![]() ![]() |
2010.08. 17. - 17:48:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na hazaértem egy kényeztető pedikűr-lábmasszázsról is, ami most nagyon jól esett a mai pesti kiruccanásom után. Jó volt dumálni azért a barátnőimmel is Pesten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja és a pedikűrösömnél ment a rádióban az A question of time! XD fel is hangosította nekem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) negatív hír: papám itthon belázasodott és most apum kajtat neki gyógyszer után, mert a sima lázcsillapító nem jó neki - de persze Maroson ilyenkor már nincs gyógyszertár, így be kell mennie Vácra... :S remélem jobban lesz. És nem tudni mi okozza a lázat. Semmit nem mutattak ki a vizsgálatok, pedig tetőtől-talpig átnézték... :S Lola: te miért fordultál be? |
|
|
|
2010.08. 17. - 17:58:09
Létrehozva:
|
|
|
na hazaértem egy kényeztető pedikűr-lábmasszázsról is, ami most nagyon jól esett a mai pesti kiruccanásom után. Jó volt dumálni azért a barátnőimmel is Pesten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a pedikűrösömnél ment a rádióban az A question of time! XD fel is hangosította nekem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) negatív hír: papám itthon belázasodott és most apum kajtat neki gyógyszer után, mert a sima lázcsillapító nem jó neki - de persze Maroson ilyenkor már nincs gyógyszertár, így be kell mennie Vácra... :S remélem jobban lesz. És nem tudni mi okozza a lázat. Semmit nem mutattak ki a vizsgálatok, pedig tetőtől-talpig átnézték... :S Lola: te miért fordultál be? Ó szegény papád. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jobbulást neki. |
|
|
|
2010.08. 17. - 18:03:55
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica!
|
|
|
|
2010.08. 17. - 18:50:16
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Csajok, a Lacika ha ma nem írt egy tucat sms-t, akkor egyet sem... nem értem mit nem ért azon, hogy NEM. Persze nem tudtunk beszélni, mert ma valahová kukutyinba mentek dolgozni, holnap Pozsonyba... hát nem tudom, de ez egyre jobban zavar. Francba... idióta egy helyzet és én mindig ilyenekbe keveredem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, örülök, hogy jól sikerült a mai pedikűr, nekem is ki kellene próbálni, mert nagy bárkeményedések vannak az ujjamon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok a papádnak!!!! Remélem semmi komoly baja nincsen. Lolikám, mi történt? |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Hellóka!
Usi: jobbulást a papádnak, remélem semmi komoly, de azért vigyázzatok. Rossz lehet, hogy ilyenkor nincs semmi és Vácra kell menni. Még ügyelet sincs? Ez furi. Angie: hajaj, mégsem lesz olyan egyszerű az a Lacis ügy. Nem irigyellek, mert ha az egyértelmű NEM-ből nem ért, nehéz lesz. Szerintem minél hamarabb beszéld ezt meg vele. Vannak olyan emberek akiknek ha nemet mondasz de kedves vagy, nem hiszik el. Én pl így jártam évekkel ezelőtt egy kollégámmal. Pedig már férjnél voltam, de az sem érdekelte. Loli: mi a baj? |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:11:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola!!! Hehehe!
Tudom, mi a bajod. Az én hsz-em után fordultál be, sehol egy perverzkedés, csak az időjárás mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: szerintem légy vele flegma, közömbös és ne foglalkozz vele. Az segít... Usi jobbulást a papinak, csak jobban lesz már. Hát Trixi hol élsz? Ez itt ungáréze. Ahol nincs ügyelet és megdögölhet az ember. Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is az egész megyét ellátjuk ügyeletben. Hiába van pl. Keszthelyen kórház, sőt sürgősségi, egy szerencsétlen orrvérzést sem tudnak ellátni. Mert nincs ügyelet, ide küldik hozzánk. Addig meg dögöljön meg. A kormány...én már unom, ez húsz éve így van, szóval. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:12:26
Létrehozva:
|
|
|
osztom Trixx nézeteit - én is futottam már össze ilyen pasival, aki nem értette, hogy nem...
köszi csajok a drukkot! most lement a papa láza. nem megy vissza a kórházba, mert nincs szervi baja, csak felszökött kicsit a láza ma - és gyógyszerért kellett bemenni Vácra, mert ez itt elég erős balkán tud lenni. Sosincs semmi ebben a gyógyszertárban és csak 4-ig van nyitva kb. Ez egy kisváros, este 8-kor már senki nincs az utcákon és minden bezár... :S Nem szeretem. Angie: érdemes kipróbálni! tiszta felüdülés a lábnak meg neked is. tényleg olyan, mintha párnákon járnál utána (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a körmeimet is meg szoktam csináltatni, meg kilakkoztatom, ha már ott vagyok. És ma megint kaptam kellemes lábmasszázst, hogy még a gerincem mentén rázott is a hideg tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó! |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:12:30
Létrehozva:
|
|
|
Süni! Ma kezdődik a BL nem? Nézed?
|
|
|
|
2010.08. 17. - 19:20:45
Létrehozva:
|
|
|
Lola!!! Hehehe! Tudom, mi a bajod. Az én hsz-em után fordultál be, sehol egy perverzkedés, csak az időjárás mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: szerintem légy vele flegma, közömbös és ne foglalkozz vele. Az segít... Usi jobbulást a papinak, csak jobban lesz már. Hát Trixi hol élsz? Ez itt ungáréze. Ahol nincs ügyelet és megdögölhet az ember. Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is az egész megyét ellátjuk ügyeletben. Hiába van pl. Keszthelyen kórház, sőt sürgősségi, egy szerencsétlen orrvérzést sem tudnak ellátni. Mert nincs ügyelet, ide küldik hozzánk. Addig meg dögöljön meg. A kormány...én már unom, ez húsz éve így van, szóval. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki én megyeszékhelyen lakom, így van ügyelet, orvosi, fogorvosi és gyógyszertári is. Sőt a Plázában is van gyógyszertár 8-ig nyitva is van. Szóval én ehhez vagyok szokva, így nem nagyon tudom máshol mi a helyzet. (Még a mamámék is szolnokiak.) Persze már mesélték sokan hogy mi van, de azért mindig felháborít a vidéken dögöljön meg az ember politika. osztom Trixx nézeteit - én is futottam már össze ilyen pasival, aki nem értette, hogy nem... köszi csajok a drukkot! most lement a papa láza. nem megy vissza a kórházba, mert nincs szervi baja, csak felszökött kicsit a láza ma - és gyógyszerért kellett bemenni Vácra, mert ez itt elég erős balkán tud lenni. Sosincs semmi ebben a gyógyszertárban és csak 4-ig van nyitva kb. Ez egy kisváros, este 8-kor már senki nincs az utcákon és minden bezár... :S Nem szeretem. Angie: érdemes kipróbálni! tiszta felüdülés a lábnak meg neked is. tényleg olyan, mintha párnákon járnál utána (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a körmeimet is meg szoktam csináltatni, meg kilakkoztatom, ha már ott vagyok. És ma megint kaptam kellemes lábmasszázst, hogy még a gerincem mentén rázott is a hideg tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó! Örülök hogy lement a láza. Küldtük neki a pozitívat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen a kisváros hátránya, bár azért van előnye is, pl sokkal jobban törődnek egymással az emberek. Meg azért baromi szép helyen laksz. Mosogatnom kellene. Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúj |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:24:29
Létrehozva:
|
|
|
hát itt aztán nincs összetartás meg törődés - sose volt, mióta az eszemet tudom. Itt rosszindulató pletyka van meg nem jutás egyről a kettőre. Annyi minden jót lehetne itt csinálni Maroson, de semmi előrelépés vagy fejlesztés. Visegrád már fényévekre elhúzott mellettünk pl. a városfejlesztésben is.
no mindegy. köszi a pozitívat! |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:33:05
Létrehozva:
|
|
|
hát itt aztán nincs összetartás meg törődés - sose volt, mióta az eszemet tudom. Itt rosszindulató pletyka van meg nem jutás egyről a kettőre. Annyi minden jót lehetne itt csinálni Maroson, de semmi előrelépés vagy fejlesztés. Visegrád már fényévekre elhúzott mellettünk pl. a városfejlesztésben is. no mindegy. köszi a pozitívat! Nem is gondolam volna, hogy így van, rosszindulat meg hasonlók. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnos fejlesztés nálunk sem nagyon van. Én úgy tapasztalom, hogy e téren sajnos kizárólag a fővárosra koncentrálnak. Legalább is arányalatunl kevés a fejlesztés vidéken. Én nálunk a kultúrtát hiányolom. Megyeszékhely vagyunk és van 1 múzeumunk oszt helló..... He-he parasztosan beszélek, nehogy eltanuld!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen! |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:33:49
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,
nem akarok vele köcsög lenni, mert hát csak a kollégám, együtt kell dolgoznunk... de hát nem tudom már mit csináljak ezzel. Ma mondjuk nem válaszoltam az sms-ekre csak párra... de mondom legalább egy tucatot írt, ha nem válaszoltam akkor írt még egyet. Te hogy győzted meg végül a kollégád, hogy szálljon le rólad? Niki, drága vagy, de ez olyan óvodás megoldás... meg hát nem stílusom a flegmaság, meg akarom beszélni vele, csak lenne már rá idő, meg lenne már itt az Andi, mert így nem lehet elvonulni. Földházi Józsitól kérdeztem miközben vitt a metróhoz, hogy mi a fészkes fenét csináljak... ő is csak foga a fejét, mert hát mondta, hogy mondjam meg, hogy NEM. De hát ezt ugye már megmondtam... Usi, egyszer majd kipróbálom ezt a pedikűrt XD Hogy álltok amúgy a lakásfelújítással? Kivettétek már a falat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:41:31
Létrehozva:
|
|
|
Angi szerintem sem kell köcsögnek lenned, inkább csak maradj hűvös, és nem mosolyogj vagy ilyesmi. Tudatsd vele hogy nem, nincs esélye sem, de nem szertnéd hogy a munkakapcsolat rovására menjen. Lég kicsit távolságtartó szerintem.
Hát az enyém nem volt egyszerű eset. Már-már zaklatás volt... Amikor felfogta hogy nincs esélye, akkor bunkózott. Így én közöltem vele, hogy nagyot csalódtam benne, elvágta magát előttem, ne is szóljon hozzám, mostantól csak munka ügyben kommunikálok vele, és csak ha nagyon szükséges. Remélen nálad jobban alakul. |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:45:03
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem tudom mi baja lehet Lolának.... szegénykém (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Trixx, megpróbálom, sms-ekre meg megpróbálok nem reagálni... csak akkor meg én érzem magam szarul, hogy nem válaszolok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahhhhhhhhhhhhh |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:50:22
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyeszékhelyen lakom. Jó hát az evidens, hogy egy megyei kórházban székhelyen, nyilván van ügyelet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hát Angie, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én óvodás lennék. Én már csináltam ilyet többször. Megmondtam, hogy nem. Ha nem érti, akkor jön a keményebb. Mégse zaklassanak már ha nem akarom. És erre a legjobb módszer a flegmaság, amíg foglalkozol vele, addig nyomulni fog, mondom én többször jártam így.... Aztán majd meglátod, nyilván azt csinálsz amit te akarsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni seggberúglak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt üdv!!! |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:53:06
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyeszékhelyen lakom. Jó hát az evidens, hogy egy megyei kórházban székhelyen, nyilván van ügyelet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát Angie, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én óvodás lennék. Én már csináltam ilyet többször. Megmondtam, hogy nem. Ha nem érti, akkor jön a keményebb. Mégse zaklassanak már ha nem akarom. És erre a legjobb módszer a flegmaság, amíg foglalkozol vele, addig nyomulni fog, mondom én többször jártam így.... Aztán majd meglátod, nyilván azt csinálsz amit te akarsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni seggberúglak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt üdv!!! Kezdem megfontolni ezt a tanácsot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:57:13
Létrehozva:
|
|
|
jaja, ma kiverték a konyhafalat, mindenfelé por van, hiába fóliáztak meg mittomén mit csináltak.
|
|
|
|
2010.08. 17. - 20:19:57
Létrehozva:
|
|
|
http://www.nana.hu/szerelem-es-szex/parkap...eit-102856.html <-- angie ez a tiéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 20:25:33
Létrehozva:
|
|
|
na köszi cicák,
semmi gond, már helyre is rakattam az okosabbik önmagammal a butábbik önmagamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak egy kis édibédi videó kapcsán kicsikét sírdogáltam. van egy fiú, tinikoromban egy icipici elsőlátásraszerelem szövődött közöttünk, nem jártunk együtt sosem, mert más városban éltünk, és szerinte nem működött volna, de ez mindegy is. lényeg hogy szép, egyik legszebb emlékem ő. elsodródtunk azóta és csak a tavaly nyári koncerten láttam újra, akkor tudtam meg hogy katona, és harcol, afganisztánban. és mindig félek hogy egyszer nem jönne haza neadjisten. mert semmi se köt már össze vele - de mégis. akivel egyszer valami szerelemféle volt köztetek azzal mindig megmarad valami. és ez a hülye kis videó iraki katonákról szólt, akik meglepiből hazajöttek, és a nagy meglepetéstalálkozót mutatta. és annyira felhozta bennem őt. na meg anyum miatti aggodalom, a munkámmal járó idegtépő stressz, egy kis egzisztenciális félelem, plusz egy kis szorongás az iránti félelmemben hogy lesz-e valaha szerelem az életemben = ez a garantált befordulás receptje. de nembaj, megsétáltattam a depimet, és már jobb is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, szegény papád (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ismerős a patikahelyzte, én egy 1500 lelkes picsányi kis faluban abszolút meg tudlak érteni. ilyen ez, sőt, nálunk a doki is elég necces. ha rajta múlik, anyum már kb nem él. mert szerinte nem ciki 6 hét alatt ledobni 15-20 kilót, csinos. az állatja. bár annyi hogy sényőn legalább a falu fejlődik, szabolocshoz képest, meg amilyen az ilyen pici falvak helyzete, nagyon is szuper állapotban van, van civilszféra, közösségi élet, összefogás, minden évben tök sok olyan rendezvény, ahol kb mindenki összegyűlik, szóval van közösségi élmény, pályázgatnak, van ifjúsági centrum, tánccsoport, minden. abszolút prosperál a hely, mindenkit, aki segélyen lenne, el tudtak küldeni közmunka programra, szóval viszonylag szerencsésen alakítja a saját helyzetét, teszem hozzá, főként azért mert a polgármesternek fontos a hely. Angie, egyem meg azt az imádnivaló fajtádat, sajnos a hím az egy idióta állatfajta, nem ért, csak a tiszta beszédből, abból is csak akkor ha már fájóan egyenes. sajna a csajoknak kell igazat adnom. ne írj vissza neki. ez nem sértés, egyértelmű jelzés. hogy hagyjon békén, és hogy tárgytalan. |
|
|
|
2010.08. 17. - 20:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Kezdem megfontolni ezt a tanácsot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hülyeség amit Niki mond. Ne érezd magad szarul, te semmi rosszat nem tettél. Ha nem jön be neked a srác akkor nem, és ezt meg kell értenie. Vagy így, vagy úgy! Sejted? Jaj remélem nem az anyukája. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi: huh kivettétek a konyafalat? Nem semmi, jó nagy meló. Mi is kivettük anyáéknál, két gerendát be is kellett rakni a helyére, hogy elbírják a falak a tetőt. A por nagyon alattomos, megtalálja az utat és mindent ellep. |
|
|
|
![]() ![]() |