![]() ![]() |
2010.09. 07. - 16:29:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belefulladok a számlákba, meg a Pozsony hibalistába (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Sziasztok! Na ma én is belefulladtam a melóba, és még midig benn vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval együttérzek veled!! Usi: durva ez a létszámtúllépés dolog, de szerencsére számodra kedvezően alakult. Majd rakhatnál fel a fürdőről képet ha készen lesztek. Kivi vagyok. Ja és majd olvasom a Mart novidat, csak legyen egy kis időm..... Azért jó kis órarended lett, van két szabadnapod!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: grat a nyereményedhez. Tényleg szupi érzés, főle ha még soha semmi nem nyertél. Na pont most volt itt az ideje. Angie: akkor képezzétek ki Placiból a csajszit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 07. - 16:29:52 |
|
|
|
2010.09. 07. - 16:56:21
Létrehozva:
|
|
|
nem kurzusütközés volt, hanem a kurzus létszámával van baj - többen jelentkeztek, mint lehetne egy szemináriumnál. De én fedezve vagyok, mert én jó kóddal vettem fel. A tanárnak meg a tantestületnek kell majd lefaragnia, ha továbbra is sokallják a létszámot. A tanárunkat nem zavarná, de fent az okosok másképp gondolják... No comment... vica: okés, várom majd a véleményed. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mehet majd a novi után is ha hsz-ként, ha gondolod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó majd egy kis munka utáni pihenés képpen elolvasom a novit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálok majd véleményt formálni. Tegnaptól újra dolgozó nő vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 17:24:49
Létrehozva:
|
|
|
vica: naaa! és milyen újra dolgozni? visszaálltál hamar? jó kicsit kimozdulni otthonról, nem?
a véleményt majd várom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxi: oké, majd ha lesz időd, akkor te is olvasd el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, majd lefotózom nektek az új fürdőt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerencsére ilyen időben is tudnak bent dolgozni apuék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okés, gyerekek, én totálisan beleestem Adam Lambert zenéjébe. Ez van. Nem tehetek róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyengéim a cuki meleg pasik jó hanggal! XDDDD |
|
|
|
2010.09. 07. - 18:21:23
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=tEl5Cap0h1s jó kis zene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) velem nem volt semmi voltam a sörházba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még megyek a héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többet nem tudok mondani :F írjatok vmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) adam-et nem ösmerem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem http://www.youtube.com/watch?v=wmXQFwlD7vk&ob=av2e pont velem egykora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 18:30:15
Létrehozva:
|
|
|
fú egy csomó melóm van itthonra is haza kellett húzni egy nagy szatyor paper (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S devotional-t nyomom a háttérbe
usi nekünk basszus még órarendünk sincs úgy találomra vettük fel az órákat is az irodiítákat hívtam ma telefonon de nem tudtak semmit akkor minek ül a to-on személyesen meló mellett nem igen tudok benézni az ilyeneket szívesen kinyomnám onnét irodisták erre mki eltűnik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 18:43:47
Létrehozva:
|
|
|
jan: én most ettől az Adam kliptől/számtól vagyok teljesen kész! MEGŐRÜLÖK TŐLE! XDDD
http://www.youtube.com/watch?v=IsPFDzAGb4A&ob=av2n hogy-hogy nincs "órarendetek"? Neptunon nincs ilyen tanterv szerinti órafelvétel? én mindig úgy veszem fel ETR-en, így legalább tudom, hogy melyik részből mennyi kreditet kell még összekaparnom. Loli: te is kijössz velünk korán a Placi koncertre, hogy meglegyen az első sor? |
|
|
|
2010.09. 07. - 18:50:12
Létrehozva:
|
|
|
usi de van fent tantervi de órarend nélkül elég gáz órákat felvenni nekünk egy csomó kritérium van kötelező, kötelezően válaasztható ill. alterneatív az alteros órákat már letudtam 10 db. és nem szeretnék + felvenni még többet így eddig csak a kötelezőeket vettem fel
|
|
|
|
2010.09. 07. - 18:54:43
Létrehozva:
|
|
|
nos ezek a kategóriák nekünk is megvannak, de nekünk a szakirányhoz (esetemben az angolhoz) kellő tantárgyak be vannak pakolva ilyen kategóriákba és le vannak bonva (zárójelbe utána vannak írva, hogy miből mennyi van meg kredit). no mindegy, nektek lehet másképp van levelezőn, vagy nem tom. Mert mi órarendről már csak akkor beszélünk, ha fel vannak véve az órák és az órarendes rész mutatja, hogy mikor milyen órára kell menni.
|
|
|
|
2010.09. 07. - 18:59:52
Létrehozva:
|
|
|
na a miénk elég gáz ill. bonyolult rendszer (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=tEl5Cap0h1snekem ez tetszik mostanában ennek a seleted-nek nem jelent meg koncert verziója ? |
|
|
|
2010.09. 07. - 19:01:32
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fudefosegynapvoltez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jó hogy hazaértem, és mostmár tutifix a koncertjegy!!!! wuháááááá királyságos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar, szegényem... szívatnak rendesen titeket is az egyetemen... jellemző |
|
|
|
2010.09. 07. - 19:03:11
Létrehozva:
|
|
|
A Faith Healer-t érdekes módon én csak a The Cure-os feldolgozásban szeretem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
tudtommal nincs még live felvétel a Selected turnéból. Marad a tubus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli: feljebb kérdeztem tőled! |
|
|
|
2010.09. 07. - 19:07:30
Létrehozva:
|
|
|
nekem tetszik usi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.09. 07. - 19:19:03
Létrehozva:
|
|
|
vica: naaa! és milyen újra dolgozni? visszaálltál hamar? jó kicsit kimozdulni otthonról, nem? a véleményt majd várom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxi: oké, majd ha lesz időd, akkor te is olvasd el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, majd lefotózom nektek az új fürdőt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerencsére ilyen időben is tudnak bent dolgozni apuék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okés, gyerekek, én totálisan beleestem Adam Lambert zenéjébe. Ez van. Nem tehetek róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyengéim a cuki meleg pasik jó hanggal! XDDDD Hát nagyon fura volt tegnap újra melóba állni.Még folyamatban van a visszaállás ,de majd csak belerázódom újra.Inkább a korán keléssel van a gondom.Alig bírok felkelni és a Petrát szó szerint úgy kell kiszednem az ágyból mert ő aztán abszolút nem akar felkelni.Viszont az ovit szerencsére szereti. Végül is jó volt kimozdulni,de azért jobb volt itthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola grat a nyereményhez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 19:38:59
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, azért a visszarázódás nem megy egyik pillanatról a másikra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de majd kialakul az új menetrend is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 07. - 19:57:25
Létrehozva:
|
|
|
Usi, foggalmam nincs még hogy lesz a koncert. jó lenne ha álló lenne, de szerintem tuti nem az, de ettől függetlenül biztos kinézek majd veletek a csarnokhoz bandázni, alap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lógunk együtt, klassz lesz
Edó nyomázza nekem a Placikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd apránként összeszedegetem az összeset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, kitartás, jó lesz a meló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 21:00:23
Létrehozva:
|
|
|
nekem is most nyomta át a várható set listet (na jó, a szóba jöhető számokat), mert ugye a Placik nagyját is otthon hagytam. csak a hülye gmail szarozik megint... :S
áááá, egy hét múlva ilyenkor már rég nyomjuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 21:05:14
Létrehozva:
|
|
|
szivi
szerdán van a koncert, nemdebár? úgyhogy jövő hét ilyenkor még csak bezsongott visongva készülődős msn-parti formájában nyomjuk szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 21:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Cső csajszik!
Megint nem volt jó a Pannon netem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem értem, a legnagyobb viharban is működött, most meg nem akart csatlakozni órákig, csak most sikerült! Lola, remélem álló jegyet kapsz és akkor bulizhatsz velünk az első sorban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó küldi őket? akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom a frissen megtérített Placi rajongó jó gyorsan tovább fertőz XD Vica, biztos fura lehet újra dolgozni, nekem is az volt, miután munkanélküli voltam 5 hónapig... aztán olyan fárasztó volt minden, 1 hónapba tellt mire visszaszoktam a reggel 6-os kelésre, és 5-kor nem voltam hulla fáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egyszer csak úgy elmúlt, és most már minden oké, este 11 előtt nagyon ritkán megyek aludni. ÉS! Baromi jó, hogy Petra szereti az ovit, mert így nincs hiszti reggelente mikor ott hagyod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most lett vége a National Geographicon az IKEA-ról szóló dokufilmnek, nagyon érdekes volt. Állam leesett, hogy működik ilyen precízen ez a nagy cég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök szimpi, hogy a bútorokat mindet Európában gyártják, legtöbben persze Svédországban, aztán meg Lengyelországban. A Billy könyvespolcom is ott készült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 07. - 21:24:06
Létrehozva:
|
|
|
ja tényleg, Lola! XD lökött vagyok egész nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már azt hittem, hogy szerda van! XD előbb még Angie-nek is azt írtam, hogy egy hét múlva ilyenkor már majdnem túl leszünk rajta. XDDDD
ez az Adam meg a Placi koncert megkavarta a zakkant fejem teljesen XDDD Angie: az Ikeás NG-s filmet asszem én is láttam - bár lehet nem végig. de nekem is szimpik voltak! Lola: na és hogy tetszik a Placi-gyorstalpaló? XD |
|
|
|
2010.09. 07. - 21:31:52
Létrehozva:
|
|
|
Usi, el vagy varázsolva, semmi baj XD Ilyenkor még max. transzban leszünk! Lesz teltház, ugye? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mert úgy lenne az igazi, nagy, össznépi, dzsmebori sok Placentással XD
Szegény Lola, gyorsan fel kell fejlesztenünk Briék munkásságából, jó kis lecke hétvégére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye az most nem komoly, hogy csak fél Papp Lacinyi jegyet adtak el? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Látom, a Ticketpron még mindig csak "fél" házra van beállítva a térképes szektorjelölés. Baszkurici, nagyon kell majd futni. |
|
|
|
![]() ![]() |