![]() ![]() |
2010.08. 29. - 21:14:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szegény szerencsétlen lány! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
hát igen, most már mindig ő fog eszembe jutni Biatorbágyról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (az új hely is ott van, nem?) uhhh hát én nem is értem, hogy egyes emberek hogy tudnak így élni, ilyen mocsokban... :S remélem hamar csinivé teszik az új házat! mikor is költöznek a tervek szerint? ő eladja a mostani házát? basztikuli! még mindig nincs eredmény?!?!?!?! meddig váratják még? és gondolom lövésetek sincs, hogy kb. mikorra lehet meg leghamarabb, mi? |
|
|
|
2010.08. 29. - 21:26:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát jah, ezt jól elcseszték... nővérem nem is érti, hogy nem adtak ennek a lánynak véralvadásgátlót a műtét után, amikor az rutin (elvileg) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most hazajött a tesója is - Petra - szóval majd írok neki, az anyjáékat nem akarom hívogatni így is eléggé ki vannak borulva már a sok orvosi hiba miatt.
Angyalom és élete párja a gyerekekkel Telkiben fog lakni, és a legjobb az, hogy a munka, ahol most Angyalka dolgozik az 2 házzal lesz csak arrébb onnan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora jó ez már XD Egy bazi nagy villát csinálunk ott, amiről asszem meséltem... (majd kapok róla képeket is) A lány szülei ingatlanokkal foglalkoznak és ez tul. képen a lány szüleinek az egyik ilyen háza, de nagyon le van/volt lakva, ezért is paterolták ki onnan a lakót... különben én sem értem egyesek, hogy lehetnek nő létükre ennyire igénytelenek, borzalmas... na szóval költözés valószínű majd most lesz, ha már a festék megszáradt a falakon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Telki és Bia nincs messze egymástól, ezek majdnem össze vannak nőve (Telki, Budajenő, Budakeszi, Biatorbágy). Esze ágában sincs eladni a házát Bián (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő építette, egyedül, önerőből, nagy kertje van, kizárt... nem is akarja eladni. Egyelőre ez most egy próba költözés, aztán majd ha minden rendben és jól alakul, akkor lehet tovább lépni és esetleg véglegesíteni a dolgokat, a gyerekeken múlik minden... Már egy hónapja volt az a mintavétel, nem értem mit tökölnek már ennyit ezzel... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nővéremnek 3 hét alatt mindig megvolt, akárhányszor is csinálták. Ezért most elkezdtünk erőteljesen parázni... de őt leköti legalább most a költözés és a telki munka is, nincs ideje agyalogni. Még szerencse! |
|
|
|
2010.08. 29. - 22:45:46
Létrehozva:
|
|
|
jaj igen, most már emlékszem, mondtad is korábban, hogy Telki csak hát a lukas agyam ugye XDDD sorry! XD de remélem menni fog az összeköltözősdi és a gyerekekkel sem lesz gond! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kitartás és ölelés neki ezzel és a várakozással is kapcsolatban!!! szurkolunk neki!!! basszus, arrafelé is ilyen hideg van? csípős! tegnap Oroszlányban se volt ilyen hideg este, pedig ott fújt a szél is! |
|
|
|
2010.08. 29. - 22:54:31
Létrehozva:
|
|
|
no talán reggelre előkerül a kóbor mindenit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plíz szolgáltassa vissza nekem a megtaláló! XD
(IMG:http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/241/3/a/wanted_violator____by_lanka_ultra-d2xkbr5.jpg) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 22:54:54 |
|
|
|
2010.08. 30. - 05:23:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Én is szurkolok neki, hogy minden rendben legyen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne már... Jajj, és Telki tök jó hely, laktam ott egy kicsit én is, mikor apu a lakóparkot építette. Jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hideg van, simán kell a pulcsi meg a kabát és a hosszú nadrág! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 12 fok van odakinn. |
|
|
|
2010.08. 30. - 08:10:11
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
huhhh itt is hideg van még mindig! zokni kell a lakásba! no, megyek összeszedem magam. |
|
|
|
2010.08. 30. - 11:05:04
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! huhhh itt is hideg van még mindig! zokni kell a lakásba! no, megyek összeszedem magam. Itt sincs túl meleg... de nagyon fosul vagyok. Hol melegem van, hol fázok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 11:55:22
Létrehozva:
|
|
|
nem kéne kifeküdnöd ezt a betegséget?
|
|
|
|
2010.08. 30. - 12:02:40
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Csak gyorsan bekukk. Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most kilépek, nagggggggggggggyon sok a meló. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusza He-he some great..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 12:43:49
Létrehozva:
|
|
|
Itt sincs túl meleg... de nagyon fosul vagyok. Hol melegem van, hol fázok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke.Jobbulást neked. |
|
|
|
2010.08. 30. - 12:51:10
Létrehozva:
|
|
|
külön Edónak és Angie-nek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://media.tumblr.com/tumblr_l76699TKZ61qbq4ox.jpg) |
|
|
|
2010.08. 30. - 12:56:27
Létrehozva:
|
|
|
külön Edónak és Angie-nek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://media.tumblr.com/tumblr_l76699TKZ61qbq4ox.jpg) Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 13:01:58
Létrehozva:
|
|
|
szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt van még egy bónusz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://ais.badische-zeitung.de/piece/01/e2/cd/80/31640960.jpg) |
|
|
|
2010.08. 30. - 13:07:33
Létrehozva:
|
|
|
szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt van még egy bónusz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://ais.badische-zeitung.de/piece/01/e2/cd/80/31640960.jpg) Anyááááááááááááááámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Szegényke.Jobbulást neked. Köszi vica! |
|
|
|
2010.08. 30. - 13:27:05
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
violator dave nagyon szép így rajzon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi sirály, h. ennyire jól sikerült a hv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem is ellep ez a sok meló közbe 10 felé is kellene mennem usi nálunk is lehet jelentkezni már de csak holnaptól beíratkozásra biztos le lesz fagyva minden nagyon szeretem őket és ezt a hülye rendszert is :S csövike :S nemsokára lépek a gyepre, mert inkább éjszakázok a melóval, mert ilyen időben ott kell lennem az egész szept. esősre mondja és minden jó időt ki kell használni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 13:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, nem is nézted, hogy a két szerelmed együtt lép fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az időjárásnak ne higgy, mindig más...lesz még vénasszonyok nyara, tavaly is így volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie beteg vagy? Hogy van az unokatesód? Szegeden van most? Ott biztos jobb kezekben van... Tényleg elég lassú a szövettan.... Egész nap aludnék, esik itt. De nem baj most... Lustálkodok, most megtehetem, annyit kell dolgoznom hónapok óta, hogy aki nálam többet melózik, az hazudik ez már embertelen, mondjuk ennél többet menni már fizikai lehetetlenség lenne, szinte a kórházban lakok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon ki vagyok már merülve...de most aludtam. Hát mit mondjak, nagyon elmennék erre az Alan bulira, és Martin szettjére, ááá de tuti jó lesz biztos. |
|
|
|
2010.08. 30. - 14:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 30. - 14:50:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mizuller? Niki, igen, beteg vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nemsokára lakástulajdonos leszek, úgyhogy lépek is innen, megyek aláírni a szerződést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 15:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Még én is csúnyán köhögök... meg szerintem nem tett jót, h hétvégén elég rendesen befulladtam rambinánál... elszoktam a szőrös háziállatoktól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Angie.... sajnálom az unokahugid... de most már tuti jobban lesz Annyira nyomi a mai idő.... rendesn fázom... lesz még remélem azért napocska.... és annyira nincs semmi kedvem.. semmihez... még enni sincs.... lusta vagyok még ahhoz is, h egy abonettet megkenjek... aaahhhh... de egy kv-t iszom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 15:11:16
Létrehozva:
|
|
|
Még én is csúnyán köhögök... meg szerintem nem tett jót, h hétvégén elég rendesen befulladtam rambinánál... elszoktam a szőrös háziállatoktól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Angie.... sajnálom az unokahugid... de most már tuti jobban lesz Annyira nyomi a mai idő.... rendesn fázom... lesz még remélem azért napocska.... és annyira nincs semmi kedvem.. semmihez... még enni sincs.... lusta vagyok még ahhoz is, h egy abonettet megkenjek... aaahhhh... de egy kv-t iszom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köcsög... berakta kétszer!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... sok sikert... minggyá minggyááá tulaj vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. bent vagy még a sitkón? vagy már szabadultál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |