2400 Oldal V  « < 2159 2160 2161 2162 2163 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 18. - 08:48:57
Létrehozva: #43201

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 18. - 09:19:24) *
jó reggelt! XDDDDDDDDDD

na jó, én nem csak ennyit mondok! XD
végre kialudtam magam nagyjából - becsuktam az ablakot és besötétítettem. kb. jó fél órája vagyok fenn.

Angie: okés, jó lesz jövő héten is a win7! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a csomit meg várom!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Álomszuszék! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, akkor megelőzted a bajt az ablakbecsukással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó megoldás!

Igen, ma meg kell majd kapnod a lemezeket! Elsőbbséggel ment, cégessel, úgyhogy a feladónál csak a bélyegző van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 08:59:48
Létrehozva: #43202

devotee

okés, köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 18. - 09:34:12
Létrehozva: #43203

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 17. - 20:12:30) *
Süni! Ma kezdődik a BL nem? Nézed?

Igen néztem,de csak az első félidőd! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A másodikra már nem volt erőm,880km után! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Niki!!Mivaaaaan??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 10:37:25
Létrehozva: #43204

devotee

hjaj, hazaértem a shoppingolásból XD vettem csini felsőket meg egy farmer halászgatyát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval most happy vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 18. - 12:24:57
Létrehozva: #43205

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 18. - 10:34:12) *
Igen néztem,de csak az első félidőd! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A másodikra már nem volt erőm,880km után! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Niki!!Mivaaaaan??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh, jó sokat vezettél. El is hiszem hogy fári voltál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 18. - 12:31:12
Létrehozva: #43206

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 18. - 11:37:25) *
hjaj, hazaértem a shoppingolásból XD vettem csini felsőket meg egy farmer halászgatyát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval most happy vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ez szupi. Akkor már jó napod van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tegnap meg én kaptam csini cuccokat a kolléganőimtől. Majd névnapom lesz, de a szabdságolások miatt előbb vettük meg.
Így szoktuk, nincs meglepi, viszon mindenki azt kapja amit szeretne: csini vastag övecske, horgolt mellény, és egy fülbevaló - ez mondjuk meglepi, direkt nem néztem oda. Kitalálta a kolléganőm, hogy leárazás van a New Yorker-ben és a C&A-ban, és válasszak onnan valamiket. Szóval tök sok szép cuccot kapok majd, ha átadják egyszer csak.

Idézet (Angelus @ 2010.08. 18. - 09:48:57) *
Szia Álomszuszék! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, akkor megelőzted a bajt az ablakbecsukással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó megoldás!

Igen, ma meg kell majd kapnod a lemezeket! Elsőbbséggel ment, cégessel, úgyhogy a feladónál csak a bélyegző van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én megkaptam, de nem játsza le az a fránya munkahelyi gép.
Hát igen, munkára van, nem DVD nézésre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 12:34:24
Létrehozva: #43207

devotee

naaaa! tök jó Trixx!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre is boldog névnapot - nehogy elfelejtselek felköszönteni a lukas agyammal! XD

Angie: megkaptam én is a csomagot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi szépen!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 18. - 12:38:10
Létrehozva: #43208

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 17. - 22:37:52) *
És még valami, ma tök váratlanul megadta nekem Angyalom a privát 30-as számát és mondta, hogy ha valami baj van vagy akármi akkor azon 101%, hogy el tudom érni. Lelkiztunk, meg zenéről beszélgettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is lépek aludni és nem itatom az egereket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he, most hogy ingyen beszéltek a cégesen, megadta a magánját? Logikus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Á nem értem én, az mindig nála van.

Szuper hogy végre tudtatok beszélni.
Jaj, mikor lesz már eredmény?

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 18. - 13:34:24) *
naaaa! tök jó Trixx!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre is boldog névnapot - nehogy elfelejtselek felköszönteni a lukas agyammal! XD

Angie: megkaptam én is a csomagot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi szépen!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Köszi, ari vagy. Én is lukas fejű vagyok, de igyekszem a dátumokat fejben tartani, kisebb nagyobb sikerrel.

Ja és de bumburnyák vagyok: KÖSZI ANGIE DRÁGA!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 18. - 12:54:22
Létrehozva: #43209

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
holnap találkozok az egyik legjobb barátnőmmel, aki kiment angliába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most itthon van és hoz nekem vmi martinnal kapcsolatos ajándékot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom, h. megkapjam és h. őt is lássam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
akinek tegnap szomi hangulata volt utólag is puszika & ölelés neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó babának, anginek és lolinak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 18. - 13:06:49
Létrehozva: #43210

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.08. 18. - 13:54:22) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
holnap találkozok az egyik legjobb barátnőmmel, aki kiment angliába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most itthon van és hoz nekem vmi martinnal kapcsolatos ajándékot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom, h. megkapjam és h. őt is lássam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
akinek tegnap szomi hangulata volt utólag is puszika & ölelés neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó babának, anginek és lolinak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia!
Ez szupi! Mindig nagy öröm egy rég nem látott baráttal alkálkozni.
Ó és még martinos meglepit is kapsz? Nem is kell ennél jobb barát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 13:12:47
Létrehozva: #43211

devotee

jaj én is úgy szeretem, mikor DM-es vonatkozású ajándékot kapok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy tudok örülni neki, mint majom a farkának! XD

szívesen Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na melózok én is, miközben egy kis Placi szól (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 18. - 14:35:17
Létrehozva: #43212

devotee

Usi, egészségedre a shoppingot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó cuccokat vehettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tök jó, hogy odaértek a lemezek! Meg is tudtad nézni a dvd-t?

Trixx, én tuti nem fogom elfelejteni a névnapod, mert a nővérem is Beatrix, szóval majd együtt ünnepeltek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám Ilona, neki ma van a névnapja és már őt is felköszöntöttem ma! Itt nem szokás ajándékozni, mi is csak Andival vettünk egymásnak meg ugye Angyalomtól kaptam karira ajándékot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg majd pótlásnak egyben kapok ajit nőnapra, névnapra, szülinapra és húsvétra Angyalomtól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát van logika abban, hogy megadta a magán számát... a cégest hétvégén nem használja, be van kapcsolva, de hát vagy a táska mélyén van, vagy valahol akárhol és nem is nézi. Ellenben a magán mindig nála van. És hát ugye nem lehet előre tudni, hogy itt mi történhet vele... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Eredmény még nincsen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kezdünk aggódni ezért....

Jantarr, kellemes talit!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 14:49:18
Létrehozva: #43213

devotee

még mindig erős szurk Angyalkádnak!!!!!

még nem néztem bele a DVD-kbe, most melózom. Majd estefelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja, azt el is felejtettem mondani, hogy köszi a tippet a tubusos letöltőhöz! műxik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 18. - 15:01:32
Létrehozva: #43214

devotee

Köszi Usi... remélem hat ez a sok szeretet és nem lesz semmi probléma az eredménnyel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kivi leszek, hogy működni fog-e a dvd. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ilyen cuki mélt kaptam ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Én szívem egyetlen titkár nénije.
Légyszike nekem küldeni egy teljesen új névjegyt, valamint az összes ML-es Techno űrlapokat emilben.
Csók: F J"

Husi, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 15:10:19
Létrehozva: #43215

devotee

eh-eh-eh-eh... XD
Ez a Józsi is most hogy pedálozik... (gondolom azért is, amit anno meséltél...)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.08. 18. - 15:35:13
Létrehozva: #43216

devotee

Sziasztok!

Ezer ève nem jàrtam itt,mostanàban otthon sem nagyon voltam,mert kèthèt Balcsi,Nmamàmmal,mindennap fagyizàs,maga a Paradicsom:D Most meg Angliàbòl ìrok nektek! Egy tengerparti vàrosban vagyunk,Bornemouth-ban,anyukàm itt dolgozik.Voltunk itt is strandolni,meg tanulok angolt is,mert anyukàm egyik szobatàrsa most tesz le vmilyen vizsgàt,ès òratervet kell csinàlnia,èn vagyok az alany. Hàt elèg bèna vagyok a dumàlàsban,de azèrt pròbàlkozom. Mondtam anyukàmnak Basildont is,jò lenne ha eltudnànk menni,ha màr Angliàban vagyunk! Szòval,olyan gyorsan tortènt minden,de nagyon orulok neki!:)

Puszilom a Sereget!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 18. - 15:42:04
Létrehozva: #43217

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 18. - 16:10:19) *
eh-eh-eh-eh... XD
Ez a Józsi is most hogy pedálozik... (gondolom azért is, amit anno meséltél...)

Szerintem igen... próbál kompenzálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes!

Idézet (Macsus @ 2010.08. 18. - 16:35:13) *
Sziasztok!

Ezer ève nem jàrtam itt,mostanàban otthon sem nagyon voltam,mert kèthèt Balcsi,Nmamàmmal,mindennap fagyizàs,maga a Paradicsom:D Most meg Angliàbòl ìrok nektek! Egy tengerparti vàrosban vagyunk,Bornemouth-ban,anyukàm itt dolgozik.Voltunk itt is strandolni,meg tanulok angolt is,mert anyukàm egyik szobatàrsa most tesz le vmilyen vizsgàt,ès òratervet kell csinàlnia,èn vagyok az alany. Hàt elèg bèna vagyok a dumàlàsban,de azèrt pròbàlkozom. Mondtam anyukàmnak Basildont is,jò lenne ha eltudnànk menni,ha màr Angliàban vagyunk! Szòval,olyan gyorsan tortènt minden,de nagyon orulok neki!:)

Puszilom a Sereget!:)

Szia Macsus!

Érezd jól magadat anyukáddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó neked... Anglia... Basildort ki ne hagyd XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 18. - 15:51:51
Létrehozva: #43218

devotee

Angie: szerintem is... Helyes! én is azt mondom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus: a fene, a mázlista mindenedet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kimennék én is Angliába (de persze leginkább New Yorkba XD). Érezd jól magad és tanuld azt az angolt! mindenképp hasznos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
puszi és ölelés neked!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 18. - 16:52:16
Létrehozva: #43219

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 18. - 13:24:57) *
Huh, jó sokat vezettél. El is hiszem hogy fári voltál.

Lári-fári (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 18. - 17:19:10
Létrehozva: #43220

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=CWPavtlXAB8

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2159 2160 2161 2162 2163 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
127 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (127 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: