![]() ![]() |
2010.08. 26. - 08:28:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó kávézást csajszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Helyes a srác? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 08:38:16
Létrehozva:
|
|
|
jaja, helyes meg kedves fiatal srác (20-as évek vége, 30-as eleje), de nős sajna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (egyik szomszédunk)
A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 26. - 08:38:58 |
|
|
|
2010.08. 26. - 08:49:57
Létrehozva:
|
|
|
jaja, helyes meg kedves fiatal srác (20-as évek vége, 30-as eleje), de nős sajna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (egyik szomszédunk) Francba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 09:16:49
Létrehozva:
|
|
|
hát Angie, sajna mindig ez van. A jobbakat általában már kihalászta vki...
|
|
|
|
2010.08. 26. - 12:49:42
Létrehozva:
|
|
|
kéééééééééééééééész az összes gépelésem!!!! végre valami jó ebben a napban!!!
|
|
|
|
2010.08. 26. - 14:37:19
Létrehozva:
|
|
|
ezt most úgy mindenkinek, akinek szüksége van rá!
(IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/grouphug1.jpg) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:16:29
Létrehozva:
|
|
|
hé, hol van mindenki???
|
|
|
|
2010.08. 26. - 19:09:35
Létrehozva:
|
|
|
hé, hol van mindenki??? ITT!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jaj gyerekek,ez volt életem legjobb munkanapja!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezzel az autóval öröm a munka!Ilyen szabályosan,mint ma még sosem közlekedtem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mindezt azért,hogy minél tovább élvezhessem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A zene az akkorát szól benne,hogy csak na!Van benne négy hangszóró meg egy mélynyomó!Nagggggyyyyon pipec! Hajnalban egy kis Tancsapda,aztán pici Ákos,utána Bumeráng ami kötelező és tíz órától DM (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megálltam egy benzinkúton tankolni és ugye közben is szólt a zene! Aszongya a kutas csávó"Ez Depeche Mode ugye"?? Mondom"természetesen az! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Erre ő"ezt a karakteres hangot mindig felismerem pedig nem is nagyon szeretem őket" Dumáltunk még egy két szót és arra jutottunk,hogy jövőhétre írok neki egy jó kis mp3 cd-t! Arra ráfér vagy 120-130szám!!!Hehe Had szokja a jót!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez történt velem ma!!! Tik??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:31:29
Létrehozva:
|
|
|
jaj süni ez a DM-es sztori nagyon édes!!! imádom az ilyen kis véletlen örömteli pillanatokat!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
amúgy meg már azt hittem, hogy átkerültem egy párhuzamos univerzumba, ahol én vagyok egyedül a fórumon és mindenki eltűnt. ITT VAN TRIXX!!!!!!!!!!!!! jajj ne csinálj velünk ilyet te lány, hogy így eltűnsz! már aggódtunk páran hogy mi van veled! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:37:26
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi remélem kifeküdted éjjel a sörikét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma tényleg kevesen voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dm hittérítő nagyon helyes én is sok ismerősömet térítettem dm hitre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokan megsem hallgaták őket és depis zenének mondták eleinte csak dave-et láttam mindig ugrálni ill. ő volt számomra a dm de mikor már kezdtem nőni akkor martin felé vittem mkit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokan nagyon megszerették martinka stílusát:D edó babe ramélem jól van és majd ír a tegnapról ill. máról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:37:33
Létrehozva:
|
|
|
jaj süni ez a DM-es sztori nagyon édes!!! imádom az ilyen kis véletlen örömteli pillanatokat!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) amúgy meg már azt hittem, hogy átkerültem egy párhuzamos univerzumba, ahol én vagyok egyedül a fórumon és mindenki eltűnt. Jajaja én is bírom az ilyeneket!Mostmár mindig így fogok tankolni!És közben térítek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixxxxiiiii BeaTrixxxxiiiii!!!! Húúúú,de jó látni téged!!VÉGRE!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma átmentem a városodon,mert baleset volt a négyese!!Közben figyelgettem a bicikliseket hátha meglátlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd legközelebb hátha...... |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:41:18
Létrehozva:
|
|
|
trixx mi van veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most jöttél még a balcsiról?
lesz ma vmi meccs a tvében? |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:41:54
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!!!
Visszatértem... Huh lesz mit visszaolvasnom. Loli ari vagy hogy hiányoltatatok. Minden rendi, csak elvagyok pár napja... számítógép nélkül. Még szabin vagyok, és mindig van program... Jaj de kevés ez az egy hét. Szóval bocsi hogy eltűntem. Már hiányoztatok. A Balcsi nagyon jó volt. Istenien éreztük magunkat. Csak kár hogy 3 napig tartott. Teljesen kikapcsoltunk, csak egymással voltunk elfoglalva. Strandoltunk, hajókáztunk, túráztunk, kajakoztunk, ping-pongoztunk, koktéloztunk, jól be is csíptünk, és rengeteget beszélgettünk, sírásig röhögtünk, szóval szuper volt. |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:42:16
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi remélem kifeküdted éjjel a sörikét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma tényleg kevesen voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dm hittérítő nagyon helyes én is sok ismerősömet térítettem dm hitre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokan megsem hallgaták őket és depis zenének mondták eleinte csak dave-et láttam mindig ugrálni ill. ő volt számomra a dm de mikor már kezdtem nőni akkor martin felé vittem mkit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokan nagyon megszerették martinka stílusát:D edó babe ramélem jól van és majd ír a tegnapról ill. máról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam nincs ilyen,hogy Dave meg Martin!Nekem a DEPECHE MODE van!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ennyi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jaj Trixxi,ha nem láttad volna az új autómat,akkor csak neked berakom.....mármint a képet!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Klímás!!!
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 26. - 19:42:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 26. - 19:43:35
Létrehozva:
|
|
|
Jajaja én is bírom az ilyeneket!Mostmár mindig így fogok tankolni!És közben térítek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixxxxiiiii BeaTrixxxxiiiii!!!! Húúúú,de jó látni téged!!VÉGRE!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma átmentem a városodon,mert baleset volt a négyese!!Közben figyelgettem a bicikliseket hátha meglátlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd legközelebb hátha...... Szíííííííííííja! Téged is jó látni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fene, pedig ma sokat bicóztam a városban, voltam egy pár helyen. Ja majd, legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:45:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 26. - 19:45:50
Létrehozva:
|
|
|
trixx mi van veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most jöttél még a balcsiról? lesz ma vmi meccs a tvében? Asszem lesz valahol az európa szuperkupa döntö! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 19:46:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 26. - 19:46:51
Létrehozva:
|
|
|
na
ez jó nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jót aludtam, a meló könnyen ment, gyorsan eltelt, naaaaaaaaagy dicséretet kaptam a főnöktől, két embert ültetett be mellém hívásokat hallgatni, és ma az ügyfelek is jófejek voltak, volt egy csúcsszuperaranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és még egy kollégámnak is csináltam üzletet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán Angieval is találkoztam, megkaptam a Sting könyvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg jó volt dumcsizni is. viszont ez a Martinos dolog nem jó, sajnálom hogy így alakult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és a nap rossz híre: elhalászták előlünk az álomlakást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nembaj, találok én még ilyet, ahogy ezt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és még Trixxibabára is ráírtam, hogy jöjjön már mert aggódunk, s lám, itt is van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia drágaság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |