2400 Oldal V  « < 2165 2166 2167 2168 2169 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.08. 21. - 10:41:05
Létrehozva: #43321

devotee

na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
véééééééééégre igazán jól aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ma meg nagytakarítok, jó hangos zenére, és pihi, és este meg buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) királyság. és még Sting könyvem is lesz Angie-babától (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) körül is pillantok majd az alexandrában én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó szababdtéri főzőcskét mindenkinek. jó is az, mondjuk a slambucot nem csipem, de az Angie-ék hússütéséne résztvennék XD imádom a grillkajákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

blöá de bereggeltiztem, kávé, rántotta, desszertnek nutellás kenyér XD így kell XDDD

nekünk csak 13án kezdődik az egyetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és előtte 11én székesfehérváron ákos lesz, el kéne menni. ha lenne partnerem, elmennék. olcsó is, közel is van. 12én meg magyar dal napja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 10:59:49
Létrehozva: #43322

devotee

hát azt mindig is irigyeltem a többi egyetemtől, hogy ők min. 2 héttel később kezdenek mindig. Asszem talán csak Szegeden van hogy 1-én kezdenek. :S

jó takarítást! úgy kell azt, hangos zenére! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gyorsabban telik és még kornyikálhatsz is közben XD
én legalábbis úgy szoktam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondjuk a gépeléses melómhoz is jó a mjúzik. El tudok kalandozni közben és csak úgy peregnek az oldalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hm, tervezem, hogy a hétvégén rajzolok is ajándékot egyik barátomnak. Csak be akarom fejezni a gépelést. Most nagyon benne vagyok. Már csak 10 oldal ebből az interjúból. Ha úgy lesz kedvem, akkor annak az elveszett 30 oldalnak is nekiugrom, hogy kellemes meglepetést szerezzek apunak vele XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 11:06:20
Létrehozva: #43323

devotee

Egyébként egyre inkább kedvelem ezt az Adam Lambert-et meg a zenéjét. Elég jó. Meg jók a szövegek. Kis meleg Dave-rajongó! XDDD
Ezt a klipet sasoljátok! Észreveszitek a klip elején a Kingdom klip feelinget? Meg a vége felé a 101-es Dave style-t? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=wmXQFwlD7vk&feature=av2e
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 21. - 11:25:41
Létrehozva: #43324

devotee

alap, én is éneklek közben mint az elmebajos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ákos szól meg Mode. of course.
hajrá Usi, nyomjad a melót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igenigen, azu első hét az mindig reg hét nálunk is, de azon csak a gólyáknak van dolguk. 13án van először órám.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 11:38:33
Létrehozva: #43325

devotee

na én is ezért gondoltam, hogy a szept. 1-ei héten még itthon maradhatok, mert nagy valószínűség szerint az nálunk a regisztrációs hét - kár hogy erről sehol nincs nálunk infó, hogy valóban így van-e...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 21. - 12:04:49
Létrehozva: #43326

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 21. - 11:41:05) *
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
véééééééééégre igazán jól aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ma meg nagytakarítok, jó hangos zenére, és pihi, és este meg buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) királyság. és még Sting könyvem is lesz Angie-babától (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) körül is pillantok majd az alexandrában én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó szababdtéri főzőcskét mindenkinek. jó is az, mondjuk a slambucot nem csipem, de az Angie-ék hússütéséne résztvennék XD imádom a grillkajákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

blöá de bereggeltiztem, kávé, rántotta, desszertnek nutellás kenyér XD így kell XDDD

nekünk csak 13án kezdődik az egyetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és előtte 11én székesfehérváron ákos lesz, el kéne menni. ha lenne partnerem, elmennék. olcsó is, közel is van. 12én meg magyar dal napja.

Óóóóóóóóó Fehérváron ÁKOS bácsiiiii???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Ott a helyünk!

Mingyá utána is nézek pontosan!!!!Jippppijééééé
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 21. - 12:29:48
Létrehozva: #43327

devotee

nekünk a neptunban be lehet állítani heti leosztásra az órarendet, és akkor ugye látod hogy az ixedik héten még nincs óra, de a kövin meg már igen, stb. én innen tudom, lehet hogy nektek is tud ilyet a rendszer.

Sünikém, benned bíztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak hogy én első sorozok! gyertek ti is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 13:13:32
Létrehozva: #43328

devotee

Lola: az ETR egy külön állatfaj... Ott nem lehet ilyet, csak általánosan mutatja az órarendet, de a kurzusok ismertetőjénél (annotáció, adatok, órarend, névsor, stb.) ott meg lehet nézni, hogy hivatalosan melyik héttől van az óra megtartva. Na ezzel csak az a probléma, hogy vannak olyan lusták a tanárok, hogy kiírják simán hogy az első héttől, és közben mondjuk csak a 2.-tól vagy a 3.-tól van megtartva és csak a terem ajtajára írják ki, hogy sorry, csak ekkortól meg ekkortól van óra... :S No mindegy. Majd meglássuk. Ha nem lesz annyi szemináriumom, akkor nem gáz, mert ugye onnan csak 3x lehet hiányozni, aztán kivágnak ha túlléped. És nem szeretnék túl sok szemináriumnál hiányozni már az első héten.

közben örömhír: kééééész vagyok ezzel a hosszú interjúval! *vállon veregeti önmagát* XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 21. - 13:27:35
Létrehozva: #43329

devotee

nálatok is királyság az adminisztráció vaze.... jellemző. mondjuk nálunk se sokkal jobb, csak egy leheletnyivel XDDD

gratula a gépeléshez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg kitakarítottam a hűtőt, közben kimostam a miniszőnyegeket ( vagy vagy 10 kis kerek szőnyegünk, mind más színű és tünemény ahogy le van rakva, pöttyös tőle a lakás, csak Editnek brutál mód hullik a haja, és folyton a fekete cumóval van tele, ki kell belőle kefélni, meg most ki is mostam) meg felsepertem, felmostam a lakás nagy részét. visszapakolok a hűtőbe, és még a konyhát mosom fel, a szekrény meg a polcok, csempék lemosása kb kész. még a fürdőt gondoltam megcsinálni, és csillivilli lesz a lakás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd le is fotózom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 13:40:45
Létrehozva: #43330

devotee

na, igen... az adminisztráció csodálatos nálunk is...

na akkor te sem unatkozol! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de látom elvagy XD
köszi a gratulációt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és most pihi gyanánt asszem fordítok egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 21. - 15:40:10
Létrehozva: #43331

devotee

Lehet, hogy ebben a fehérvári Ákos koncertben benne lennék, ha bevesztek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Majd vissza olvasok, de most megyek dumcsizni, és emészteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.08. 21. - 16:00:35
Létrehozva: #43332

devotee

Sziasztok! Na túl vagyok a köszöntésen, köszönöm szépen a Sereg tagjainak a köszöntést! Nagyon jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Facebook-on raktam fel képeket, a tortámról is, remélem tetszeni fog nektek, ahogy nekem is tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 16:28:03
Létrehozva: #43333

devotee

hűűűűűűűűűű Geri, nagyon szuper torta!!! énisénisénis akarok DM-eset!!!!!!!
amúgy milyen íze volt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.08. 21. - 16:57:33
Létrehozva: #43334

devotee

Csokis-és gyümis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 21. - 16:58:15
Létrehozva: #43335

devotee

na
széééépségesen kitakarítottam a kislakást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most minden csudiszép

ezzzazzzz Angie!!!! gyere te is!!! már írtam pár napja ezt a koncit, de akkor nem ragáltál, azt hittem nem érdekel, de akkor szupi ha mégis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megint befigyel első sor?
occsó is (5000) közel is van, plusz előtte nap kapok fizut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megérdemlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gergő, klassz a tortád, meg amúgy is. aranyosak vagytok családostul, haverostul minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, kell valami kaja, kidolgoztam magam mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.08. 21. - 17:02:41
Létrehozva: #43336

devotee

Lola! Köszi szépen! Nagyon szeretem is őket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja és mellesleg az unokaöcsi, akit a képen láttok... na ő lenne az új depesmódos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is meg kellett vele néznem a "hosszúhajúsat" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 21. - 17:08:32
Létrehozva: #43337

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lolika ügyes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie biztos jók lettek a grillezett cuccaid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi ügyi vagy a gépeléssel.
na bejöttem egy kicsit az irodába itt a gyepen, ahol a net is van ma tök jó volt minden, de az a csaj megjelent, aki mindig kavarni szokott. ma du. jön ki a 2 éves gyerekével, akit úgy hozott össze, h. a srácnak csak akkor szólt, mikor már tuti nem tudta elvenni. a srác nyakán él ő és a kislány is. múlt hvén is kikoppant a csaj ill. itt van háza, mert az előző házassága tönkre ment és még azt a házat árulják éppen akkor a nő az apjával rakta rendbe és úgy jöttek a sráchoz a gyepre erre a srác mondta na akkor én lépek mire a nő mi is megyünk erre a srác ráförmedt és azt mondta nem akarok én konvojba menni annyi felzaklatnak az ilyen dolgok direkt azért jövünk ki, hogy pihenjünk és akkor erre ez van itt már nagyon unom az ilyen helyzeteket pedig már többen elmeséltük a csajnak ne itt éljen családi életet ráadásul mindig kötekedne a flusztráltsága miatt....na megyek megnézem milyen a kaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd referálok este milyen volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó remélem hamarosan benéz ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó lenne ha itt laknátok a közelbe és tudnátok jönni pl. a gyepre sütni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos jó móka lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 18:47:03
Létrehozva: #43338

devotee

Geri: nah, az nagyon nyami lehetett! szeretem az olyan ízű tortákat is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem sajnáltad hogy fel kell vágni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én sajnáltam volna XD

Loli: grat a csilli-villi lakáshoz, Mrs. Cleaner! XD

Angie: na, megdumáltam Edót, hogy ő is jöjjön velünk a Varázslótanoncra, ha már bejön dél körül Pestre talizni Brigivel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval mi mindenképp ott leszünk a westendben egész nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jantar: az ilyen emberektől én is a falra mászok! de örülök, hogy legalább a főzőcskézés jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na és jó hír: most jöttünk papáéktól - felugrottunk egy órácskára, természetesen a kocsiból DM szólt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - és jobban van. Nincs láz, csak még gyenge kicsit (azért 2 hét alatt lement 9 kiló). De remélhetőleg jobban lesz, csak ne szokjon rá a nyugtatókra meg jöjjön vissza az életkedve, mert az már egy ideje nincs, sajna. De legalább az egészsége kezd rendbe jönni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és Jantar: Edó már itt kereng fórumon, kémked utánunk, hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 21. - 19:26:19
Létrehozva: #43339

devotee

jaj könnyesre röhögöm magam közben Harry Potter paródiákon. Az egyikben volt:

- Mit mond Batman Robinnak mielőtt beszállnak a Batmobilba?
...
...
...
- Gyere Robin, szálljunk be a Batmobilba!

XDDDDDD ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! XDDDDDD ennyi agymenést! XD

akit érdekelnek a paródiák (Gyűrűk ura is van, azokat meg nem láttam), itt megnézhetik:
http://www.youtube.com/user/SawyerHun

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 21. - 19:27:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 21. - 19:51:52
Létrehozva: #43340

devotee

sírok a röhögéstől a megasztáron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezt a viccet meg ismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiri

na, este buli. jippppíí (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na basszus
visongva röhögünk a megasztáron, erre az utolsó percben betettek egy srácot, feketefehérben, aki a válogató óta meghalt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tök tehetséges volt és csak 22 éves. basszus, tök elbaszta a kedvem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2165 2166 2167 2168 2169 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
82 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (82 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: