![]() ![]() |
2010.08. 23. - 21:36:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a Gyűrűk Ura fantasy, ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg pl. a Harry Potter is, ha már itt tartunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (másik nagy kedvencem volt egy időben)
jah, közben megint nosztalgia: Marilyn Manson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, imádni való ez a vers! a párhuzamosan olvasás meg ismerős! nekem most 3 könyv van így. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de az egyiket hamarosan kivégzem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja hát az internet - nekem meg a meló és a fordítás vesz el sok időt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjááájjj és csodaszép telihold van és Kramcsák néni ellenére is perverz vagyok ma este XD (a telihold mindig kihozza belőlem XD) |
|
|
|
2010.08. 23. - 21:37:15
Létrehozva:
|
|
|
NAgyon várom a holnapi talit veletek lányok. Meg a szerda estét is... vonattal megyek éjjel a balatonra.. na ilyet sem csináltam még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem minden ok lesz! holnap meg mozi... az is jó lesz... lesz ám sikkantozás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 23. - 21:40:08
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem az őszről mindig a színek, a színes erdők, parkok meg a párás-ködös levegő meg persze az elmúlás jut eszembe, de az kevésbé. Én imádom. Ja és hallgasd meg a belinkelt Ágnes Vanilla feldolgozást is. szerintem gyönyörű!
(na jó, én amúgy is kicsit mazochista alkat vagyok és szeretem "kínozni" magam lelkileg ilyen zenékkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Edó: főleg akkor sikkantgatunk majd ha lesz az APTIUT-ből bejátszás mi??? XD én is várom a talit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 23. - 22:08:52
Létrehozva:
|
|
|
Akit megöltek csaj afganisztánban.. tatabányai csaj. És akik kórházban vannak, azok is mind ide valósiak tatára.. ma két vendégem is volt nálam gyantáztatni.. mindkettőnek most jött volna haza pasija.. férje afganisztánból... most senki nem jön haza, mert majd csak később jöhetnek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.08. 23. - 23:25:14
Létrehozva:
|
|
|
ez borzasztó! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 05:28:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Tényleg itt az ősz, nagyon csípősek a reggelek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most hosszú melegítő nacit kellett húznom, mert fáznak a lábaim... nem szeretem nagyon az őszt, mert rövidülnek a nappalok, és jön a szürke, hideg, nedves tél! Pföjjj.... máshová kellett volna születnem, ahol mindig jó az idő. Na, aztán még éjjel is ittam ám! Fél üveg vizet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szerintem a füstölt sajt volt a ludas. Nem szoktam vacsizni, de megkívántam a melegszenyát és a Spárban csak füstölt szeletelt trappista volt. No mindegy, legközelebb nem csinálok ilyet. Nem is aludtam jól. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szép ez a József Attila vers. Köszike, szeretek ilyenekre kelni. Usi, nem ismerem ezt a regényt, mostanában alig olvasok, bár ha azt vesszük mennyi feliratos cuccot nézek, akkor hazudok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De könyvet, a Placis könyv volt az utolsó idén, amit olvastam, előtte ugye a Csernusokat, meg még gyűröm az Alkonyat sorozatot, és most vettem ezt a két zenés könyvet. Félbe maradt Tolkientől a Húrin gyermekei is, meg az Anita Blake sorozat... jujj, ezzel félelmetesen nagyon-nagyon lemaradtam. Ez az afganisztáni eset szomorú, haza kellene onnan jönnünk, semmi közünk az egészhez... Edó, ugye neked nincs ott ismerősöd, mint Lolának? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Annyira értelmetlen ez az egész misszió... szerintem. |
|
|
|
2010.08. 24. - 05:34:28
Létrehozva:
|
|
|
Ha már veresek és tél, nekem ez a kedvenc József Attila versem:
Holt vidék Füstöl a víz, lóg a káka kókkadón a pusztaságba. Dunnába bútt fönn a magas. Sűrű csönd ropog a havas mezőben. Kövér homály, zsíros, csendes; lapos lapály, kerek, rendes. Csak egy ladik, mely hallhatón kotyog még a kásás tavon magában. Jeges ágak között zörgő időt vajudik az erdő. Csattogó fagy itt lel mohát s ideköti csontos lovát pihenni. És a szőlő. Közbül szilva. A tőkéken nyirkos szalma. Sorakozó sovány karók, öreg parasztoknak valók járkálni. Tanya, - körülötte körbe fordul e táj. A tél körme oldaláról egy keveset repesztgeti még a meszet; eljátszik. Az ól ajtaja kitárva. Lóg, nyikorog, szél babrálja. Hátha betéved egy malac s kukoricatábla szalad csövestül! Kis szobában kis parasztok. Egy pipázik, de harasztot. Ezeken nem segít ima. Gondolkodva ülnek im a sötétben. Uraságnak fagy a szőlő. Neki durrog az az erdő. Övé a tó s a jég alatt neki bujnak a jó halak iszapba. 1932. január 12 oldalas értekező fogalmazást írtam róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 06:25:14
Létrehozva:
|
|
|
ja igen, erre emlékszem, egyszer asszem már beszúrtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy reggelt. nagggyon kóma vagyok! kávétidenekemdeazonnal! |
|
|
|
2010.08. 24. - 06:53:57
Létrehozva:
|
|
|
reggelt
szerencsére az én volt szerelmem itthon van, semmi baja, rögtön ráírtam tegnap. de olyan buta, tök bosszúvágyvan most benne, azt írta, alig várja hogy fegyver legyen a kezében. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na, megyek meló |
|
|
|
2010.08. 24. - 07:00:11
Létrehozva:
|
|
|
lehet azért mert lány vagyok meg nem szeretem az ilyen erőszakot, de én sose láttam értelmét a háborúknak meg a gyilkolásnak... :S
na megyek zuhi meg szépülni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 07:30:09
Létrehozva:
|
|
|
Hol van Trixx? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
reggelt szerencsére az én volt szerelmem itthon van, semmi baja, rögtön ráírtam tegnap. de olyan buta, tök bosszúvágyvan most benne, azt írta, alig várja hogy fegyver legyen a kezében. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na, megyek meló De jó hogy nincs most kinn! Eszembe jutott egyből, amikor mondták Afganisztánt... Jó munkát. lehet azért mert lány vagyok meg nem szeretem az ilyen erőszakot, de én sose láttam értelmét a háborúknak meg a gyilkolásnak... :S na megyek zuhi meg szépülni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háború SUX! Jó szépülést, délután míting van, jeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mozi! De várom már, régen találkoztam Edóval is meg veled is Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 07:44:05
Létrehozva:
|
|
|
jó lesz, jó lesz! na megyek mindjárt vonathoz. csók bébik!
|
|
|
|
2010.08. 24. - 07:47:10
Létrehozva:
|
|
|
jó lesz, jó lesz! na megyek mindjárt vonathoz. csók bébik! Jó utat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pussz |
|
|
|
2010.08. 24. - 07:57:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 24. - 13:46:29
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tök jó, h. edóval összefuttok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó mozizást én majd pénteken nézem meg nórikáékkal a vtanoncot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 15:12:47 |
|
|
|
2010.08. 24. - 16:57:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoooook!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Képzeljétek,megvan az új autó!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudjátok a céges,amiről már beszéltem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És van benne KLÍMAAAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ma hozták meg!És csütörtökön már dolgozhatok is vele!(szerdánként nem dolgozom) Juhéjjjj már alig várom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le is fényképeztem az előbb,mielőtt eljöttem volna haza! Beszúrom ide,ha valakit érdekel!Ott áll mögötte a régi(m)is!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy most tök boldog vagyok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem jobban örülök neki,mint amikor a sajátunkat megvettük!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoooook!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek,megvan az új autó!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudjátok a céges,amiről már beszéltem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És van benne KLÍMAAAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ma hozták meg!És csütörtökön már dolgozhatok is vele!(szerdánként nem dolgozom) Juhéjjjj már alig várom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le is fényképeztem az előbb,mielőtt eljöttem volna haza! Beszúrom ide,ha valakit érdekel!Ott áll mögötte a régi(m)is!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy most tök boldog vagyok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem jobban örülök neki,mint amikor a sajátunkat megvettük!! Szupi! Boldogság szerelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:26:18
Létrehozva:
|
|
|
Szupi! Boldogság szerelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AZ!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jólvan tudom,hogy ez nektek nem nagy szám,de nekem igenis az!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ez olyan nekem,mint neked pl.ha minden rendben lenne az egészségügyben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na,ezt jólmegaszontam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:27:33
Létrehozva:
|
|
|
Most mi van Süni?!
Kapsz egy pofontot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én átérzéssel mondtam ezt. Szupi tényleg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merdzsó? |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Most mi van Süni?! Kapsz egy pofontot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én átérzéssel mondtam ezt. Szupi tényleg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merdzsó? Jólvanna,tudom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak ez úgy kikívánkozott még belőlem,na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem,nem Merci............ ...................................... Hát mi lenne te??? Ott van az elején a JEL!!! Én vagyok a jel nem hagylak el!!lálálá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek mostmá mmegfűrcsizek!!! Ebből is látszik,hogy ti vagytok az elsők!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |