![]() ![]() |
2010.09. 02. - 19:28:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na kukucs
itthon vagyok, a szomszédból írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pihi van, sütöttem ma palcsint, anyukámmal oda-vissza arckezelést tartottunk, szemöldökszedéssel, mindennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a kamillás arcgőzölés a szememnek is jót tett, mondjuk amúgy is a tegnap esti kaillateás borogatás is használt neki Angiem, örülök az Angyalkád eredményeinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod, jóra fordul minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, csak annyit akartam még írni hogy amikor a múltkor műsort csináltunk a rádióban, a felsőoktatásról, akkor nyomtam ám Mode-ot! az I Want It Allt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek, pusza |
|
|
|
2010.09. 02. - 19:38:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola, de jó, hogy jelentkeztél. Kéne neked is egy mobilinternet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy anyud jól van és ma közös kis felfrissítő napot tartottatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Királyos!
Hogy van a szemed? Igen Angyalom boldog és olyan jó volt hallani, majd kedden megint agyon szuttyongatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak a köcsög Sziárd ne lenne... jajj és az Andinak ma nem volt jó napja, mert a Casco csak 1 milliót fizet a lopott kocsijára, a hiteltartozása meg 1,6 millió (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy még 600.000 Ft-ot valahonnan elő kell kaparnia... nagyon kiborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Modeosítani kell az országot, kivi vagyok Süni odaadta e már az mp3-as cd-t a kutas srácnak akinek ígérte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÉS! Lehet, hogy lesz egy másodállásom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap kiderül! A barátnőm az Ari, tudjátok, aki a Generalis megtakim is intézte, na ő engem javasolt a főnökének az új csapatba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Királyos! Csak majd így nem lesz szabad a hétfő és a péntek estém... De majd holnap kiderül felvesznek-e az OVB-hoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 02. - 20:26:45
Létrehozva:
|
|
|
gyönyörűséges színpadi martinka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dógózás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs409.snc4/47229_427563894926_256164454926_4548433_1376559_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs307.ash2/58744_427561549926_256164454926_4548383_5761448_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs367.snc4/45047_427078974926_256164454926_4540035_699565_n.jpg) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/search/8/3LgXMtkqHPo <-- itt a színpadi martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aranyos martin mikor a gatyáját húzza felfelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 02. - 21:19:44
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
Angie: drukk az új melóhoz! Lola: szemednek jobbulást továbbra is! Jantar: holnap igyekszem feladni a DVD-idet, ma megírtam őket. Jah, ha jönne Martin, akkor még én is elmennék arra a Recoil-os eseményre, ahogy kint is írtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na én meg nyomott kedvemre való tekintettel megtettem, amit már kb. 3/4 éve tervezek: végignéztem a Devotional-t. Jól esett. na megyek, meditálok egyet, aztán szunya. jóccak mindenkinek! A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 02. - 21:21:14 |
|
|
|
2010.09. 02. - 21:36:44
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi, neked meg legyen jobb a kedved! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Végére értem a House-nak, nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az utolsó rész meg talán az egyik legjobb évadzáró volt, amit eddig csináltak... mondjuk az a Formanos dupla rész sem volt semmi a 2. évad végén, de ez most mindent vitt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a 7.-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg is nézem mikor indul. Legalább ha már vége lassan a True Bloodnak, akkor legyen megint mit sasolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) YES! szeptember 20.-án indul a 7. évad House MD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes#season-7 |
|
|
|
2010.09. 03. - 06:31:40
Létrehozva:
|
|
|
csövike olvastam kint a hozzászólásokat lehet, h. jön alan vissza és hozná magával martin-t is. arra én is mennék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen király sirály lenne Jaj ne is mondd! Ez most minden álmom!!!! Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 06:36:56
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs itthon vagyok, a szomszédból írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pihi van, sütöttem ma palcsint, anyukámmal oda-vissza arckezelést tartottunk, szemöldökszedéssel, mindennel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a kamillás arcgőzölés a szememnek is jót tett, mondjuk amúgy is a tegnap esti kaillateás borogatás is használt neki Angiem, örülök az Angyalkád eredményeinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod, jóra fordul minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, csak annyit akartam még írni hogy amikor a múltkor műsort csináltunk a rádióban, a felsőoktatásról, akkor nyomtam ám Mode-ot! az I Want It Allt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek, pusza Szia Lola! De jó hogy tudtál írni a szomszédból. Jó pihizést és palacsintázás. Fú én nagyon oda vagyok a palacsináért, annyira szeretem, nyami. Szuper ez a szépség nap anyukáddál. Olyan jó az ilyen. Örülök hogy gyógyulgat a szeded. He-he helyes, terjeszd az igét a rádióban is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kollégák egyébként hogy fogadták? Tetszett nekik? |
|
|
|
2010.09. 03. - 06:46:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie úgy sajnálom szegény Andidat, ez olyan szemétség. Ellopják a kocsiját és akkor még neki kell fizetnie. Azt hittem hiteles autóknál a Casco úgy van megcsinálva, hogy fedezi a hitel összegét. Ezek szerint nem...
Sikerül valami jó lakásbiztosítást találni? Na lesz másodállásod? Nem is gondoltam hogy keresel. Ez mennyi elfoglaltságot jelent majd? Jan szuperek ezek a képek. Főleg az utolsón Martin, jaj anyám........... Usi: én is épp így vagyok vele, ha jön a Recoil Pestre + Martin, akkor én is megyek az tuti!!!!!! |
|
|
|
2010.09. 03. - 07:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát ez a mellékállás nem olyan fizetős, hanem ha csinálok forgalmat, akkor kapok jutalékot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mivel úgyis mindig segítenem kell mindenkinek hát akkor már így is tudok segíteni, tanácsadó leszek, mint Ari. Hétfőn és pénteken lesz majd oktatás, ha felvesznek, ez ma kiderül. A péntek azért gáz, mert így nem tudom ha hazamegyek, akkor hogy oldom meg. Az, a Casco egy szemétség (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is azt hittem így van kialakítva, de nem. Meg egyszer már nagyon összetörte a kocsit még újkorába és hát az eléggé levont az értékéből, mert futóművet kellett cserélni. hogy sikerült a tegnapi ajándékozás? |
|
|
|
2010.09. 03. - 07:54:50
Létrehozva:
|
|
|
Jéééé, már megjött a fizetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 03. - 08:24:43
Létrehozva:
|
|
|
reggelt mindenki.
szegény Andi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem azóta a másik kocsival továbbra is a fizetős parkolóba áll. Angie: a másodálláshoz még mindig drukk! |
|
|
|
2010.09. 03. - 09:06:22
Létrehozva:
|
|
|
jantar: fealdtam a dvd-ket. ma vagy hétfőn megkapod őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 03. - 10:45:11
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké usi várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó hvét mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 11:09:13
Létrehozva:
|
|
|
Jön megint Alan!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 03. - 13:14:14
Létrehozva:
|
|
|
csak jöjjön Mart is!!!!!
közben befejeztem a Martos rajzomat is és már pakolom össze a cuccaimat a holnapi indulásra + írom ki a filmeket, amiket nyáron leszedtem és viszek le Szegedre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 17:40:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok , hoztam nektek egy képet, muszáj ide is beraknom XD
(IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_l84raxAi7S1qat0i8o1_500.jpg) |
|
|
|
2010.09. 03. - 18:26:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode, ez a kép nagyon vicces XD
csak jöjjön Mart is!!!!! közben befejeztem a Martos rajzomat is és már pakolom össze a cuccaimat a holnapi indulásra + írom ki a filmeket, amiket nyáron leszedtem és viszek le Szegedre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Muti meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 18:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is XD
|
|
|
|
2010.09. 03. - 18:30:50
Létrehozva:
|
|
|
köszi Mode a képet! imádom mikor Dave ilyen dilis! XD
gondolom már te is be vagy sózva hogy megint jön Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (remélem összejön és Martot is magával citálja! XD) Angie: na jó, de egyelőre még nem publikus a kép, amíg az egyik DM-es barátom meg nem kapja, szóval majd lehet leszedem innen később, nehogy meglássa XD - miután megkapta, felpakolom DeviantArtra is)
TheDeadOfNight_final2.jpg ( 240.27K )
Letöltések száma: 13 |
|
|
|
![]() ![]() |