk valahova "tankolni' és visszamentünk 2x annyi idő alatt. xDD Olyan 3-és 4 között landoltam az ágyamba mindig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 22:57:34
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Orchidett: mindjárt elküldöm a számot mailben (+ az A drowning-ot meg a The Believers-t - ez utóbbi nekem annyira nem jön be). Elméletileg még 3 másik számnak is kell lennie, azokat vadászgatom. amint meglesznek, azokat is tudom küldeni). ja és ennek ilyen a vége direkt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szerintem is állat jó a klipje is!!! Jaj, angyal vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És tényleg ilyen a vége? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Óóóó.... kár, ez így nekem rövid, sokáig akarom hallgatni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 23:04:07
Létrehozva:
|
|
|
Na, most azthiszem elmegyek aludni... mintha az előbb láttam volna repülni a pizsimet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát nektek! Puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 23:06:22
Létrehozva:
|
|
|
Geri: na akkor nem unatkoztál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper, hogy ilyen jól sikerált a nyaralás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (megint!!!)
Orchidett: hát nagyon úgy néz ki a klip szerint is hogy így van vége, mert ugye pont addigra emészti el a tűz őket. hát majd rakd be ismétlődőre a számot és akkor sokáig hallgathatod! XD közben az első két számot már el is küldtem, most töltődik fel a 3. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ez A drowning is nagyon baró szám szerintem!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 23:06:55 |
|
|
|
2010.08. 08. - 23:06:36
Létrehozva:
|
|
|
Na lépek én is, sziasztok!
Usi: köszi a mélt, 1 adagot megkaptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 23:08:23
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt Geri! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
és neked is Orchidett! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na egyedül maradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 06:52:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixibébi! Jaj nem is küldtem neked képet...folyamatban ám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, gondoltam hogy sok a dolgod, majd küldöd ha lesz időd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 07:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
süni örülök,hogy jó volt a tábor és,hogy jól érezted magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi tetszik a blogod fejléce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie szurk,hogy Angyalkának rendben legyenek az eredményei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, gondoltam hogy sok a dolgod, majd küldöd ha lesz időd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 07:39:03
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! midnenkinek!
ELnézést, de annyira hulla voltam, h nem tudtam írni nektek. Azt mondtam, h haza jövök, és délután alszom kicsit. MEg is beszéltem ezt huugimmal, de egyszerűen nem tudtam elaludni. Úgyhoy elmentünk plázába csavarogni, vásárolni, meg utána a royalba kv-zni..hátha jobban leszek. Azt kell, h mondjam, két napig semmit nem ettem... mellette szombat este elkezdtem inni... és vasárnap csak délután 5-kor ettem... nem ment le kaja a torkomon. Aztán egész estig videókat néztem a lap-topján, róla, a barátairól, pasijáról... nem normálisak, komolyan mondom... nagyon jó fejek, és gyönyörű helyen élnek. Szóval estére annyira kifingtam magam, h már csak mereven feküdtem az ágyamban... még elolvastalak titeket, de írni már nem bírtam. A táborban nagyon jól éreztem magam. Tudjátok, h egyedül mentem le, és tartottam tőle, h majd nem lesz senki, akivel vegyülhetek. Hát persze Süniék, noémiék, Judy ott voltak, őket ismerem, ez azért biztos pont volt. De ismerem én magam, tudtam, h könnyen vegyülök. Kb délben érkeztem meg, Krissz, és Eszti már ott voltak, ők tatabányaiak... meg fent találkoztam a Zolival... tudjátok, a Dave Gahan fiúval.. velök dumáltam kicsit. Aztán befutott KEsik is. Volt egy kisebb foci meccs, én addig ittam egy sört...úgy kaptam Esztitől Aztán jöttek a gyerkőcök, kifestettem a fejüket. Gyorsan átöltöztem, és elkezdtem felmérni a terepet. Hátul már készült a marha pöri... gondoltam odanézek. Hát ott is maradtam. Ott megismerkedtem fiatalokkal, akiket egyszerűen imádtam... onnan kezdve el sem jöttem attól az asztaltól. Az volt az igazság, h szinte senki nem ismert senkit... én meg aztán tényleg senkit.... de annyira jó fejek voltak, h azt el sem tudom mondani... szívtuk egymás vérét, szivattuk egymást, ittunk, röhögtünk..... áááá... olyan paprika szószt kellett nyalni, h nem hittem el. Én még ilyen erőset soha nem éreztem... képzeljétek el, h csak a kanál végén volt egy borsnyi... gondoltam abból nem lehet bajom... úgy volt, h épp mentem oda, és mondták.. gyere csak ide, próbáld ki, meglátjuk mennyire vagy kemény.. gondoltam, OK... hát..... kb negyed órán kersztülk nem tudtam beszélni sem, folyt a nyálam a könnyem, az orrom... rettenet volt.. csak ittam a vizet... Geri, az egyik srác, akit már tuti láttatok klubbokban... annyi fotót csinált... nagyon tetszett neki.. nekem már nem annyira :Szóvalott maradtam.. kiderült, h egyedülv agyok lent, és a kocsimban alszom... de kaptam egy sátrat... Eredetileg a srácok azért húzták fel, mert az lesz a dugós sátor.... de megkaptam... tök fasza volt.. volt benne matrac is, csak a takaróm kellett vinnem mondtam,,,, ha mégis dugni van kedvetek, csak rázzátok meg a sátrat, kimegyek... annyira röhögtek... arra gondoltak, h ha mégis dugni van kedvetek... itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááááhhhh..... tele volt az este csupa ilyen poénnal.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán volt koncert... ami nagyon jól szólt, bár tudnotok kell, h én nem szeretem a tribute zenekarokat... de szerintem sokan vagyunk így ezzel. Ennek ellenére eddig ők voltak a legjobbak szerintem, akiket hallottam.... hol ott voltam, h fent dumáltam Geriékkel.... és akkormár ittam rendesen. Aztán utána elkezdődött a buli... isteni volt... isteni volt egészen addig, míg már nagyon elfáadtam... úgyhogy lefeküdtem a sátramban... éjjel kicsit fáztam... asszem 3x felkeltem... de nem volt gond. Reggel viszont arra keltem, h minden sátorban finganak.. annyira röhögtem.... komolyan... körbe voltam véve sátrakkal.... hol elölről, hol hátulról fingottak.... komoly fesztivál feelingem volt... ennyit fingani.. ezek a pasik... hangosan röhögtem aztán felkeltünk, elég nehéz volt össze szednem magam.... még miután ittam egy kv-t, visszafeküdtem a sátorba fél órára, de aztán kiráztak belőle a srácok, mert menniük kellett. Jó volt nagyon. NAgyon sok emberrel megismerkedtem... nagyon jó fejekkel... nagyon nagyon jól éreztem magam.. nagyon sokat nevettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) komolyan jó fejek voltak.. és sosem voltam egyedül ! Ez volt az én oldalamról, amit én láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) király volt... megérte tegnap fáradtnak lennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most megyek, mert mindjárt itt van unokaöcsém, és megyünk ki anyukáékhoz, aztán emgyünk valami étterembe ebédelni.... jó lesz. Öcsémet nem láttam még 6 éve.. sosem jött össze.. pedig imádom.. dili, mint az én családom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap meg megyünk pestre csavarogni... aztán csüt balaton barátokkal... régi barátokkal, akikkel nem dumáltam már vagy 15 éve.. isteni lesz szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi mindenkinek.. szép napot.. olvaslak ám titeket minden nap, csak nincs időm beírni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 08:39:46
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Vica: na akkor jó, ha tetszik a fejléc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: ejha, látom nem unatkoztál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és látod, megéri egyedül is elmenni ilyen helyekre! szuper, hogy ilyen jól érezted magad és ennyi új arcot megismertél! remélem azóta már rendesen ettél és az étteremben is fogsz! ne csináld ki a gyomrod!!!! sok puszika neked, béb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam, hogy bekómáltál és végül azért nem hívtál este. de no para! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd jól hallgasd meg a számokat, amiket belinkeltem ide, kivi leszek, neked tetszeni fognak-e. ha igen, neked is elküldöm mailben, mint Orchidettnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 09. - 08:41:02 |
|
|
|
2010.08. 09. - 09:40:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó, örülök, hogy jól érezted magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda sztorik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 11:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Gergő haha!
Ez jó! Kár, hogy később mentetek és nem találkoztunk kinn. Nekünk jobb időnk volt, de nekünk sem az az igazi tengerpartos. Az első két nap, meg az utolsó szuper, a többi ilyen felhő jön, elmegy, jön elmegy... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esett is. Tudod, a klímaváltozás. Elvitték Moszkvába a jó időnket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy a meteoristák ma is jól betévedtek, meg ahogy látom a hetet is benézték. Ejj!!! Kánikula ja. Legfeljebb egy szaunában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Usi tetszett az első nekem is úgy tűnt, hogy mintha a végét lecsípték volna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én meg fordítva vagyok, a második talán nekem jobban is bejött. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja Gerifiú amúgy én is híztam a nyaralás-szabi alatt. Mindenből jól bekajáltunk, olyan jó kaják vannak ott. Utána meg az egyéb nyalánkságok... |
|
|
|
2010.08. 09. - 11:55:39
Létrehozva:
|
|
|
Niki: szíved joga a másodikat jobban kedvelni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát mondjuk én örülnék, ha nem jönne vissza a kánikula. de már érezhetően melegebb lett itt szombathoz képest. bár még mindig kellemesen hüvi - pont ahogy szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 17:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Mi ez a kihaltság? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááá, nekem ma közepesen nyugis napom volt. Reggel a szokásos telefonos őrület után mindent szépen el tudtam intézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt, nem kellett kapkodnom, mindennel időben készen lettem. Sőt, már a klímánk is jó, jöhet a kánikula! Ma kezdődik a Sziget, kivi leszek, hogy mennyire hallatszik majd ide a zene. Bár előttem van két nagy panelház, ami eléggé felfogja a hangokat, de morajlás tuti ide fog hallani... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne ha a Kispálból nem csak a basszust hallanám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A villamos már reggel tele volt fura fazonokkal, ma délután meg még többel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma fogok kicsit fordítani. Rákerestem és a magyar Wikin még nincs a Talk Talk zenekarról bejegyzés, ezért kinyomtattam az angolt, hazahoztam és majd elkezdem fordítgatni. Lektorálást azért kérnék valakitől majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Jesszsusom mennyi baleset volt a hétvégén! több, mint 400! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hogy lehet valaki akkora állat, hogy az autópályán a belső sávban cserél kereket???? Romániában nem tanítanak kresszt?? Bakker.... ez durva! Lehet hogy a héten lesz eredménye Angyalomnak. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Csak ne legyen semmi rossz.................. |
|
|
|
![]() ![]() |