![]() ![]() |
2010.08. 18. - 17:58:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azt a kómaközpontját a világnak!
fu, be tudnék aludni. de nem fogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert Edit haverjának a szülinapjára vagyunk hivatalosak, csak ilyen kis lajtos, holna dolgozós, de azért a dolgoknak a módját megadós találka lesz, vettem bort, lehet hangolásképp ki is bontom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ööö, Angie, nekem is küldtél ilyen dvd-t? ugye nem? gondolom nem, merthogy nem is tudod a címem. na jó, ikuszintemnél vagyok ma is. XDDD jah, sotu-hangulatom van, egy ideje az megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) baszkikám hogy idővel egyre jobban szeretem, ez tisztára borzasztó! óóó, és mindjárt ősz, azaz egyetem, és és és és jön az új ákos album és turné és áááááá öröm boldogság hepineszfektöri na jó, nyitom azt a traminit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:09:05
Létrehozva:
|
|
|
jó bulit, Lola! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mért is borzasztó, hogy egyre inkább szereted a SOTU-t??? XDDD nálam most WIMS maxi megy, utána ULTRA-ra fog váltani a hi-fi. De lehet hogy meg fog jönni a kedvem a SOTU-hoz is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vagy PTA-hoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) süni: nadddon állat ez a kis vidi! XD jót röhögtem! XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:39:48
Létrehozva:
|
|
|
áá csak annyiban borzasztó hogy nem is igaz hogy minden hallgatás hoz valami új színt, amitől egyre jobbnak és jobbnak hallom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
finom a borom, jelentem |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:44:01
Létrehozva:
|
|
|
jó bulit, Lola! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mért is borzasztó, hogy egyre inkább szereted a SOTU-t??? XDDD nálam most WIMS maxi megy, utána ULTRA-ra fog váltani a hi-fi. De lehet hogy meg fog jönni a kedvem a SOTU-hoz is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vagy PTA-hoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) süni: nadddon állat ez a kis vidi! XD jót röhögtem! XD Hehehe Én még mindig ezen röhögök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5rercenként meg nézem kb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:48:13
Létrehozva:
|
|
|
Lola, nem neked nem küldtem el az általad említett ok miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ellenben írtam, hogy majd egyszer mehetnénk IKEA-ba, ha ráérsz s akkor odaadom a DVD-t, te meg vissza a könyveimet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:00:20
Létrehozva:
|
|
|
na ezt viszont olvastam csak kihagyott az agyam emiatt nem reagáltam. de persze, simán, mehetünk majd valamikor, nekem is kellene pár cucc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jövő hét valamikor?
ja és majd a könyveid meg mondd még, mert fixen el fogom felejteni. XDDD ááá tök jó, keresünk másik lakást októbertől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kisebbet, olcsóbbat, sőt, a cél az, hogy jobbat is, mint a mostani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:03:47
Létrehozva:
|
|
|
Lola: na azért! XD szerintem is ilyen az az album! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
kalappal a lakáskereséshez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni: mindjárt tovább is küldtem pár embernek, meg megosztottam FB-n meg MYM-en XDDD jajjjistenemdejólesikmostezazULTRA!!!! rég hallgattam és most olyan, mintha az idegeimet simogatná bársonykesztyűben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:30:52
Létrehozva:
|
|
|
ne is mondjátok a különféle dm dvdéket & cdéket. elromlott a tvém, amiben beépített dvd is volt építv ill. van kb. 1 hónapja vettem és most vinnem kellett szervízbe pedig olyan aranyos kis tv ezüst színű és kicsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig reggel dmre és este is velük keltem :S most egy darabig mellőznöm kell őket így (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:33:22
Létrehozva:
|
|
|
oh, hát ez pech, jantar!
egyébként azt figyeltem meg, hogy csomó mindenkinek mostanság tönkremennek vagy kínlódnak a technikai cuccai... érdekes. |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:38:02
Létrehozva:
|
|
|
Süni, mivel írtad, hogy jöjjek és te nem gyüttél, ezért kaptad a seggberúgást.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerekek!!! Hehehehe! Kitaláltam egy jót: Jelentkezzünk a való világba a mi seregünk ellesz benn énekel dm-et és stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viccnek vegyétek ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én leszek a VV Fekete Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VV Anakonda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó ma eléggé elfáradtam, béna tudom... VV Daveeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:42:49
Létrehozva:
|
|
|
Niki formában vagy látom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azt a kómaközpontját a világnak! fu, be tudnék aludni. de nem fogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert Edit haverjának a szülinapjára vagyunk hivatalosak, csak ilyen kis lajtos, holna dolgozós, de azért a dolgoknak a módját megadós találka lesz, vettem bort, lehet hangolásképp ki is bontom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ööö, Angie, nekem is küldtél ilyen dvd-t? ugye nem? gondolom nem, merthogy nem is tudod a címem. na jó, ikuszintemnél vagyok ma is. XDDD jah, sotu-hangulatom van, egy ideje az megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) baszkikám hogy idővel egyre jobban szeretem, ez tisztára borzasztó! óóó, és mindjárt ősz, azaz egyetem, és és és és jön az új ákos album és turné és áááááá öröm boldogság hepineszfektöri na jó, nyitom azt a traminit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó bulit.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:44:08
Létrehozva:
|
|
|
Niki formában vagy látom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sok munka megkergít. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:44:55
Létrehozva:
|
|
|
usi fogyasztói társadalom
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:52:23
Létrehozva:
|
|
|
most nézem az időt, reggelre hideget mond és délutánra meleget :S így valószínűleg úgy lesz megint, mint az oviba reggel hosszúba mentem és du. ra vittem váltott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig olyan jó farmer rövid nadrágot vettem vmelyik délután de lehet abba megyek reggel ugyis hamar felmelegszik :S a gyatya 5000tf lett volna, de mivel végkiárúsítás volt meg tudtam venni 700tfért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még tudtam venni hozzá egy ezüst színű sarus szandit
trixxi boldog szüli napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj de idióta vagyok névnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:55:03
Létrehozva:
|
|
|
Most mi van? Milyen névnap?
Ma Ilonká névnap van, nem? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Remélem is, hogy holnap jó idő lesz este ne essen szabadtéri színházba megyek juhéj már alig várom!!! Előtte még egy egész napos rabszolgamunka és utána nevetés!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:55:06
Létrehozva:
|
|
|
Süni, mivel írtad, hogy jöjjek és te nem gyüttél, ezért kaptad a seggberúgást. Gyerekek!!! Hehehehe! Kitaláltam egy jót: Jelentkezzünk a való világba a mi seregünk ellesz benn énekel dm-et és stb. Viccnek vegyétek ám Én leszek a VV Fekete Sereg. VV Anakonda. Na jó ma eléggé elfáradtam, béna tudom... VV Daveeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha,értem!!De azt nem tegnapelőtt mondtam!??? Jelentkezz Niki!!!!Én tuti rád szavazok Isten hozott nálam öcsém,ez a való világ Pénz,drogok,fegyverek na meg a.............. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi,igen láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én megyek is aludni mingyááá!!! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Menj csak alunnyi.
Pucikállak. Én is megyek, úgyis mindig lelép a banda, mikor meggyüvök. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt!!! Üdv!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:58:07
Létrehozva:
|
|
|
trixx -->beatrix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:58:50
Létrehozva:
|
|
|
Azt értem, de ma Ilonka van, nem??
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:59:47
Létrehozva:
|
|
|
csövike én is lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |