2400 Oldal V  « < 216 217 218 219 220 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 10. - 16:50:15
Létrehozva: #4341

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 16:39:46) *
Vica, IBUSZ biztos van nálatok, sétálj be és vegyél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is ott vettem az enyémet és még kezelési költséget sem számolnak fel!

Van IBUSZ nálunk ja.Holnap úgy is megyek a városba és akkor megnézem mi a helyzet jegy ügybe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányok a ti álmaitokban szegény Dave nem győzi elhessegetni a lányai körül a haverjait. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 16:54:09
Létrehozva: #4342

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 10. - 16:46:12) *
Capri: jòl van na:D

Angie: nem mondtàk melyik jegyiroda,mert pl elsore most a ticketexpressre nyargaltam,de ott semmilyen jegyet nem ìr!
de balfèk vagyok ajjjj!!!

Mode: majd minnyà jon a Mart àlom mesèlès,csak jegyvadàszat folyik:D

èn megmondom,Mode arra cèloz,h azèrt mert Dave rajtakapta Alant a lànyàval:D

De az àlmomban mèg asszem 84-85 korul jàrtunk:D

Azt nem mondták, csak h korlátozott számban újra lehet kapni állókat.

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 16:50:15) *
Van IBUSZ nálunk ja.Holnap úgy is megyek a városba és akkor megnézem mi a helyzet jegy ügybe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányok a ti álmaitokban szegény Dave nem győzi elhessegetni a lányai körül a haverjait. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hajrá Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 16:58:38
Létrehozva: #4343

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 16:44:19) *
Köszi Capri.
Most már értem a házas dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode vajon miért birkóztak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogalmam sincs...

Hát nekem sincs...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus okéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kíváncsi vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 16:59:13
Létrehozva: #4344

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 10. - 16:58:38) *
Macsus okéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kíváncsi vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martinnal mindig jó álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 10. - 17:01:00
Létrehozva: #4345

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 16:54:09) *

ohh a fenèbe,vajon metronòmba jutott belole? Lehet h ìrok egy mailt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 17:01:16
Létrehozva: #4346

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 16:59:13) *
Martinnal mindig jó álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én nem tudom, nem álmodtam még Vele semmi olyat, de szerintem nem is fogok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 17:04:07
Létrehozva: #4347

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 10. - 17:01:16) *
Hát én nem tudom, nem álmodtam még Vele semmi olyat, de szerintem nem is fogok XD

Én csak ébren álmodtam vele, több száz oldalon keresztül XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 17:08:00
Létrehozva: #4348

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 16:54:09) *

Hát először meg kell dumcsiznom a férjemmel.Bár tegnap mikor a karácsonyi ajándékot kérdezte mit szeretnék akkor végre el mertem neki mondani mit szeretnék a legjobban.Mondtam DM koncertre jegyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár ő annyira nincs értük odáig de szeretném ha velem jönne.Szóval egyáltalán nem biztos az egész csak én szeretnék elmenni nagyon-nagyon.Akkora ajándék lenne nekem,főleg hogy konci után másnap van a szülinapom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 17:09:20
Létrehozva: #4349

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 17:04:07) *

hahaha XD XD XD XD XD

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 17:08:00) *
Hát először meg kell dumcsiznom a férjemmel.Bár tegnap mikor a karácsonyi ajándékot kérdezte mit szeretnék akkor végre el mertem neki mondani mit szeretnék a legjobban.Mondtam DM koncertre jegyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár ő annyira nincs értük odáig de szeretném ha velem jönne.Szóval egyáltalán nem biztos az egész csak én szeretnék elmenni nagyon-nagyon.Akkora ajándék lenne nekem,főleg hogy konci után másnap van a szülinapom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na hát akkor Gahan Géza tessék örömet szerezni a feleségének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 10. - 17:13:38
Létrehozva: #4350

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 17:08:00) *

Annyira jò lenne,ha te is tudnàl jonni Vica!!!

Na,csajok megtalàltam az àlmaim leìràsàt sea of sin-en (Vica,Capri,Usi màr olvastàk)

Az egyik álomban az volt,h Dave mellett ülök egy autóban,majd kiszállok,de még visszanézek,és mondom,h thank you v nem tudom,ő meg kedvesen mosolyog rám (hát persze én is bazira örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ),és akkor úgy csinálok mintha becsuknám a kocsi ajtaját,de még hülyeségből bemondom neki,h "HÚ!" mintha megakarnám ijeszteni,aztán utána ő is kinyitja az ajtót és,ugyanúgy mondja,h "HÚ!",mint egy gyerek,és mindketten elkezdünk röhögni,majd elköszönünk.( Hogy ez hogy jött,fogalmam sincs:D)

Volt asszem 2 Martinos álmom,az egyikben az volt,h eljöttek a házunkba DM-ék,én aludtam,körülöttem az ágyon DM-es képek szanaszét.Anyukám dumált Martinnal az ágyam lábánál,és Martin sztem a szétszórt képeken nevetett.Hallottam,h dumálnak,mégse keltem fel.Aztán mikor felkeltem,kérdeztem anyukámtól,h hol vannak? Kiderült,h már elmentek.Hát én bazi szomorú voltam,h milyen hülye voltam,h nem keltem fel elszalasztottam a lehetőséget,és lehet h soha többet nem lesz ilyen alkalom.Erre ébredtem fel,hát bazira megkönnyebültem,h ez csak álom volt:D Na,a másik Martinosban az volt,h kb olyan 84-85ben játszódhatott.Volt egy nagy sátor,én kívül ültem,de beláttam a sátorba,ahol két valaki feküdt,és úgy nézett ki,h jól elvannak egymással.Vmi miatt eszembe jutott,h lehet,h Martin az egy csajjal.A sátor másik oldalán Alan ült,és ő is sztem őket nézte,majd egymás szemébe néztünk egy kis ideig.Utána már az volt,h Én a sátoron kívül feküdtem a füvön,mellettem Martin,aki aztán utána rajtam feküdt. Kb öleltem,szorítottam magamhoz,bazi jó érzés volt! És közben bevillant,h mi van,ha azok ott a sátor alatt mi voltunk,csak már előre láttam? (Na,szal tök jó volt,de nekem még nem volt ilyen álmom,h éreztem,h ott van,meg h az érzelmeket,h vágyom rá! Nekem sajna nem szoktak ilyen álmaim lenni,h vkivel éppen vmi jót csinálunk,pedig örülnék neki!:DÁltalában az elfajzott álmok jellemzőek.) Oldalról láttam kül magunkat,mint vmi külső szemlélő.Martin vmi olyasmit kérdezett,h: Nem David-et akartad volna? Én erre megakartam csókolni,mert annyira vágytam rá,és ő sztem látta rajtam a választ,szóval végig simított az arcomon. Közben meg,tőlünk nem messze Dave és Alan elkezdtek bírkózni,a fűben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D (na ezt se tudom,hogy jött:DD) és itt vége volt,a továbbiakat nem álmodtam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((.De annyira jó volt ez az álom!:D Előtte néztem egy Mart+Alan interjút,sztem az volt a kiváltó ok.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző Martinosnál meg DM képeket nézegettem. Volt aztán olyan is,h velük ülök egy asztalnál,vmit eszünk,lehet,h még Viva is ott volt. Olyan is volt,h tesómékkal futottunk az utcán és az Everything C.-ot énekeltük,meg olyasmi is,h Dave és a felesége lakást kerestek,v oda költöztek ahol én voltam,de az egy elhagyatott háznak tűnt. Meg volt vmi orosz katonákkal dumálós is,amikor a buszmegállóban megláttam egy Wrong plakátot:D

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 17:14:19
Létrehozva: #4351

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 17:04:07) *

És micsoda álmok azok ébren... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 17:15:02
Létrehozva: #4352

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 10. - 17:13:38) *

csak győzzön mindenki futni XD

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 17:14:19) *
És micsoda álmok azok ébren... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fincsik... :PPP
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 17:16:51
Létrehozva: #4353

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 10. - 17:09:20) *
hahaha XD XD XD XD XD

Na hát akkor Gahan Géza tessék örömet szerezni a feleségének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus én is örülnék ha ott lehetnék.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 17:19:08
Létrehozva: #4354

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 10. - 17:13:38) *

Na,csajok megtalàltam az àlmaim leìràsàt sea of sin-en (Vica,Capri,Usi màr olvastàk)

Az egyik álomban az volt,h Dave mellett ülök egy autóban,majd kiszállok,de még visszanézek,és mondom,h thank you v nem tudom,ő meg kedvesen mosolyog rám (hát persze én is bazira örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ),és akkor úgy csinálok mintha becsuknám a kocsi ajtaját,de még hülyeségből bemondom neki,h "HÚ!" mintha megakarnám ijeszteni,aztán utána ő is kinyitja az ajtót és,ugyanúgy mondja,h "HÚ!",mint egy gyerek,és mindketten elkezdünk röhögni,majd elköszönünk.( Hogy ez hogy jött,fogalmam sincs:D)

Volt asszem 2 Martinos álmom,az egyikben az volt,h eljöttek a házunkba DM-ék,én aludtam,körülöttem az ágyon DM-es képek szanaszét.Anyukám dumált Martinnal az ágyam lábánál,és Martin sztem a szétszórt képeken nevetett.Hallottam,h dumálnak,mégse keltem fel.Aztán mikor felkeltem,kérdeztem anyukámtól,h hol vannak? Kiderült,h már elmentek.Hát én bazi szomorú voltam,h milyen hülye voltam,h nem keltem fel elszalasztottam a lehetőséget,és lehet h soha többet nem lesz ilyen alkalom.Erre ébredtem fel,hát bazira megkönnyebültem,h ez csak álom volt:D Na,a másik Martinosban az volt,h kb olyan 84-85ben játszódhatott.Volt egy nagy sátor,én kívül ültem,de beláttam a sátorba,ahol két valaki feküdt,és úgy nézett ki,h jól elvannak egymással.Vmi miatt eszembe jutott,h lehet,h Martin az egy csajjal.A sátor másik oldalán Alan ült,és ő is sztem őket nézte,majd egymás szemébe néztünk egy kis ideig.Utána már az volt,h Én a sátoron kívül feküdtem a füvön,mellettem Martin,aki aztán utána rajtam feküdt. Kb öleltem,szorítottam magamhoz,bazi jó érzés volt! És közben bevillant,h mi van,ha azok ott a sátor alatt mi voltunk,csak már előre láttam? (Na,szal tök jó volt,de nekem még nem volt ilyen álmom,h éreztem,h ott van,meg h az érzelmeket,h vágyom rá! Nekem sajna nem szoktak ilyen álmaim lenni,h vkivel éppen vmi jót csinálunk,pedig örülnék neki!:DÁltalában az elfajzott álmok jellemzőek.) Oldalról láttam kül magunkat,mint vmi külső szemlélő.Martin vmi olyasmit kérdezett,h: Nem David-et akartad volna? Én erre megakartam csókolni,mert annyira vágytam rá,és ő sztem látta rajtam a választ,szóval végig simított az arcomon. Közben meg,tőlünk nem messze Dave és Alan elkezdtek bírkózni,a fűben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D (na ezt se tudom,hogy jött:DD) és itt vége volt,a továbbiakat nem álmodtam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((.De annyira jó volt ez az álom!:D Előtte néztem egy Mart+Alan interjút,sztem az volt a kiváltó ok.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző Martinosnál meg DM képeket nézegettem. Volt aztán olyan is,h velük ülök egy asztalnál,vmit eszünk,lehet,h még Viva is ott volt. Olyan is volt,h tesómékkal futottunk az utcán és az Everything C.-ot énekeltük,meg olyasmi is,h Dave és a felesége lakást kerestek,v oda költöztek ahol én voltam,de az egy elhagyatott háznak tűnt. Meg volt vmi orosz katonákkal dumálós is,amikor a buszmegállóban megláttam egy Wrong plakátot:D

Aztaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is úgy szoktam látni többnyire az álmaimat, mint valami külső szemlélő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mintha magamat látnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A fűben birkóztak..na xDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 17:19:59
Létrehozva: #4355

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 10. - 17:19:08) *
Aztaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is úgy szoktam látni többnyire az álmaimat, mint valami külső szemlélő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mintha magamat látnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A fűben birkóztak..na xDDD

kemény meccs lehetett. mire valamelyik két vállra fekteti a másikat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izzasztó meló XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 17:23:51
Létrehozva: #4356

devotee

Micsoda álmok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 17:26:09
Létrehozva: #4357

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 17:19:59) *
kemény meccs lehetett. mire valamelyik két vállra fekteti a másikat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izzasztó meló XD

na hát inkább én akarom 2 vállra fektetni Alant XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 17:26:48
Létrehozva: #4358

devotee

Biztosítsuk Nikit, h tuti megyünk 30-án Pecsába, mert aggódik XD kicsit paranoid a szentem XD

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 10. - 17:26:09) *
na hát inkább én akarom 2 vállra fektetni Alant XD XD

Viheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin gyere csak és heveredj a lábaim elé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 10. - 17:28:25
Létrehozva: #4359

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 17:26:48) *
Biztosítsuk Nikit, h tuti megyünk 30-án Pecsába, mert aggódik XD kicsit paranoid a szentem XD

Viheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin gyere csak és heveredj a lábaim elé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Még jó, hogy vihetem hát hozzá fogok férjhez menni XD XD Igen Martin heveredj Ádám kösztümben Capri lábai elé XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 17:28:38
Létrehozva: #4360

devotee

csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 216 217 218 219 220 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
128 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (128 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: