![]() ![]() |
2010.08. 28. - 18:39:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali, na megjött Trixi, már akartam mondani, hogy akinek megvan a száma, hívja fel, nekem nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De akkor minden okés... |
|
|
|
2010.08. 28. - 19:08:03
Létrehozva:
|
|
|
Hali, na megjött Trixi, már akartam mondani, hogy akinek megvan a száma, hívja fel, nekem nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor minden okés... El volt veszve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De már meglett! |
|
|
|
2010.08. 28. - 19:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást a rokonodnak.
Remélem te jobban érzed már magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:02:15
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt ülök a börtönben, várom azt az átkozott bablevest, mivel nem sikerül vécéznem sem, igazán hozhatnád. Üdv. |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:04:16
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt ülök a börtönben, várom azt az átkozott bablevest, mivel nem sikerül vécéznem sem, igazán hozhatnád. Üdv. Szóval azt akarod mondani,hogy attól amit vittem neked nem kellett vastagot szarnod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké viszem holnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:05:46
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem angyalom, te nem is hoztál még be nekem.
Te szartad le nagyban a fejem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Niki jól van na megfeledkeztem rólad mert eltüntél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindjárt beáztatom a babot ,hogy ne ártson neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod a szagok................ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:10:31
Létrehozva:
|
|
|
Hehe oké Vicus nem lesz magas a gázszámla.
Na lépek, mert takarodó van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 20:55:00
Létrehozva:
|
|
|
De zizik vagytok XD Niki, asszem egy reszelővel többre mennél ha szabadulásról van szó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi vica, remélem most már javulni fog Noémi állapota, nagyon aggódunk miatta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 06:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: nem vagy perverz, én is imádom a Tisza, és a Körös illatát. A Tiszát alapból, a Köröshöz meg szép emlékeim fűződnek... Jaj drága, nagyon sajnálom az uncsitesódat. Szegénykém, még mindig lehet rosszabb? Nem elég hogy No-ban elcseszték, itt is? Jaj csak térjen magához és épüljön fel. Ó csajok irigykedve olvastam vissza mennyit taliztatok mostanában. Bárcsak közelebb laknék... Usi: vigyázz, Rambina nehogy csicsizze a késeket, mert a végén még megsérülsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 06:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie: még nem is írtam GRATULA A PRÉMIUMHOZ!!! Hurrá, csak meglett. Akkor gondolom most egész jó a helyzet a cégnél: céges teló + anyagi elimerés. Ez igen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyógyulgatsz már? Lola: neked is grat, hogy így hasítasz a melóban, te kis főnök kedvence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Helyes. Tök jó hogy kaptok pótlékot a betanításért. Sajnálattal olvastam, hogy lemaradtatok az álomalbiról, de tuti találtok jobbat, csak gyorsnak kell lennetek. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 07:24:48 |
|
|
|
2010.08. 29. - 07:28:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Trixx boldog névnapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe oké Vicus nem lesz magas a gázszámla. Na lépek, mert takarodó van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Niki hát nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De zizik vagytok XD Niki, asszem egy reszelővel többre mennél ha szabadulásról van szó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi vica, remélem most már javulni fog Noémi állapota, nagyon aggódunk miatta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe Angie igazad van.Akkor majd sütit sütök Nikinek és belesütöm a reszelőt is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt elhiszem,hogy aggódtok. |
|
|
|
2010.08. 29. - 08:04:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Minimál fejfájással keltem, de legalább végig aludtam az éjszakát. Az ágyam meg tele van pzs-vel, nagyon viccesen nézett ki, amikor felébredtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A földön, a takarón, a párnán és a párna alatt is papírzsepik hevertek XD Mint valami csöves lakban... Legalább jót aludtam, mindjárt nyomom magamba a C-t, mert ha, csak ma megint vennem kell majd, mert elfogy hamarosan. A kedvem viszont tök jó, kisütött a napocska, tegnap vásárolgattam meg miegymás, vettem új felsőket és egy Adidas melegítőnacit, nem fogjátok elhinni, hogy a 152-es gyerek méret jó rám XD Úgyhogy olyat vettem fekete/ciklámen színben, nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Meg hozzá illő pólót... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örültem neki, mert a szárából sem kell levágni! Csomó őszi cuccot kinéztem ám, majd Pesten tartok egy nagybevásárlást fizetés után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este meg a neten kutakodva találtam egy fenyő bútorboltot, ami ott van hozzám tök közel. Berendeztem a lakást, juhhé, csak legyen minden, amit kinéztem! szekrény, polc, komód.... szépségesen szép lesz :rollyes: Trixx, nagyon köszike, hát el tudod képzelni mennyire örültem annak a pénznek? Most nagyon jól jött a prémium. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár állítólag mindenki kevesebbet kapott, mint eddig, de mivel én még soha nem kaptam jutalmat, hát nagyon örültem neki. És igen, úgy néz ki, hogy beváltam, míg lesz cég, tuti itt leszek. Vagyis ugye mikor vissza jön a Rita, akkor hárman leszünk, de elviekben addigra már készen kell lenni az új irodaházunknak, és oda nem leszünk elegek ketten Andival. Meg állítólag belőlem előkészítőt akarnak csinálni, mert megvan hozzá a végzettségem, vagyis magasépítő vagyok, nem gépész, de tudom az alapokat... viszont ezt meg én nem akarom csinálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó, hogy nem vagyok perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noéminak nagyon szurkolunk, hogy rendbe jöjjön, majd ha kijött a kórházból, és már jól lesz csapunk egy nagy bulit Halason (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, jó sütögetést és köszi az aggódást. Majd számolj be ha sikerült Nikinek bejuttatni a reszelőt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) SOK BOLDOG NÉVNAPOT TRIXX!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.metamusic.hu/felt_lead_kep/031103105854MartinLGore.jpg) |
|
|
|
2010.08. 29. - 10:23:36
Létrehozva:
|
|
|
BeaTrixxiííí!Boldog Névnapot!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.08. 29. - 10:59:10
Létrehozva:
|
|
|
Hehe oké Angie majd beszámolok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez jó 152-es méretű melegítő jó rád...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 11:42:27
Létrehozva:
|
|
|
Hehe oké Angie majd beszámolok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó 152-es méretű melegítő jó rád...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké! Nagyon röhögtem magamon a próbafülkében, de legalább most rájöttem, hogy azért állnak rajtam bénán a felnőtt melegítők, mert hát nem az én méreteim XD |
|
|
|
2010.08. 29. - 12:44:43
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tök jó a kedvem mizuller errefelé? Trixxxxxxxx életem! hát egymillió csókot neked, boldogságos neved napját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is irigylem ám a csajokat hogy tudtak mostanában többször is találkozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha sikerülne feljönnöd a szeptember 25-i bulira... akkor tartom a szülinapom, annak úúúúúúúúgy örülnék! meg mindenki, többiek. meg a tatabányai grupp is! Edót is ezer éve láttam, Marcsikát még régebben. :S mondjuk még addig én meglepem magam egy elsősoros ákos koncerttel de azért az 11-e, a 25-i buli azért még jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) simán megnéztük most az előbb a nagyfiúk c. filmet. hát jó volt, vihogtunk de pont ennyi, hogy vasárnap megnézze az ember. annyira nem fergeteges ahogy hirdették. ejj kellene valami kaja. de se kedv, se pénz xDDD Angiem, jól felcuccoltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyógyulgatsz remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 14:00:22
Létrehozva:
|
|
|
Beatrix boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, süssél valami tortát nekem, de tudjam ám, hogy abban van a reszelő, különben elreszeli a torkom a sütike. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 15:22:54
Létrehozva:
|
|
|
Oké! Nagyon röhögtem magamon a próbafülkében, de legalább most rájöttem, hogy azért állnak rajtam bénán a felnőtt melegítők, mert hát nem az én méreteim XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beatrix boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, süssél valami tortát nekem, de tudjam ám, hogy abban van a reszelő, különben elreszeli a torkom a sütike. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Hehe Niki oké sütök csak mond meg milyet szeretnél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 15:20:50 |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:34:23
Létrehozva:
|
|
|
2010 10.15.
Rendhagyó pénteki buli a RETRO2 - ben! Ez alkalommal egy igazi kuriózummal kedveskedünk a DEPECHE MODE rajongóknak! Kattints az alábbi linkre, és nyerd meg az öt darab DEPECHE MODE koncert DVD egyikét! ...http://apps.facebook.com/fbc_retro/router/?n=black_day_party Ezen az estén csakis kizárólag eredeti zenék, eredeti mixek és klippek három kivetítőn a korszak legnagyobbjaitól: DEPECHE MODE / THE CURE / ERASURE / CAMOUFLAGE / BONANZA BANZAI / YAZOO / SOFT CELL / U2 / COMMUNARDS / NITZER EBB / FRONT 242 / Az est házigazdája: Vdj: EDGAR! Egész éjjel pizza, ital és koktél akciókkal várunk! Ne feledd, a Böszi Taxi ingyenesen szállít Téged és Társaságodat! Hívd a 70-316-6000 számot! ( 30 kilóméteres körzetben ingyenes! ) Egy igazi zenei csemege a DM rajongóknak, ha szereted ezt a zenét itt a helyed, ha nem akkor gyere el, és garantáltan megszereted! :-) Retro2 Soltvadkert, az igényes és sokszínű zenék klubbja! |
|
|
|
![]() ![]() |