![]() ![]() |
2009.12. 10. - 16:06:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!!!
Udvozlet a kedves ùj tagoknak!!!!!! Hàhà bovul a sereg!!!:DDD Bazzze mit muveltetek itt csajok!!!! Behaltam toletek!!:DDD Mode: Az Alanes àlmaid,jujjjujjj!! én is kìvulrol làttam magunkat mikor Martinnal àlmodtam! Azòta arra vàrok,h mikor folytatòdik!:D Jantar: de jò,h tudsz repcsit vezetni!! Nekem is nagyon tetszenek,a murepulo versenyt is àmulattal nèztem,kipròbàlnàm èn is szìvesen! Làttad a mozgò Mart kèpeket? Nem hiszem,majd akkor elokell varàzsolnom!:D Lola: Jò volt ez a bemutatkozàsod,neked ùgy làtom akkor a mozgò Dave-ek kellenènek!:D èn lovastàborban voltam,de nagyon tetszett!! Jò règ volt màr az is:( Vica: sztem mèg nincs kèso! Nekem sincs mèg jegyem! Tegnap kul 101eztem,TTA-ztam,jajj mennyire jò volt!!! Kul igen,Mart most sokkal jobban nèz ki mint a TTA-n! Ja,mèg az a kèp amire Capri ìrtad,h olyan mintha smàrolnànak,nekem is rogton az ugrott be,amit meglàttam a kèpet:DD |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:09:18
Létrehozva:
|
|
|
Lovastáborban Macsus? Aha, persze....
Éjjel voltál te lovagolni, már megint álmodtál, ezt msn-en olvastad. |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:09:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:10:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Udvozlet a kedves ùj tagoknak!!!!!! Hàhà bovul a sereg!!!:DDD Bazzze mit muveltetek itt csajok!!!! Behaltam toletek!!:DDD Mode: Az Alanes àlmaid,jujjjujjj!! én is kìvulrol làttam magunkat mikor Martinnal àlmodtam! Azòta arra vàrok,h mikor folytatòdik!:D Jantar: de jò,h tudsz repcsit vezetni!! Nekem is nagyon tetszenek,a murepulo versenyt is àmulattal nèztem,kipròbàlnàm èn is szìvesen! Làttad a mozgò Mart kèpeket? Nem hiszem,majd akkor elokell varàzsolnom!:D Lola: Jò volt ez a bemutatkozàsod,neked ùgy làtom akkor a mozgò Dave-ek kellenènek!:D èn lovastàborban voltam,de nagyon tetszett!! Jò règ volt màr az is:( Vica: sztem mèg nincs kèso! Nekem sincs mèg jegyem! Tegnap kul 101eztem,TTA-ztam,jajj mennyire jò volt!!! Kul igen,Mart most sokkal jobban nèz ki mint a TTA-n! Ja,mèg az a kèp amire Capri ìrtad,h olyan mintha smàrolnànak,nekem is rogton az ugrott be,amit meglàttam a kèpet:DD Na Te meg Martinnal perverzkedsz álmodban? XD XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:11:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:12:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:12:55
Létrehozva:
|
|
|
Na Te meg Martinnal perverzkedsz álmodban? XD XD Igen! Itt mèg nem mesèltem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kozben meg Alan ès Dave bìrkòztak!:DD |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:13:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:16:02
Létrehozva:
|
|
|
Akkor is az én álmom volt a legjobb, mikor Dave vizipólós volt.
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:23:23
Létrehozva:
|
|
|
Tènyleg lehet kiemeltet is kapni???? Lehet. lehet kapni kiemeltet? nem is tudtam róla... biztos? Be is mondták több helyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megkérdezhetem az Eurocenter jegyirodába, mert úgyis van dolgom arra. |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, húzzál bele, akkor XD Foglalózz le egyet.
|
|
|
|
2009.12. 10. - 16:31:11
Létrehozva:
|
|
|
Hallottam, hogy megint lehet a jegyirodákban is kapni kiemelt álló és sima álló jegyeket is. Ülő tényleg volt eddig is és még van is azt hiszem. Köszi az infókat csajok.Nem vagyok otthon a jegyek terén,hogy milyenek vannak és főleg,hogy mennyibe kerülnek.Én valami olcsóra gondoltam mert sajna nem vagyunk eleresztve anyagilag.És azt sem tudom ez ajegyrendelős dolog hogy működik. Niki az jó lenne ha nyernél nekem jegyet.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri milyen házakat veszel? |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:33:05
Létrehozva:
|
|
|
Köszi az infókat csajok.Nem vagyok otthon a jegyek terén,hogy milyenek vannak és főleg,hogy mennyibe kerülnek.Én valami olcsóra gondoltam mert sajna nem vagyunk eleresztve anyagilag.És azt sem tudom ez ajegyrendelős dolog hogy működik. Niki az jó lenne ha nyernél nekem jegyet.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri milyen házakat veszel? dehogy veszek házakat XD House M.D. sorozat (itthon Doktor House) csak a house angolban házat jelent, így rövidebb XD hát ak iemelt álló 18.500 Ft a sima álló 13 körü lvan ismét? a legdrágább ülő asszem 20 felett van/volt. |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:34:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen! Itt mèg nem mesèltem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kozben meg Alan ès Dave bìrkòztak!:DD heheheheee XD XD Na vajon miért birkóztak, ugye Vica??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:36:52
Létrehozva:
|
|
|
Lehet. Be is mondták több helyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megkérdezhetem az Eurocenter jegyirodába, mert úgyis van dolgom arra. Jujjjjjjjjjjjj Te Jò èg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koszi Angie,h mondtad!!!!!!! De mire èn ùjra Mo.ra tèrek,màr nem lesz!!!!!!!! Mit csinàljak lànyok??????? |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Jujjjjjjjjjjjj Te Jò èg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koszi Angie,h mondtad!!!!!!! De mire èn ùjra Mo.ra tèrek,màr nem lesz!!!!!!!! Mit csinàljak lànyok??????? írj nekik mailt, h tegyenek egyet félre, emrt csak későbbé rsz haza, de tuti elviszed. és válasszál avatart!!! XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:37:47
Létrehozva:
|
|
|
Akkor is az én álmom volt a legjobb, mikor Dave vizipólós volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Arra emlèkszem,az tènyleg jò àlom volt!:D |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:39:46
Létrehozva:
|
|
|
Köszi az infókat csajok.Nem vagyok otthon a jegyek terén,hogy milyenek vannak és főleg,hogy mennyibe kerülnek.Én valami olcsóra gondoltam mert sajna nem vagyunk eleresztve anyagilag.És azt sem tudom ez ajegyrendelős dolog hogy működik. Niki az jó lenne ha nyernél nekem jegyet.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri milyen házakat veszel? Vica, IBUSZ biztos van nálatok, sétálj be és vegyél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is ott vettem az enyémet és még kezelési költséget sem számolnak fel! |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:44:19
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Capri.
Most már értem a házas dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode vajon miért birkóztak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogalmam sincs... |
|
|
|
2009.12. 10. - 16:46:12
Létrehozva:
|
|
|
Capri: jòl van na:D
Angie: nem mondtàk melyik jegyiroda,mert pl elsore most a ticketexpressre nyargaltam,de ott semmilyen jegyet nem ìr! de balfèk vagyok ajjjj!!! Mode: majd minnyà jon a Mart àlom mesèlès,csak jegyvadàszat folyik:D Köszi Capri. Most már értem a házas dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode vajon miért birkóztak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogalmam sincs... èn megmondom,Mode arra cèloz,h azèrt mert Dave rajtakapta Alant a lànyàval:D De az àlmomban mèg asszem 84-85 korul jàrtunk:D |
|
|
|
![]() ![]() |