![]() ![]() |
2010.09. 09. - 13:22:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaj engem mindig megzavar, ha vki nevet vált XD hát... érdekes helyzet... na, csak egy kurzust kell jövő héten átkódoltatnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hallelúja! Nem csak téged zavar meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unatkozom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mennék haza, vagy vásárolni vagy csak úgy el... |
|
|
|
2010.09. 09. - 14:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Napot!
Minden ok.. látom.. még mindig mindenki ugyan olyan bolond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem sitteltek.. magától ment be, ez volt a levélben...mert, h állítólat zárolták a számlát.. ennyi.. most megint várás van... cacaca!!! |
|
|
|
2010.09. 09. - 15:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Edóm sajna én már nem hiszek neki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mivel velem nem beszél, nem ír, nem válaszol a levelimre nem csak rosszul esik, dühítő is. Úgyhogy rövid úton lezárom a Kesikkel való "barátságom" amint visszakapom a pénzem. És ne csodálkozzon a feljelentésen, várható volt.
Igen, hülyék vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 09. - 15:21:57 |
|
|
|
2010.09. 09. - 16:17:06
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie.. senki nem mondta, h én hinnék... csak mondtam, h mi az, ami a levélben volt, ami Valicsnak, Judynak, Nekem.. meg mindenkinek írt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi... de nem itt beszélném meg ezeket a dolgokat, ennyit tettem hozzá... h helyes legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 18:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Kesiket lesittelték. Ma írt Árnyék egy üzit a fészbúkon, meg beszéltem Valival is most az előbb. Neki meg Edónak írt mélt amúgy, hát én meg mostmár leszarom. Nem tudom mit várt hiszen pénzről van szó és ezt főkén annak köszönheti, hogy nem kommunikált az emberekkel... Usi, örülök, ha jól telt a napod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jók ezek a kis összeröffenések. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most próbálom összeszedni hogy ki jön pénteken Pecsába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Árnyék, Judy már tuti, még Lolát és Évát nem tudom. Sziasztok! Ez komoly? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) úristen...ez durva...mondjuk nem csodálkozom, meg kell hogy mondjam őszintén |
|
|
|
2010.09. 09. - 19:08:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 09. - 19:10:26
Létrehozva:
|
|
|
plusz Dave és Tori Amos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az ő zenéjét is bírom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.09. 09. - 19:14:24
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
muuuhahah, olyan szarul indul ez a hónap a melóban hogy már röhögünk. 30 százalékon állok XDDD küldtek egy eredményességet, 15 diákból 12 nulla százalékos XDDDDD készek vagyunk mind, már röhögünk XDDD wooooooooooooow mik vannak! mondjuk várható volt ez a kesikes dolog. sajnos (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) azért az állam le tudott esni |
|
|
|
2010.09. 09. - 19:49:27
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. senki nem mondta, h én hinnék... csak mondtam, h mi az, ami a levélben volt, ami Valicsnak, Judynak, Nekem.. meg mindenkinek írt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi... de nem itt beszélném meg ezeket a dolgokat, ennyit tettem hozzá... h helyes legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok, ez tiszta, csak azt nem értem mi alapján szelektál, hogy kinek válaszol és kinek nem, mert nem írt mindenkinek!!!!! Őszintén szólva azért bosszant, mert én is vettem jegyet, és én is adtam kölcsön is, de engem kiiktatott az életéből. Szóval nyugodtan megírhatom itt, hogy mi a helyzet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez nem engem minősít, hanem őt. És szerintem ez a feljelentés is kamu. Az Andi tesóját tavaly hasonló eset miatt az ágyból húzták ki a kommandósok éjjnek évadján és vitték be a Gyorskocsi utcába. Szvsz amit most nektek írt az csak vetítés, időhúzás... DE! Ne legyen igazam... Csak már én ilyen pesszimista vagyok. sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) muuuhahah, olyan szarul indul ez a hónap a melóban hogy már röhögünk. 30 százalékon állok XDDD küldtek egy eredményességet, 15 diákból 12 nulla százalékos XDDDDD készek vagyunk mind, már röhögünk XDDD wooooooooooooow mik vannak! mondjuk várható volt ez a kesikes dolog. sajnos (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) azért az állam le tudott esni Szia!!! Nem mehet mindig a szekér... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért remélem kimásztok a gödörből! Tök várható volt, azon csodálkozom hogy nem azonnal fújta be valaki Kesiket a rendőrségen. |
|
|
|
2010.09. 09. - 20:28:11
Létrehozva:
|
|
|
A nap híre!!! Kiengedték Noémit a kórházból és már otthon van és jól érzi magát, csak hát lepukkant csöppet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő írta így magáról... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ez már jó jel, ha poénkodik is!!!!!!!!!!!!!! Húúú, tök jó kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 09. - 21:02:22
Létrehozva:
|
|
|
A nap híre!!! Kiengedték Noémit a kórházból és már otthon van és jól érzi magát, csak hát lepukkant csöppet Ő írta így magáról... ez már jó jel, ha poénkodik is!!!!!!!!!!!!!! Húúú, tök jó kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök édes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na közben amúgy akkor megyek én is a pecsába holnap Angiem, nem akarok Veled sem, meg Vicával sem kibaffni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy akkor oké, pecsa. majd még beszélünk, Vicával ott lesz tali, a Judyval meg elvileg összeröffenés is lesz, plusz nekem el kell ugranom a jegyemet átvenni a filterbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy nem tudom mikorhol kellene talizni, de majd megbeszéljük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 09. - 22:29:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. nem csak téged iktatott ki... minket ... ugyan abban a cipőben járunk, mindannyian.. mi sem érjük el.. és az eljárás, ami bosszant minket is.. francba vele!!!! úgyhogy nem gondoljuk másként mi sem.. sőt.. mi is úgy gondoltuk, h kamu!!! Csak leírtam, a pontosan.. ne vedd magadra, kérlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mivel nem szeretnék gyomor fekélyt kapni, én tényleg be is fejezem, ha valamit tudok, úgyis írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voltam moziban.. hétmérfölde szerelmet néztük meg Valiccsal... jajj.. nagyon édes kis film, imádtuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkinek jóccakát!!! |
|
|
|
2010.09. 10. - 05:34:35
Létrehozva:
|
|
|
Reggelteket!
Este láttam kicsit a napot, fenébe, hogy most megint beborult... annyira hangulatromboló, hogy félelmetes (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No mindegy, nem lesz rossz kedvem, mert holnap IKEA-zunk Andikával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap már kicsit elő-IKEA-ztam magam, vettem 2 szatyornyi cuccot, főleg praktikus konyhai dolgokat, és hatalmas frotir törölközőket ócsóért, kéztörlő törölközőt 70 Forintért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg falra szerelhető kütyüket, majd meglássátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze katalógus nem volt.... de elmentem még a lakásba is lecuccolni, körülnézni, és a postaládában ott szinyelt egy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval ma valószínű azt fogom böngészni, viszem magammal. Lola, írta tegnap Éva, hogy jön ő is meg Te is, nagyon örülök nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én Árnyékkal talizom majd 7-kor az Árpád hídnál, ahová a busza jön és majd beülünk ott az Erzsébet Királyné útjánál a Mekibe. Judyval a villamos megállóba beszéltük meg a mítinget este 10-re, mert ő legkésőbb fél 11-kor szeretne benn lenni, hiszen 11-től lép fel Hauber. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, így már vágom... elég átlátszó amit kitalált, úgyhogy nem tudom mi lesz ebből, de belebetegedni nem kell semmiképpen sem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vettem magamra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mozi klassz kikapcsolódás, de mostanában nagyon nem lesz olyan film, ami érdekelne, sajna... |
|
|
|
2010.09. 10. - 06:43:45
Létrehozva:
|
|
|
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NIKOL TESÓNAK!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 10. - 08:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Csatlakozom az előttem szólóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, boldog névnapot!
|
|
|
|
2010.09. 10. - 10:39:30
Létrehozva:
|
|
|
Boldog névnapot Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj hát annyira sötét volt ma reggel meg szakad az eső folyamatosan, hogy kedvem se volt kimozdulni, csak boltba ugrottam le. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "Let's stay at home, it's cold outside..." és tegnap óta teljesen beleestem a Hurts albumába!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon állat! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 10:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Itt is ömlik az eső, nagyon lehangoló és holnapra még több esőt mond, jó, hogy megyünk bútort venni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Semmi kedvem nem volt bejönni, és még haza is kell mennem. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Mi az a Hurts? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Tudatlan vagyok... |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:02:01
Létrehozva:
|
|
|
nem hallottál még róluk? pedig FB-on is nyomatták ezerrel a reklámok között. meg én is megosztottam már vidit tőlük. (meg ahogy láttam, Mode is odavan értük - érthető! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
jó kis new wave hangzású új banda, ironikus szövegekkel és klipekkel. nagyon kifejező hangulatot teremtenek a klipjeikben. Ha kell az album, akkor áttolom, mert ma küldtem el Edónak meg Brigi is kérte, mert nem találta, hogy hova rakta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hurts - Wonderful life Hurts - Better than love és két máris kedvenccé vált számom tőlük (az utcsó a személyes kedvencem!!!): Hurts - Stay Hurts - Silver lining |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:04:34
Létrehozva:
|
|
|
HUUUUUUUUUUUUUUUUURTS ÁÁÁÁÁ már hetek óta szerelmes vagyok beléjük igen Usi jól láttad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon jók, imádom őket, Silver Lining én is imádom, meg a Devotion-t, meg a The water-t, meg úgy 1-től 11-ig az összes számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg van még olyan, hogy Mother Nature, Happiness, Youtube-on fönn vannak |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:10:51
Létrehozva:
|
|
|
Angie, egyszer kiírtam facebook-on, hogy "tetszik ez az új együttes, de nem kellene temetni a mode-ot" ...még kérdezted is, hogy milyen új együttes, írtam vissza, hogy Hurts (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talán volt egy hónapja is...nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Na mindegy ott a Hurts-re gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam néhány hozzászólást oldalakon, és néhányan már tényleg a Depeche-t temették.
|
|
|
|
![]() ![]() |