2400 Oldal V  « < 2189 2190 2191 2192 2193 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 07:50:11
Létrehozva: #43801

devotee

valaki, valaki, valaki plíz küldje át nekem az In your room-nak asszem az albumverzióját, ami nem rögtön a gitárral kezdődik, hanem olyan lassan hangosodik fel a zene!!!!!
NINCS DM-EM A LAPTOPON!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (csak az Enjoy meg a Moonlight sonata asszem)
és keeeeeeeeeeellene nekem az IYR egy Martos novihoz!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 08:23:15
Létrehozva: #43802

devotee

na, Edó baba már küldi is! LÁV, BÉBI! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 06. - 08:30:12
Létrehozva: #43803

devotee

Nekem nincs a gépemen zene (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 09:57:43
Létrehozva: #43804

devotee

juj hát az szar! én nem is bírtam most sokáig. Tegnap egész nap meg ma reggel is pakoltam rá, mert meghalok zene nélkül! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

juhhhhééé, Edónak köszönhetően, amiért átküldte az IYR-ot, be is fejeztem a Martinos novit. Már csak át kell néznem és megy MYM-re, aztán meg lefordítom nektek magyarra és megy a Sinre is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de most megyek és készülök az első órámra idén (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 18:22:53
Létrehozva: #43805

devotee

hú de nincs ma itt senki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na, drágáim, aki szeretné, annak elkészültem a Martinos novella fordításával is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(Kérek szépen kommenteket - akár az oldalamra a novella alatt! Ott lehet nyitottabban véleményezni, ha valaki szeretné megosztani velem a mélyebb gondolatait is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Useless-girl - In the dead of night

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 06. - 18:30:57
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 06. - 19:00:37
Létrehozva: #43806

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 06. - 19:22:53) *
hú de nincs ma itt senki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na, drágáim, aki szeretné, annak elkészültem a Martinos novella fordításával is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(Kérek szépen kommenteket - akár az oldalamra a novella alatt! Ott lehet nyitottabban véleményezni, ha valaki szeretné megosztani velem a mélyebb gondolatait is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Useless-girl - In the dead of night

Szia.

Elolvasom majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 06. - 19:24:40
Létrehozva: #43807

devotee

Estéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Velem ma semmi extra nem történt. Örülök, hogy Edó át tudta neked küldeni a számot és be tudtad fejezni a novellát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kurzusütközés viszont sux (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 20:28:58
Létrehozva: #43808

devotee

nem kurzusütközés volt, hanem a kurzus létszámával van baj - többen jelentkeztek, mint lehetne egy szemináriumnál. De én fedezve vagyok, mert én jó kóddal vettem fel. A tanárnak meg a tantestületnek kell majd lefaragnia, ha továbbra is sokallják a létszámot. A tanárunkat nem zavarná, de fent az okosok másképp gondolják... No comment...

vica: okés, várom majd a véleményed. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mehet majd a novi után is ha hsz-ként, ha gondolod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 06. - 20:36:41
Létrehozva: #43809

devotee

Ja, igen, írtad is, hogy a tanárnak 15 ember kell kipöckölnie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez olyan szemétség és kiszúrás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 06. - 21:14:58
Létrehozva: #43810

devotee

sziasztok

jááááááááááááááááááááááááááááááááááááájjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjj

asszem nyertem egy Placebo koncertjegyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! óóóóanyám
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 21:25:59
Létrehozva: #43811

devotee

Angie: jaja, kicseszés! mindig is ez volt a baj, hogy túl sokan vagyunk túl kevés kurzusra... :S

Lola: wow! ez a Facebook-os nyereményjáték? tényleg nyertél? miért csak "azt hiszed"?

na gyorsan csekkoltam a 101 oldalát - tényleg ott vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(én persze már megint nem nyertem, de már megszoktam, hogy szinte sose XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 06. - 21:41:29
Létrehozva: #43812

devotee

hjajj
csak azért írtam hogy azt hiszem, mert oké, az ottan az én kis nevem, de mi van ha van több ilyen nevű emberke is? és és és valami kódot kell kapnom e-mailben majd, csak olyat még nem kaptam. és ezért vagyok bizonytalan. de azért visítoztam már egy kört és körbeugrándoztam a lakást is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én sem nyertem még sosem semmi ilyesmit, épp ezért vagyok elájulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujj, lányok, ha tényleg nyertem, bevesztek? csak mert ilyen kis genya mákerként, nem pénzért és nem kőmetálatomrajongóként megyek? na? lécccccciiii

ja és amúgy sziasztok, és mindent visszaolvastam, és amúgy jó volt otthon, voltunk anyummal a vidor fesztiválon csík zenekaron (ott volt a quimbys kiss tibi akit imádok) és pihi és nyugi volt a hétvégém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angiem, tök jól alakul a lakásozás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és... köszönöm szépen a meglepetést. úgysem fogom tudni meghálálni. de azért majd igyekszem.
és Ákosozunk az őszön mint atom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, kitartás az egyetemi adminisztráció útvesztőihez, nekem még van egy hetem a kezdésig. mondjuk most szívesebben mennék egyetemre holnap, mint dolgozni, de ez van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 06. - 23:05:47
Létrehozva: #43813

devotee

Szerintem nem gond, ha csapódsz a nehéz munkával megkeresett (vagy szülinapi ajándékként kikönyörgött XD) jegyvásárlókhoz XDDDDD

De jó, hogy ti később kezdtek! Mondjuk nektek kevesebb a szünet emiatt, asszem.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 07. - 05:25:06
Létrehozva: #43814

devotee

Jó reggelt!

Lola, gratulálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most majd akkor gyorstalpaló Placebo kurzuson veszel részt, ok? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mert a koncertig ki kell okítanunk a számokból, mert jövő héten lesz! ANYÁM!!! Mindjárt! Ez most tudatosodott bennem, jáááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhh. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Indítok is egy kis Placit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És szuper, hogy neked is jól telt a hétvége anyuddal, meg hogy voltatok Vidor fesztiválon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Személy szerint nem szeretem a Csík zenekart... idegesít.

Ja, a lakás, igen az alakul, csak a héten áll a munka, mert nem értek rá a festők meg a villanyszerelők sem. Apu ma, hazamegy és majd vasárnap jön vissza csak. Tuti mentek szombaton Ákosra? Mert ha lesz kis időd, akkor szívesen megmutatom a lakást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 07. - 05:37:07
Létrehozva: #43815

devotee

Még valami: Hogy tetszett a tatabányás DVD? Megnézted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szívesen az Exprei jegyeket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 07. - 07:01:44
Létrehozva: #43816

devotee

Jó Reggelt!
Ma nagyon sok melóm lesz.
Majd ha lesz időm visszaolvasok.
Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 07. - 09:27:31
Létrehozva: #43817

devotee

reggelt!

na hát én tegnap fél 3-ig kakukkoltam. nem voltam álmos egyáltalán és teljesen rákattantam Adam Lambert albumára XDDDD úgyhogy csak 10 előtt 10 perccel ébredtem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de jó, ma nincs órám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

megyek és fordítok kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 07. - 12:32:54
Létrehozva: #43818

devotee

Belefulladok a számlákba, meg a Pozsony hibalistába (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 07. - 12:41:44
Létrehozva: #43819

devotee

szegénykém! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kitartás!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 07. - 14:33:29
Létrehozva: #43820

devotee

THX! Hát nagyon unom.........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2189 2190 2191 2192 2193 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
138 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (138 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: