2400 Oldal V  « < 2149 2150 2151 2152 2153 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 14. - 15:27:18
Létrehozva: #43001

devotee

Trixx,

délelőtt én is takarítottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felporszívóztam, kimostam a gönceim, már csak fel kellene mosnom, csak nincs kedvem hozzá... és port sem ártana törölni, mert 3 hete nem volt (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Már Angyalom is várja a Martint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár Dave jobban érdekelné, de hát mondtam, hogy ne válogasson, ez van, ezt kell szeretni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nevetett...

Hát a Laci kollégám enyhén rámhajtott... imádom, mert nagyon helyes, aranyos srác, velem egykorú, csak a világnézetével vannak gondjaim meg azzal, hogy van barátnője... Már éreztem egy ideje, hogy valamit akar, mikor szerdán megmaszírozta a hátam akkor sejtettem, hogy ebben több van. Pénteken kért munkaruhát, lementem vele a pincébe, mert ott tároljuk ezeket nagy dobozokban és nekiálltunk túrni. Mikor találtunk megfelelőt, akkor kaptam puszit... a számra... na ez már egyértelmű jel volt, később meg elárasztott sms-ekkel (írt vagy egy tucatot), én meg - mivel a célzásaim nem értette - megírtam neki, hogy én csak barátságot akarok, mást nem... hát remélem nem sértődött meg, de akkor sem szép dolog, hogy barátnő mellett nekem csapja a szelet. Persze azért felzaklatott a dolog, mert hár évek óta facér vagyok, és az a majdnem csók, még jó, hogy nem lett az. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Különben most megőrülnék...

Jaja, már végignéztem háromszor a dvd-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak 6 perc, de szerintem aranyos lett! És nagyon szívesen!

Most írt Lola sms-t. Anyukáját kiengedték a kórházból, jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétfőn jön vissza Pestre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 14. - 15:37:47
Létrehozva: #43002

devotee

Usi: köszi.
Örülök hogy tetszett a film. Legugliztam.... Huh elég sokkoló képeket találtam....
Angie: akkor te is házitündér voltál. He-he neked könnyű, mert te már amúgy is Tündérke vagy.
Na pont ezt sejtettem a Lacival kapcsolatban. De jól tetted hogy tisztáztad. Én sem szeretem az ilyet, hiszen barátnője van. Na meg amit írtál korábban a nézeteiről....
Persze azért hízelgő, ha tetszel valakinek. El is hiszem hogy felzaklatott az a majdnem csók, nem minen nap történik ilyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Örülök hogy kiengedték Lola anyukáját, és már jobban van.

Most pá, tényleg megyek pakolni. Ebben a dög melegben...
Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 17:30:48
Létrehozva: #43003

devotee

Trixxi: egyáltalán nem volt durva a film. Inkább elgondolkodtató és szívszorító + szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

írtam is róla egy rövidke angol véleményezést:
http://useless-girl-sawsomething.blogspot..../08/hunger.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 14. - 19:18:44
Létrehozva: #43004

devotee

Megjártam a Mediát, vettem frankó vasalót meg vízforralót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna a mini-hifit már nem tudtam volna elhozni, mert túl nagy a doboza. Majd lehet, hogy megkérlek Usi, hogy holnap segíts nekem ebben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kettőnknek 4 keze van, és az határozottan több, mint az én kettőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet róla szó?

Trixx, az jó dolog valóban, ha tetszel valakinek, csak itt több probléma is fenn áll... Remélem vette a lapot, mert még azért pénteken írt két sms-t, hogy hétfőn is kér munkaruhát... ezzel arra célzott, hogy menjünk le megint a pincébe... majd ha kap egy nagy saller majdcsak leesik neki a két fillér. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Angyalomnak nem is mertem elmondani, meg is ölné... egyszer írta nekem, hogy ha valaki bánt, azt kifilézi...

Ennek a filmnek mi a magyar címe? Én is fordítottam egy Hungert, de az az Bobby Sansd életéről szólt, ő volt, aki Észak Írországban éhezett a börtönben és bele is halt több társával együtt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 14. - 19:19:05
Létrehozva: #43005

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 14. - 07:56:17) *
Szia Vica!

A vihar miatt akkor ti sem aludtatok valami jól.

Hát nem.Remélem ma éjszaka nyugisabb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök,hogy jobban van Lola anyukája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 14. - 19:20:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:28:12
Létrehozva: #43006

devotee

Jaj de jó egy bronzérem ugrásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na túléltétek a vihart, látom?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 14. - 19:29:54
Létrehozva: #43007

devotee

Niki igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:32:32
Létrehozva: #43008

devotee

http://zalaihirlap.hu/cimlapon/20100813_pe...idojaras_jegeso
Viharos képek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 14. - 19:33:08
Létrehozva: #43009

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 14. - 20:19:05) *
Hát nem.Remélem ma éjszaka nyugisabb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök,hogy jobban van Lola anyukája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Újabb vihart mondanak, szóval... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd meglátjuk mikorra ér ide és mekkora ereje lesz. Érdekes, hogy anyumék panaszkodnak, hogy otthon milyen meleg van, itt ma nem is volt olyan meleg, 30 fok. Vagy már lehet immunis vagyok rá, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyalog mentem MM-be, feketében, de nem volt melegem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is örültem neki, majd hétfőn beszámol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 19:33:32
Létrehozva: #43010

devotee

Angie: megoldjuk a hifit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
fogalmam sincs hogy mi a magyar címe. szerintem simán Éhség - ha ment egyáltalán magyarul.
1983-as film.
egyszer kib*szom ezt a......... laptopot az ablakon! tököm kivan a hülye vistával!!!! Angie, hogy áll az a win7? nagy szükségem lenne rá hamarosan, ha azt akarom, hogy maradjon még haj a fejemen. :S

Lola anyukájának én is örülök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:36:08
Létrehozva: #43011

devotee

Nyugi Usigirl, árt a szépségednek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez mi ez a film? Vagy hogy jött ez most? Csak azért kérdem, mert felkeltette az érdeklődésem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, éljen Lolianyu.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 14. - 19:36:28
Létrehozva: #43012

devotee

Angie nekem melegem volt ma rendesen.

na klassz akkor vihar várható......... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 14. - 19:37:18
Létrehozva: #43013

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 14. - 20:28:12) *
Jaj de jó egy bronzérem ugrásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na túléltétek a vihart, látom?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kivi leszek majd a végén összesen hány érmet szereznek a magyarok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 14. - 19:37:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:39:17
Létrehozva: #43014

devotee

Hát lehet van benne valami, mert itt elég sötét felhők jöttek, de nem is tudom, csend van.
Vihar előtti? Kinézek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 14. - 19:41:17
Létrehozva: #43015

devotee

Nálunk nem látszik semmi viharra utaló ,de tegnap sem látszódótt és még is akkora vihar lett,hogy csak na.Akkorákat dörrent az ég,hogy ijedtemben majdnem kiugrottam a bugyimból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:42:21
Létrehozva: #43016

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 14. - 20:37:18) *
Kivi leszek majd a végén összesen hány érmet szereznek a magyarok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon ünnepelték az előbb. Aranyos volt nagyon sírt mondták, hogy volt egy súlyos műtétje, nem hittek benne már sokan és most nyert egy érmet. Tényleg cuki volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 14. - 19:44:56
Létrehozva: #43017

devotee

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 19:45:57
Létrehozva: #43018

devotee

Niki kicsit előrébb belinkeltem a beszámolómat a filmről. De amúgy ez az:
http://darksidemovie.freeblog.hu/archives/...he_Hunger_1983/

tudod csak az idegesít rohadtul, hogy most éppen a melómmal szarozik a Word és vagy 8x újraindítottam már ezt a fostalicskát! tököm kivan vele!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 14. - 19:48:43
Létrehozva: #43019

devotee

Usikám, a Win 7-et ledeponálta mögém az irodai szekrénybe Péter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak időm nem volt még lemásolni neked (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A crack is megvan, majd leírom az instrukciókat hogy kell feltörni. A notid szerintem ki fog fingani, a procija ezerrel pörög és közben fagy (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Köszi, akkor megvesszük a Mediába és elcipeljük ide hozzám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX! Tudok majd normálisan zenét hallgatni, HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

Az új hungert én is Éhségnek fordítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül. ennek csináltam feliratot: http://www.imdb.com/title/tt0986233/ Nálunk még csak a moziban sem ment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vica, akkor valószínű az én hőháztartásommal van a gond XD

Niki, sok érmünk lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bízom benne! Még 2 év és Olimpia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 14. - 19:48:49
Létrehozva: #43020

devotee

halika!

Nekem már megint vér vörös a fejem.... rohadt bőröm.. mindig megkap a nap
Loli anyukájának én is nagyon örülök
Itt is olyan vihar volt tegnap 11 körül, h folyamtosan 1 órán át villámlott... ilyet még soha nem láttam
Hugiék ki akartak menni tatára, pikantóba, úgy volt, h én viszem ki őket.. de olyan rohadtul esett, h inkább lemosták a sminket, és lefeküdtek
Tudjátok mit néztünk este? Madonna koncertet.. de nagyon régit... 90-est.. vagy 92-es.... blond ambition.. imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) végig ugráltam az egészet. tudom az egész koreográfiát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma nem mentem pestre bulizni, mert ilyen fejet nem lehet még foundation-nel sem eltakarni.. meg nem is tenne jót neki.. úgyhogy maradok a városban.. az is valami... de azért kimegyek kicsikét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd utána megnézlek titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2149 2150 2151 2152 2153 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
145 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (145 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: