2400 Oldal V  « < 2176 2177 2178 2179 2180 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.08. 26. - 20:29:31
Létrehozva: #43541

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 26. - 21:18:33) *
jesszus Trixxi! átérzem a helyzetedet! én egyszer úgy mentem le Szegedre vizsgaidőszakban, hogy itthon maradt a kulcsom, az első lakótársam meg már hazament. Még jó, hogy a főbérlőm nem messze lakik - egy hétig az ő kulcsával mászkáltam. De én is vártam rá vagy egy órát, míg megtaláltuk egymást a Dóm téren.

hát igen. én is sajnálom a Martinos dolgot, de hát ez van... :S egy ideje már rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban.

Ja baromi szar volt, gondolhatod.

Hát most teljesen letörtem. A rohadt életbe. Fene fene fene.
Annyira vártam hogy azt el sem tudom mondani. Martin nekem.... ááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jan: nézem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 26. - 20:30:08
Létrehozva: #43542

devotee

lola ez nagyon jó főleg, h. nekünk jegyünk is van rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 26. - 20:31:37
Létrehozva: #43543

devotee

Sziasztok!

Mindjárt elalszok ülve...

ez a mai nap jó volt leszámítva Judy méljét a Martin buli elmaradásával kapcsolatban. Mert hát már úgy tűnik tényleg nem lesz megtartva! Csak azt nem értem hogy Kesiknek mér nincs arca legalább egy mélt írni s miért szegény Judyval üzenget nekünk. Ehm...

Lolával taliztam, sajtsalátáztunk meg dumcsiztunk, ő is csak lesett mikor mondtam mi volt ma.

Aztán még megvettem a vonatjegyem, hazajöttem, fürödtem és kivasaltam a cuccaim, amik hűvös halomban álltak az ágyamon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, hiányoztál!!!! Édes s szotorid a kizárással kapcsolatban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy béna, ez aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, örülök hogy jól megy az új autód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 26. - 20:33:40
Létrehozva: #43544

devotee

oké trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola erre a válasz csak besza-behu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

tényleg vártam én is ahogy te is trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 26. - 20:35:39
Létrehozva: #43545

devotee

Judy levele:

"Maga a rendezvény ( DM party ) nem tudom, hogy meg lesz-e tartva a meghirdetett DM tag nélkül, merthogy az ő meghívása meghiúsult! A szervezőt nehéz elérni, úgyhogy én sem tudok bővebb információval szolgálni!

A rendezvényre váltott jegyek árát Kesik ígéri, hogy visszafizeti, ahogy rendezte az ügyet .
további kérdéssel keressétek őt, én mint fotós vettem volna részt a rendezvényen, a különböző információkat tolmácsolom csak!

- ő a szervező, elérhetősége :
Kesik : precious760306@gmail.com
tel: 0630-6235356"
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 26. - 20:36:34
Létrehozva: #43546

devotee

hozzám judy emailje kerülön jutott el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 26. - 20:38:40
Létrehozva: #43547

devotee

Judy 2. levele:

"most mindenkinek elküldöm ezt a levelet, nem tudom kik vettek jegyet szeretném lezárni részemről sokan hívtok engem is – én igazán sajnálom ezt az egész bonyodalmat csak annyit tudok mondani: velem eddig mindig korrekt volt, amíg nem volt vele bajom, és együtt tudtunk működni, nem volt okom rá, hogy ellenséges legyek vele, bíztam benne, hogy rendben lesz minden most is, ahogy eddig az, hogy elmarad egy rendezvény előfordult már a történelemben ! nem is olyan rég ebben a körben is ez nem tragédia..

az a tragédia, hogy sokan papír nélkül adtak pénzt ( ! ) és most nem lehet tudni merre van ….
nem így kellett volna rendezni – de ez nem az én ügyem az, hogy ki kinek hogy fizetett, erről nem tehetek.

amit tudok rendezni :

a program tervezete volt nálam fent - amíg nincs hivatalos bejelentés addig képlékeny a dolog, bármi lehet, addig csak terv - ahogy a hivatalos bejelentés elmaradt, le is vettem : meghiúsult

a dolog többi részét nem tudom intézni

én itt ezt lezártam, kérlek őt keressétek
remélem megértitek
üdv mindenkinek!"
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 26. - 20:40:11
Létrehozva: #43548

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 26. - 21:31:37) *
Sziasztok!

Mindjárt elalszok ülve...

ez a mai nap jó volt leszámítva Judy méljét a Martin buli elmaradásával kapcsolatban. Mert hát már úgy tűnik tényleg nem lesz megtartva! Csak azt nem értem hogy Kesiknek mér nincs arca legalább egy mélt írni s miért szegény Judyval üzenget nekünk. Ehm...

Lolával taliztam, sajtsalátáztunk meg dumcsiztunk, ő is csak lesett mikor mondtam mi volt ma.

Aztán még megvettem a vonatjegyem, hazajöttem, fürödtem és kivasaltam a cuccaim, amik hűvös halomban álltak az ágyamon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, hiányoztál!!!! Édes s szotorid a kizárással kapcsolatban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy béna, ez aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, örülök hogy jól megy az új autód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te is hiányoztál már! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
He-he Zolim azt mondta, hogy ezentúl körömmatrica helyett az ő telószámát kell felfestenem a körmömre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süninek új autója van? Elsiklottam felette, na megsasolom....

Köszi Angie az infót.
Sad sad sad sad
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 26. - 20:46:29
Létrehozva: #43549

devotee

köszi angei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.08. 26. - 21:38:40) *
Judy 2. levele:

"most mindenkinek elküldöm ezt a levelet, nem tudom kik vettek jegyet szeretném lezárni részemről sokan hívtok engem is – én igazán sajnálom ezt az egész bonyodalmat csak annyit tudok mondani: velem eddig mindig korrekt volt, amíg nem volt vele bajom, és együtt tudtunk működni, nem volt okom rá, hogy ellenséges legyek vele, bíztam benne, hogy rendben lesz minden most is, ahogy eddig az, hogy elmarad egy rendezvény előfordult már a történelemben ! nem is olyan rég ebben a körben is ez nem tragédia..

az a tragédia, hogy sokan papír nélkül adtak pénzt ( ! ) és most nem lehet tudni merre van ….
nem így kellett volna rendezni – de ez nem az én ügyem az, hogy ki kinek hogy fizetett, erről nem tehetek.

amit tudok rendezni :

a program tervezete volt nálam fent - amíg nincs hivatalos bejelentés addig képlékeny a dolog, bármi lehet, addig csak terv - ahogy a hivatalos bejelentés elmaradt, le is vettem : meghiúsult

a dolog többi részét nem tudom intézni

én itt ezt lezártam, kérlek őt keressétek
remélem megértitek
üdv mindenkinek!"

ezt tényleg szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

én is kíváncsi leszek mi lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.08. 26. - 20:52:48
Létrehozva: #43550

devotee

holnap apumnak születésnapja lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 26. - 21:05:50
Létrehozva: #43551

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.08. 26. - 21:52:48) *
holnap apumnak születésnapja lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT apukádnak!

Köszi, hogy amíg a Balcsin voltam, raktál be Martin képeket. Most mentegetem őket.
Hú volt egy nagyon-nagyon bomba jó, amihez azt írtad hogy
"milyen szép martin smink néklkül". Na ezen tényleg annyira szép.
Hoppá le is csúszott a pánt nélüli felsőm... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt drágák, elteszem magam holnapra.
Szomorúan fekszem le. Nem lesz Martin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 26. - 21:10:37
Létrehozva: #43552

devotee

ne szomorkodjatok, cicuk, látjuk még a szöszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azon aggódom hogy senkinek ne származzon kára ebből. Jan, megértem hogy dühítő, tudom hogy megvettétek már a jegyeket is. de pl Amgie olyanokat is mesélt h van aki repjegyet vett venezuelából (!!!) ide. szóval elég rossz hogy ez így nem jön össze. nemcsak azért mert vártuk és bezsongtunk rá. hanem mert félő hogy ebből még lesznek gondok is.

de apudnak ám boldogat!!! jujjj, meglepibuli?

én lakásokat keresek... pfff
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 26. - 21:13:41
Létrehozva: #43553

devotee

Boldog szülinapot apudnak, jan!

jóccak az alvóknak.

basszus de nyomott hangulatom van egész nap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Lola: ha már itt tartunk, akkor én meg Sivnek meg Inának mondtam meg a dolgot - tudtak már a pár nappal ezelőtti hírekről amúgy. Ina is írta, hogy most gondolkoznak, hogy visszamondják-e a repjegyeket (ha megteszik, akkor a fele pénzt bukják ők is), vagy mégis csak jöjjenek el meglátogatni Pestet megint. Meg kérdezte, hogy meg lesz-e tartva Mart nélkül is a buli. Erről ugyebár Judy se tudott mit mondani, de én mondtam nekik, hogy én akkor se valószínű, hogy elmegyek.

ja és sajnálom, hogy nem jött össze az álomkégli! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 27. - 05:20:44
Létrehozva: #43554

devotee

reggelt!

gigakóma, de föl kellett kelnem a kurzusfelvétel miatt... utána meg mehetek apuval gereblyézni. nagyon sok kedvem van, gondolhatjátok....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 27. - 05:21:31
Létrehozva: #43555

devotee

Jó reggelt,

teljesen kóma vagyok és megfáztam. Tegnap már mondtam Lolának, hogy szúr a hátam mikor veszem a levegőt, na most meg az orrom dugult be és fáj a torkom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus, most majd ápolhatom magam otthon...

Trixx, kb. én is csak a saját számom tudom fejből... meg már néhány cégest részletekből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyik családtagomét sem, ez azért ciki, mert nem ártana megtanulni őket, csak már ezen kívül is olyan sok számot és kódot kell tudni fejből, hogy ezekre végleg nincsen energiám...

Martinos dolgot nagyon sajnálom. Sajátságosan lett lemondva Kesik részéről. Legalább neki kellett volna írnia levelet, nem Judyval üzengetni, ez olyan ovis, szerintem... ha színpadra kiállva jelentette be, akkor lemondani is így kellett volna. FB-n mikor töröltem az eseményt, utána írt egy srác Venezuelából, hogy ők már megvették a repjegyet és nagyon mérges, hogy nem lesz megtartva, mert egy vagyont költött már rá. Én nem reménykedem abban, hogy viszontlátom a pénzem, Kesik sem véletlenül szívódott fel nálam hónapokkal ezelőtt...

És azt hiszem, hogy ezek után a győri buliba sem megyek el ősszel!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 27. - 05:46:09
Létrehozva: #43556

devotee

na ilyenkor leszek kora reggel marha ideges.... feleslegesen keltem fel, mert a kurzusaimat nem tudom felvenni - semmi sem jelenik meg a listámon.... Kurva jó!

Angie: hát igen. Elég gáz ez az üzengetés Judyn keresztül. És tartok én attól, hogy a hitelezők nem igazán látják majd vissza a pénzüket. A győri bulit én még majd meglátom. Az még messze van nekem pillanatnyilag.
Hajaj, gyógyulgass, drága! Huzatot kaptál éjjel, mi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 27. - 06:38:45
Létrehozva: #43557

devotee

'reggelt!

hehe,n ennyiben klassz ha nem alszik itthon Edit, felkelek, zsupsz, ruha le, dobom a mosnivaló közé, járkálok hat kört pucéran, benyomom a gépem, zene, hurrá, nyitvahagyom a fürdőszobaajtót, így hallom a zuhany alatt a zenét, táncolgatok is rá szépen, majd szintén pucéron megreggelizek szépen komótosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz a kedvem, jól vagyok, minden oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ma csak 4 röpke órácskát dolgozom. jippppi!!!

viszont hétvégére nincs programom, valamit ki kellene találni... ötletek? nem akar valaki valami programot csinálni Lolival?

ejjj, na, ez a martinos... nem szép. nagyon aggódom miattatok, akiknek pénze van ebben. meg hát... Kesikben is csalódtam, nem kicsit.
Usi, de szar hogy hajnalban kell kelned a kurzusaid miatt, plusz még nem is műxik. nekünk mindig délutánra teszik a felvételt, plusz nekünk már tavasszal fel lehet venni. ilyenkor már csak módosítgatja az ember. jááájjjj, menjünk már egyetemre!!!! alig várom, hülye pedál XDDD

Angiem, szivem, melegítsed valamivel a hátad, nehogy valami tüdőhisztid legyen! gyógyulgassál, gyógypuszizlak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 27. - 07:04:41
Létrehozva: #43558

devotee

Loli: hasonló dolgok miatt szeretek én is egyedül lakni Szegeden! jó az a pucérkodás! XD
hát nálunk vagy reggel 6-ra vagy éjfél körülre rakják mindig a kurzusfelvételeket - ennél idiótább és lehetetlenebb időpont csak a hajnali 3 lenne mondjuk. És persze buzi ETR nem igazán szokott működni. Eddig fagyott, tavaly óta ezt már nem csinálja, viszont nem működik a kurzusfelvétel, ami még cikibb. És ha valakinek műxik, akkor ebben az a ciki, hogy lecsúszhatok kurzusokról.... Ja és nekünk mindig a kövi szemeszter elején lehet kb. egy hónapig felvenni + variálni a tárgyakat... Szóval ti jobban jártatok kicsit.
Mondjuk én annyira nem várom az egyetemkezdést, csak azt hogy végre kicsit egyedül legyek a lenti lakásban, mert az utóbbi 2 hétben már kezdenek az agyamra menni a szüleim.

Hát én is csalódtam Kesikben - nem főként amiatt, hogy nem sikerült leszervezni Martint, mert az ilyen tényleg megtörténhet, hanem ahogy a pénzek körül kavart.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 27. - 07:30:48
Létrehozva: #43559

devotee

Usi, ne idegeskedj, mert már nincs értelme... nálunk si folyton ez volt a Neptunnal, nem engedett fel, vagy egyszerűen bejött egy nagy fehér lap és kiírta, hogy a szerver átmeneti túlterheltség miatt nem érhető el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aztán mikor már a 3. évet tapostam akkor végre valahogy helyretették, hogy tudjon működni. Az volt a kánaán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, pucérkodás reggel XD Ez jó! És valóban sirály, hogy csak 4 órát dolgozol, én megyek haza... kár hogy nem akarok most fenn maradni, ennek az az oka, hogy anyámék jönnek fel meg anyu egy régi barátnője, akitől képtelenség aludni, ezért inkább hazamegyek, meg amúgy is szarul vagyok, ilyenkor csöndben és egyedül szeretek lenni, nem zajban és "tömegben". Lola, gyere le hozzánk 7végére! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz?

Nem huzatot kaptam, hanem megfáztam szerdán mikor volt az a szél... reggel hűvös volt és ahogy kijöttem a metróból rám izzadt a blúz, tiszta víz volt a hátam és mire beértem már éreztem, hogy valami lesz. Tegnap már Lolának is mondtam, hogy szúr a hátam, remélem nem lesz tüdőgyuszi vagy ilyenek.

Tuti nem megyek Győrbe. Elment a kedvem az egésztől. Inkább Ákos új lemezbemutató turnéjára fogok majd elmenni, ha már 11-én nem jön össze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 27. - 08:21:16
Létrehozva: #43560

devotee

hát majd lesz vmi a kurzusfelvételemmel...

gyógyulgassál, Angie, drága!

hát igen, nekem sincs most túl sok kedvem a győri hepajhoz. Mindenesetre egy 10-ei Pecsa majd lehet befigyel, de lehet csak Placi afteron bulizok legközelebb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2176 2177 2178 2179 2180 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
120 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (120 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: