![]() ![]() |
2010.08. 15. - 08:41:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aztapicsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg shad képeit nézegetem a fb-on.. és már ömlik is a könny... asszem sosem leszek túl rajta... még mindig, ahányszor csak rá gondolok, azon nyomban bőgök, mint egy pisis...
|
|
|
|
2010.08. 15. - 08:46:22
Létrehozva:
|
|
|
Aztapicsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg shad képeit nézegetem a fb-on.. és már ömlik is a könny... asszem sosem leszek túl rajta... még mindig, ahányszor csak rá gondolok, azon nyomban bőgök, mint egy pisis... Szegénykém!!! Annyira sajnálom. Nagy ölelést küldök neked! "Anyámmal élek,Babettával járok és ne legyek kemény"(üvegtigris) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Úgy megkívántam!Most meg rosszul vagyok!!Bloááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem baj!Mindjárt leöblítem egy kis marha pörivel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üvegtigris love too (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fúúúj torta meg pöri? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Bár régen sulis koromban én is borsópörköltet meg székelykáposztát reggeliztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 09:05:28
Létrehozva:
|
|
|
Én meg sosem reggeliztem... kicsi koromban sem.. anyám nem tudott semmit lenyomni a torkomon reggelire... otthon is próbálta... mindig tízóraivá avanzsált a reggelim... be is voltam fizetve menzán reggelire.. egy darabig, de mivel minidg csak ott ültem, ez is elmaradt...
És én mindig olyan trehány voltam... bent hagytam az iskolatasimban a szendvicset... becsomagolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán mikor már büdös volt, akkor szedtem ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látszik, h nem anyu pakolta soha a táskám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezeket látta volna, agyhelyen csap! Emlékeztek még a tronadressz szagára? jajj.. de utáltam.. mert nekünk még tornadresszünk volt.. jó műszálas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 09:21:39
Létrehozva:
|
|
|
jajjj általánosban alsóban még nekünk is volt tornadressz, de aztán szerencsére ezt a rossz szokást elhagyták. fúj! tiszta megalázónak éreztem mindig is.
na gyerekek, ez a vihar nem volt semmi!!!! koszosbarna felhők, 3-4 centis jégdarabok, plusz a fél hegyoldal lefolyt az utcán... Pest + mozi ugrik ma! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie-vel már ledumáltuk telón :S sorry, bébi, de nem merek elindulni. jajjj általánosban alsóban még nekünk is volt tornadressz, de aztán szerencsére ezt a rossz szokást elhagyták. fúj! tiszta megalázónak éreztem mindig is. na gyerekek, ez a vihar nem volt semmi!!!! koszosbarna felhők, 3-4 centis jégdarabok, plusz a fél hegyoldal lefolyt az utcán... Pest + mozi ugrik ma! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie-vel már ledumáltuk telón :S sorry, bébi, de nem merek elindulni. |
|
|
|
2010.08. 15. - 09:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Lehet Zsó most dobta ki a lap-top-ot az ablakon.. szerintem kivágta megint... eltűnt mindenhonnan! Hajjajjjj!
|
|
|
|
2010.08. 15. - 09:24:09
Létrehozva:
|
|
|
ééééésss megint elkezdett esni - csendes még de kitartó!
ráadásul a Duna itt le is húzza a villámokat, plusz beszorul a vihar a hegyek közé. most a nagygépen vagyok. a laptopra kurva mérges vagyok még. hagyom, hadd gondolkodjon azon, amit csinált. XD |
|
|
|
2010.08. 15. - 09:37:08
Létrehozva:
|
|
|
Itt még mindig nem esik.. csak borong
meg fülledt kicsit a levegő... tudjátok milyen idő van.. ugye? fasza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 09:39:11
Létrehozva:
|
|
|
Mindjárt vissza olvasok, csak elvesztem a wikin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Itt süt a nap és dörög, furcsa ellentmondás van ma az időjárásban! Asszem ha mozi, akkor max. Eurocenter. Nem buszozom be a belvárosba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom Usi... azért fura, hogy betojtál a villámoktól, amikor meg szereted őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értelek... de persze ha a vonat beszarik, akkor nem tudsz hazamenni, és kelhetnél velem holnap reggel 6-kor... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, a hi-fit azt BKV-n szállítottuk volna. Nagy a doboza, egyedül nem tom cipelni, de akkor ez is tolódik. Fene, hogy nincs kocsim... minden olyan könnyű lenne. Trixx, majd megoldom valahogy és leszerelem a Lacikát, csak nem akarom megbántani sem. |
|
|
|
2010.08. 15. - 10:01:09
Létrehozva:
|
|
|
na most meg az áram ment el. Edóval dumáltam telefonon és a kitisztult égből potyogott az eső + akkorákat szólt, hogy az valami eszméletlen. Edó is hallotta! most meg már süt a nap.
Hát Angie, amikor ilyen közel csapnak be a villámok, azért belém is belém fagy a.... sorry, de nem kockáztatok meg egy reggel 6-os kelést XDDDD hehe XDDDD Edó: jajaja, olyan idő van.... csak lenne kivel! XD |
|
|
|
2010.08. 15. - 10:08:46
Létrehozva:
|
|
|
Itt meg semmi sem történik, csak bazi meleg van...
Na, akkor egyedül megyek moziba, nem baj, majd elmesélem milyen volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 10:28:56
Létrehozva:
|
|
|
Már megint fáj a fejem... kávé kell... aztán kipróbálom az új vasalómat, mert megszáradtak a ruháim, utána meg mozi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 15. - 10:35:22
Létrehozva:
|
|
|
majd lehet apuval bemegyünk 20-án moziba megnézni a filmet. Veled meg akkor még vmit megnézhetünk augusztusban vmikor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha lesz kedved és az időjárás is úgy akarja XD
|
|
|
|
2010.08. 15. - 10:48:22
Létrehozva:
|
|
|
majd lehet apuval bemegyünk 20-án moziba megnézni a filmet. Veled meg akkor még vmit megnézhetünk augusztusban vmikor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha lesz kedved és az időjárás is úgy akarja XD Benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 11:06:36
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi tök sirály, h. legalább 15 oldalt sikerült megmenteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja apud gépeléséről jut eszembe én is inkább apumhoz vagyok hasonló, anyum teljesen más apummal csináltam anno mindent ő olyan, mit én vagy fordítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a gyepen anno mikor táborok voltak, mindig ő készített nekem kaját reggelire, ebédre és együtt mentünk utána szárnyalni. amikor a terrába vettem nadrágot és hosszú volt a szára mindig ő vágta el és szegte szegi fel a mai napig. bár anyum is meg tesz értem mindet, de apummal sokkal jobban egy húron pendülünk edó jó csajos lehet zsófid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) shadike miatt én is küldök ölelést és puszikát sgy tényleg jól tolod torta reggelire angie gratula a hifidhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 11:16:38
Létrehozva:
|
|
|
Na,visszaértem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
De már megyek is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megint egy kertiparti!Bár nem tom milyen lesz?Itt is gyülekeznek a felhők! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápáááááá |
|
|
|
2010.08. 15. - 11:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Olyan sötét lett, hogy villanyt kellett kapcsolnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És baromi melegem van, folyik a hátamon a víz... jöhetne egy vihar, hogy felfrissüljön az idő!
Jantarr, drága vagy, de a hi-fi vétel kicsit tolódik... Usi nem tudott a vihar miatt bejönni és így nem tud nekem segíteni a cipelésben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 12:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Tojok rá, hogy be van borulva... Átsétáltam a Praktikerbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 15. - 12:55:27
Létrehozva:
|
|
|
jajaja, jó ez a kép kettejükről! tényleg nagyon szép gyerkőcei vannak!
jaj ez a "csekkes" kép meg gondolom a RAH-os tinirák gyűjtés eredménye. ennyi dollár jöhetett össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy örülnek neki!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 15. - 14:17:38
Létrehozva:
|
|
|
Martin valami elegánsabbat is magára húzhatott volna, ha a lánya ennyire kicsípte magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk azt a fekete cuccot, ami az Echon volt rajta.... űberszexi benne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Szerintem elég kevéske az a pénz Usi, még egy millió dollár sincsen, ami meglepett, mert simán minimum annyira számítottam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |