2400 Oldal V  « < 2177 2178 2179 2180 2181 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.08. 27. - 09:44:14
Létrehozva: #43561

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hi-hi szabin vagyok, későn kelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már fenn vagyok egy ideje, csak most keltem ki az ágyból.
Megnéztem a Szív bajnokai c. filmet. Szeretem az ilyen történeteket (egy gazdag fehér család felkarol egy fekete fiút), hiába a true story-k mindig ütősek. Olyan jól esett a lelkemnek.
Tegnap pedig a Komfortos menyországot néztem. Nem tudom látta-e valaki, de nekem nagyon bejött. Egy sorozatgyilkosról szól, pontosabban az utolsó áldozata életéről és hogyan "élte" meg a halálát. Nagyon szép és érdekes film.

Angie én pl az összes céges számot tudom (44 db) mert ezekkel dolgozok, de magánt egyet sem. Ami shame, azért a Zoliét meg kell tanulnom.

Usi elhiszem, hogy bosszantó lehet, hogy ilyen kaka a rendszer. Régen a főnök lányának nekem kellett intézni az órák felvételét (mert erre is lusta volt) bossznakodtam én is eleget.

Ma van a szabim utolsó napja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt terveztem, hogy ma rendbe rakom a notimat, kiírom dvd-re a filmeket. Huh rengeteg van, nem is tudom hol kezdjem.

Angie: gyógyulgassál. Otthon szépen kúráld ki magad, pihizzél, hogy minél hamarabb jobban legyél. Szedsz valamit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 27. - 11:43:12
Létrehozva: #43562

devotee

Na elkészült az ebéd: krumpils rakott hekkfilé, olivás-fokagymás-petrezselymes öntettel és sajttal. Nyami.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 27. - 11:50:19
Létrehozva: #43563

devotee

Jó étvágyat Trixx!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 27. - 12:15:13
Létrehozva: #43564

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 27. - 12:50:19) *
Jó étvágyat Trixx!

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 27. - 12:37:47
Létrehozva: #43565

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 27. - 12:43:12) *
Na elkészült az ebéd: krumpils rakott hekkfilé, olivás-fokagymás-petrezselymes öntettel és sajttal. Nyami.

Huúú ez jól hangzik!
Egészségedre!(azóta már biztos meg kajáltál) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 27. - 12:54:53
Létrehozva: #43566

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 27. - 13:37:47) *
Huúú ez jól hangzik!
Egészségedre!(azóta már biztos meg kajáltál) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi. He-he végre valakinek jól hangzik. Mert ezt csak akkor csinálhatom ha egyedül vagyok, mert az uram nem szeretei. A kis válogatós.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azóta már repetáztam is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 27. - 12:57:13
Létrehozva: #43567

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 27. - 13:54:53) *
Köszi. He-he végre valakinek jól hangzik. Mert ezt csak akkor csinálhatom ha egyedül vagyok, mert az uram nem szeretei. A kis válogatós.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azóta már repetáztam is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is válogatós vagyok,de ez akkor is finom lehetett! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Láttad az új autómat??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 27. - 13:05:49
Létrehozva: #43568

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 27. - 13:57:13) *
Én is válogatós vagyok,de ez akkor is finom lehetett! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Láttad az új autómat??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még nem, a visszaolvasásban aug 23-nál járok. De tuti jó az új járgány, majd írok ha lecsekkoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 27. - 13:07:12
Létrehozva: #43569

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 27. - 14:05:49) *
Még nem, a visszaolvasásban aug 23-nál járok. De tuti jó az új járgány, majd írok ha lecsekkoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oksa! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Egyébként 2176.oldal!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 27. - 13:32:16
Létrehozva: #43570

devotee

Szép kis Mercit kaptál Süni, gratula.
Megértem hogy ennyire örülsz neki, mert rengeteg időt töltesz benne.
Na ugye hogy kaptál a cégtől új autót!!! Mondtam én!!! ééééééééés kímásat!
Szóval akkor a cégnél is jól tudsz helyezkedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 27. - 14:06:00
Létrehozva: #43571

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 27. - 14:32:16) *
Szép kis Mercit kaptál Süni, gratula.
Megértem hogy ennyire örülsz neki, mert rengeteg időt töltesz benne.
Na ugye hogy kaptál a cégtől új autót!!! Mondtam én!!! ééééééééés kímásat!
Szóval akkor a cégnél is jól tudsz helyezkedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hhehehheee helyezkedő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi,és azt is,hogy megérted! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én meg megértem a második új autómra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 27. - 16:54:29
Létrehozva: #43572

devotee

na hali
a mai volt a legjobb nap, hehe. négy órát dolgoztam... volna. de, leállt a rendszerünk, így kb 10.30tól hepáztunk. aztán 12.30kor mentem volna haza, de már 12kor elküldtek minket haza. muhaha

itthon meg kis délutáni alvást tartottunk Edittel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, figyi, majd behaltam a röhögéstől. hazaértem, erre hív a főnököm. képzeljétek el, 4 hónapja dolgozom itt, és én fogom betanítani az újakat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsír. annyi hogy így dolgoznom kell szerdán is, amit nem akartam, de mindegy, pluszpénz. mert kedd-szerda a betanítás. és azért pótlék is jár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elvállaltam, ha már ennyire bízik bennem hogy betaníthatok. meg amúgy is jövök neki eggyel. úgyhogy nagyon benne vagyok a pixisben most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

most pedig főzés lesz.
csirke, krumplipüré, palacsinta, gofri. hehe

jaj Angiem, édes vagy, de most sajna nem fér bele anyagilag a csabai leruccanás. meg vasárnap jön egy barátnőm, ezer éve nem láttam, nálunk alszik. csak ma meg holnapra nincs progi. bár holnap megasztár és x-faktor visongatós popcornos nézése lesz.

jaigen
akarnám jelezni, hogy szeptember 25-én lesz egy 101 buli. és ott éjféltől már szülinapom lesz. és és és nagyon örülnék ha azon a bulin összejöhetnénk így a sereggel. mit szóltok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 27. - 17:26:15
Létrehozva: #43573

devotee

sziasztok!

huhh ez rettenetesen hosszú és fárasztó nap volt délelőtt 10-től délután 4 utánig dolgoztunk azon a baromi nagy telken és még így sincs teljesen kész. Jól megkapott a nap is. A kezem alig bírom felemelni a sok gereblyézéstől! :S
no mindegy. Szerintem már a nyáron nem kell mennem apunak segíteni.

Trixx: szerintem is jól hangzik a kajóca, amit csináltál magadnak!

Uhm... még mindig nem tudom felvenni a kurzusaimat. Már kiírtam FB-re is, hátha vmelyik csoporttársam hasonló helyzetben van.

jön a vihar - vagyis inkább száguld Pest felé. nincs jó kedvem, aggódom.

Lola: ennyire előre én még nem tudok nyilatkozni szeptemberről. majd meglátom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 27. - 21:00:25
Létrehozva: #43574

devotee

Estéket!

Hú, paradise volt a vonaton, mert a változatosság kedvéért megint nem volt klíma... de legalább olyan egy légteres IC kocsi volt, ahol le lehetett húzni az ablakokat! És ahogy ment le a nap, olyan kellemes levegő jött be ahogy tépett a szerelvény, mikor Tisza meg a Kőrös környékén voltunk akkor kellemes víz illat jött be, úgy imádom a Tisza és a Kőrös szagot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Perverz? Remélem annyira nem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Lola, kár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól ellettünk volna szerintem, de az jó ha már vasárnapra van programod, nekem gyógyulás lesz a progim, merthogy erőteljesen eluralkodott rajtam a takony kór... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Alig kapok levegőt, most nyomatom a citromos teát meg a C vitamint magamba, hogy hétfőre helyre jöjjek! Szeptember 25-re még nincs progim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hááá, megvan a frankó, fenyőfa íróasztalom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépséges Praktikeres, fa illatú XD Húúú, mindennek új illata lesz az új alkásban, de várom már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán persze felavatjuk majd novemberben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jobbulást a kezednek! Gyógycupp! És jó utat holnap Rambinához Oroszlányba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vihar? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nyitva hagytam bukóra az ablakokat az albiban.... hoppá...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 28. - 05:04:12
Létrehozva: #43575

devotee

reggelt!

köszi, az alvás jót tett a kezeimnek.
hajajajaajajjj de tudnék még aludni! huh csomószor felébredtem az éjjel és hülyeségeket álmodtam.

na, magamhoz térek és összekészülök. szép hétvégét!

Angie: te meg gyógyulj!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 28. - 06:14:48
Létrehozva: #43576

devotee

no szerbusztok, jó hétvégét! nem soká megyek vonathoz!
pihizzetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 28. - 06:18:37
Létrehozva: #43577

devotee

Jó reggelt!

Nemsokára kozmetika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap megettem csomó C vitamint és így tudtam aludni, mert kaptam levegőt vízszintben! Úgyhogy gyógyulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám, jó 7végét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 28. - 08:19:50
Létrehozva: #43578

devotee

Szia Süni!

Hogy megy az új verad? Élvezkedsz? Olvastam, hogy Modeosítottál egy benzinkutast, helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek Noémit átvitték a szegedi klinikára, mert Halason is elcseszték, nem adtak neki véralvadásgátlót a műtét után és attól keletkezett a vérrög, pluszban borzasztó a vérképe, rossz a trombocita és fehérvérsejt szám... nincs magánál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 28. - 09:17:58
Létrehozva: #43579

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 28. - 09:19:50) *
Szia Süni!

Hogy megy az új verad? Élvezkedsz? Olvastam, hogy Modeosítottál egy benzinkutast, helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek Noémit átvitték a szegedi klinikára, mert Halason is elcseszték, nem adtak neki véralvadásgátlót a műtét után és attól keletkezett a vérrög, pluszban borzasztó a vérképe, rossz a trombocita és fehérvérsejt szám... nincs magánál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ÚrIsten,szegény lány (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szia Ange! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nagyon jó az új verda! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ez már szerelem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
IMÁDOM! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Igen Modeosítok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Muszáj!Az embereknek kell a jó,csak még nem tudják! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De majd megtudják! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 28. - 11:04:57
Létrehozva: #43580

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 28. - 10:17:58) *
ÚrIsten,szegény lány (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szia Ange! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nagyon jó az új verda! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ez már szerelem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
IMÁDOM! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Igen Modeosítok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Muszáj!Az embereknek kell a jó,csak még nem tudják! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De majd megtudják! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom mi lesz ezzel a pici lánnyal, ma van a születésnapja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát gondoltam, hogy egy Merci csak jó lehet XD Élvezd ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom az új autó szagot, annyira jó!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2177 2178 2179 2180 2181 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: