![]() ![]() |
2010.09. 08. - 18:00:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja amúgy még órarendem mindig nincsen és már szept közepe lesz lassan :S
vicus biztos aranyos lehet petra és könnyen megtalálja a helyét az oviban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:06:23
Létrehozva:
|
|
|
ja amúgy még órarendem mindig nincsen és már szept közepe lesz lassan :S vicus biztos aranyos lehet petra és könnyen megtalálja a helyét az oviban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ó igen az oviban aranyos bűbájos és kedves......bezzeg itthon.....épp ellenkezőleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:09:22
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -jantar- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 09. - 11:16:08 |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:26:02
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Y4uXKyLirlA...feature=related usi vm nap ezt kereste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a jó, ha 1 gyerek eleven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örül neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülj neki nagyon hamar felnőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ismerősöm nemrég mesélte h. 3 hónapos terhes 3as ikrei lesznek de már van 3 gyereke örül, h. megint lesznek kisgyerekei 3-as ikrek uh........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gratula az ismerősödnek. |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:27:18
Létrehozva:
|
|
|
az lemaradt én nem örülnék ill. felelőtlen, mert a mai világban 1 gyereket is nehéz felnevelni úgy, h. mindent megadjon neki az ember
ill mindent csak mértékkel A hozzászólást -jantar- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 08. - 18:27:54 |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:33:14
Létrehozva:
|
|
|
angie nem hittem volna, h. ennyire gáz a helyzet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szomorú ilyet hallani és főleg a fővárosból, amire sokan azt hiszik, h. pesten is kolbászból van a kerítés :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az utóbbi pár hónapban sokan elmentek, előtte nem, tavaly november óta mióta itt dolgozom egészen júliusig nem volt létszám változás... azóta meg fogyunk. Soha nem felejtem el, mikor kirúgták a Fazekast azt mondta, hogy ő még csak a kezdet. Igaza lett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A kerítés eddig sem volt kolbászból, de az utóbbi hónapokban minden beruházásunk veszteséges és ez nagyon kétségbeejtő. ó igen az oviban aranyos bűbájos és kedves......bezzeg itthon.....épp ellenkezőleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valahol le kell vezetnie a feszültséget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:38:31
Létrehozva:
|
|
|
angie nem rád mondom csak általában aki felkerül pestre sokan az hiszik, h. minden jó és zökkenő mentes sajna ott fent is vannak hibák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs585.snc3/30863_391621504926_256164454926_3693570_1802741_n.jpg) |
|
|
|
2010.09. 08. - 18:43:03
Létrehozva:
|
|
|
angie nem rád mondom csak általában aki felkerül pestre sokan az hiszik, h. minden jó és zökkenő mentes sajna ott fent is vannak hibák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( értem én, nálunk alapban a főnökséggel van probléma. nem segítenek a beosztottaknak és költik a pénzt, ami meg nincs... a 300 milliós veszteség már majdnem 500 millió és nem csinálnak semmit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az emberek elégedetlenek, nem kapnak pénzt, rossz a hangulat, de szombaton és vasárnap is dolgoznak, mert a határidőket tartani kell... olyan munkáink vannak, amin csomót bukunk, és ezért alapvetően nem a projektesek, a szerelésvezetők vagy a könyvelő tehet, hanem az, aki aláírta a szerződést olyan összegekkel, amikből nem lehet kihozni a beruházást. és ezt mindet a főnökeink, a cég tulajdonosai írták alá, vállalták el, most meg másokra hárítják a saját felelősségüket. olyan ordítás volt tegnap délután is, hogy azt hiszem a sarkon is hallották... |
|
|
|
2010.09. 08. - 20:44:35
Létrehozva:
|
|
|
hát ez tök gáz, hogy ennyien felmondanak nálatok, Angie :S
a főnökség igazán észbe kaphatna.... egyébként sziasztok! délután taliztam volt oszt.társnőmmel. iszogattunk, aztán folytattam itthon. előtte meg írtam egy angol noveszt - nem DM-es. szóval elvoltam ma, és még mindig jól érzem magam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval akkor: EGY HÉT MÚLVA ILYENKOR NYOMNI FOGJUK EZERREL!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 05:34:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Kesiket lesittelték. Ma írt Árnyék egy üzit a fészbúkon, meg beszéltem Valival is most az előbb. Neki meg Edónak írt mélt amúgy, hát én meg mostmár leszarom. Nem tudom mit várt hiszen pénzről van szó és ezt főkén annak köszönheti, hogy nem kommunikált az emberekkel... Usi, örülök, ha jól telt a napod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jók ezek a kis összeröffenések. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most próbálom összeszedni hogy ki jön pénteken Pecsába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Árnyék, Judy már tuti, még Lolát és Évát nem tudom. |
|
|
|
2010.09. 09. - 09:02:03
Létrehozva:
|
|
|
nem csak feljelentették és zárolták a pénzt? Árnyéknak az volt FB-n... Mondjuk gondolom több infó ment mailben. No mindegy.
Huhh. Kicsit azért másnap van. XD |
|
|
|
2010.09. 09. - 09:37:47
Létrehozva:
|
|
|
nem csak feljelentették és zárolták a pénzt? Árnyéknak az volt FB-n... Mondjuk gondolom több infó ment mailben. No mindegy. Huhh. Kicsit azért másnap van. XD Mélben ezt írta Valinak, nekem Árnyék annyit írt, hogy a rendőrségen van, mert feljelentették. Ami tök jogos, nézve a kapcsolattartás teljes hiányát jónéhány ember felé. Kutya harapást szőrével XD |
|
|
|
2010.09. 09. - 10:12:58
Létrehozva:
|
|
|
na igen. kommunikálhatni kommunikálhatott volna legalább. de hát ez van. remélhetőleg elrendeződik ez az egész.
no én rohanok készülődni. baszki ma se ettem még semmit... |
|
|
|
2010.09. 09. - 10:23:17
Létrehozva:
|
|
|
na igen. kommunikálhatni kommunikálhatott volna legalább. de hát ez van. remélhetőleg elrendeződik ez az egész. no én rohanok készülődni. baszki ma se ettem még semmit... Én is remélem hogy visszakapjuk a pénzünket! egyél valamit, mindjárt dél! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 11:17:05
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok azért tényleg, jó h. félszavakból tudunk meg vmit :S
|
|
|
|
2010.09. 09. - 11:32:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 09. - 11:37:15
Létrehozva:
|
|
|
ja ja
hülye rendszer nem engedi a régi nevemet majd csak 30 nap múlva visszaállítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 12:02:18
Létrehozva:
|
|
|
ja ja hülye rendszer nem engedi a régi nevemet majd csak 30 nap múlva visszaállítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ki vagy amúgy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantarr!!!!!!!!!! OKÉ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 12:25:57
Létrehozva:
|
|
|
én hát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 09. - 12:27:13
Létrehozva:
|
|
|
jaj engem mindig megzavar, ha vki nevet vált XD
hát... érdekes helyzet... na, csak egy kurzust kell jövő héten átkódoltatnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hallelúja! |
|
|
|
![]() ![]() |