2400 Oldal V  « < 2179 2180 2181 2182 2183 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.08. 29. - 16:41:45
Létrehozva: #43601

devotee

Csessze meg, nagyon elmennék, de utálok utazgatni messzire! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Olyan szépséges tündéri édes finom idő van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy csak na. 19 fok, felhő nuku, szikrázó napsütés. Finom friss illat, erdei itten a kertvárosban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mentünk is egy nagy kört a zalai dombságokon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt küldök képet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És megy itten valaki pecsába szept. 10-én?
Hehe pont a névnapomon lesz. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 16:57:22
Létrehozva: #43602

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 17:41:45) *
Csessze meg, nagyon elmennék, de utálok utazgatni messzire! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Olyan szépséges tündéri édes finom idő van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy csak na. 19 fok, felhő nuku, szikrázó napsütés. Finom friss illat, erdei itten a kertvárosban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mentünk is egy nagy kört a zalai dombságokon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt küldök képet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És megy itten valaki pecsába szept. 10-én?
Hehe pont a névnapomon lesz. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Te nem mész a névnapodon a pecsába? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 16:58:56
Létrehozva: #43603

devotee

Sajnos nem engedi benyomni, nagyobb mint 400.
Akkor kaptok egy tengert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  nyaral__s_324.jpg ( 131.88K ) Letöltések száma: 2

Mellékelt állomány:  AlyMartJaq.jpg ( 102.82K ) Letöltések száma: 2

Mellékelt állomány:  Dave_Gahan_dave_gahan_9740808_500_631.jpg ( 40.8K ) Letöltések száma: 1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 17:01:02
Létrehozva: #43604

devotee

Niki jó képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:05:20
Létrehozva: #43605

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 29. - 17:57:22) *
Te nem mész a névnapodon a pecsába? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Passz Vica.
Lenne kedvem.

Ez a kezdeti fátyolos nyár, kora ősz jaj... most megkívántam Plitvicét. Lehet elmegyünk megint kövi hónapban, tavaly ott voltunk nászúton. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Arról is benyomnék képeket, de amik igazán gyönyörűek, azok nem férnek ide...

Mellékelt állomány:  Plitvice_042.jpg ( 140.6K ) Letöltések száma: 3

Mellékelt állomány:  Plitvice_444.jpg ( 136.42K ) Letöltések száma: 3

Na jó most nincs kedvem többet küddeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megyek kajcit csinálni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 17:06:38
Létrehozva: #43606

devotee

Niki hát akkor menjél a pecsába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi tart vissza?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:10:43
Létrehozva: #43607

devotee

Mellékelt állomány:  Plitvice_432.jpg ( 132.48K ) Letöltések száma: 2

Mellékelt állomány:  Plitvice_485.jpg ( 137.05K ) Letöltések száma: 3

Idézet (vicuska @ 2010.08. 29. - 18:06:38) *
Niki hát akkor menjél a pecsába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi tart vissza?

Egyedül nem megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy nem tudom, hogyan kell dolgoznom...

Pff, egyszerre csak két képet enged, ezért most befejezem.
Anyci anno nem hitte el, hogy valóban ilyen színe van a víznek ott. Azt hitte ilyen jó a fényképező. Mondom nem Anya, ennek tényleg ilyen színe van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ágyőőő (nagy ő)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 17:12:17
Létrehozva: #43608

devotee

Niki miért mennél egyedül?Hát menne veled a férjed is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De gyönyörűséges kék színe van a víznak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 17:12:59
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:15:30
Létrehozva: #43609

devotee

Őt nem érdekli annyira Vica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szívesen hallgatja, meg a koncertet is élvezte, de ő nem olyan, mint én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Max. ha itt nálunk lenne dm buli, oda biztos jönne, de több "áldozatot" nem hozna érte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:43:21
Létrehozva: #43610

devotee

Vica kösz, hogy rámbagóztál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elkél a cigi itt a sitten..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 29. - 17:52:44
Létrehozva: #43611

devotee

én nem hiszem hogy aznap pecsáznák. másnap megyünk Ákos koncertre, így anyagilag nem annyira tetszene. meg amúgy is le akarok szokni a pecsáról, a már ezerszer emlegetett okokból kifolyólag. a 25-i diesel klub van becélozva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) loliszülinapibuli
persze más, ha feljössz Niki és végre bulizhatnánk együtt. na, majd még kialakul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

tésztasalit csináltunk, füstlivel meg kukoricával, meg ubival, jóóóóó hagymásan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és dr houset néztünk közben
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 18:14:34
Létrehozva: #43612

devotee

Jaja majd alakul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó kaja, dr. House az jóóó....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 18:18:38
Létrehozva: #43613

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:15:30) *
Őt nem érdekli annyira Vica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szívesen hallgatja, meg a koncertet is élvezte, de ő nem olyan, mint én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Max. ha itt nálunk lenne dm buli, oda biztos jönne, de több "áldozatot" nem hozna érte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk is ez a pálya ami a férjemet illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Őt nem érdekli annyira a DM.

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:43:21) *
Vica kösz, hogy rámbagóztál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elkél a cigi itt a sitten..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szívesen bagózok rád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja el tudod adni a cigit és vehetsz rajta a mit akarsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 29. - 18:28:59
Létrehozva: #43614

devotee

sziasztok!

na túléltem én is a Rambína ranch-os kiképzést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hájjj de jó volt gyerekek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyit röhögtünk, hogy már fájt! XDDD majd írok blogomra beszámolót! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja és nagyon büszke voltam magamra, mert Pesten is rögtön elsőre mindent megtaláltam hogy merre kell menni meg ilyenek, szóval a közlekedéssel nem volt gond. Kb. másfél órája értem haza. Kissé fáradt meg másnapos vagyok, de nem csaptam annyira szét magam. Ja és megszerettem a magyar vizslákat menthetetlenül! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki: hogy boldogulsz a rácsok mögött? beléd kötöttek már? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

süni: köszi a nyereményjátékos linket! izé ez a buli hol is lesz?

A szept. 11-i pecsán még gondolkodom én is hogy menjek-e... kéne, mert már rég voltam, de még ez is kialakul. 15-én Placi koncert meg after, szóval.... Meglássuk...

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_146053255427210_100000676084939_281536_2563662_n.jpg)

ja és ma a Petőfi rádión (amit Évuséknál hallgattunk) ment reggel a Precious, délután meg összecuccolás közben a Kingdom (és még fel is konferálták, hogy a Depeche Mode frontemberétől... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jaj dá láv pillanat volt mindkettő! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 29. - 18:47:42
Létrehozva: #43615

devotee

(IMG:http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/053/2/b/Dave_Gahan_by_Tiofrean.png)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs188.ash2/45153_150161728346077_100000567521816_382039_4732719_n.jpg)

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/240/2/c/in_your_room____by_lanka_ultra-d2xh3co.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 29. - 19:26:01
Létrehozva: #43616

devotee

húúúúha gyerekek, kedden megyek kocsmatúrára volt oszt.társakkal!!! XD
KEMÉNY LESZ!!! XD ezt nézzétek!

Zsuzsival ma kibővítettük a szabálylistát, íme:
1.) Megjelenés kötelező
2.) Alkoholt inni kötelező
3.) Dress code: kalap és fekete alsónemű kötelező! Ajánlott viselet továbbá a farmer és egy trikó (mert júj az olyan menő)
4.) Jó hangulat kötelező
...5.) A kocsmában addig maradunk, amíg mindenki meg nem itta a piáját
6.) Legalább egy helyen egyedül táncolni kötelező
7.) Kínos képek készítése kötelező
8.) Vigyázz magad és embertársaid italára
9.) A hányás nem kifogás, nincs megállás ( Az élet kemény!)
10.) Egyél otthon, úgyis kihányod...
11.) A Frank-házban hányni csak a kijelölt területeken lehet (igen lesznek kis táblák, de izgi...)
12.) Szex mellőzése a buli időtartama alatt kötelező
13.) Akárhányszor, akárhol hallunk egy Lady Gaga vagy We no speak americano számot, táncolni kötelező (előbbi egyszer tánc, utóbbi dupla)
14.) Karaoke a Frank-házban lesz, ezért énekelni mindenkinek kötelező
15.) Aki hajnal 5 előtt elalszik, annak garantáljuk a kínos élményeket...
16.) A bizonyítottan legtöbbet hányók külön dícséretben részesülnek
17.) A túlélők oklevelet kapnak (tényleg már készülőben vannak)
18.) FŐSZABÁLY: kerüld a másnaposságot, legyél mindig részeg!

Ezenkívül mindenkinek mellékelni fogunk az állomáson egy kocsmatúra
térképet, hogy senki se tévessze el az útirányt. Készüljetek, ma már
elkészült a túraútvonal és kb. 15 kocsmáról van szó...

Puszilunk titeket: Zsuzsi és Anita
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 29. - 20:13:52
Létrehozva: #43617

devotee

Sziasztok!

Ahogy felálltam a géptől beindult itt az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, már gyógyulok, mert tolom magamba a Cetebe C vitamint kettessével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma már 300 milligramm legurult, és hat. Nagybevásárlást annyira várom!!!!!!!!!!!!!!! Sok cuccot kinéztem a H&M-ben... kabátot, pulcsikat meg NY-ben is... hehe... és berendeztem a lakást! Fullra! Kinyomtattam a bútorokat, számolgattam, osztottam, szoroztam és örültem, hogy a pénzem az utolsó szögig elég lesz mindenre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma olyan jó vonatutam volt, nem IC-vel jöttem, hanem egyel hamarabbi sima vonattal, de volt hely, lehúztam tökig az ablakot, friss levegő, napsütés és 5 helyes srác volt az utazásom mérlege (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak mind diákigazolvánnyal villogott, nem rontottam meg őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, nagyon jók a képek, szépséges a tenger!!

Diesel clubos buli?????????????? ÓÓóóóóóóóóóóóóóó, az egy jó hely, oda megyek, mikor is lesz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szept. 25? Lolikám, tutkó a megjelenésem, hacsak nem tör ki a III. világháború vagy hasonló volumenű hepaj. Placi és after kötelező, szept. 11 Pecsa kimarad asszem, és szept 17.-én lesz Indie party is, oda is kellene menni...

Usi, el fogom olvasni a blogbejegyzésed a hétvégéről, biztos nagyon szuper volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évusnál garantál a röhögés!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 29. - 20:18:31
Létrehozva: #43618

devotee

Angie: jaj bocsi, csomó mindenre elfelejtettem reagálni visszaolvasás után!
először is: jobbulást Noéminek! ekkora pechet már megint! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem nem lesz maradandó baja szegény lánynak!
annak meg örülök, hogy már jobban vagy és megy nagyban a tervezgetés!

na hát az én vonatutam nem volt olyan jó hazafelé, de majd ezt is megírom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja igen, és vér is folyt ám - az én vérem - hála Gizellának, a fehér macseknak, akit részegen párizsivel tömtünk és hát felugrott és a bal kezem 3 ujjbegye bánta a találkozást a karmaival XD de megmaradok és hát átestem a tűzkeresztségen a Rambína farmon XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 29. - 20:31:59
Létrehozva: #43619

devotee

ja és Angie: Biatorbágyon odafele meg visszafele is gondoltam az Angyalkádra meg rád! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 29. - 21:09:29
Létrehozva: #43620

devotee

Usikám, a Noémi nincs jobban, Szegeden van a klinikán... próbálnak az orvosok kitalálni valami megoldást, de az már biztos, hogy hosszú lesz a felépülése (1 év), ha rendbe tudják hozni egyáltalán...

Hát mi történt a vonaton? Kíváncsivá tettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De drága vagy, most már Biatorbágyról mindig Angyalom jut eszedbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis aranyos, egy hete takarítja az új alkást, ahová majd költöznek gyerekestül, mert az előző bérlő egy nagyon igénytelen nő volt, akinek a gyereke az egész házat összefirkálta belülről, a falakat... filccel, tollal, zsírkrétával... a fű meg a gaz derékig ért. Egész múlt héten próbálta lakhatóvá tenni a kéglit, most hétvégén meg festett, majd holnap meg is kérdezem, hogy sikerült a tatarozás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, és még mindig nem kapott eredményt a szövettanáról ezen a héten, kezd a seggünkbe lenni a zabszem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 29. - 21:31:59) *
ja és Angie: Biatorbágyon odafele meg visszafele is gondoltam az Angyalkádra meg rád! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A macskákkal vigyázni kell, élesek a karmaik és nagyon tudnak harapni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2179 2180 2181 2182 2183 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
175 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (175 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: