![]() ![]() |
2009.12. 10. - 18:19:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantar! Ezen az oldalon vannak a mozgò Martinok!! http://forum.freestate.hu/index.php?showto...217&st=3760
Macsus.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Martin beöltözik papnak... Mode:szerintem ha engem valaki lát,hogy vigyorgok magamba biztos azt hiszi hibbant vagyok.Te sötétbe vigyorogsz azt legalább nem látja más. Én még főzés közben is röhögök ha eszembe juttok.Volt,hogy egyedül voltam a lakásba és hangosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én vmikor a buszon vigyorgok!:D Mode: hàt nem tudom! Ki nèzne ki jòl papruciban?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:19:12
Létrehozva:
|
|
|
Macsus.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Martin beöltözik papnak... Mode:szerintem ha engem valaki lát,hogy vigyorgok magamba biztos azt hiszi hibbant vagyok.Te sötétbe vigyorogsz azt legalább nem látja más. Én még főzés közben is röhögök ha eszembe juttok.Volt,hogy egyedül voltam a lakásba és hangosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Júúúúúúúúj, szexi lenne a papi ruhában :PPPPPP Én vissza szoktam olvasni magunkat és kész XD most viszont lépek szerkeszteni, jövök még, legyetek rosszak! pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:23:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode a koszorús lányoknak nem jár valami szexi koszorús fiú? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Júúúúúúúúj, szexi lenne a papi ruhában :PPPPPP Én vissza szoktam olvasni magunkat és kész XD most viszont lépek szerkeszteni, jövök még, legyetek rosszak! pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri az esküvő után elcsábitanád Martin atyát... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg te Macsus? Pá Capri |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:24:47
Létrehozva:
|
|
|
Macsus.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Martin beöltözik papnak... Mode:szerintem ha engem valaki lát,hogy vigyorgok magamba biztos azt hiszi hibbant vagyok.Te sötétbe vigyorogsz azt legalább nem látja más. Én még főzés közben is röhögök ha eszembe juttok.Volt,hogy egyedül voltam a lakásba és hangosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, de mégiscsak job, ha nevetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el, ha bőgnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lakásba én is szoktam egyedül röhögni, van, hogy beszélgetek, de akkor azért nem magammal, hanem a kutyusnak beszélek XD Kicsit hülye szokás, tudom, dehát mással nagyon nem tudo olyanokról beszélgetni, még anyámmal sem. Pedig anyámnak sokmindent elmondok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj én meg arra gondoltam, hogy Dave beöltözik papnak XD Dehát az mégse ugyanaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode a koszorús lányoknak nem jár valami szexi koszorús fiú? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri az esküvő után elcsábitanád Martin atyát... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg te Macsus? Pá Capri szexi koszorús fiú...nnna te jó isten (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neked Vica, ha szépen kéred, esetleg apukám odakísérhetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szórhatnátok együtt a szirmokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:26:44
Létrehozva:
|
|
|
Na miizu csajok... megjöttem a menhelyről, kifagytam, mint a kutya... a bárányoknál egy nagyobb hegynyi szaros széna-szalma halmozódott fel az udvarba.. na azt valicscsal széthánytuk, nem volt kis meló. Olyan igazi parasztasszonyok voltunk a vasvillánkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most meg mindjárt jön a személy edzőm, és úgy megdolgoz.. jajj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és egyszer még nő is válik belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:26:47
Létrehozva:
|
|
|
De Mode Dave az örömapa.Ő kisérné a kislányát (téged)az oltárhoz.Szóval nem lehet ő a pap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jennifer pedig az öröm mostohaanya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én meg az örömapát csábitom el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, de mégiscsak job, ha nevetsz. Most képzeld el, ha bőgnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lakásba én is szoktam egyedül röhögni, van, hogy beszélgetek, de akkor azért nem magammal, hanem a kutyusnak beszélek XD Kicsit hülye szokás, tudom, dehát mással nagyon nem tudo olyanokról beszélgetni, még anyámmal sem. Pedig anyámnak sokmindent elmondok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj én meg arra gondoltam, hogy Dave beöltözik papnak XD Dehát az mégse ugyanaz XD szexi koszorús fiú...nnna te jó isten (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neked Vica, ha szépen kéred, esetleg apukám odakísérhetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szórhatnátok együtt a szirmokat!! |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:27:27
Létrehozva:
|
|
|
Martinka a mozgó képen bagózik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az 2001es Martin nem tetszik. Devotional-os és a Totu isgen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 18:28:47
Létrehozva:
|
|
|
De Mode Dave az örömapa.Ő kisérné a kislányát (téged)az oltárhoz.Szóval nem lehet ő a pap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jennifer pedig az öröm mostohaanya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűha, tényleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Andy legyen a pap XD Bár az se valami jó ötlet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na miizu csajok... megjöttem a menhelyről, kifagytam, mint a kutya... a bárányoknál egy nagyobb hegynyi szaros széna-szalma halmozódott fel az udvarba.. na azt valicscsal széthánytuk, nem volt kis meló. Olyan igazi parasztasszonyok voltunk a vasvillánkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most meg mindjárt jön a személy edzőm, és úgy megdolgoz.. jajj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és egyszer még nő is válik belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóóó, személyi edző??? Pasi? Jó pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:31:44
Létrehozva:
|
|
|
hűha, tényleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Andy legyen a pap XD Bár az se valami jó ötlet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) óóóó, személyi edző??? Pasi? Jó pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az előbb mondtam,hogy Martin lesz a pap csak nem figyeltél.Andy mondjuk lehetne az orgonista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:31:44
Létrehozva:
|
|
|
Jahh Mode... a barátnőm, csak felcsapott személyi edzőnek, és megfogadta, hogy én meg Valicsunk le fogunk fogyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként Ő meg egy fittnes királynő.. mindene a mozgás, úgyhogy látom, ahogy itt áll mellettem sippal a szájában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 18:34:06
Létrehozva:
|
|
|
Na miizu csajok... megjöttem a menhelyről, kifagytam, mint a kutya... a bárányoknál egy nagyobb hegynyi szaros széna-szalma halmozódott fel az udvarba.. na azt valicscsal széthánytuk, nem volt kis meló. Olyan igazi parasztasszonyok voltunk a vasvillánkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most meg mindjárt jön a személy edzőm, és úgy megdolgoz.. jajj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és egyszer még nő is válik belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Màr csak egy szexi parasztlegèny kellett volna mellètek! Amolyan "hùzokhazabèbibogyò"-szerù! Ma lesz a Ladys night? Mikor ìrtad èn elsore azt hittem,h chippendale-ek is lesznek! én 18.szulinapomra akartam volna,azòta se kaptam!:( |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:34:34
Létrehozva:
|
|
|
Az előbb mondtam,hogy Martin lesz a pap csak nem figyeltél.Andy mondjuk lehetne az orgonista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dee, láttam azt is, de ehhez Ő mit fog szólni...XD Ha elvállalja, akkor felőlem aztán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak akkor normálisan viselkedjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:35:15
Létrehozva:
|
|
|
Jahh Mode... a barátnőm, csak felcsapott személyi edzőnek, és megfogadta, hogy én meg Valicsunk le fogunk fogyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként Ő meg egy fittnes királynő.. mindene a mozgás, úgyhogy látom, ahogy itt áll mellettem sippal a szájában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka Dave kéne neked edzőnek.Úgy megdolgozna,hogy megemlegetnéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:35:19
Létrehozva:
|
|
|
Mode: Jack mint paptanonc,gyakorlàskèppen levezènyelhetnè!
|
|
|
|
2009.12. 10. - 18:37:02
Létrehozva:
|
|
|
Màr csak egy szexi parasztlegèny kellett volna mellètek! Amolyan "hùzokhazabèbibogyò"-szerù! Ma lesz a Ladys night? Mikor ìrtad èn elsore azt hittem,h chippendale-ek is lesznek! én 18.szulinapomra akartam volna,azòta se kaptam!:( MaMa.. bezony ám... de az nem nálam lesz, hanem barátnémnál oroszlányban... isteni szokott lenni.. ma az ördög prada-t visel-t nézzük meg, közben pakolás lesz a fejünkön, és leisszuk magunkat forraltborral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenek leszünk, csak lady-k nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:37:38
Létrehozva:
|
|
|
Tudjátok mit érzek? Olyan ló lenne, ha párotokat zsebre tehetnélek és ha olyan emberekkel találkoznék aki nem szimpi elővennélek benneteket és a DM ről beszélnénk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 18:38:29
Létrehozva:
|
|
|
Edóka Dave kéne neked edzőnek.Úgy megdolgozna,hogy megemlegetnéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jahhh. Vic... nem is mondanék nemet.. ha futni kell, hát futunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha birkózni kell, hát birkózunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a végén persze le kéne egymást gyúrni.. ez barátok közt igy szokott lenni.. na meg persze a közös zuhanyzás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:38:44
Létrehozva:
|
|
|
Martinka a mozgó képen bagózik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az 2001es Martin nem tetszik. Devotional-os és a Totu isgen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem az tetszik,mikor majomparàdèzik,meg mikor nyalja a szàjàt! Kàr,h a question of time-os klippbol nem csinàltak ilyen mozgokèpet,mikor a baba hùzza a hajàt!:D ùgy làtszik mindenki a hajàra gerjed!:D |
|
|
|
2009.12. 10. - 18:38:48
Létrehozva:
|
|
|
Edóka Dave kéne neked edzőnek.Úgy megdolgozna,hogy megemlegetnéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó mit szólsz? Szólok neki...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macsus: Jack ? jééé a bátyó el is felejtettem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Okés, Ő majd áll Martinka mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra ugye a gyűrűket hozza, ez eldöntve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |