![]() ![]() |
2010.08. 09. - 19:58:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Micsoda karriert futhatnál be!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Attól félek,hogy arról már lemaradtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:01:13
Létrehozva:
|
|
|
Attól félek,hogy arról már lemaradtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sosem késő... majd beszélek pár ügynökkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:04:55
Létrehozva:
|
|
|
csövike jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:09:50
Létrehozva:
|
|
|
Na.. egyedül maradtam. Azt hiszem, akkor Live in Cologne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megszületett az első Wikipedia bejegyzésem! |
|
|
|
2010.08. 09. - 22:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie: gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye de jó érzés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Nekem a "Ladik Katalin" szócikk a "gyermekem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
na én meg jó hírt kaptam a gportal-os oldalamon! megkaptam azt az opciót, hogy most már minden fejezethez (nem csak a novikhoz) is hozzá lehet szólni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennek most nagyon örülök! XD vagy két órát baszkurálódtam a modulokkal, hogy minden sztorihoz hozzá lehessen szólni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, ez csak az én kis örömöm XD |
|
|
|
2010.08. 10. - 05:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Usi, igen, tök jó érzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Elsőnek a 6 albumot viszem fel, csak majd még a képbeszúrást meg ezeket ki kell silabizálnom hogy működnek. Ment a tubusos letöltés? Hurrá, hát akkor neked is gratulálok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 06:07:42
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
köszi! XD jaj nagyon kóma. még nem töltöttem le. 8-ra megyek fodrász. kávéééé!!!! |
|
|
|
2010.08. 10. - 06:12:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 10. - 06:42:55
Létrehozva:
|
|
|
Geri: az lesz! XD belilulok végre megint! XD
na léptem! szép napot gyerekek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 06:58:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie: gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye de jó érzés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Nekem a "Ladik Katalin" szócikk a "gyermekem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) na én meg jó hírt kaptam a gportal-os oldalamon! megkaptam azt az opciót, hogy most már minden fejezethez (nem csak a novikhoz) is hozzá lehet szólni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennek most nagyon örülök! XD vagy két órát baszkurálódtam a modulokkal, hogy minden sztorihoz hozzá lehessen szólni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi, ez csak az én kis örömöm XD Jó reggelt. Usi a "baszkurálódtam" kifejezésedet totál félreolvastam.........hehe ha tudnád mit olvastam helyette....... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kellemes fodrászkodást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Geri: az lesz! XD belilulok végre megint! XD na léptem! szép napot gyerekek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Neked is szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 09:44:27
Létrehozva:
|
|
|
sejtettem, hogy lesz vki, aki félreolvassa megint XD
na közben már majdnem egy órája hazaértem. sötétbarnás-vöröses lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mint múltkor. nagyon csini szín! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg jól megkopasztott a fodrászom, mert úgyse lát októberig XD ééééés most kis Placi (Meds album)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 10:11:40
Létrehozva:
|
|
|
sejtettem, hogy lesz vki, aki félreolvassa megint XD na közben már majdnem egy órája hazaértem. sötétbarnás-vöröses lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mint múltkor. nagyon csini szín! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg jól megkopasztott a fodrászom, mert úgyse lát októberig XD ééééés most kis Placi (Meds album)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe de olyannyira félreolvastam,hogy azonnal visszakaptam a szemem a szóra aztán meg röhögtem,hogy nem lehetek ennyire hülye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is kéne már fodrászhoz mennem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 10:54:26
Létrehozva:
|
|
|
na majd munkába állás előtt csinosodj meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 10. - 11:31:00
Létrehozva:
|
|
|
na majd munkába állás előtt csinosodj meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm....igazad van.Jó ötlet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 15:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Usi, majd muti meg a hajad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jáááá, végre lesz céges mobilom! Holnaptól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 15:40:35
Létrehozva:
|
|
|
juhúúú! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oké, már csináltam képeket telcsin, bár a PS-kezelés után úgyse fog rendesen látszani a színe XD majd csütörtökön meglátod élőben a mozizásnál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd szólj mikorra foglaltál jegyeket meg hogy mennyi lesz! |
|
|
|
2010.08. 10. - 19:13:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na, felraktam két képet FB-ra + lecseréltem a profilképem. szóval olyan a hajam most XD
|
|
|
|
2010.08. 10. - 19:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na, felraktam két képet FB-ra + lecseréltem a profilképem. szóval olyan a hajam most XD Én láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó a profilképed. |
|
|
|
2010.08. 10. - 19:22:09
Létrehozva:
|
|
|
köszi vicus! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |