![]() ![]() |
2010.09. 05. - 17:18:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csövike
visszatértem a régihez. csak próba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de látom a névváltás nálatok is kicsapta a biztit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért megint jan lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi azért változtattam, mert a jan-t le akartam cserélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de inkább maradok jan, mint piri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixxi egyedül de sajnállak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma olyan idióta idő volt, hol hideg és hol meleg el se hiszem, h. még ez évben láthatom alan-t és amiről áprilisban lecsúsztam azt még ezévben bepótolhatom veletek ettől már csak az lenne jobb ha martinka nyomná az after party-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixxi babe jössz e akkor is ha mart nem jön jó lenne egyet közösen bulizni végre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi milyen volt a vendégeskedés? |
|
|
|
2010.09. 05. - 17:26:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia!
Jan cseréld le nyugodtan a Jantart, ha azt szeretnéd. Ígérem, nem foglak Pirinek hívni, csak poén volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szar ám egyedül, egész héten alig láttam az uram, most meg maszek melót vállalt és 8-9 körül ér haza. Hiányozik. Tényleg nagyon jó lenne találkozni újra, de én "csak" Alanért nem mennék fel, mert ha már kiadok egy rakat pénzt, akkor azt olyanért ami érdekel is. Tuti lesz még alkalom hogy talizzunk. Szuper ötlet hogy Mart nyomja az aftert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 17:28:51
Létrehozva:
|
|
|
jobb ez a név a szokott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig jó lett volna ha jöttél volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 05. - 19:14:57
Létrehozva:
|
|
|
na usi biztos jól elvan a haverjeivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem jövő héten lesz ilyen progim barátokkal megyünk a sörházba és eszünk mellé krumplilángost szilvalekváros a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 19:17:21
Létrehozva:
|
|
|
Halihó Martin bébik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt leszek én is csak megfürdők!
|
|
|
|
2010.09. 05. - 19:19:54
Létrehozva:
|
|
|
oxigen várjuk angie a hvé beszámolódat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jut eszembe beszámoló usi babe elkészítette már a rambinás blogos beszámolót szívesen elolvasnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 19:23:48
Létrehozva:
|
|
|
Igen, Usi bizti jól érzi magát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sörház? Na olyan helyen még nem voltam. A krumplilángos meg Zolim kedvence. Jaj én annyira szeretem a házi szilvalekvárt. Nyami. Tényleg jó képek. A 4. új volt számomra, le is mentettem, köszi. Szia Angie! Jó fürcsit, én már túl vagyok rajta, most a körmöm festem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Usikám lökhetnél egy linket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 19:31:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://www.etterem.hu/cache/image/0/0/9/8/2/e60752b40d836986df2215a9d22198aa02000130.jpg) ez az a hely egyféle étterem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 05. - 19:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Jól néz ki.
Gondolom több féle sör közül lehet választani. Régen volt itt egy Ír söröző nevű hely, ott ittam barnasört. Már nem emlékszem milyen volt, csak arra hogy nem ízlett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 19:52:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 05. - 19:55:50
Létrehozva:
|
|
|
Itten vagyok, megfürdettem hab testecském. És epiláltam a hasam, nem is fáj. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (annyira)
A hétvége jó volt! Keresztanyám egy vagon kaját főzött, mintha húszan mentünk volna oda, ma meg beesett a kisebbik uncsitesóm tök váratlanul, jó volt látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szóval volt húsleves, marhapörkölt hozzá krumplipüré vagy tarhonya, volt vadas kaja zsemlegombóccal, lecsós hús, rakott zöldbab és almás-meggyes piskóta tejszínhabbal. Úgyhogy éhen nem haltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És egész nap a kutyával játszottam, nem lehet mondani, hogy nem mozogtam. Pumukli rendesen megfuttatott, mert a gumicsontját alig tudtam kioperálni a szájából, hogy eldobjam, mindenféle cseleket kellett kieszközölnöm, hogy elvegyem tőle. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De sikerült! Tegnap este fáradt voltam, nagyon, egész nap rohangáltam, szóval nem sok kedvem volt a Republichoz, de vágülis klassz koncert volt. Keresztanyám szereti őket, én is meghallgatom, és jó koncerteket szoktak csinálni. A márciusin a hangosítással voltak gondok sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De most az is jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És élvezkedtem, néztem a VH1-t mikor tudtam, mert hogy nekik van. Beszarás, hogy csak nekem/nekünk nincs se itt, se Csabán. No mindegy, volt Policy mikor terítettem, meg INXS meg Pearl Jam... de jó volt a 90-es évek hétvége! Visszafelé én vezettem, elnéztem véletlen az utat, így arra jöttem haza, amerre titeket fuvaroztalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát úgy látszik a fejfájásom meghülyített, pedig láttam, hogy rossz sávban megyek, mégse soroltam át, mikor eszembe jutott, akkor már késő volt... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megesik... Aztán elmentünk még tankolni, meg az Interspárba is, ahol vettem egy frankó tésztafőző edényt az új konyhámba, azt felvittük a lakásba, majd hazagurultunk. Trix, mi jót társadalmi munkázik az urad? Jan, jól néz ki ez a sörház (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 05. - 20:42:37
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na most mentek el a barátaim. megnéztük a Dragon Hunters c. aranyos animációs mesét. Nem volt rossz (a hátterek és a világ, amiben játszódott, egyenest csodaszép volt), Szilvinek meg nekem azonban volt némi problémánk a karakterek anatómiájával... No mindegy. jó volt újra látni őket. Kajoltunk, aztán sztorizgattunk meg söröztünk a teraszon. Huh most itt is lehűlt az idő és jól elfáradtam. Trixxi és Jan: még nem írtam meg a beszámolót a ranchos hétvégéről (meg a kocsmatúráról sem). Most nincs hangulatom hozzá, örülök, hogy élek. Ha lesz, akkor bepakolom nektek a linket ide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, megyek, romeltakarítok kicsit. |
|
|
|
2010.09. 05. - 20:50:56
Létrehozva:
|
|
|
HJAJJJJ DE SZÉPET (ÉS SZÁMOMRA ÚJAT!) TALÁLTAM!!!!
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs432.snc4/47537_148153808550488_100000676084939_291892_65632_n.jpg) |
|
|
|
2010.09. 06. - 05:33:45
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Szétfagyok, pulcsiban aludtam!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Usi, te animációs filmet néztél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért örülök, hogy tetszett, még nem láttam sajna, de lehet ma letöltöm és este meg is nézem. Jó kép!!! |
|
|
|
2010.09. 06. - 06:51:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Bocsi hogy tegnap leléptem, de megjött az uram, az ekköszönésem pedig nem küldte el a gép, így mérgemben csak lehajtottam a notimat. Jan: szuperek ezek a képek! Valahogy nekem a fiatal Mart nem jön be, jól áll neki a kor. A körmöm pedig törtfehér egy kis csillogással. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na az tényelg ínycsiklandó lehet, hogy ott csinálják előtted a kaját kemencében! Egyszer majd szeretnék egy ilyen helyre elmenni. Még sört is iszok, ha kell. Na jó, de csak egy pohárral. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: tuti édes lehet az a kutyuli. El tudom képzelni mit küzdöttél a gumicsontért. A VH1 szuper lehetett, én is máshol nézem, ha tehetem, mert a mi csomagunkból is kivették. Grrr.. Ah 90-es évek hétvége, na az tényleg baromi jó lehetett. Huh keresztanyukád tényleg kitett magáért kaja fromton. Mennyi finomság! Ide vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zolim egy haverja fürdőszobáját burkolja. Készen is lett vele két nap alatt, már csak a fugázás maradt hátra. Meg is beszéltem vele, hogy ezen a héten vasárnap ne dolgozzon már, mert egyrészt hiányzik, másrészt neki is kell a pihenés. Pulcsiban aludtál? Szegénykém. Itt is nagyon hideg volt reggel, a kesztyű befigyelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már most szikrázó napsütés van, így délutánra gondolom meleg lesz. Éééééééés most a szolnoki rádióban a Strangelove megy! Jeeeeeeeeee |
|
|
|
2010.09. 06. - 07:28:35
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mindjárt megnézem, hogy megtartják-e a ma délben kezdődő órámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó, úgy néz ki, hogy keddenként viszont szabadnapom lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lényegesen kevesebb órám lesz, mint tavaly. akkor a hétfő meg a kedd volt gyilkos. Volt vagy 17 tárgyam, most meg csak 8 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt is hűvös van de már süt a nap + Szegeden mindig melegebb van pár fokkal mint az ország más részein. Jajjj én is nagyon pipa voltam, mikor kivették a VH1-et a csomagunkból, ami szerintem az egyetlen normális zenecsatorna, ahol tényleg zenéket nyomnak, nem csak idióta műsorokat. grrr, ahogy Trixxi mondta. Trixx: na lassan mi is eljutunk a fürdőszoba burkolásig végre!!! annyira szép lesz!!! ez az, tölts csak némi időt az uraddal, kell az!! neked meg akkor jól kezdődik a nap a Strangelove-val! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én kezdem a napot egy kis Prodigy-vel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Invaders must die) hjajjj de hiányoznak a kis hangfalaim a géphez! annyira szarul szólnak a lapinak a beépített hangfalai! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most bedugtam a mikrofonos fejhallgatót, azzal egy fokkal jobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 06. - 07:29:38 |
|
|
|
2010.09. 06. - 07:41:41
Létrehozva:
|
|
|
jajajajjj, annyira tudtam, hogy az egyetem bizottsága kavarni fog a kurzuskódokkal!!! a mai órámmal lesznek problémák - többen jelentkeztek, mint lehetne, úgyhogy hamar oda kell mennem helyet foglalni. A probléma gyökere, hogy idén csak 3 olyan tárgyat hirdettek meg, ami a Töri/Kultúra kategóriába esik és nekem ebből csak ez az egy jó, amit felvettem. És ebben a kategóriában ez az egy tárgy kell már csak hogy meglegyenek a kreditjeim. A tanárra meg rászóltak, hogy szórjon ki 16 emberkét a 46-ból a terem befogadóképessége miatt... Fasza. Remélem a 2. évesek átmennek másra...
Éééés már kezdődnek is a problémák az egyetemen, juhhhé! |
|
|
|
![]() ![]() |