2400 Oldal V  « < 2169 2170 2171 2172 2173 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 16:39:55
Létrehozva: #43401

devotee

okés. szerintem mi vagy kajálni fogunk vagy fenn leszünk a tetőkertben, de valszeg az utóbbi. majd csörizz meg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaj megnéztem a Tbányás dvd-t tök jó lett! köszi Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 23. - 17:01:09
Létrehozva: #43402

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsírkirály. mehet a lakásberendezésre, vagy az autóalapodba, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök cicu, megérdemled.

láttátok Judy e-mailjét? a Martinos buliról van szó. nem jó hírek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

jajjdejó nektek hogy taliztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 23. - 17:13:20
Létrehozva: #43403

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 23. - 14:55:38) *
GYEREKEK!!!!

KAPTAM PRÉMIUMOT, EGY CSOMÓ PÉNZT!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez tök jó.Gratula Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 23. - 17:20:41
Létrehozva: #43404

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 23. - 18:01:09) *
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, gratu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsírkirály. mehet a lakásberendezésre, vagy az autóalapodba, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök cicu, megérdemled.

láttátok Judy e-mailjét? a Martinos buliról van szó. nem jó hírek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

jajjdejó nektek hogy taliztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Láttam az e-mailt.Tényleg nem jó hír. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 17:39:17
Létrehozva: #43405

devotee

na igen... mi is beszéltünk róla priviben... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 23. - 18:14:19
Létrehozva: #43406

devotee

Halihó Mindenkinek!

Ez egy viszonylag tök jó nap volt, a prémium miatt meg szuper!!! Nem számítottam rá egyáltalán!

Visszajött az Andi és úgy néz ki, mint egy cigánylány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellette úgy festek, mint egy mentőautó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szétpletykáltuk magunkat, elmeséltem mi minden történt velem, a Lacis ügyet meg kérdezte, hogy mi van a közös "szerelmünkkel" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jót nem tudtam mondani ebben a témakörben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A Lacikán meg meglepődött, és majdnem leesett az álla, hehe, hát akkor az enyém is leesett... Jó volt újra látni, hiányzott a Pót Anyám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolíta, így asszem tudok menni Székesfehérvárra, és az lesz az én szülinapi ajándékom neked, hogy kifizetem a szállásod. Mit szólsz? És akkor szombaton meg vasárnap még csavaroghatunk is. Hm? És ráérsz-e csütörtökön ütközni? Vinném a DVD-t, meg Stinget, te meg hoznád a könyveim. Franchesco fél 6? Sajtsali... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, örülök, hogy tetszett a DVD! Már azt hittem elfelejtetted... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenképpen csörgök majd, hogy merre lesztek.

Idézet (vicuska @ 2010.08. 23. - 18:13:20) *
Ez tök jó.Gratula Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Vica!

Jajj, a Martin... hát............................................................................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 18:19:20
Létrehozva: #43407

devotee

nem felejtettem el, látod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát igen... ne legyünk vészmadarak, de nincs jó érzésem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 23. - 18:41:27
Létrehozva: #43408

devotee

jajj, életem, Angiem, te túl jó fej vagy. ennyire ne legyél már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de komolyan, nagyon kedves vagy, de ezt nem fogadhatom el. egyrészt az úgy már túl sok lenne, jajuristen, nagyon aranyos vagy, de tényleg nem fogadhatom el. másrészt ez egy fesztivál, elcsöveskedek valahol az első vonatig. harmadrészt meg lehet hogy Edit is jönne, tudod, lakótársam, aki a békéscsabairól lemaradt, nem tudja még biztosra, de hát akkor ő sem akarna szállást fizetni. de ha jön, ha nem, azt mindenképpen szeretném, hogy te meg én együtt menjünk megint, mert szuper volt együtt bulizni, csak ez a szállás-dolog... ez nem valószínű. ha nem haragszol meg persze (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

a csütörtök meg... egyelőre jónak tűnik. de szólj rám még párszor mert ultra rövid az agyam XDDD

a martinos buli meg... hát na, én sem akarok genyázni, de valahogy nekem... nem meglepő. sajna. na, ne fessük az ördögöt, de azért én még tartózkodnék egy picit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 23. - 18:49:20
Létrehozva: #43409

devotee

Usi, végülis örülök, hogy tetszett és nem felejtetted el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, majd ezt még megbeszéljük csütörtökön! Úgyis csörgök majd neked mondjuk szerdán, hogy ne felejtsd el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De te nem is szoktál ilyen feledékeny lenni. Hehe, vagy már ennyit öregedtél? XD Bocsi, nem tudtam kihagyni.

Hát köszönöm, hogy szerinted ilyen jó fej vagyok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Amúgy nagyon édi kis motelt találtam nagyon közel a vasútállomáshoz (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Na jó, nem győzködlek, mert ha Edit is jön, akkor az tényleg sok, vagy pótágy... Meg nekem még az is játszik, hogy Andi drága melyik hétvégén ér rá engem fuvarozni, hogy bevásároljunk a Metroban meg néhány nagyobb dolgot kell majd elhozni az IKEA-ból. Holnap tudja megmondani...

Martin: Mindketten tudjátok, amit én tudok és elmondtam nektek. Kesik meg egy ideje már nem csak nekem fura, a Judy is mondta, meg Edó is meg már lassan mindenki. Össze-vissza dumál, vagy éppen nem dumál, hiszen elérhetetlen mindenhogyan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 23. - 18:54:21
Létrehozva: #43410

devotee

jaja, Angie, elég fura. de nem érdekel csak az hogy itt senkinek ne származzon ebből az egészből kár. nekem hótmindegy, egy fillérem sincs még a dologban, csak tudom hogy sokaknak meg nem ez a helyzet

na oké szivem, akkor csütörtök, viszem a könyveid majd csak el ne felejtsem.

cicu, a motelt meg foglald be, nyugodtan pihizz majd a koncert után, tök megértelek, hogy nem akarsz csövelni, de most ez így alakul szerintem. azért nagyon szépen köszönöm a meghívást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 23. - 19:08:19
Létrehozva: #43411

devotee

Persze, már engem sem nagyon érdekel, hogy lesz-e Martin vagy sem, csak hogy ne legyen senkinek sem kára belőle. Kivi leszek mi lesz, még kivárok...

Mosolyogjál már Drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Holnap úgyis kiderül, tudok-e menni vagy sem, mert Andi reggel megmondja a frankót, hogy mikor ér rá. De nem egy Tündérbogyó, hogy így fuvaroz engem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 23. - 19:46:52
Létrehozva: #43412

devotee

nagyon istencsászárjófej az Andi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaaaaajjjjjjj ollllllyan nagyon akarom azt a koncertet! jáááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááá
bepörögtem. lehet nem kellene azt a koncertfelvételt hallgatnom, amin először voltam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mi, mosolyogjak?
mér?
ja oké, neked bármit
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 23. - 19:54:43
Létrehozva: #43413

devotee

Köszi Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy bírom mikor így pörögsz XD És hát valószínű az váltotta ki belőled ezt, hogy hallgatod a koncertfelvételt. Én elkalandoztam az IKEA weblapján, néztem frankó dohányzóasztalt meg olvasó lámpát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul utóbbi Family árban nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köcce a mosolyokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megyek, betolok az arcomba egy csöves kukoricát... csak tudnám mi az istenére vagyok ennyire szomjas, már másfél üveg vizet megittam meg vagy egy liter tejet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 20:08:53
Létrehozva: #43414

devotee

nem ettél sósat vagy nem izzadtál ma, Angie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyankor szoktam én is nagyon szomjas lenni.
meg van amikor csak úgy rám jön, mint ma XD

pörögjél csak Lola, pörögjél, mint Dave a mikrofonállvánnyal! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 20:38:18
Létrehozva: #43415

devotee

hajajajjj de pörög most az agyam az angollal - kb. 1-másfél óra alatt egy 6 oldalas fejezetet lefordítottam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 23. - 20:48:11
Létrehozva: #43416

devotee

Ügyi vagy Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát csak a szokásosat ettem, meg most este csináltam egy kis melegszenyát és füstölt sajt volt rajta, lehet arra iszok ennyit... és már magamba öntöttem egy kancsó teát is, de durva XDPisilni meg még nem voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és a kukorica is nagyon fincsi volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megyek aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Holnap tali!

pápi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 20:55:10
Létrehozva: #43417

devotee

hát akkor ne csodálkozz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kukorica meg füstölt sajt meg kenyér? megvan az ok is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jóccak!

nekem már csak 2 oldalam van a fordításból, azt még megcsinálom meg átolvasom meg postolom, aztán olvasok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

olvasta már valaki innen Terry Pretchett könyveit? Most a Mágia színe c. kötetet olvasom, ami az első a fantasy sorozatában és egy olyan világról szól (Korongvilág), amiben a korong alakú világot egy hatalmas teknőc és annak a hátán 4 elefánt hordozza. Vannak ezen a világon varázslóktól kezdve tolvajok, bérgyilkosok, barbárok, hősök meg fura lények, istenek, megtestesült hiedelmek (Fogtündér, Halál stb.). Ma néztem meg egy ehhez a világhoz tartozó filmet is (Hogfather - magyar fordításban asszem Varázsapó vagy mi volt).
Tetszik nagyon ez a világ is, Briginek igaza volt (megint XD)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 23. - 21:04:56
Létrehozva: #43418

devotee

Lola: én is éreztem az ősz csodás illatát!
erről eszembe jut az egyik kedvenc József Attila versem, amit Ágnes Vanilla csodás feldolgozásában is imádok!

Tar ágak-bogak rácsai között
kaparásznak az őszi ködök,
a vaskorláton hunyorog a dér.

Fáradtság üli a teherkocsit,
de szuszogó mozdonyról álmodik
a vakvágányon, amint hazatér.

Itt-ott kedvetlen, lompos, sárga lomb
tollászkodik és hosszan elborong.
A kövön nyirkos tapadás pezseg.

Batyuba szedte rongyait a nyár,
a pirosító kedvü oda már,
oly váratlanul, ahogy érkezett.

Ki figyelte meg, hogy, mig dolgozik,
a gyár körül az ősz ólálkodik,
hogy nyála már a téglákra csorog?

Tudtam, hogy ősz lesz s majd fűteni kell,
de nem hittem, hogy itt van, ily közel,
hogy szemembe néz s fülembe morog."

http://www.youtube.com/watch?v=mbG3PNtSA6U
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 23. - 21:18:34
Létrehozva: #43419

devotee

szépséges ez a vers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én is olvasgatós estét tartok. mondjuk én nem nagyon olvastam fantasyt (ha a gyűrűk ura nem számít annak) mert nem nagyon az érdeklődési köröm, de biztos jó Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én most Müller Pétert olvasok, spirituális irodalom, a Szeretetkönyv. nagyon tetszik. és párhuzamosan az Önmagába térő ösvényt Poppertől. előtte 2 regény volt soron, mikor mi jön. közben a Dave könyv még félbemaradva, és ha megkapom a Stinget, pl azt is el fogom kezdeni. ajj, nem olvasok eleget. hülye internet. xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 23. - 21:36:07
Létrehozva: #43420

devotee

Sziasztok!

Ettől a verstől elalélok.. mennyire megfogja a pillanatot... nekem is meg kellett ám ehhez érnem.. fantasztikus! Csak kicsit szomorú lettem tőle.. ahogy az ősztől is mindig.. eszembe jut a rengeteg elmúlás! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2169 2170 2171 2172 2173 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
200 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (200 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: