2400 Oldal V  « < 2172 2173 2174 2175 2176 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.08. 24. - 20:26:25
Létrehozva: #43461

devotee

Süni, vigyázz rá nagyon és hogy van benne cd az csúcstechnika XD A könyöktámasz amúgy tényleg jó, de engem sokszor idegel, mert zavar a váltásban.

Edó, örülök, hogy épségben hazaértél. Hát itt a közlekedés no comment, Balkán. És akkor ebben az egy szóban minden benne van. Mikor a csajokat hoztam haza tőled, akkor megúsztuk az anyázást, de hát én is nyomom neki rendesen, nem lehet egy szavuk sem a kamikazéknak... de hülyék mindig vannak, még ha csak méterekkel is tud előrébb furakodni. Soha nem fogom megérteni... Hát, neked aztán zsúfoltak az éjszakáid XD Csak ne feledkezz meg az alvásról sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó kerti party-t meg Balatont meg Rambinát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 20:27:02
Létrehozva: #43462

devotee

http://dailymobile.se/2010/05/30/tons-of-nokia-c6-pictures/

na.. hátha így látjátok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 24. - 20:27:35
Létrehozva: #43463

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 24. - 21:23:17) *
Na... eldőlt... nokia c6-om lesz.. fehér! hála anyáméknak.. ezt kapom a névnapomra.. így nem kell százezreket költenem telefonra... köszönöm szépen nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok[/img]

Hurrá! Használd egészséggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most mindketten beújítottunk telefon ügyileg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 20:29:52
Létrehozva: #43464

devotee

süni: háhá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a zenét bírom a legjobban az új kocsinkban, szóval örülök és átérzem, hogy te is repesel tőle! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát... és ebbe nem tudod áttetetni a régi kocsiból a könyöktámaszt?

Edó: jujj de csini kis telód lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a kezem meg túlélte a nyomorgatást! XD tök cuki voltál! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 20:36:17
Létrehozva: #43465

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 24. - 21:27:02) *

HŰAZANNYA!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Igen így látni is lehet belőle valamit!
Nagyon kis pipec telcsi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 20:37:36
Létrehozva: #43466

devotee

NAgyon szépen köszönjük anyukának, és apukának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönjük, köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 24. - 20:47:22
Létrehozva: #43467

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 24. - 21:29:52) *
süni: háhá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a zenét bírom a legjobban az új kocsinkban, szóval örülök és átérzem, hogy te is repesel tőle! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát... és ebbe nem tudod áttetetni a régi kocsiból a könyöktámaszt?

Edó: jujj de csini kis telód lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a kezem meg túlélte a nyomorgatást! XD tök cuki voltál! XD

Már el is terveztem,hogy hajnalonta Tankcsapdát fogok hallgatni és énekelni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az elalvás végett! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Ez már nekem is megfordult a fejemben,de nem hiszem,mert ugye garanciás az autó!
És amíg él a garancia,addig nem igazán nyúlhatsz hozzá semmihez,nehogy elvesszen!Mármint a gari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De,majd holnap utána járok!
A régi a utójét amúgy sem raknám bele,mert az már nagyon csúnya!921000km alatt egy kicsit megkopott! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.08. 24. - 21:37:36) *
NAgyon szépen köszönjük anyukának, és apukának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönjük, köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen igen!!

KÖSZÖNJÜK!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 20:50:23
Létrehozva: #43468

devotee

süni: ahha, oké, értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor türelem könyöktámaszt terem! XD

na mi jövőre tervezzük apuval a telcsicserét, mert már kezd betegeskedni a Nokiánk... Mondjuk én mindenképp érintő képernyőset szeretnék majd. Addig lejjebb is megy az áruk remélhetőleg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 22:19:32
Létrehozva: #43469

devotee

Süni!
Rakjál oda egy dobozt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól tönkre batynád rögtön egy kis sufnitunyinggal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A tankcsapda pont reggelre való... isteni kis ébresztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felénk soha nem jössz? kutya fádat.. hozhatnál nekem egy kis lisztmentes sütikét... ennék már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zsó... neked nem előfizetésed van? mert akkor te már most is kapsz olcsón érintőképernyős készüléket.. már pár ezerért van most is.. úgyhogy tuti lesz amikor te szeretnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 24. - 22:54:20
Létrehozva: #43470

devotee

dede, előfizetéses. de ezeket apuka tudja. vele szoktunk ilyeneket intézni. majd telócsere előtt úgyis belemélyedünk a készülékekbe meg a dolgok mikéntjébe, mint általában. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na jóccakát mindenkinek, mára kipurcantam. na és holnap se lesz rövid napom - nagybevásárlás Szegedre.... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 24. - 22:59:11
Létrehozva: #43471

devotee

Jóccak.. én is megyek aluszni....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 25. - 05:27:56
Létrehozva: #43472

devotee

Jó reggelt!

Micsoda szélvihar van itt hajnal óta... bakker még bukóra sem nagyon lehet nyitva hagyni az ablakot, mert úgy fúj, hogy kifúj a szobámból. Megint szarul aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Talán a sok kávé... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 25. - 07:00:24
Létrehozva: #43473

devotee

reggelt!

a szélre én is felébredtem reggel 3/4 6-kor egyszer, de simán visszaaludtam. Én jól csicsiztem, túl fáradt voltam.

na összeírtam a bevásárló listát, nem soká megyünk apuval. megyek is készülődni.
szép napot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 25. - 07:13:40
Létrehozva: #43474

devotee

Jóreggelt... itt semmi... én aludtam, mint a tej!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 25. - 07:21:22
Létrehozva: #43475

devotee

De jó nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jó bevásárlást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 25. - 07:28:00
Létrehozva: #43476

devotee

köszi!
neked meg Edónak meg a többieknek meg jó melót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 25. - 07:45:18
Létrehozva: #43477

devotee

Vazzeg, az Andi kocsiját megint el akarták lopni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 25. - 08:25:24
Létrehozva: #43478

devotee

Aztapicsa Ange!

De ugye van rajta kaszkó! az előzőn volt egyébként? hát micsoda gengszter banda van ott, ahol lakik.. hihetetlen. Honnan veszi, h el akarták lopni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 25. - 08:46:05
Létrehozva: #43479

devotee

Volt az előzőn is Casco, de még nem fizetett... ezen nincs :S Baráti hitelből vette, és túl drága lenne... Hát észrevette, nem tudott aludni és kinn volt az erkélyen... látta, hogy matatnak ott és a tolvaj meg észrevette őt majd gyorsan elhúzott. Utána Andi meg lement és beállt a kocsival az őrzött parkolóba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 25. - 08:48:21
Létrehozva: #43480

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök, h. jól szórakoztatok tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó bébi vigyázz ha mégy este a balcsira bár én is jártam míg nappails voltam úgy hogy du. hazajöttem vonattal és este a késő icvel vagy gyorssal mentem vissza a városba és onnét ki az egyetemi klubba soha nem volt semmi baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig volt nálam mp3 és ilyenek hallom elég sűrű lesz a heted jó szórakozást és holnapra jó kerti partit holnapra már jobb időt mondanak péntekre meg ismét kánikulát mielőtt mennék majd pénteken a varázstanoncra előtte lehet megyek nóriékkal strandra : D remélem jó idő lesz edó babe boldog névnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és anyud & apud tényleg aranyosak, h. ilyen ajándékkal lepnek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie ez tényleg gáz ez a lopás és azt is, amit tegnap a közlekedésről írtatok pesten nem hiszem h. ott tudnék élni
sgy gratula az új kocsidhoz
trixxi merre van? <--még a balatoton lenne vagy a laptopja mondta fel a szolgálatot? remélem majd jeletkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövike mkinek szép napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár én a borongós idő ellenére szeretem az ilyen időt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó érezd jól magad és vigyázz magadra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2172 2173 2174 2175 2176 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
198 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (198 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: