![]() ![]() |
2009.12. 10. - 14:48:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem vagyok az a könnyen haragvós vagy sértődős fajta!!! Meg nehogy máááááááááááá,olyan könnyen nem szabadultok meg tőlem!!!! A sereg tag tartson ki!!!!! hehehehehehehehehehe Akkor jó.Nem is akarunk megszabadulni tőled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:49:36
Létrehozva:
|
|
|
A kiröhögésről az jut eszembe, mikor írta Ildi, hogy Z.J. és kérdezte Angie, hogy az meg ki a vihar? Na én ezen röhögtem sírva percekig...
Freestate sereg parti jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:50:34
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó a hasonlatod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veszett szukák... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi lenne ha mind a 12-en itt lennénk...akkor lennénk ám csak összegyűlve... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint most Lenne kavarodás sztem!!!! Csak foszlányokat fognánk fel egymás hsz-ből,mindenki írna mindent!!! Mi lenne?KÁOSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:50:34
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkorát fogunk partizni 30.-án, hogy ilyet még nem láttak a hardcore fanok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a veszett szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, ez nem semmi beszólás volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nézzétek, mekkora!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, hogy az ott lakóknak nem volt vicces, de így távolról az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/...-12-10-csotores |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:51:57
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok lányok, kimentem a menhelyre... majd este beszélünk.. jaaaa.. lehet nem mert én ma LAdy's night--ra megyek,,, ez ottalvós -barátnős, mint a szexy csokoládé est, csak azt most nem lehet... majd még meglátom, mert most még nincs hozzá kedvem!
Pusza |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:53:01
Létrehozva:
|
|
|
A kiröhögésről az jut eszembe, mikor írta Ildi, hogy Z.J. és kérdezte Angie, hogy az meg ki a vihar? Na én ezen röhögtem sírva percekig... Freestate sereg parti jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a ki a vihar is úgy jött spontán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szoktam olyat is mondani "Hogy a viharba ne..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:53:33
Létrehozva:
|
|
|
A kiröhögésről az jut eszembe, mikor írta Ildi, hogy Z.J. és kérdezte Angie, hogy az meg ki a vihar? Na én ezen röhögtem sírva percekig... Freestate sereg parti jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az tényleg jóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!!!!! Azóta is mindíg valaki előhozza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angi!Tiéd a pont!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:54:25
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok lányok, kimentem a menhelyre... majd este beszélünk.. jaaaa.. lehet nem mert én ma LAdy's night--ra megyek,,, ez ottalvós -barátnős, mint a szexy csokoládé est, csak azt most nem lehet... majd még meglátom, mert most még nincs hozzá kedvem! Pusza ÓÓ, Ladys night... jól hangzik, amolyan pizsiparti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PÁÁÁÁÁÁ Az tényleg jóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!!!!! Azóta is mindíg valaki előhozza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angi!Tiéd a pont!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kösszencs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Hú de durva Angie, ide is jöhetnének, ablakot pucolni....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ildi írtam neked üzit, de nincs ott a kimenőben, lehet nem érkezett meg? |
|
|
|
2009.12. 10. - 14:56:40
Létrehozva:
|
|
|
Pá Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 14:58:24
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, ez nem semmi beszólás volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nézzétek, mekkora!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, hogy az ott lakóknak nem volt vicces, de így távolról az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/...-12-10-csotores Karácsony elötti ablakpucccccccc ingyen!!!hahahahahahahahaha Kis platós meg vitte a medencébe,elspeizolta nyárra!!!hehehehehehehe |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:02:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie-nek vannak elmés megnyilvánulásai."ki a vihar az." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 15:04:55
Létrehozva:
|
|
|
Hú de durva Angie, ide is jöhetnének, ablakot pucolni....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi írtam neked üzit, de nincs ott a kimenőben, lehet nem érkezett meg? Megvan!!! Köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Baing... Ildi.. ez a vizözön papáéknál van.. mi is innen valók vagyunk, anyámék mindig itt laktak a béke úton... szerencsétlenek.. na majd felhivom Lacit, hogy mi maradt a házból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 15:06:02
Létrehozva:
|
|
|
Nem sokára Mode is befut úgy látom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 15:06:48
Létrehozva:
|
|
|
Illetve nem Ildi, hanem Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zavart vagyok kicsikét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na pusza csajok! |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Baing... Ildi.. ez a vizözön papáéknál van.. mi is innen valók vagyunk, anyámék mindig itt laktak a béke úton... szerencsétlenek.. na majd felhivom Lacit, hogy mi maradt a házból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Te jó ég Edóka....majd meséld el mi a helyzet ha meg tudsz valamit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:10:39
Létrehozva:
|
|
|
Baing... Ildi.. ez a vizözön papáéknál van.. mi is innen valók vagyunk, anyámék mindig itt laktak a béke úton... szerencsétlenek.. na majd felhivom Lacit, hogy mi maradt a házból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uppppppppppsz! Bocsi!!!!!!!!!!!!!!!! Meg ne bántódj!!! Csak vicc volt!!!!! Kül.nem lettem volna szegények helyében!!!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:15:41
Létrehozva:
|
|
|
Csajok szerintetek lehet még a koncertre jegyet kapni? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Na megyek a mini DM rajongóért. Ja egyébként reggel szólt a DM a kocsiba mikor vittük a bölcsibe aztán egyszer csak megszólal a Petra "Dávid" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 15:17:20
Létrehozva:
|
|
|
Csajok szerintetek lehet még a koncertre jegyet kapni? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hát szerintem csak kéz alól,de lehet tartalékolnak valamennyit konci elötti napokra,mint nyáron. |
|
|
|
![]() ![]() |