2400 Oldal V  « < 2154 2155 2156 2157 2158 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.08. 15. - 18:35:01
Létrehozva: #43101

devotee

szeretem én is iron maden-t bruce dickinson-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez az egy a kedvencem tőlük
a képek nekem is tetszenek háttérnek akartam kirakni a devotos martinkát de csak nagyon nyújtva teszi be háttérnek a képet, h. kellene jól beállítani vagy a képet kell átméretezni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 18:38:02
Létrehozva: #43102

devotee

Sziasztok!
Angie: ezek a képek épp a mi lakótelepünkön készültek. Nagyon durva.
Nem voltunk itthon a vihar alatt, Szandaszőlősön (Szolnok kertvárosi része) voltunk anyóséknál, ott semmi sem volt.
Hanem mikor hazaértünk, nem hittünk a szemünknek. Nagyon durva a környék.
A jég leverte az összes virágom, az erkély úgy néz ki mint egy csatatér, föld és virág maradványok borítják, pedig félig le volt húzva a redőny. Még a fa korlátot is felszabdalta a jég!!! Nagyon durva.
Ennyi maradt a szépséges virágaimból:
Mellékelt állomány:  F__nyk__pek_0186.jpg ( 222.89K ) Letöltések száma: 8

Jantar szuperek ezek a képek, ahol Dave Martinkát csókolgatja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 15. - 18:38:16
Létrehozva: #43103

devotee

trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( szegény virágok :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és szegény te :?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 18:42:20
Létrehozva: #43104

devotee

Közben megvacsiztun diétásat: héjában főtt burgonya, forró kolbászzsírba mártogatva, lilahagymával és friss ropogós kenyérrel. Nyami. Olyan rég ettünk ilyet, és úgy megkívántam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 18:50:02
Létrehozva: #43105

devotee

jesszus, szegény virágaid, Trixx!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de a lényeg, hogy nektek nem esett bajotok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 15. - 19:01:59
Létrehozva: #43106

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 15. - 19:50:02) *
jesszus, szegény virágaid, Trixx!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de a lényeg, hogy nektek nem esett bajotok!

Köszi. Szerencsére elkerültük a vihart.
Ha itthon lettünk volna, akkor az autónknak annyi, mert egy nagy fa alatt szoktunk állni, amiről jó pár nagy ág leszakadt.

Na pusza kenek egy lekváros kernyeret és nézem a Pottert.

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 15. - 19:06:35
Létrehozva: #43107

devotee

Trixx,

jó nagy tarolást végzett a vihar, de írták is az Időképen, hogy csak Szolok egy részét érintettem, máshol semmi sem volt... de akkor nektek még mázlitok volt, hogy csak a virágokat verte el a jég és nem szabta ketté egy faág az autótokat. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Jó éjt neked!

Jantarr, a legegyszerűbb, ha a PS-ben már mikor elkezdesz dolgozni, akkor beállítod az alapvászon méretét, mondjuk 1240x800 pixelre és akkor éppen akkora képet csinálsz, mint egy szélesvásznú monitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.08. 15. - 19:42:20) *
Közben megvacsiztun diétásat: héjában főtt burgonya, forró kolbászzsírba mártogatva, lilahagymával és friss ropogós kenyérrel. Nyami. Olyan rég ettünk ilyet, és úgy megkívántam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez rendkívül diétás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 19:19:35
Létrehozva: #43108

devotee

jó étvágyat és Potterezést Trixx! (apum is itt ül a szobámban és nézi XD én a telómon füldugóval nyomom a zenét és IDM-et olvasok XD)
jah, még szerencse, hogy a kocsitok is megúszta!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 15. - 19:34:04
Létrehozva: #43109

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 15. - 19:38:02) *
Sziasztok!
Angie: ezek a képek épp a mi lakótelepünkön készültek. Nagyon durva.
Nem voltunk itthon a vihar alatt, Szandaszőlősön (Szolnok kertvárosi része) voltunk anyóséknál, ott semmi sem volt.
Hanem mikor hazaértünk, nem hittünk a szemünknek. Nagyon durva a környék.
A jég leverte az összes virágom, az erkély úgy néz ki mint egy csatatér, föld és virág maradványok borítják, pedig félig le volt húzva a redőny. Még a fa korlátot is felszabdalta a jég!!! Nagyon durva.
Ennyi maradt a szépséges virágaimból:
Mellékelt állomány:  F__nyk__pek_0186.jpg ( 222.89K ) Letöltések száma: 8

Jantar szuperek ezek a képek, ahol Dave Martinkát csókolgatja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj szegény virágok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 15. - 20:15:29
Létrehozva: #43110

devotee

Na megjöttem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Vége a hétvégi kertipartiknak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És nem áztunk el!
Csak dög meleg volt végig,fülledt volt a levegő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy pár csepp eső esett,de azon kívül semmi!!

Rá kellett jönnöm,hogy én vagyok a családban a legjobb ping-pongos!Is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem találtam legyőzőre!Fenomenális vagyok ebben is,nem csak fociban!!hehe

Na megyek is aludni egy ilyen hosszú hétvége után! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Jó éjt!

Pápáááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 20:43:11
Létrehozva: #43111

devotee

na ezek szerint a ping-pong asztal mögött is jól helyezkedtél... XDDD
helyes, helyes!

jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 15. - 20:52:32
Létrehozva: #43112

devotee

na most nézem a strange-et kb. 2* ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a question of time-ba mikor martin jön le a lépcsőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi is szoktunk a gyepen ping-pongozni, de én hamar kiszállok, mert nincs hozzá türelmem..
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie köszi a tippet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixxi babi kedvencem nekem is a hp összes.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 15. - 21:42:35
Létrehozva: #43113

devotee

Észre sem vettem mennyi az idő, csak néztem Dr. House-t, jól elhaladtam vele, holnap folyatom a 7. résztől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj és frankón lehűlt a levegő!!! Királyos.

Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 15. - 21:50:27
Létrehozva: #43114

devotee

itt is lehűlt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülöööök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

valaki esetleg ki tudná nekem írni a Strange-et meg a Strange too-t? nem emlékszem, hogy megvannak-e fullosan.

na én meg most fejeztem be az IDM olvasását - hát még mindig kemény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó éjt mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 16. - 04:55:53
Létrehozva: #43115

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh de hideg van.
Felmentem az időképre, és mára 30 fokot mond. Nem akarom elhinni. Sötét párás nyirkos hideg van, hogy lesz ebből 30 fok? Asszem én inkább hosszú nadrágot veszek és bedobok a táskámba egy szoknyát, hátha lesz jó idő is. Na és az esőkabát is kötelező kellék lesz asszem.

Ja és tegnap elaludtam a Potteren, nem tudtam végig nézni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 16. - 05:25:22
Létrehozva: #43116

devotee

Reggelt

itt hajnali fél 1-kor kezdett ömleni az eső, volt kis dörgés meg villámok, de vihar az nem volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, simán lehet ma 30 fok, hidd el. Szóval én úgy is öltözök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A telóm még mindig nem működik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem értem mit szarozik már a Pannon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 16. - 05:46:12
Létrehozva: #43117

devotee

reggelt!

itt is morgott még az ég éjfél körül, meg szitált vmit, de nem volt semmi extra.

Trixxi: simán lehet 30 fok, amit én személy szerint nem szeretném, de a nap nagy részét úgyis légkondis helyen töltöm. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jáááááj, mindjárt megyek Pestre!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 16. - 05:55:21
Létrehozva: #43118

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 16. - 06:46:12) *
reggelt!

itt is morgott még az ég éjfél körül, meg szitált vmit, de nem volt semmi extra.

Trixxi: simán lehet 30 fok, amit én személy szerint nem szeretném, de a nap nagy részét úgyis légkondis helyen töltöm. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jáááááj, mindjárt megyek Pestre!

Szia!

Jó Brigizést. De korán keltél...

Indulok a melóba. Fura egy hét lesz ez... várom is meg nem is. 1. Lacika miatt nem várom 2. Angyalom eredménye miatt várom is meg nem is... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 16. - 06:22:13
Létrehozva: #43119

devotee

drukkolok, hogy minden okés legyen, Angie!!!
Angyalod meg puszilom!
neked meg jó munkát.

hát ja, nem bírtam aludni az izgalomtól XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 16. - 06:27:39
Létrehozva: #43120

devotee

Angie: ez tényleg felemás hét lesz neked. És hét stesszes is. El tudom képzelni mennyire izgulsz az Angyalkádért.
Usi: jó Brigizést.
Szóval mindenki a 30 fokra szavaz. Még jó hogy egy faiszoknyát bepréseltem a tásiba.
Én is nagyon vártam már ezt a hetet. Csak négyet kell aludni, és irány a Balaton. Jeeeeeeeeeee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2154 2155 2156 2157 2158 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
133 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (133 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: