![]() ![]() |
2010.08. 12. - 19:59:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na akkor jó, ha elkezdték nyomatni a reklámozást!!! hát Angie asszem a TicketPro oldalán el van fordítva a színpad oldalra, ergo felezés van. Viszont máshol, ahol néztük, ott nincs felezés. Szóval passz. Gondolom majd attól függ, hogy mennyi jegy megy el. Remélem sok!!!!!!!!! Mikor még én vettem neked a jegyet, akkor nem volt felezés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 20:07:33
Létrehozva:
|
|
|
pár hete néztük egyik éjjel Edóval. Aztán majd úgyis meglátjuk, hogy miként lesz. még van bő egy hónap, addig fogyhatnak még bőven a jegyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 12. - 20:44:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát remélem sokan leszünk és Briék nem fognak csalódni Magyarországban!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh, Wikizek, elkezdtem a Talk Talk szócikket felvinni, de nagyon macerás a sok html kód miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 20:56:05
Létrehozva:
|
|
|
Mára befejetem a szerkesztést, megyek aludni, holnap délután remélem kihal az iroda és akkor be tudom fejezni az együttes történetét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjt. |
|
|
|
2010.08. 12. - 20:56:05
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá Angie!
szerintem Brianék 500 embernek is zsírszuper koncertet adnának! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jóccakát! |
|
|
|
2010.08. 12. - 20:57:37
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá Angie! szerintem Brianék 500 embernek is zsírszuper koncertet adnának! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jóccakát! Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az zavar, hogy képet nem tudok beszúrni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd megtanulom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát jah, mondjuk szerintem bazi sokan leszünk, tavaly a Szigeten legalábbis rengetegen voltak a Placin, legalább 40 ezren (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó8 |
|
|
|
2010.08. 12. - 22:18:04
Létrehozva:
|
|
|
CSillaghullást néztünk Csirmával fent a hegyen... tele volt a hegyoldal fiatallal.. tiszta fesztivál hangulat volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láttunk is jó sokat.. kívántam is... jó sokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem voltam telhetetlen, majdnem mindig ugyan azt kívántam ... csodaszép volt...
Látom, már mindenki alukál, én is elmegyek, megmosom a hárét, és lefekszem alukálni Puszika, jóccakát mindenkinek! |
|
|
|
2010.08. 13. - 17:57:40
Létrehozva:
|
|
|
Én vagyok ma az első, juhéj!
És nem kellett ehhez hajnalban kelnem, juhéj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv! Süni: jók a képek megnéztem őket. Edó is jó rajta! A történeteiden is jókat röhögtem. Tényleg örülök, hogy jó volt a tábor. Na még valamit akartam mondani, de már pár napja, csak nem tudtam jönni, most meg nem jut eszembe. Én strandoltam a balcsikán. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most elég meleg volt a víz. |
|
|
|
2010.08. 13. - 18:06:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki.
Én meg a második. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ma jó napod volt ha strandoltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 13. - 18:13:07
Létrehozva:
|
|
|
Háj!
Látom életre kelt a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeee.... Ma munkaidőben fordítottam a Talk Talk szócikket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben látványosan úgy tettem, mintha dolgoznék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg ismerkedtem az új mobilommal, nagyon szupcsi! Imádom! Éppen tolom rá a zenéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy a mai nap nagyon fura volt... és picit kellemetlen... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) de hát majd túlteszi magát Lacika ezen... Edó, hallottam a tv-ben hogy volt csillaghullás, bizti nagyon szép lehetett! |
|
|
|
2010.08. 13. - 18:56:31
Létrehozva:
|
|
|
Háj! Látom életre kelt a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeee.... Ma munkaidőben fordítottam a Talk Talk szócikket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben látványosan úgy tettem, mintha dolgoznék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg ismerkedtem az új mobilommal, nagyon szupcsi! Imádom! Éppen tolom rá a zenéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy a mai nap nagyon fura volt... és picit kellemetlen... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) de hát majd túlteszi magát Lacika ezen... Edó, hallottam a tv-ben hogy volt csillaghullás, bizti nagyon szép lehetett! Szia Angie. Már meg is van az új telefonod?Szuper.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 13. - 19:21:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 13. - 19:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Olyan vihar van itt vazze, mint amit még nem is láttam.
Már jobb, hiszen itt írok. Semmi nem volt, se mobil se semmi! Pff a fal is beázott. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 13. - 19:55:31 |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:22:04
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=cUjLr2-vAug nemrég néztem a radartérképet elég gáz lesz megint :S kb. hozzánk olyan 3 óra múlva ér ide az a mozgó zivatar szerűség :S |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:24:33
Létrehozva:
|
|
|
Olyan vihar van itt vazze, mint amit még nem is láttam. Már jobb, hiszen itt írok. Semmi nem volt, se mobil se semmi! Pff a fal is beázott. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A faaal???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Azt,hogy csinálta!???!Tán vízszintesen esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ???Mobil se???Akkor az tényleg bazi lehetett!!! Sziasztok!!! Eszedbe jutott már,amit akartál?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:27:10
Létrehozva:
|
|
|
Olyan vihar van itt vazze, mint amit még nem is láttam. Már jobb, hiszen itt írok. Semmi nem volt, se mobil se semmi! Pff a fal is beázott. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jesszus Niki! Elment az áram? Wow! Múltkoriban az egyik kollégám mellé csapott be a villám, múlt héten pénteken, amikor a nagy esős viharok voltak. A mobiltelójának tönkre is vágta az akkumulátorát!!! Fálbeázás nálam is volt! Átázik a panel elem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brutális! |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:36:54
Létrehozva:
|
|
|
Na ja, le is fotóztuk, hogy mutassuk a házmesternek, kellene kívül szigetelés.
Nem vészes, de na... Hát igen Süni, vízszintesen esett úgy, ahogy mondod. Meg keresztbe meg kasul meg mindenhogyan. A focimeccs is félbeszakadt, pedig vezettünk. Kár érte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom Süni, csak a táborral kapcsolatban valami megjegyzés...... Én meg mire gondolok ilyenkor? Eü-s hát persze: mentőt hogy hívnék? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na még ahogy tudnának közlekedni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Itt a VIHAR dörög,villámlik!!!Hujujjjujj
Már a net is szarakodik!!! |
|
|
|
2010.08. 13. - 20:43:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 13. - 20:43:59
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe! Süni ne poénkodj.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtam kinn! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha-ha! Megkaptátok! |
|
|
|
![]() ![]() |