2400 Oldal V  « < 2151 2152 2153 2154 2155 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.08. 15. - 06:58:34
Létrehozva: #43041

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 15. - 07:57:19) *
Jó reggelt.

Az volt Angie.Viharmentes......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus!
Itt is viharmentes volt szerencsére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 15. - 06:59:29
Létrehozva: #43042

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 14. - 23:14:32) *
jantar: na a Pandorás progival 15 oldalt meg tudtam menteni a kb. 48-ból. az is több, mint a semmi! ÖRÖK HÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ügyes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.08. 15. - 07:58:34) *
Szia Vicus!
Itt is viharmentes volt szerencsére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia asszonypajti.

Akkor jó.Legalább tudtál aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 07:03:22
Létrehozva: #43043

devotee

na hogy legyen vmi jó is a reggelben:

(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/188/2/8/Corrupt_by_Reka93.jpg)

(IMG:http://a.imageshack.us/img440/414/davidgahan.jpg)

köszi mindenkinek az együttérzésért!

Trixx: jaja, mikor el voltam havazva az egyetemen, akkor apu itthon gépelte az interjúkat nekem, hogy azzal is haladjunk. Szóval szokott néha besegíteni, aminek örülök is! (persze neki ált. 2x annyi idő amíg legépel egy oldalt, de legalább van/lesz segítségem!)
De ma p*csára nem csinálok semmi melót! Csak lógok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 07:07:05
Létrehozva: #43044

devotee

Köszi Usi, legalább ennyi jó van a reggelben, látok egy kis Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bakker nincs mit tenni, fel kell öltöznöm és le kell menni a boltba kévéért. Nem birom tovább. Azt hittem megúszom, de Zolim nem akar felébredni...
Az én apum be sem tudja kapcsolni a gépet...
Helyes lógjál csak. Ilyen nap is kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 07:09:31
Létrehozva: #43045

devotee

Angie: visszaírtam neked a blogomon a Prodigys bejegyzésnél! XD

Trixxi: na az kellemetlen, hogy ki kell másznod a lakásból emiatt! bár én is másztam már ki hasonlók miatt Szegeden az albiból! XD

istenkém de kóma vagyok még mindig, de aludni már nem tudok :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 07:29:37
Létrehozva: #43046

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 15. - 08:09:31) *
Angie: visszaírtam neked a blogomon a Prodigys bejegyzésnél! XD

Trixxi: na az kellemetlen, hogy ki kell másznod a lakásból emiatt! bár én is másztam már ki hasonlók miatt Szegeden az albiból! XD

istenkém de kóma vagyok még mindig, de aludni már nem tudok :S

Ja nagyon kellemetlen. De ha kávét akarok muszáj. Márpedig én kávé kávé kávét akarok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tök kómásan mentem le én is a boltba.
De már főőőőőőlllllll
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 15. - 07:50:56
Létrehozva: #43047

devotee

Jó reggelt!

Micsoda forgalom van itt így kora vasárnap hajnalban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A telóm simje még mindig nem él (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem értem mért, már letelt a 72 óra... mekkora kicseszés ez már!!! Ááááááááááááá

Usi, hogyaza mennybéli... ez olyan szar!!! Csomó melód! De hogy lehet, hogy az egész elveszett, hát közben azért mentegettél... nem értem... Mikor csináltam a szakdogám, akkor 5 helyre volt mentve a biztonság kedvéért. Azért annak örülök, hogy Jantarr progija meg tudott menteni 15 oldalt a munkádból. És délután kikapcsolódunk, mozi meg vásárlás... ez olyan csajos lazulás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nem tudom mit kezdjek Lacikával holnap... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A Hi-Fi az egy Samsung, 19.990 mini, mert csak az fér el, de nem is akarok egyelőre nagyobbat, mert gyűjtök ugye a hangrendszeremre, és majd az fog úgy szólni, hogy az ember haja leszáll a fejéről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bögrés kávé lassan nálam is befigyel, csak forró lett a víz és így most hűl a nyitott ablakban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Este sorry, hogy úgy eltűntem, de végre befejeztem a Talk Talk szócikket a wikkin, az egész zenakar története ott figyel, még 3 lemez adatlapját kell megcsinálnom, valamint a statisztikákat és kész is a saga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 08:00:23
Létrehozva: #43048

devotee

Angie: ügyes vagy a szócikkel!!!
Ja és tömegközlekedésen szállítjuk a mini hifit? lehet veszek majd MM-ben vmi dvd-t vigaszdíjnak XD Deles vonattal repülök be Pestre - hehe, még közelebb leszek Brigiékhez, mert tegnap épségben megérkezett a gyerkőcökkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap velük is tali! jeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én se értem, hogy miért csak 15 oldalt lehetett megmenteni, mikor sokkal többet és sokkal többször mentettem már. De mindegy, túléltük.
Hivatalosan is technika-taszító időszakban vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 08:09:23
Létrehozva: #43049

devotee

Angie: sok sikert holnap a Lacihoz. Tuti megoldod majd, szépen, finoman, hogy megmaradjon a jó munkakapcsolat. Aztán reméljük ért is a szóból.
Szeretem a Samsungot. És igen, tudom, ősszel 5.1 lesz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Grat a Wikis szócikkedhez.

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 15. - 09:00:23) *
Angie: ügyes vagy a szócikkel!!!
Ja és tömegközlekedésen szállítjuk a mini hifit? lehet veszek majd MM-ben vmi dvd-t vigaszdíjnak XD Deles vonattal repülök be Pestre - hehe, még közelebb leszek Brigiékhez, mert tegnap épségben megérkezett a gyerkőcökkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap velük is tali! jeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én se értem, hogy miért csak 15 oldalt lehetett megmenteni, mikor sokkal többet és sokkal többször mentettem már. De mindegy, túléltük.
Hivatalosan is technika-taszító időszakban vagyok.

Én is akarok menni a MM-be. Ott 1000Ft-tal olcsóbb a Gilmore DVD mint máshol. Már csak két évad kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De jó holnap talizol Brigiékkel. Mit csináltok majd?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 15. - 08:09:41
Létrehozva: #43050

devotee

Jóreggelt!

Geri.. mi csak Persely Idának hívtuk a csillaghullást... nagyon fata volt.... csak feküdtünk a fűben, a tök sötétben, szívtuk a cigit, bámultunk ki a fejünkből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit messzebbről szólt a tankcsapda, mert azt hallgattak... huhhh.. jót tett az agyamnak.. imádok hanyatt fekve cigizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és közben potyogtak a csillagok.. persze a legnagyobbakról lemaradtam, mert mindig mutyiztam valamit. mindig csak azt hallottam.. aaaaaaaaaahhhhhh na...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hit-en.. mindjárt enjoy the silence... most írták ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kellemes!!!

Usi, Angie.. de jó nektek... jó lesz az a film.. én is lehet elmegyek ma.. ha rátudom vneni hugimat, és mariannkát, h lógjunk egyet a moziban! Remélem haza értek, mert mondtam, h kopogjon be az ablakomon, ha kirakta őket gyuri, de semmi.... a telefonját, ami egyébként anyué meg elbaszta. Leejtette, és kiesett belőle a sim kártya... a pin-t meg háromszor beütötte rosszul... aztán hívott Gyuri telefonjáról, h most mit csináljon mert kér valami puk kódot... hmm.. mondtam neki, h semmit, majd anya szép lassan elvágja a nyakát.. most be van tojva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De nem merek felmenni bekopogni, h megvannak-e... remélem minden rendben.

Trixi..milyen jól jönne most a kv, amit lehoztál hozzám.. jó kis sega (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uhhhh.. Dave flegma feje az enjoyban.. de imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szájba tudnám kenni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 15. - 08:19:01
Létrehozva: #43051

devotee

Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 08:20:25
Létrehozva: #43052

devotee

Edó: én is szájba vagy ő is vagy mi van?!?!?!?! XDDDDDDDDDD ehehehehehehe! XD

Trixx: beülünk a WestEndbe dumálni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 15. - 08:23:12
Létrehozva: #43053

devotee

Jóreggelt Süni! Kivetett az ágy?

Szájba-szájba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 08:24:24
Létrehozva: #43054

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 15. - 09:20:25) *
Edó: én is szájba vagy ő is vagy mi van?!?!?!?! XDDDDDDDDDD ehehehehehehe! XD

Trixx: beülünk a WestEndbe dumálni XD

Szerintem is-is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó, végre nem csak telón meg gépen duncsiztok.

Edó egy kis sega mindig jól jön, főleg az ilyen álmos reggeleken. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 08:25:27
Létrehozva: #43055

devotee

Trixxi: jajaja, már nagyon várom, meg izgulok! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 15. - 08:26:59
Létrehozva: #43056

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 15. - 09:23:12) *
Jóreggelt Süni! Kivetett az ágy?

Szájba-szájba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tortát reggeliztem,vaníliás! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
De most eszek egy kis csokisat is! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Kívánom!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 15. - 08:29:44
Létrehozva: #43057

devotee

Hogy a fakiban lehet reggelira tortát enni? áááááh... kemény gyerek vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 08:30:35
Létrehozva: #43058

devotee

na kikapcsolódom, mert megint marhára villámlik és dörög.
kicsit aggódom, hogy összejön-e ez a mozi. remélem!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 15. - 08:34:44
Létrehozva: #43059

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 15. - 09:29:44) *
Hogy a fakiban lehet reggelira tortát enni? áááááh... kemény gyerek vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Anyámmal élek,Babettával járok és ne legyek kemény"(üvegtigris) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Úgy megkívántam!Most meg rosszul vagyok!!Bloááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De nem baj!Mindjárt leöblítem egy kis marha pörivel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 15. - 08:41:09
Létrehozva: #43060

devotee

Na lányok lassan lépek,mert vissza kell vinni a padokat meg az asztalokat!
Utána még benézek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2151 2152 2153 2154 2155 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: