2400 Oldal V  « < 2171 2172 2173 2174 2175 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.08. 24. - 17:35:57
Létrehozva: #43441

devotee

Süni mert te aranyos nagyfiú vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van na, autókban béna vagyok!
Most meg a szaros valagad, mennyé!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aztán készülj a meccsre...

Akarom mondani mosd meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 24. - 18:08:52
Létrehozva: #43442

devotee

jesszus Niki...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 18:18:35
Létrehozva: #43443

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 18:20:57
Létrehozva: #43444

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 18:35:57) *
Süni mert te aranyos nagyfiú vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van na, autókban béna vagyok!
Most meg a szaros valagad, mennyé!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aztán készülj a meccsre...

Akarom mondani mosd meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pfúúúúújjjjj NIKI!!!!

HOGY LEHETSZ MÁR ILYEN!!!???
(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 18:53:35
Létrehozva: #43445

devotee

Börtönbe vonulok...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó szurkolást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 19:11:17
Létrehozva: #43446

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 19:53:35) *
Börtönbe vonulok...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó szurkolást!

Majd viszem neked bableveskét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 19:13:50
Létrehozva: #43447

devotee

Vica!!!!!

Basszus, Zotya csak lesett akkorát nyerítettem, hehehe nagyon oda*aszott ez a hsz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 19:16:15
Létrehozva: #43448

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 20:13:50) *
Vica!!!!!

Basszus, Zotya csak lesett akkorát nyerítettem, hehehe nagyon oda*aszott ez a hsz.

Melyik?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 19:19:33
Létrehozva: #43449

devotee

Itteni bableveses.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 19:21:15
Létrehozva: #43450

devotee

Niki csak úgy spontán jött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 19:27:12
Létrehozva: #43451

devotee

sziasztok!

süni: grat a hawaiidj kocsihoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na hazaértem. huh ez hosszú és koffeinben gazdag tartalmas nap volt! XD
természetesen jó volt Brigivel meg a kölkökkel összefutni, aztán bedöcögött Edó is és ők is összeismerkedtek XD aztán miután külhoni barátaink leléptek, mi Edó cicával lementünk kajolni, ahol nem soká Angie is becsatlakozott és fenn a tetőteraszon elfogyasztottam a 4. koffeinadagomat is (jeges kávé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), aztán meg beültünk a Varázslótanoncra. Nekem tetszett a film, aranyos volt nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg jók voltak az effektek és volt benne egy Depeche-es poén is, amin kifeküdtem! XDDDDDDDD Persze Angie-vel felnyerítettünk - szerintem mi voltunk a leghangosabbak, Edó visszafogottan kuncogott XDDD Jók voltak az effektek is és a sztori is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szóval jó volt ez a nap. kissé hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 19:36:08
Létrehozva: #43452

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 24. - 20:27:12) *
sziasztok!

süni: grat a hawaiidj kocsihoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na hazaértem. huh ez hosszú és koffeinben gazdag tartalmas nap volt! XD
természetesen jó volt Brigivel meg a kölkökkel összefutni, aztán bedöcögött Edó is és ők is összeismerkedtek XD aztán miután külhoni barátaink leléptek, mi Edó cicával lementünk kajolni, ahol nem soká Angie is becsatlakozott és fenn a tetőteraszon elfogyasztottam a 4. koffeinadagomat is (jeges kávé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), aztán meg beültünk a Varázslótanoncra. Nekem tetszett a film, aranyos volt nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg jók voltak az effektek és volt benne egy Depeche-es poén is, amin kifeküdtem! XDDDDDDDD Persze Angie-vel felnyerítettünk - szerintem mi voltunk a leghangosabbak, Edó visszafogottan kuncogott XDDD Jók voltak az effektek is és a sztori is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szóval jó volt ez a nap. kissé hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi!Mert megérdemlem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

4kávé és hulla vagy???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Az nem lehet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 19:36:57
Létrehozva: #43453

devotee

nini mit találtam! XD

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/236/2/6/Don__t_say_you_want_me____by_Lanka_ultra.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 19:45:17
Létrehozva: #43454

devotee

süni: dehogynem lehet! XD én elég érdekesen működöm több dologban is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a 4. kávé után volt egy fél óra mikor éreztem a cukrot meg a koffeint felszállni a fejembe, de utána semmi extra nem volt, el is múlt. Amúgy meg akkor is be tudnék aludni, ha fél kanna kávét magamba öntenék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 19:48:23
Létrehozva: #43455

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 24. - 20:45:17) *
süni: dehogynem lehet! XD én elég érdekesen működöm több dologban is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a 4. kávé után volt egy fél óra mikor éreztem a cukrot meg a koffeint felszállni a fejembe, de utána semmi extra nem volt, el is múlt. Amúgy meg akkor is be tudnék aludni, ha fél kanna kávét magamba öntenék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja,persze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe
Én meg reggel benézek ide és majd látom,hogy még hajnali egykor is írkáltál,vagy képeket raktál fel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 24. - 19:54:32
Létrehozva: #43456

devotee

Sünikém!

Gratula az új autóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már így a nyár végén tényleg fontos a klíma XD Amúgy szupcsi, használd sokáig és ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó nap volt, na. Egykor léptem melóból és mentem a Westendbe. Usival ma magunkba toltunk vagy 4 kávét, nem tudom hogy tudok majd alukálni, pedig valahogy kellene majd XD Lehet addig elfogyasztok néhány doktor House epizódot (jó a 6. évad is). Már megfürödtem, csináltam vacsit és kimostam a fekete gönceim, amiket kiteregettem és olyan jó illat van a lakásban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom ezt a Coccolino öblítőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A csajokkal jót dumcsiztunk, Brigiről lemaradtam, mert hamarabb lelépett, mint hogy én odaértem volna. Ezt kicsit sajnálom... A mozi nekem is tetszett, de Nic Cage játéka, hát enyhén szólva egysíkú volt. Amúgy a poénok és a látvány nagyon szuper volt, élvezetes kis Disney film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap a Szellemírót nézem, arra nagyon kivi leszek milyen.

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 20:23:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 20:01:41
Létrehozva: #43457

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 24. - 20:54:32) *
Sünikém!

Gratula az új autóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már így a nyár végén tényleg fontos a klíma XD Amúgy szupcsi, használd sokáig és ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó nap volt, na. Egykor léptem melóból és mentem a Westendbe. Usival ma magunkba toltunk vagy 4 kávét, nem tudom hogy tudok majd alukálni, pedig valahogy kellene majd XD Lehet addig elfogyasztok néhány doktor House epizódot (jó a 6. évad is). Már megfürödtem, csináltam vacsit és kimostam a fekete gönceim, amiket kiteregettem és olyan jó illat van a lakásban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom ezt a Coccolino öblítőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A csajokkal jót dumcsiztunk, Brigiről lemaradtam, mert hamarabb lelépett, mint hogy én odaértem volna. Ezt kicsit sajnálom... A mozi neked is tetszett, de Nic Cage játéka, hát enyhén szólva egysíkú volt. Amúgy a poénok és a látvány nagyon szuper volt, élvezetes kis Disney film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap a Szellemírót nézem, arra nagyon kivi leszek milyen.

Jólvanna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak lesz jövőre is nyár!? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
De még az ideinek sincs vége.....
....aszongyák! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Köszi!Nem fogok!Habár eddig is vigyázott rám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Trixxről tudni már valamit????
Csak nincs baja??!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 20:03:41
Létrehozva: #43458

devotee

Sziasztok!
Én is hazaértem.. jó volt ma nagyon.. én is elfáradtam.. úgy utálom pestet.. rohadt köcsög sofőr... állandóan nyomom a dudát.. és anyázok... huhhhh... micsoda paraszt mindegyik...!!! de leszarom.. én bepofázok a kurva anyjuknak... hát letolnak az útról, bepofátlankodnak.. egyebek.. a belvárosban.. pedig esk, h ha valaki, akkor én aztán nyomom neki rendesen!

Na de minden rendben volt, még boltba is beértam.. most megpróbálom összepakolni a lakást.. ert ez valami rettenet, és holnap este balcsi... elég érdekes a hetem.. és elfelejtettem, h csüt éjjel meg kerti partiba megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhe.. hát nem vagyok normális.. csak péntek éjjelem szabad... de szombaton már megint lesz valami.. Rambinával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A film nagyon tetszett, végig izgultam az egészet, Usinak megnyomorítottam a bal kezét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie messze volt, ő megúszta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sünci.... hát isteni az új verda.. ha erre jársz, vigyél egy kört (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és végre nem rohadsz ki benne a melegtől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és milyen benne a sound? szól rendesen? mert az is nagyon fontos.. főleg annak, aki egész nap megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 20:10:08
Létrehozva: #43459

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 24. - 21:03:41) *
Sziasztok!
Én is hazaértem.. jó volt ma nagyon.. én is elfáradtam.. úgy utálom pestet.. rohadt köcsög sofőr... állandóan nyomom a dudát.. és anyázok... huhhhh... micsoda paraszt mindegyik...!!! de leszarom.. én bepofázok a kurva anyjuknak... hát letolnak az útról, bepofátlankodnak.. egyebek.. a belvárosban.. pedig esk, h ha valaki, akkor én aztán nyomom neki rendesen!

Na de minden rendben volt, még boltba is beértam.. most megpróbálom összepakolni a lakást.. ert ez valami rettenet, és holnap este balcsi... elég érdekes a hetem.. és elfelejtettem, h csüt éjjel meg kerti partiba megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhe.. hát nem vagyok normális.. csak péntek éjjelem szabad... de szombaton már megint lesz valami.. Rambinával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A film nagyon tetszett, végig izgultam az egészet, Usinak megnyomorítottam a bal kezét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie messze volt, ő megúszta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sünci.... hát isteni az új verda.. ha erre jársz, vigyél egy kört (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és végre nem rohadsz ki benne a melegtől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és milyen benne a sound? szól rendesen? mert az is nagyon fontos.. főleg annak, aki egész nap megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajajajajajaja
Azt majd el felejtettem!!!Szól,mint az állat!!!Ja és cédés!!
Ami nem egy utolsó szempont a mai világban!

Ja,azé egy hibája van ám!Nincs könyöktámasz!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Az előző autómnál úgy megszoktam és megszerettem,hogy még a saját magán autónkba is tetettem!!Tízennyolcezeré (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 20:23:17
Létrehozva: #43460

devotee

Na... eldőlt... nokia c6-om lesz.. fehér! hála anyáméknak.. ezt kapom a névnapomra.. így nem kell százezreket költenem telefonra... köszönöm szépen nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok[/img]
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2171 2172 2173 2174 2175 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
196 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (196 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: