![]() ![]() |
2010.08. 12. - 06:48:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 12. - 07:27:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hát Angie, nem hiszem... mivel nekem már aznap ki kell vennem egy szabit... ugye.... mert már egy óra tájt oda kell érnünk az első sor miatt.... Hát.. még egy napot kivenni... nem igazán hiszem, h ez megy majd nekem... de kiderül. Nekem két nap nagyon nagy kiesés... ha megtudom oldani, h előtte keddre beírom a vendégeket egész napra, akkor semmi gond.... tudod.. ha nem dolgozom, nekem nincs pénzem, fizetett szabim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyenkor, mikor hugi itthon van, lóg a belem.. mert vagy vele lógok valamerre, vagy pedig dolgozom hajnaltól estig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 07:49:38
Létrehozva:
|
|
|
Edóm, értem én, na nekem meg mivel közel az aréna és ti már ott lesztek hamar, elég kimennem 5-felé. Megpróbálok majd hamarabb lelépni innen, remélem összejön és falaz nekem az Andi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) After még amúgy nem is biztos, hogy lesz, csak gondoljuk Usival, hogy esetleg a Filterben lesz valami a koncert után, de neten semmi infó... Szar ez, ha nincsen fizetett szabid, az viszont jó, hogy az időd te osztod be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó reggelt Vica |
|
|
|
2010.08. 12. - 09:55:45
Létrehozva:
|
|
|
Ilyen telóm lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok |
|
|
|
2010.08. 12. - 10:25:32
Létrehozva:
|
|
|
na akkor majd ez is még kialakul. ennyire előre úgyse raknak fel sehova egy esetleges aftert- főleg, hogy alig van reklámozva a Placi koncert (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((( ez szemétség! még mindig!
majdhogynem diszkrimináció. de mindegy. mi ott leszünk és jól fogjuk érezni magunkat, ez tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána meg meglássuk, hogy merre-meddig megyünk, ha megyünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, neked a másnap szabi lesz? Edó, neked meg drukkolok, hogy össze tudd szervezni a dolgokat. ja és Angie: cuki a mobil! egész sokat tud! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez lesz a céges, ugye? jövőre nekem is le kéne cserélni a Nokiám mert már a végét kezdi rúgni... :S de én majd olyan érintőképernyőset szeretnék majd. Siv-é is tetszett, Filterben mutogatott Dave-képeket rajta :PPPPPPPPPP |
|
|
|
2010.08. 12. - 10:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Itt azért elég sok plakáton látom Brianéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buszmegállókban, aluljárókban, metróban... meg szvsz külföldről is csomóan jönnek majd rajongók.
Jaja, másnap szabin leszek, mert ki kell pihenni majd ezt a tombolást, délután meg meglátogatom majd a szülinaposomat Telkiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, ez lesz a céges... valami seggen fütyülő, ingyen van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 12:27:14
Létrehozva:
|
|
|
na akkor majd ez is még kialakul. ennyire előre úgyse raknak fel sehova egy esetleges aftert- főleg, hogy alig van reklámozva a Placi koncert (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((( ez szemétség! még mindig! majdhogynem diszkrimináció. de mindegy. mi ott leszünk és jól fogjuk érezni magunkat, ez tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána meg meglássuk, hogy merre-meddig megyünk, ha megyünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, neked a másnap szabi lesz? Edó, neked meg drukkolok, hogy össze tudd szervezni a dolgokat. ja és Angie: cuki a mobil! egész sokat tud! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez lesz a céges, ugye? jövőre nekem is le kéne cserélni a Nokiám mert már a végét kezdi rúgni... :S de én majd olyan érintőképernyőset szeretnék majd. Siv-é is tetszett, Filterben mutogatott Dave-képeket rajta :PPPPPPPPPP Apropó Placi koncert valamelyik nap láttam egy nagy plakáton,hogy hirdették. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen telóm lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok Csini darab. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 15:28:52
Létrehozva:
|
|
|
Apropó Placi koncert valamelyik nap láttam egy nagy plakáton,hogy hirdették. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csini darab. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen-igen, itt Pesten is egyre több plakáton látom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mekkora már, hogy vidéken is van Placi plakát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá!! Köszi, holnap jön, most szólt a pénzügyes kolléganőm, aki intézi a mobilokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó, de jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 15:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Üdv....
Olyan Mode hiányom van, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) erős honvágyam van feléjük, őket akarom, koncertet akarok. http://www.youtube.com/watch?v=X3paCIB1SFs |
|
|
|
2010.08. 12. - 16:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Akartam is mondani... Kedden voltam pesten vásárolni, és az osztyapenkó után láttam egy nagy Placi reklámot... aztán bent a westendben több helyen is.. úgyhogy úgy látszik elkezdték hirdetni vágre őket... bár ez a nézőtér megfelezéses dolog emígy sem tetszik... sajnálnám (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 17:50:22
Létrehozva:
|
|
|
Hali! Akartam is mondani... Kedden voltam pesten vásárolni, és az osztyapenkó után láttam egy nagy Placi reklámot... aztán bent a westendben több helyen is.. úgyhogy úgy látszik elkezdték hirdetni vágre őket... bár ez a nézőtér megfelezéses dolog emígy sem tetszik... sajnálnám (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen nézőtér megfelezés? |
|
|
|
2010.08. 12. - 17:59:48
Létrehozva:
|
|
|
Igen-igen, itt Pesten is egyre több plakáton látom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mekkora már, hogy vidéken is van Placi plakát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá!! Köszi, holnap jön, most szólt a pénzügyes kolléganőm, aki intézi a mobilokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó, de jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen.Olyan plakátot láttam,hogy két együttes koncertjét reklámozta és az egyik felén a plakátnak a Placi volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 18:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Igen.Olyan plakátot láttam,hogy két együttes koncertjét reklámozta és az egyik felén a plakátnak a Placi volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja, a másik Ozzy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha jól láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 18:40:32
Létrehozva:
|
|
|
na akkor jó, ha elkezdték nyomatni a reklámozást!!!
hát Angie asszem a TicketPro oldalán el van fordítva a színpad oldalra, ergo felezés van. Viszont máshol, ahol néztük, ott nincs felezés. Szóval passz. Gondolom majd attól függ, hogy mennyi jegy megy el. Remélem sok!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.08. 12. - 19:02:50
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, a másik Ozzy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha jól láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem,de nem mernék megesküdni rá.Angie te biztos jobban emlékszel rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv.... Olyan Mode hiányom van, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) erős honvágyam van feléjük, őket akarom, koncertet akarok. http://www.youtube.com/watch?v=X3paCIB1SFs Niki ezzel nem vagy egyedül.............mármint a koncert akarással............. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 19:17:13
Létrehozva:
|
|
|
csövike
niki mennék én is szívesen koncertre főleg martinra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin szólót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 19:18:13
Létrehozva:
|
|
|
jantar: 1-2 oldallal előrébb szúrtam be neked Alanes képeket!!!
|
|
|
|
2010.08. 12. - 19:38:14
Létrehozva:
|
|
|
köszike usi aranyos vagy majd küldjétek át valicsnak is biztos örül neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ilyenkor estefelé rendesen parázok van egy madárféle /bagolyféle aki mindig kiabál itt csúf hangon már több éve valószínűleg gyöngybaglyok lesznek még nem láttam őket, csak hallom a csúnya hangjukat nagyon ijesztő éjszaka ill. hajnalban erre felriadni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( mikor a gyepen tábor volt és nyitó ill. záróbuli este mindig tüztem be a kantinba, h. a sötétből ne halljam ezt a hangot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a többiek mindig ijesztgettek vele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 19:43:26
Létrehozva:
|
|
|
én szeretem az ilyesmi hangokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 12. - 19:55:23
Létrehozva:
|
|
|
már lassan én is megszokom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |