2400 Oldal V  « < 2156 2157 2158 2159 2160 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.08. 16. - 21:02:10
Létrehozva: #43141

devotee

na kukucs

visszatértem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
itt mizu? írjatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, voltam otthon, anyum egész jól lenne, ha nem lenne hőség, ezt eléggé szarul viselik a pajzsmirigyesek, ő is, úgyhogy kellene valami bogyó még majd a szívére, mert az iszonyúan szalad ilyen hőségben. de amúgy jól van. egyemmeg.
soppingoltunk, főzőcskéztünk, volt unokaöcsi is nálunk, babáztunk, aztán meg olyan vihar is volt hogy ááá, egész este 7től hajnali 1ig nem volt áram. cuki volt.

meséljetek, addig visszaolvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(jah, az én első wikipédia bejegyzésem a 101 volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D volt már, csak nagyon rövid meg hibás, úgyhogy a téli vizsgaidősuckban írtam egy tisztességes szócikket)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 16. - 21:15:28
Létrehozva: #43142

devotee

na, céges teló, Angie, ez klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, sok szerencsét azzal a munkaerőkajtatással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 16. - 21:36:29
Létrehozva: #43143

devotee

de cukik vagytok hogy örültetek anyumnak. eléggé aggódtam azért érte, azért is nem nagyon írtam ide se, kicsit feszült voltam. na, de jól lesz, a dokija is szuperkedves, lelkiismeretes, amilyent csak álmodni lehet olyan szuper. csomó régi tünetéről legalább mostmár tudjuk hogy ettől volt.

na, ma este meg műsorvezettem. nobel díj volt a téma, és ma be lettem mutatva a civil rádió főszerkesztőjének (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

azta nagybevásárlását a világnak , Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz

Usi, áá, de szar lehetett amikor elszállt a melód. áááá, elhiszem hogy felrobbantál. sajnálom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 16. - 22:00:07
Létrehozva: #43144

devotee

nini, most látom, lesz ingyenes placi after nektek csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 17. - 05:32:11
Létrehozva: #43145

devotee

Jó reggelt!

Igen, ma megpróbálok beszélni Lacikával, megbántani semmiképpen sem szeretném, csak nem tudom hogy iktassam be a napomba, mert hogy egyedül vagyok ez némiképpen bonyolítja a helyzetet. És ez ugye olyan négyszemközti téma...

Ma Angyalommal is megpróbálok beszélni. Hiányoznak a hosszú beszélgetéseink (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) meg persze tudom hogy a kis virág lelkét ápolgatni kell, főleg most.

Usi, akkor a meglepi még várat magára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, mégjobban fogsz neki örülni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, szióka!

Már vártam, hogy mikor írsz nekünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudtam ám hogy hazamész annak ellenére, hogy ide most nem írtál, csak még említetted valamikor. Örülök, hogy anyud némiképpen jobban van, és igen, a vihar durva lehetett. Fru is írta, hogy Debrecenben mekkora károkat okozott, és ti nem is laktok onnan olyan messze.

Jesz, a nagybevásárlás klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd esetleg egy közöz IKEA-zást be tudunk iktatni a sűrű programodba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már a költségvetésem megvan, szóval tudunk kalkulálni. Ja és van alaprajzom meg méreteim!

Idézet (lolacska @ 2010.08. 16. - 23:00:07) *
nini, most látom, lesz ingyenes placi after nektek csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

IGEN, és Edó is jön, juhéééé, elvégre másnap lesz a névnapja és a buli átcsúszik oda is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Wiki: Egyszer mesélted, hogy megírtad a 101-et, sirály. Én a Talk Talk összest próbálom összehozni, csak lassan haladok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 17. - 05:42:19
Létrehozva: #43146

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 16. - 22:15:28) *
na, céges teló, Angie, ez klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, sok szerencsét azzal a munkaerőkajtatással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, tegnap már majdnem egy órát csacsogtam rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És rendkívüli módon örültek ennek a pasik, non-stop elérhető vagyok. Bár lebuktam, hogy eddig a privát számom használtam és a Bujtor Tomi meg azt mondta, hogy akkor az udvarlós sms-eket majd arra küldi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis szemtelen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd megcsörizlek és te is mentsd el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 17. - 06:38:30
Létrehozva: #43147

devotee

Jó reggelt.

Angie még mindig szurk Angyalkának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi örülök,hogy a papád jobban van és kiengedték. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 17. - 06:41:54
Létrehozva: #43148

devotee

reggelt!

monnyonle minden munkásember, aki az ablakom alatt berregteti a kocsi motorját hajnali 5:56-kor kb. 5 percen keresztül!!!!
basszus, ha lemegyek Szegedre, egy hétig aludni fogok! :S

Lola: jah, hát elég szar volt, hogy elszállt 30 oldal, de már túltettem magam rajta.

Angie: hehe, cukik a srácok ezekkel a beszólásokkal XD

és YES, én is örülök az afternak!!!!!!!!!!! és Edót is elrángatjuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

izé... nagyon kóma vagyok és ma megint megyek Pestre rég nem látott barátnőzni. Az igazat megvallva most nagyon nincs kedvem, de hát megígértem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

köszi vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 17. - 06:47:54
Létrehozva: #43149

devotee

na joreggelt

hanem aztán mozgósítás vagyon!
szombaton, azaz augusztus 21-én YesDisco 101 buli a Blue River Pub Állóhajón. ötszázas beugró, Vica meg Lola már tuti ott lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csatlakozzatok!!! elborult egy partynak ígérkezik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 17. - 06:58:31
Létrehozva: #43150

devotee

hát sorry, de én valszeg inkább alvással töltöm a hétvégém - energy level below zero... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 17. - 07:15:39
Létrehozva: #43151

devotee

Hali!

Behalok ezen az időjárás-jelentéseken itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Helyzetjelentések az ország különböző pontjairól, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó!
Angie mi is szoktuk az időképet nézni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Áhh, meteorológus hát nem tudom. Beszélnek össze-vissza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jantar az van, hogy mi hiába vigyázunk, ha a drága jó Amerika szennyez. Szóval rajtunk nem múlik, illetve számít minden, de én nem hinném, hogy a kis országokon, kis embereken múlik!

Öcsinek jól telik a vakáció.
De lesz nemsoká i, li, uli, suli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 15. - 21:15:29) *
Rá kellett jönnöm,hogy én vagyok a családban a legjobb ping-pongos!Is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem találtam legyőzőre!Fenomenális vagyok ebben is,nem csak fociban!!hehe

Na gyere csak, kosárban leverlek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Loli, jó lenne egy kis beta-blokkoló anyukádnak, hogy ne szaladjon a szíve.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 17. - 07:24:07
Létrehozva: #43152

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 16. - 13:49:52) *
Há-há én sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már nem sokáig.........

Mikor is mész Vica?
Kezdetben tuti rossz lesz, de talán idővel jó.
Remélem neked nem kell majd többet dolgoznod a férjednél. Áh, tiszta gáz komolyan manapság egy nőnek. Elmondom, Zotyám többet van itthon, mint én. De tiszta vicc, nem? Ez gyerekkel majd nem fog menni. Kénytelen leszek majd jobb beosztású munka után nézni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 17. - 07:51:05
Létrehozva: #43153

devotee

Jó Reggelt!

Huh micsoda képek a tegnapi viharokról.
Angei: hát ha nem írod oda, tényleg azt hittem volna hogy az a kép PS-e van feljavítva, annyira durva az a felhó.
Jan: én sem szeretem az általad említett időjárás mondókat. Na és a képek is fantasztikusak, gyönyörű az a tornádó.
Niki: teljesen egyet értek veled, amíg Amerika (és Kína) nem változtat, sok jóra nem lehet számítani. Abszurd hogy egy ország Amreika bocsátja ki a Föld kipufogó szennyezésének 40%-át!!!!!!!!!
De azért én továbbra is bicóval közlekedek.
Tényleg elég rossz ez a munkabeosztás. Én nem is bírnám.

Lola: örülök hogy anyukád jobban van.
Grat a műsorvezetéshez.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 17. - 08:03:12
Létrehozva: #43154

devotee

Te Angie egész udvartartásod van a cégnél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy újabb nevet olvasok, aki teszi a szépet neked (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Na és végre műkszik az új telód, szupcsi.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 17. - 08:59:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 17. - 09:36:38
Létrehozva: #43155

devotee

Sziasztok!

Huh, egészen eddig telefonáltam... rámragadt a mobil. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Végre volt kis nyugi és tudtam dumcsizni Angyalommal úgy 40 percet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó volt! Ma lájtos gyalogtúrával kezdett (másfél óra), mert lekéste a buszt, vagyis az hamarabb ment, és csak a seggét látta már... amúgy jó kedve volt, végre! Elkezdi "Most kicsit félbeszakítalak, mert a szomszéd éppen most állt ki a kapubejárón a piros Ferrarijával, amit tegnap hoztak egy Bentley-vel..." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó környék, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát sok pasi között ez van, mindenki udvarol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Bujtor Tomi egy édes manó amúgy, de hát őt is januárban láttam legutóbb.

Szuper az új telóm, imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 17. - 11:42:48
Létrehozva: #43156

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 17. - 08:24:07) *
Mikor is mész Vica?
Kezdetben tuti rossz lesz, de talán idővel jó.
Remélem neked nem kell majd többet dolgoznod a férjednél. Áh, tiszta gáz komolyan manapság egy nőnek. Elmondom, Zotyám többet van itthon, mint én. De tiszta vicc, nem? Ez gyerekkel majd nem fog menni. Kénytelen leszek majd jobb beosztású munka után nézni.

Hát kérlek szépen ez úgy van,hogy szeptember 1.-től indul az ovi és azt hiszem kb. egy hét a beszoktatás aztán majd utána megyek.De már jövő héten lehet vinni előbeszoktatásra.
Majd valahogy visszazökkenek.
Én és a férjecském egy helyen dolgozunk.Együtt megyünk,együtt jövünk.Egy műszak 7-től 1/2 4-ig.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 17. - 11:43:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 17. - 14:55:30
Létrehozva: #43157

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 17. - 08:51:05) *
Jó Reggelt!

Huh micsoda képek a tegnapi viharokról.
Angei: hát ha nem írod oda, tényleg azt hittem volna hogy az a kép PS-e van feljavítva, annyira durva az a felhó.
Jan: én sem szeretem az általad említett időjárás mondókat. Na és a képek is fantasztikusak, gyönyörű az a tornádó.
Niki: teljesen egyet értek veled, amíg Amerika (és Kína) nem változtat, sok jóra nem lehet számítani. Abszurd hogy egy ország Amreika bocsátja ki a Föld kipufogó szennyezésének 40%-át!!!!!!!!!
De azért én továbbra is bicóval közlekedek.
Tényleg elég rossz ez a munkabeosztás. Én nem is bírnám.

Lola: örülök hogy anyukád jobban van.
Grat a műsorvezetéshez.

Hát én se bírom Trixi...

Idézet (vicuska @ 2010.08. 17. - 12:42:48) *
Hát kérlek szépen ez úgy van,hogy szeptember 1.-től indul az ovi és azt hiszem kb. egy hét a beszoktatás aztán majd utána megyek.De már jövő héten lehet vinni előbeszoktatásra.
Majd valahogy visszazökkenek.
Én és a férjecském egy helyen dolgozunk.Együtt megyünk,együtt jövünk.Egy műszak 7-től 1/2 4-ig.

Értem-értem, ja hiszen már mondtad ezt is úgy emlékszem, hogy egy helyen dolgoztok.
Na, hát ez jó. Van benne rendszer az a lényeg, sokat számít.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 17. - 15:00:31
Létrehozva: #43158

devotee

Hé?!
Ma hol vannak az időjárásjelentések mindenkitől?
Na jó, én kezdem.

Enyhén, néhol közepesen felhős, napsütéses idő enyhe széllel.
Hőfok: passz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 28 körül.
A víz foka: hát attól függ, hogy mosogatok-e, vagy inni akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 17. - 15:49:56
Létrehozva: #43159

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 17. - 15:55:30) *
Hát én se bírom Trixi...

Értem-értem, ja hiszen már mondtad ezt is úgy emlékszem, hogy egy helyen dolgoztok.
Na, hát ez jó. Van benne rendszer az a lényeg, sokat számít.

Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.08. 17. - 16:00:31) *
Hé?!
Ma hol vannak az időjárásjelentések mindenkitől?
Na jó, én kezdem.

Enyhén, néhol közepesen felhős, napsütéses idő enyhe széllel.
Hőfok: passz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 28 körül.
A víz foka: hát attól függ, hogy mosogatok-e, vagy inni akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 17. - 17:44:26
Létrehozva: #43160

devotee

Niki te állatkert! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez az időjárásjelentés naggyon mettál volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj, gyerekek, teljesen befordultam, megyek sétálok egy nagyot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2156 2157 2158 2159 2160 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
114 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (114 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: