2400 Oldal V  « < 2187 2188 2189 2190 2191 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 04. - 16:08:31
Létrehozva: #43761

devotee

Ja igen, bocsi mindenkitől, a nagy izgalomban elfelejtettem reagálni pár dologra!

Jan: örülök, hogy jól sikerült a tegnapi buli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: hajrá, hajrá a lakással!!!

Trixx: köszi! örülök, hogy bejön a rajz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt észrevettétek, hogy az In your room kottái vannak szétszórva rajta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó: megy tőlem is a munkaérdemrend! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 04. - 17:01:46
Létrehozva: #43762

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
olyan érzésem van napok óta, mintha lebegnék kb. olyan érzésem van, mint a dm koncertek előtt és edó bulija előtt. érzem vmi + fog történi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jönnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
ja a buli nagyon király volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egyetemi klubbunkból átmenőbe nyílik egy másik hely is ahol ilyen disco terem van na közben csordogáltak mindenféle emberek a rockestre ill. nosztalgia estre barátnőimmel mentünk éppen számot kérni, mikor visszajöttem egy ilyen műnőcike (leszolizott test, szőke 50 cm póthaj, nagy karmok mini ruci) beszólt a Strange-re mikor felcsendült Mi a franc ez? A csaj csak ellibegett előttem azzal a kinézetével és koktéllal a kezem tele volt cigi sör még jó. Mondtam menjél csak vissza a disco helységbe :S, Idióta csaj... Ja és felhomályosítottam DM ez a franc basszus.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) erre lesett mint a birka
usi szeged jó hely
edó már biztos pihen
trixxi fontos a megemlékezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemcsak lélekben hanem így is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövike

ja arról nem is beszélve, h. a csaj majdnem kiégette a bőrkabátomat azt hittem szájba vágom a sok rockker még részegen is vigyázz nehogy kiégesenek ill. piát ránk öntesenk csak az ilynek bénáznak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 04. - 18:07:23
Létrehozva: #43763

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 04. - 11:19:12) *
NEm tudom, honnan vetted, h magasban mennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csak onnan, hogy egyszer mondtad, hogy te mindenhová magasban mész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy hali! Már itt vagyok Ercsiben, megint vezettem benn Pesten, de hát csak 3-kor tudtunk elindulni, viszont fullra készen van az ablak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szúnyogháló, bukóra is nyílik, redőny is van, szuper! És még hőszigetelt meg hangszigetelt is!!! F@szántos lett, majd meglátjátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, örülök, hogy egyben leértél Szegedre, érezd jól magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, szuper, hogy ennyire betaláltak az ajándékok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jantarr, most rólam mindenkinek majd a bútorok jutnak az eszébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi nemsokára megyünk Republicra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szép estét nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 04. - 18:52:42
Létrehozva: #43764

devotee

jó Republikozást, Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asszem már mondtam, hogy nekem asszem ők voltak az első banda, akiket anno láttam élőben zsenge tini koromban a Váci Vigalmi Napokon XD

háhh, megvannak a Placik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a pen-drive-omon voltak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 04. - 20:41:20
Létrehozva: #43765

devotee

csövike merre vagytok már ?
mki bulizik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap este óta úgy pörögök mint a bugócsiga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lehet a sok kv az oka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még mindig nincs semmi hír m&aről (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 04. - 20:43:16
Létrehozva: #43766

devotee

Jan nevet váltott..egy újabb repcsi ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahoy pirat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 04. - 20:45:00
Létrehozva: #43767

devotee

(IMG:http://image.hotdog.hu/_data/members1/309/236309/images/gore.jpg)

A hozzászólást -pirat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 04. - 20:57:26
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 04. - 20:51:11
Létrehozva: #43768

devotee

(IMG:http://image.hotdog.hu/_data/members1/309/236309/images/gore.jpg)

A hozzászólást -pirat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 04. - 20:53:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 04. - 20:58:45
Létrehozva: #43769

devotee

Jaja... meg a csövike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 04. - 21:00:15
Létrehozva: #43770

devotee

milyen szép ezen a képen martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép haja van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 04. - 21:43:05
Létrehozva: #43771

devotee

tééényleg, jó hogy mondod Edó, észre se vettem volna hogy nevet váltott Jan! XD

na kisorozatoztam magam, holnap vár a takarítás befejezése meg jön át a két szegedi barátom kései ebédre + iszogatással egybekötött beszélgetésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujj de jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sziasztoook!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 05. - 08:46:04
Létrehozva: #43772

devotee

Reggelteket!

Tyű, na ez a Republic tényleg jó volt, jobb, mint a márciusi mert hát kb. voltunk 400-an a művházban és a családias hangulat miatt nagyon jóra sikerült a buli, 2 órát játszottak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fáradtságom ellenére kitartóan végignéztem őket keresztanyámmal, és még néha táncoltam is, éneklés meg alap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval jó volt. Aztán most akkorát aludtam, mint állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fáradt is voltam a tegnapi rohangálás miatt, meg amúgy is, mert állandóan kattog az agyam a lakáson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jan, fékezd magad kicsit, a sok kv nem jó, múltkor tapasztaltuk Usival mikor 5-6 kv-t benyomtunk egy nap és este nem tudtunk magunkkal mit kezdeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mért váltottál nevet?

Usi, megnézted te is a True blood 11. részét? Mi lesz Ericcel? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) És asszem a Republicos élményt már mesélted, aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Ákos volt az első, akinek a koncertjére elmentem, az ominózus, híres és legendás Elektroház napokon megtartott ingyenes fellépés volt, ahol kb. 40 fokban buliztunk 45 ezren egy betonplaccon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 05. - 08:53:01
Létrehozva: #43773

devotee

reggeleket nektek is!

huh én is akkkkkorát aludtam végre, hogy csak na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt csinálom tovább a nagytakarítást, csak magamhoz kell térnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: ja, nekem este sikerült simán elaludni annyi kávé után XD tod, ha én egyszer fáradt vagyok, akkor elalszom. XD
Nem, True Bloodban most megint le vagyok maradva 2-3 résszel. Majd megpróbálom itt letölteni, ha már van ingyen net (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 05. - 09:18:31
Létrehozva: #43774

devotee

Usikám, jó takarítást, szép az idő de nincs meleg, mi majd lemegyünk a Duna-pratra ebéd után egyet sétálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, akkor pótold, mert jó, és már csak 1 rész van hátra ebből az évadból! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Most elköszönök, szép napot!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 05. - 10:12:06
Létrehozva: #43775

devotee

Itt már melegszik az idő és süt a nap szépen. Egyébként vagy 10 fokkal melegebb volt itt tegnap mint északon. reggel fél 9-kor 15 fokról indultunk és 25 lett mire leértünk Szegedre.

Örülök, hogy jó volt a Republic és jó sétálást. Na én most gyorsan kiugrom a vásárba anyunak megvenni amit apu tegnap kinézett neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán folytatom az ablakpucovát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 05. - 11:25:24
Létrehozva: #43776

devotee

basszus gyerekek, ez a Prophet is a fool még mindig nagyon állat a Zagartól (ment a DM előtt is mikor ők voltak az egyik előzenekar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

http://www.youtube.com/watch?v=UoZrWM8Dvzs

ÚRISTEN DE RÁZ A HIDEEEEG!!!!!!!!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 05. - 11:28:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 05. - 13:50:04
Létrehozva: #43777

devotee

KÉÉÉSZ VAGYOOK VÉGREEE!!!
na már csak magamat kell rendbe hoznom mielőtt megjönnek a vendégeim és végre eszek majd vmit ma először XD

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs412.snc4/47557_151853231510260_100000567521816_393487_5964077_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 05. - 13:51:32
Létrehozva: #43778

devotee

kint olvastam nemrég, h. jön alan babe még az idén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon nagy buli lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár nagyon király lenne, ha jönne martin ezüst angyal babeke is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx remélem úgyis jössz ha nem jönne mart én biztos nem hagyom ki semmiképp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja a csövike lemaradt
csövike lépek a gyepre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 05. - 14:30:05
Létrehozva: #43779

devotee

Jan: a névváltoztatásod miértje még mindig homályba burkolózik... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 05. - 17:04:43
Létrehozva: #43780

devotee

Halihó!
Egyedül... a fórumon is meg itthon is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi: he-he hát bocsika de a kottát nem figyeltem, de most visszanéztem, és jelentem látom Mart popója alatt az IYR feliratot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézetem volna a másik oldalra is, de ott meg nem láttam semmit, pedig nagyon akartam. Ja hogy nen 3D-s? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már két napja pucolod az ablakokat? Bakker, ez a legutálatosabb házimunka.
Jó dumcsizást estére.

Angie: nem is tudtam hogy keresztanyuddal mentél a koncertre. Nagy Republikos?

Jan: na én sem vettem észre a névváltást, csak mikor Usi írta. Akkor most Pirinek becézzünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na a lényeg hogy a csövike megmaradjon, mert anélkül nem is te lennél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont én csak akkor mennék a Recoilra, ha Martint is hozza. Tudod, nekem Alan zehéje, hát hogy is mondjam.... emészthetetlen.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 05. - 17:17:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2187 2188 2189 2190 2191 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
110 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (110 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: