2400 Oldal V  « < 2150 2151 2152 2153 2154 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 14. - 19:49:09
Létrehozva: #43021

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 14. - 20:44:56) *
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt, és viharmentest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 19:53:59
Létrehozva: #43022

devotee

Edó (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ez jó volt. Tudod a koreográfiát. Jelentkezz háttértáncosnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja-ja Angieke. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Tudom, engem is dühít mikor szar a gép Usi.
Jók a szereplők a filmben. Lehet hogy már láttam? Hmm. Á, nem.
Kösz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 20:14:12
Létrehozva: #43023

devotee

HOGY AZ A JÓ..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZI VISTA, HOGY ROHADJON MEG OTT, AKI KITALÁLTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most vagyok túl egy kiadós sírógörcsön!!!!!!!!!!!!
elszállt vagy 46 oldalnyi gépelésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kb. 4 oldalt sikerült kimentenem!
KITÉPEM AZ ÖSSZES HAJAMAT MINDJÁRT!!!!!!!!!!!!!!!
3 NAPI MUNKÁM MENT FÜSTBE!!!!!!!!!!!!!
és a "vicc" az egészben, hogy a pen-drive-omon dolgoztam direkt azért, hogy ne vesszenek el az adatok!!!!!!!!!!!!
MINDJÁRT FELROBBANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 14. - 20:16:55
Létrehozva: #43024

devotee

Jesszus isten Usi! Faszom, aki kitalálta ... nyugalom.. bár szerintem én is kitéptem volna a hajam... nem lehet előhalászni valahonnan? a szakik meg tudják menteni... hallottam már ilyenről! aztabetyár.... nagyon sajnálom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 20:22:23
Létrehozva: #43025

devotee

minden tudásomat bedobtam, próbáltam társítani jegyzettömbhöz is, hátha, de csak szavak maradtak belőle meg érthetetlen zagyvaságok!
és ez a köcsög fasz fostalicska a nagy gépnél is azt írja ki csak ennél a file-nál, hogy NINCS KIBASZOTT MEMÓRIA!!!!!!!!!!!! EZ HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!! hát hogy azt istenbe ne lenne??????????
alig van valami a gépen!!!!!!!!!! KÖCSÖG! KÖCSÖG! KÖCSÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és a "legszebb" az egészben, hogy ez egy kurva szar és macerás interjú összefüggéstelen beszélgetésekkel és már marhára örültem, hogy elértem az 50. oldalra az 56-ból és hogy mindjárt túl leszek rajta, erre ez történik!!!!!!!!!!!!
hivatalosan is taszítom a technikát az utóbbi napokban!
ROHADÉKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 20:22:42
Létrehozva: #43026

devotee

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 20:26:45
Létrehozva: #43027

devotee

bocsi gyerekek, de most nagyon kiakadtam. ráadásul apámék már alszanak, úgyhogy őt se tudom ráizzítani a dologra, hátha. bár ő még tőlem is kevesebbet tud ilyen téren...
na mindegy, nézek vmi sorozatot vagy vmit, hogy ne robbanjak tényleg fel.
aztán ha nem lesz más, akkor újrakezdem ezt a fos interjút! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 20:28:31
Létrehozva: #43028

devotee

Úgy segítenék neked ha tudnék Usi de sajna lehetetlen. Szegényke. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sly-os film lesz. Ó már ezerszer láttam.
Most még egyedül vagyok.
Itt fülledt meleg van, nem mozog a levegő (még) villámlott is egyet az előbb.

Na mi van Sünci, megmostad a tökeidet? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 14. - 20:32:13
Létrehozva: #43029

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 13. - 22:15:18) *
A táboros videón a focimeccs, hehehehehe!!!!!!!
Nagyon-nagyon kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Kesik meg nekem kiabálja,hogy:"Hajrá Lajcsi,Hajrá Lajcsi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én meg mutogettam neki azt a nemzetközi jelzést amit mindenkim ismer!
A középsőujjast! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó a vidi!Éppen most tudtam megnézni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóval,hogy koncentrálunk már???!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziasztok!!Egy kicsit visszaolvasok,fáj a fejem! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 14. - 20:46:42
Létrehozva: #43030

devotee

csövike
csak beolvatam belépni nem is akartam épp buliba készülönk
usi ha leírod, h. mi a hiba vista és részleteket, akkor felhívom unokatesómat infós és pár infós haveromet, h. mit tudnál tenni még most

vagy írjál nyugodtan az mail címre bár az ilyet rögtön kezelni kellene gép kikapcsolás előtt nekem pont karácsony előtt volt pár nappal ilyen sztorim bulgáriáról kellett írnom a munka-erőpiaci dolgairól már kb. meg volt 15 oldal és elszáll minden még szerencse hogy a kisebb részeket is mentettem a gmailbe csak az az napit nem hát elég szar volt újra szedegetni mindet össze hozzá próbálták infós haveromék rögtön előszedni meg is volt a visszakereső program sokáig de leszedtem és töröltem nagyon sajnálom usi.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 14. - 20:47:45
Létrehozva: #43031

devotee

Jó éjt!!

Niki Niki!!!Hogy lehet ilyet kérdezni???!!!!

Egyébként meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyugi Usika (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Pápáááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 14. - 20:50:59
Létrehozva: #43032

devotee

Mentek?
Akkor én is. Jó éjt!
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 21:20:30
Létrehozva: #43033

devotee

köszi jantar! meg a progis maileket is. megpróbálom mindjárt az egyiket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 14. - 22:14:32
Létrehozva: #43034

devotee

jantar: na a Pandorás progival 15 oldalt meg tudtam menteni a kb. 48-ból. az is több, mint a semmi! ÖRÖK HÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 14. - 23:49:29
Létrehozva: #43035

devotee

Na... látom, azért valami csak alakult... lehet valaki szakit holnap fel kéne hívnod... szerintem tudnának segíteni... nincs a városban valami koponya aki kiugorna hozzád? szegénykém.. én is nagyon szívesen segítenék, de én csak egy szimpla kis felhasználó vagyok... csoda, h a gépet be tudom kapcsolni

Süni... nagyon jók voltunk.. de a Judy milyen kis szemfüles volt... ránkment a kamerával, mert látta, h sumákolunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de megcsináltuk apukám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.08. 15. - 06:25:23
Létrehozva: #43036

devotee

Jó reggelt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhúú, nagyon mozgalmas napokon vagyok túl... kezdődött minden csütörtökön, amikor unokatesómmal elmentünk sátrazni és megnéztük a Perseidákat. Nagyon szép volt az ég, én 52-t láttam összesen 11-től hajnali 2-ig.
Aztán pénteken apával elmentünk egy egész délutános horgászatra, és fittyet hányva a babonára, ketten összehoztunk egy 4 kilós pontyot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tegnap pedig a legjobb barátommal este 7kor úgy döntöttünk, hogy meleg van, és kéne ez ellen tenni valamit. Fogtuk magunkat és lementünk fürdeni a Drávára. Nagyon jó volt a víz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És itt még nem ért véget a nap. Fél 9kor feljöttünk, mert nagyon megéheztünk. Úgyhogy csaptunk egy spontán szalonnasütős-sörözős estét, és vártuk a nagy éjszakai vihart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma pedig.. hát megyek a család apai részéhez, és megtartjuk a születésnapomat, mert csak a mai nap volt jó mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja és mellesleg az egész hétvégét nálunk töltötték a német ismerőseink, akik semmit nem tudnak a dM-ról, tehát felvilágosítottam őket pár dologról.. leginkább arról, hogy a zárókoncert tőlük kb. 40 km-re volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megyek, mert apa elméletileg 8ra jön értem, és ketten készítjük el a vegyespörköltet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(Usi, olvastam mi történt, sajnálom... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ez nagyon durva. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nem sikerült azóta tenni valamit?)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 15. - 06:28:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 06:39:09
Létrehozva: #43037

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gergő egész jól teltek a napjaid. Én is szerettem volna megnézin a csillaghullást, de Zoli estig dolozott, így elmaradt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nálatok még lehet fürdeni a Drávában? Itt a Zagyva már elég koszos, senki nem megy bele. Tizenévesen még mi is fürödtünk benne...
Fú 4 kilós ponty? Apukám irigykedne. Ő csak két kilósat fogott a minap. Nagy horgász, szerintem most is ott van.
Főzöl is drága? Jó kis pasi vagy te öcsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi: nagyon sajnálom hogy elveszett a munkád. Nem is csodálom hogy pipa vagy, kihullott volna a hajam.
Nekem nincs nagy bajom a Vista-val, de már én is szeretnék áttérni a Win7-re.
Csak nem merem feltelepíteni, mert még nem csináltam ilyet, és fogalmam sincs hogy kell particionálni, meg a drivereket fel tudom-e rakni, félek hogy valamit elcseszek.

A fene elfogyott a kávé. Áááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 06:43:18
Létrehozva: #43038

devotee

reggelt!

már vagy fél 7-től fenn vagyok, mert nagyon csattogós vihar volt nálunk, de a hangja nagyobb volt, mint az ereje. Viszont tényleg közel csapkodott be a villám.
Nehogy már egyszer tudjak aludni!
Tököm kivan!

Edó: szerintem a szakik sem tudnának mit csinálni, ha ez a progi is csak 15 oldalt tudott megmenteni. De mindegy, apu segít majd a gépeléssel. Én megcsinálom a másik egy interjút, ami maradt, ő meg ezzel fog szenvedni.

Geri: na szuper, hogy ilyen spontán dolgok összejönnek neked! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hogy jó napjaid vannak!
ja én amúgy nem tudtam semmit a csillaghullásról csak utólag itt mondták. Esténként kb. 3 hullócsillagot láttam cigizés közben, de semmi különleges.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 06:51:09
Létrehozva: #43039

devotee

Angie: akkor Laci nem akar érteni a szép szóból? Ez elég kellemetlen... De nincs mit tenni, helyre kell rakni.
Na grat az újabb cuccokhoz. Milyen hifi-t néztél ki?

Usi: de rendes apud, hogy besegít.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 15. - 06:58:14
Létrehozva: #43040

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 14. - 20:49:09) *
Jó éjt, és viharmentest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.

Az volt Angie.Viharmentes......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 14. - 21:14:12) *
HOGY AZ A JÓ..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZI VISTA, HOGY ROHADJON MEG OTT, AKI KITALÁLTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most vagyok túl egy kiadós sírógörcsön!!!!!!!!!!!!
elszállt vagy 46 oldalnyi gépelésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kb. 4 oldalt sikerült kimentenem!
KITÉPEM AZ ÖSSZES HAJAMAT MINDJÁRT!!!!!!!!!!!!!!!
3 NAPI MUNKÁM MENT FÜSTBE!!!!!!!!!!!!!
és a "vicc" az egészben, hogy a pen-drive-omon dolgoztam direkt azért, hogy ne vesszenek el az adatok!!!!!!!!!!!!
MINDJÁRT FELROBBANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sajnálom Usi............ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2150 2151 2152 2153 2154 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
141 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (141 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: