2400 Oldal V  « < 2141 2142 2143 2144 2145 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 10. - 20:48:27
Létrehozva: #42841

devotee

Szép estét!

Na itt nem nagyon buzgott az élet ahogy látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, csekkoltam a búrád, jó lett a hajad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 10. - 21:09:08
Létrehozva: #42842

devotee

köszi, béb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem elsiklottál felette: azért majd szólj, hogy csütörtökön hányra menjek be Pestre, ergo hogy mikorra foglaltál jegyet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 10. - 21:23:09
Létrehozva: #42843

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=yA2eE1QRYW8 <-- drága martin-káról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis drágaság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1:46nál nagyon aranyos
edó babi/baba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos jól el vagy zsófiddal puszika nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixxi babe merre vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi & angie nektek is üdv :
jó lenne veletek valahol egy partit lenyomni még a martinos buli előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D remélem meg tudjuk szervezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 10. - 21:23:32
Létrehozva: #42844

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 10. - 22:09:08) *
köszi, béb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem elsiklottál felette: azért majd szólj, hogy csütörtökön hányra menjek be Pestre, ergo hogy mikorra foglaltál jegyet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
OK, holnap szólok mikorra lett jegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 11. - 05:21:50
Létrehozva: #42845

devotee

Reggelt!

De szarul aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 11. - 05:37:02
Létrehozva: #42846

devotee

Mosdt látom, hogy éjjel Judy feltette a fotókat a táborról! Nagyon klasszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, rólad meg sztárfotó hegyek vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesikkel és Judyval meg a focimeccsen... Edó, te meg nagyon aranyos vagy, ahogy fested a gyerekek arcát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jók lettek a sminkek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 11. - 06:54:07
Létrehozva: #42847

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 11. - 06:21:50) *
Reggelt!

De szarul aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó reggelt.

Angie az nem jó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 11. - 07:04:57
Létrehozva: #42848

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 11. - 07:54:07) *
Jó reggelt.

Angie az nem jó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát nem, úgy érzem magam mint, akit agyoncsaptak... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 11. - 07:17:13
Létrehozva: #42849

devotee

Jó Reggelt!

Rég voltam erre. Rossz kislány voltam.
Elhanyagoltalak bennteket, minden szabad időmben olvastam. Rámjött az olvashatnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na meg a hétfő és a kedd katasztrófa volt. Fizetéskor mindig annyi a meló, alig győzöm.
Csodálkozom is hogy készen lettem.

Jantar: majd én is kitöltöm a kérdőívet, nem feljetettem el. Köszi a sok linket.
Angie: na szuper megvan a céges mobil!!!! Akkor az Angyalkáddal ingyen beszéltek? Jelentősen csökkenni fog a számlátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Geri: nevetve olvastam a nyaralásról a sztorikat. Tényleg jól éreztétek magatokat. Legközelebb szingli csajokat nézzetek ki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vagy olyat akinek nem egy hegyomlás a pasija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó: jó volt olvasni a beszámolód, behaltam a dugó sátras sztoridon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 11. - 07:27:46
Létrehozva: #42850

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 10. - 20:22:09) *
köszi vicus! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi az FB-n a profil képed mostanság készült? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó rajta ahogy be vagy állítva.Vagy csak úgy spontán jött ?

Idézet (Angelus @ 2010.08. 11. - 08:04:57) *
Hát nem, úgy érzem magam mint, akit agyoncsaptak... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Ó szegényke......... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szevasz asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 11. - 07:28:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 11. - 07:29:34
Létrehozva: #42851

devotee

Süni: támogatom a Playmate karriered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A múlt héten adtam fel hidetést a beteg kolléganőm helyére.
Eddig a főnök lánya helyettesítette, de belátta végre, hogy nem győzi, meg nem is ért hozzá.
Szóval megváltozott munkaképességű dolozót keresünk. Mert a főnök ki akarja váltani az évi 960.000Ft-os!!!!! rehabilitációs járulékot. Amit meg is értek, mert ez egy szemétség. Na mindegy.
Szóval vannak jelentkezők, de el vagyok szomorodva. Mert ugye aki le van százalékolva, az általában idős. Amivel nincs is bajom, ha fiatalos és tud pörögni. De sajna ezek a jelentkezők nem azok.
Félek hogy nem olyan profik az internetben, vagy az Excel-ben, illetve fel tudják-e venni azt a pörgős munkatempót, ami nálunk van.
Pl az egyik jelentkezőnek az unokája küldte el az önélerajzát e-mail-en, mert ő nem tudja. Ez nekünk semmiképpen nem felel meg. Szóval ilyenek vannak. Kicsit el vagyok kenődve.
Holnapra hívom be őket, majd meglátom milyenek.

Szia Vicus!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 11. - 07:54:38
Létrehozva: #42852

devotee

reggelt!

vica: igen, tegnap fotóztam le magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg az a másik két kép is, amit feltöltöttem magamról, az is tegnapi. általában akkor szoktam lecserélni a képeket, mikor fodrásznál jártam XD

Angie: oké, majd értesíts! nos, én jól aludtam, igaz hogy már fél 11-kor bekómáltam, ami nem jellemző rám. ja és sikerült fasza gyorsan leszednem az Omen IV-et, mert hogy olyan is van ám! 1991-es! isohunt láv!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jantar: jah, majd biztos lesz még vmi nagy buli addig - mondjuk szilveszteri pecsa, csak hát arra már most el kell kezdeni gyűjteni, amilyen drága az a hely! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 11. - 08:00:19
Létrehozva: #42853

devotee

Trixxi: hajrá a kereséssel!!!! de hát mondjuk ezt nem is értem, hogy minek jelentkeznek ilyenek, akik nem felelnek meg a munkafeltételeknek... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 11. - 09:06:52
Létrehozva: #42854

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 11. - 09:00:19) *
Trixxi: hajrá a kereséssel!!!! de hát mondjuk ezt nem is értem, hogy minek jelentkeznek ilyenek, akik nem felelnek meg a munkafeltételeknek... :S

Köszi, igyekszem.
Sajnos rengeteg olyan jelentkező van, aki nem felel meg a feltételeknek. Pl nem rokkantak. Sajnálom őket, meg is értem, hogy dolgozni szeretnének, de el kell hogy utasítsam őket. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Azért nehéz lesz a kolléganőmet pótolni, mert nagyon jó dolozó volt. Sajnálom nagyon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 11. - 09:15:53
Létrehozva: #42855

devotee

elhiszem, Trixx! de drukkolok, hogy találj vkit, aki megfelelő!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 11. - 10:03:52
Létrehozva: #42856

devotee

Helo Lányok!!

Csak gyorsan beköszönök,mert megyek garázst takarítani!(hétvégén szülinapi party) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Írtam kintre is! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Láttátok a képeket!Van egy-két jól sikerült!Na nem a rólam készültekre gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Majd később jövök!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápáááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 11. - 10:08:58
Létrehozva: #42857

devotee

Céges mobil majd csak jövő héten lesz, mert most csak FS visszaadott mobilja és sim kártyája van itt, de azt nem kapom meg, hogy ne zaklassanak FS dolgaival kapcsolatban azon a számon. Így ma lesz megrendelve a Pannontól az új készülék és a szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elvileg pénteken vagy hétfőn meg is kapom! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És YES, igyen fogunk tudni dumálni Angyalommal!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, hát sajnálom, de nálunk is ugyan ez a helyzet. 1 hónapig volt feladva hirdetés, mert keresünk előkészítőt, de csak olyanok küldtek önéletrajzot, akiknek lövésük sincs a gépészeti munkáról... csak próbálkoznak, hátha behívják őket. Egyetlen egy megfelelő végzettségű ember sem jelentkezett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 11. - 11:11:00
Létrehozva: #42858

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nagyon szuperkek lettek a dm táboros képek alatt képzeljétek találtam miskolci dmes bulit is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egyik barátnőmet kértem menjünk el oda és nézzük meg, mert ő miskolci és azt mondta ő ugyan nem megy, mert huligánok ropják miskolcon kocsmai feelingben ilyen zenére... azóta bár annak a "barátságnak" vége. elmondta az odajáró miskolci dmesket minden züllöttnek és közben nem is azok. bár ő sem egy hiper-szuper kinézetű nő csak enyhén kifacsart nem tudom megérteni, h. lehetnek emberek ilyen előítéletesek és annyira antitoleránsak, h. fikázzák a 'barátjuk/barátnőjük ízlését és közben sunyin röhögnek rajta :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na bocsi a kitérőért...
a tábori képek tényleg jók lettek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 11. - 11:16:48
Létrehozva: #42859

devotee

most értem az edó képekehez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó olyan szép vagy ezeken a képeken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 11. - 12:39:30
Létrehozva: #42860

devotee

jantar: az ilyen "barátokat/barátnőket" én se értem!!!

na én is nézegetem a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
süni! hehe, te kis sztár! XD mennyi képen rajta vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jó a rolleros kép a lánykádról!

és nézzétek, ezen a képen a jobb oldali vörös csajnak a jobb karján szintén van olyan anyajegy, mint nekem, csak az enyém sötétebb és jobban látszik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabor_2010%20(102).jpg

Edó: tényleg jók lettek az arcfestések és szerintem is egy 10-es simán lement rólad!!!
direkt erre a célra való arcfestékkel festetted a lurkókat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ez nagggyon jó! XD
http://dm-party.hu/dm_tabor/slides/dm_tabo...20%28202%29.jpg

Judynak nagyon jó szeme van a fotózáshoz! volt nem egy nagyon jól elkapott pillanat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj de jó az a kép a DM matricás seggű kocsikról! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kirázott a hideg! XD

Suller Gabi mivel lépett fel?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2141 2142 2143 2144 2145 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
191 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (191 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: