![]() ![]() |
2010.08. 24. - 20:26:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süni, vigyázz rá nagyon és hogy van benne cd az csúcstechnika XD A könyöktámasz amúgy tényleg jó, de engem sokszor idegel, mert zavar a váltásban.
Edó, örülök, hogy épségben hazaértél. Hát itt a közlekedés no comment, Balkán. És akkor ebben az egy szóban minden benne van. Mikor a csajokat hoztam haza tőled, akkor megúsztuk az anyázást, de hát én is nyomom neki rendesen, nem lehet egy szavuk sem a kamikazéknak... de hülyék mindig vannak, még ha csak méterekkel is tud előrébb furakodni. Soha nem fogom megérteni... Hát, neked aztán zsúfoltak az éjszakáid XD Csak ne feledkezz meg az alvásról sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó kerti party-t meg Balatont meg Rambinát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 20:27:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 24. - 20:27:35
Létrehozva:
|
|
|
Na... eldőlt... nokia c6-om lesz.. fehér! hála anyáméknak.. ezt kapom a névnapomra.. így nem kell százezreket költenem telefonra... köszönöm szépen nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinala...termekjellemzok[/img] Hurrá! Használd egészséggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most mindketten beújítottunk telefon ügyileg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 20:29:52
Létrehozva:
|
|
|
süni: háhá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a zenét bírom a legjobban az új kocsinkban, szóval örülök és átérzem, hogy te is repesel tőle! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát... és ebbe nem tudod áttetetni a régi kocsiból a könyöktámaszt?
Edó: jujj de csini kis telód lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kezem meg túlélte a nyomorgatást! XD tök cuki voltál! XD |
|
|
|
2010.08. 24. - 20:36:17
Létrehozva:
|
|
|
HŰAZANNYA!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Igen így látni is lehet belőle valamit! Nagyon kis pipec telcsi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 20:37:36
Létrehozva:
|
|
|
NAgyon szépen köszönjük anyukának, és apukának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönjük, köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 20:47:22
Létrehozva:
|
|
|
süni: háhá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a zenét bírom a legjobban az új kocsinkban, szóval örülök és átérzem, hogy te is repesel tőle! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát... és ebbe nem tudod áttetetni a régi kocsiból a könyöktámaszt? Edó: jujj de csini kis telód lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kezem meg túlélte a nyomorgatást! XD tök cuki voltál! XD Már el is terveztem,hogy hajnalonta Tankcsapdát fogok hallgatni és énekelni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az elalvás végett! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ez már nekem is megfordult a fejemben,de nem hiszem,mert ugye garanciás az autó! És amíg él a garancia,addig nem igazán nyúlhatsz hozzá semmihez,nehogy elvesszen!Mármint a gari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De,majd holnap utána járok! A régi a utójét amúgy sem raknám bele,mert az már nagyon csúnya!921000km alatt egy kicsit megkopott! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) NAgyon szépen köszönjük anyukának, és apukának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönjük, köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen igen!! KÖSZÖNJÜK!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 20:50:23
Létrehozva:
|
|
|
süni: ahha, oké, értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor türelem könyöktámaszt terem! XD
na mi jövőre tervezzük apuval a telcsicserét, mert már kezd betegeskedni a Nokiánk... Mondjuk én mindenképp érintő képernyőset szeretnék majd. Addig lejjebb is megy az áruk remélhetőleg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 22:19:32
Létrehozva:
|
|
|
Süni!
Rakjál oda egy dobozt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól tönkre batynád rögtön egy kis sufnitunyinggal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tankcsapda pont reggelre való... isteni kis ébresztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felénk soha nem jössz? kutya fádat.. hozhatnál nekem egy kis lisztmentes sütikét... ennék már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó... neked nem előfizetésed van? mert akkor te már most is kapsz olcsón érintőképernyős készüléket.. már pár ezerért van most is.. úgyhogy tuti lesz amikor te szeretnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 22:54:20
Létrehozva:
|
|
|
dede, előfizetéses. de ezeket apuka tudja. vele szoktunk ilyeneket intézni. majd telócsere előtt úgyis belemélyedünk a készülékekbe meg a dolgok mikéntjébe, mint általában. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na jóccakát mindenkinek, mára kipurcantam. na és holnap se lesz rövid napom - nagybevásárlás Szegedre.... :S |
|
|
|
2010.08. 24. - 22:59:11
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak.. én is megyek aluszni....
|
|
|
|
2010.08. 25. - 05:27:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Micsoda szélvihar van itt hajnal óta... bakker még bukóra sem nagyon lehet nyitva hagyni az ablakot, mert úgy fúj, hogy kifúj a szobámból. Megint szarul aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Talán a sok kávé... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 07:00:24
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
a szélre én is felébredtem reggel 3/4 6-kor egyszer, de simán visszaaludtam. Én jól csicsiztem, túl fáradt voltam. na összeírtam a bevásárló listát, nem soká megyünk apuval. megyek is készülődni. szép napot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 07:13:40
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt... itt semmi... én aludtam, mint a tej!
|
|
|
|
2010.08. 25. - 07:21:22
Létrehozva:
|
|
|
De jó nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, jó bevásárlást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 07:28:00
Létrehozva:
|
|
|
köszi!
neked meg Edónak meg a többieknek meg jó melót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 07:45:18
Létrehozva:
|
|
|
Vazzeg, az Andi kocsiját megint el akarták lopni!
|
|
|
|
2010.08. 25. - 08:25:24
Létrehozva:
|
|
|
Aztapicsa Ange!
De ugye van rajta kaszkó! az előzőn volt egyébként? hát micsoda gengszter banda van ott, ahol lakik.. hihetetlen. Honnan veszi, h el akarták lopni? |
|
|
|
2010.08. 25. - 08:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Volt az előzőn is Casco, de még nem fizetett... ezen nincs :S Baráti hitelből vette, és túl drága lenne... Hát észrevette, nem tudott aludni és kinn volt az erkélyen... látta, hogy matatnak ott és a tolvaj meg észrevette őt majd gyorsan elhúzott. Utána Andi meg lement és beállt a kocsival az őrzött parkolóba.
|
|
|
|
2010.08. 25. - 08:48:21
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök, h. jól szórakoztatok tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó bébi vigyázz ha mégy este a balcsira bár én is jártam míg nappails voltam úgy hogy du. hazajöttem vonattal és este a késő icvel vagy gyorssal mentem vissza a városba és onnét ki az egyetemi klubba soha nem volt semmi baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig volt nálam mp3 és ilyenek hallom elég sűrű lesz a heted jó szórakozást és holnapra jó kerti partit holnapra már jobb időt mondanak péntekre meg ismét kánikulát mielőtt mennék majd pénteken a varázstanoncra előtte lehet megyek nóriékkal strandra : D remélem jó idő lesz edó babe boldog névnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és anyud & apud tényleg aranyosak, h. ilyen ajándékkal lepnek meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angie ez tényleg gáz ez a lopás és azt is, amit tegnap a közlekedésről írtatok pesten nem hiszem h. ott tudnék élni sgy gratula az új kocsidhoz trixxi merre van? <--még a balatoton lenne vagy a laptopja mondta fel a szolgálatot? remélem majd jeletkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike mkinek szép napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár én a borongós idő ellenére szeretem az ilyen időt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó érezd jól magad és vigyázz magadra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |