![]() ![]() |
2010.09. 03. - 18:40:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hudeszexi pikcsör, anyám...................... ha Mart így zongorázna nekünk Alan mellett, hehe, szerintem a rendezvény helyszínéből nem sok maradna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz rajz! Nem tudom kinek lesz ajándék, de tuti fog örülni neki!
Na gyerekek, ma szinte csak jó hírek voltak, de mégis rossz a kedvem. Miért? 1. Jön Alan 2. Ákos új albuma okt. 20-án jelenik meg 3. Kaptam fizetést (!!) 4. Angyalom mától Telki lakos és szuperül érzi magát 5. Andi jókedvű volt 6. Sütött a nap Nem is tudok negatív dolgot felsorolni. |
|
|
|
2010.09. 03. - 18:55:13
Létrehozva:
|
|
|
köszi Mode a képet! imádom mikor Dave ilyen dilis! XD gondolom már te is be vagy sózva hogy megint jön Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (remélem összejön és Martot is magával citálja! XD) Angie: na jó, de egyelőre még nem publikus a kép, amíg az egyik DM-es barátom meg nem kapja, szóval majd lehet leszedem innen később, nehogy meglássa XD - miután megkapta, felpakolom DeviantArtra is) [attachment=3368:TheDeadO...t_final2.jpg] Jaja, én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúú te! Még kérdezed???? Azt sem tudom, hova mosolyogjak!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mámorban vagyok teljesen!!!! Biztos gyün Martin is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis remélem..XD óóó anyám, bárcsak én is így tudnék rajzolni....XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 03. - 18:56:22 |
|
|
|
2010.09. 03. - 19:01:30
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok! örülök, hogy tetszik a rajz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Angie, hehe, na igen, leégne a hely az tuti! XD)
Angie: jaj hát nekem is nyomott kedvem volt, de felvidultam így a nap végére és már VÁROM (!!) hogy holnap leköltözzek Szegedre megint! XD Mode: nem csodálom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolom a matek óra el is felejtődött amint kaptam az értesítést! XD uhh na azt azért megnézném azt a partit ahol ketten vannak ott! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 19:03:43
Létrehozva:
|
|
|
vuhuhúúúú csak el is jussak oda! XD
Ohh hát megoldom, ügyes vagyok én, ha kell, gyalog megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, de nem matek volt, hanem osztályfőnöki, és az volt a szerencse! XD Hangosan megszólalt a telefon, erre hatalmas csönd az egész osztályban. Mondom huppsz, bocsi XD |
|
|
|
2010.09. 03. - 19:30:44
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom mért van ilyen rossz kedvem, de mindjárt felvidít Eric és a többi vámpír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 03. - 20:08:44
Létrehozva:
|
|
|
jantar, én biztos vagyok benne hogy hivatalos lesz minden...ez nem a másik rendezvény..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 03. - 20:58:47
Létrehozva:
|
|
|
na felértem barátnőmhöz innét lépünk nemsokára, ha elkészülünk az egyetemi klubba egy kis rock estre azért jöttem hátha van infó martról és alanről de még nincsen az a hamarosan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
olvastam közben, h. mit kommeteltek kint igen ha jönnek biztos nagyon hamar fent leszünk trixxi babivel biztos hamar ott leszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na én úgy indulok neki, h. együtt jönnek és együtt is fognak jönni + e & mikor megjöttem barátnőmhöz éppen recoilt és dmet raktott fel hallgatott 10 évvel ezelőtt v-tech féleket hallgott azért sikerült átnevelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na lépek partizni ilyenkor mindig kérünk dmt is strange love-ot nyomják 1000rel na csöviek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 03. - 22:56:00
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Hali! Na jókor jövök, mikor sehol senki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
USI: láttam az ajándékrajzot, nagyon jóóóóó! Tök egyedi, a testet amúgy fejből rajzoltad, vagy volt valami referenciaképed hozzá? Már én is nagyon rajzolnék valamit, csak este nem igazán van kedvem előpakolni a cuccaimat hozzá, de talán hamarosan erőt veszek magamon. Na dobok én is pár képet a mostani kedvenceimből.
40004140421362659930100.jpg ( 69.8K )
Letöltések száma: 3
bac856f2b69a.jpg ( 104.69K )
Letöltések száma: 2
35767137253166613610171.jpg ( 29.38K )
Letöltések száma: 3
34587_133099766722559_100000676084939_214312_1117608_n.jpg ( 29.51K )
Letöltések száma: 0
gahanboniito.jpg ( 85.45K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.09. 04. - 05:45:07
Létrehozva:
|
|
|
reggelt mindenki!
na 8 körül indulunk Szegedre, jók legyetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett: igen, volt egy meztelen Martos képem referenciaanyagként + egy zongorázós pasi képét is néztem. szóval összeollózgattam kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem ez a rajzom most nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként a legjobban a tapéta meg a háttér jön be nekem, mert kipróbáltam pár új technikát és elégedett lettem az eredménnyel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 06:47:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok
Angie örülök neki,hogy Angyalkádnak negatív az eredménye. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi szuper lett a rajzod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok , hoztam nektek egy képet, muszáj ide is beraknom XD (IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_l84raxAi7S1qat0i8o1_500.jpg) Ezen a képen facebook-on is vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) reggelt mindenki! na 8 körül indulunk Szegedre, jók legyetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orchidett: igen, volt egy meztelen Martos képem referenciaanyagként + egy zongorázós pasi képét is néztem. szóval összeollózgattam kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem ez a rajzom most nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként a legjobban a tapéta meg a háttér jön be nekem, mert kipróbáltam pár új technikát és elégedett lettem az eredménnyel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó utat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 06:48:12
Létrehozva:
|
|
|
köszi vicus a rajz meg a jó út kívánása miatt is!
mindenkinek szép hétvégét, majd Szegedről jelentkezem! |
|
|
|
2010.09. 04. - 08:05:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ma is korán keltem, mentem bevásárolni a munkásoknak ásványvizet, kéztörlőt, meg ami kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nagyon szuperül alakul a lakás, hétfőn asszem készen is lesznek az ablakosok, a festőink nem érnek rá jövő héten csak utána héten hétfőn, így most 1 hétig áll a meló, aztán jön a parkettás. Hétfőn meg még jönnek az ELMŰ-től ellenőrizni az órát, meg átütni a riasztó kódját. Most enyhén kupi van, de nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezerrel rodeózok a két lakás között, voltam már ma még a Praktikerbe is, meg majd megyek MM-be, megkérdem a házhozszállítást és lemérem a mosógépet meg a hűtőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, Orchidett, jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, rajzolj valami szépet Orchidett, úgyis olyan ritkán jársz fel, legalább a munkáid hadd nézzük DA-n (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám, jó utat ma Szegedre, de asszem már úton vagytok az új kocsival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, köszi Angyalom nevében is, most kicsit el van foglalva, nem sokat beszéltünk, meló + költözés együtt az fárasztó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most mindenki költözik, ő, én, Lola és még Usi is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Megyek vasalni és hallgatom a U2-t, néha azért felnézek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 08:44:40
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie! Ügyes vagy... ilyen ez a lakás feljújítás.. nem egyet végig csináltam már.... csak én mindig magam csináltam... na jó.. az ablakos munkát, meg a burkolást nem..de minden mást megcsináltunk.. persze ehhez kellett rambina és Valics is... nagyon tudunk összedolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép lesz minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi! Jó utat... jó lesz beleszippantani a szegedi levegőbe... aztán megy majd megint a terasz tracsparti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minggyá lent vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jan.. remélem, h jól sikerált a buli... rég voltál már el... rám is rám férne.. tele vagyok feszültséggel, ami egyre csak nő.. nem is tudom, mit kezdjek magammal.. lassan szépen fel is robbanok! Nade majd 15.-én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi mindenkinek.. én még mindig dolgozom.. délutánig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kapok valami érdemrendet? mondjuk..... sztahanovosoat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj.. Zsófi! Nagyon nagyon jó lett a rajzod.. azt a mindenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ez valami isten király! annyira jól sikerült, h esk.. ha nagy lenne... bekeretezném, és simán kiraknám a tv fölötti üres részre! de simán... eszméletlen.. nemlehet ezt nagy felbontással lefotózni, és utána kinyomtattni... jó nagyban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eszméletlen ügyes vagy.. nekem eddig.. amiket láttam...nem csak tőled.... szóval eddig ez a mega!!! Grat.. áldott jó kezed van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 09:34:00
Létrehozva:
|
|
|
Edó, sajnos nekem "kézközelben" nincsenek olyanok, akik elvállalnák a festést sajna, meg apu ragaszkodott, hogy mesterek csinálják majd meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig tök buli lakást festeni egyedül, batárokkal, szerintem. No mind1, majd mikor újra kell néhány év múlva, akkor majd szólok nektek és jöhet a tatabányai festő brigád XD Mit szóltok?
A függönyök is megvannak már, most varrják meg szegik, szépek lesznek a színek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az én hálóm halványzöld, a nappali világos bézs, az előszobák, konyha, fürdő, wc pedig fehér. Asszem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tőlem kapsz egy sztahanov munka érdemérmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 15-én buli, majd ott kiugrálhatod magad, csak sportcipőbe gyere, mert a zúzdában nem előnyös a magassarkú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan lépek MM-be, aztán a lakáshoz, utána ide vissza és megyünk Ercsibe keresztanyámékhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika mindenkinek! Pááá |
|
|
|
2010.09. 04. - 10:19:12
Létrehozva:
|
|
|
NEm tudom, honnan vetted, h magasban mennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 04. - 11:48:11
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mkinek szép hvgét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi & edó babi-ke a buli tök jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vmikor a hajnali vonattal jöttem haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vonaton szunyáltam azóta is pörgök itthon készítettem a kaját sült derelyét. nemsokára lépek a gyepre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angie: nemrég akadt a kezembe kika és ikea katalógus egyből rád gondoltam, mikor a natur fenyőbútorkhoz értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó babe nem sokára du és vége a melódnak biztos jó lesz a placi koncert nektek ja valicssal & rambinával röpülnek percek különben a lakásod tényleg szuper lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixxi merre vagy? szép hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 15:05:25
Létrehozva:
|
|
|
hellóka mindenki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ÚJRA SZABAD VAGYOK, MINT A MADÁR!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyben leértünk dél körül, bár itt bolondok háza volt a városban, mert fel van túrva egy vasútvonal meg néhány csomópont + nemzetközi paprika fesztivál van, szóval emberek és kocsik egymás hegyén-hátán. de ügyesben megoldottunk mindent és még a főbérlőt is lerendeztem, szóval most hogy anyumékkal kicsit körbenéztünk a rakparton és kaptam egy nagyon szuper Nap-Hold fali díszt vásárfiaként, kicsit már rendezkedtem. sajna a hangfalakat otthon felejtettem, de megoldom, csak egy hétig kell kibírni nélküle. cserébe viszont ingyé lopom a netet megint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áldott jó dolog ez a wifi ha működik! XD ja és kiírtam még reggel ugye egy cd-nyi régi DM-et, mert apu azt jobban szereti, meg egy vegyes CD-t Adam Lamberttel, Faithless-szel, Lady Gagával, Rhiannával, Ákossal, Lilly Allennel és még pár előadóval, úgyhogy ment a zenebona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) istenem de jó itt lenni nyugiban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még a nagytakarítást se bánom XD Edó: jaj de örülök, hogy ennyire tetszik a Martinos rajzom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de bescanneltem nagy felbontásban is, csak kicsit állítani kell a kontraszton és ha gondolod, elküldöm és kinyomtattathatod olyan méretben, amilyenben akarod otthonra, ha szeretnéd XD Placin meg széttomboljuk magunkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jájjj már izgulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és basszus, otthon hagytam a nemrég leszedett Placi b-side-okat. Vagy a pen-drive-ra raktam? lehet. majd csekkolom. jajjj de szétszórt kerge macska vagyok! XDDD na cupika egyelőre, asszem megyek ablakot pucoválni egy kis Adam Lambertre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 04. - 15:59:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie köszi az érdeklődést, jól sikerült az ajándékozósdi, nagyon örütem mindennek. A meglepi egy szépséges kék fülbevaló volt, ami nagyon jó választás a kolléganőm részéről, mert minden féle színű van, csak kék nem. Szóval telitalálat. És a poén, hogy másnap Judit barátnőmtől egy kék nyakláncot kaptam, ami pont passzol hozzá. Örömmel hallom, hogy a lakás projekt szépen halad. Tetszenek a színek, amiket kiválasztottál. Egyet értek apuddal, jó ha mesterek csinálják, mert így csak szebb lesz. Két év múlva meg majd csatlakozunk az FTB bandához, és mehet az utánfestés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, az a rajz!!! Á, először is felnevettem a témaválasztáson, egyből eszembe jutott az a kép Martinról... Nagyon ügyi vagy, szuperul rajzolsz, nagyon szép. Klassz hogy újra szabad vagy. Jó ablakpucit és rendezkedést. Jan, örülök hogy jól sikerült a buláj. Jól mondod, ha jön Mart, tuti ott leszünk, jó hamar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma szalma voltam, és holnap is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Reggeltől anyáéknál voltam, jó volt együtt tölteni a napot. Nagyfater is ott volt, jókat sztorizgattunk. Birom az öreget. Most pedig megyek vissza anyáékhoz, kimegyünk a temetőbe mamához. Viszek neki szép virágokat, nagyon szerette. Edó, tőlem is kapsz érdemrendet a hétvégi melóért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép hétvégét mindekinek. |
|
|
|
![]() ![]() |