![]() ![]() |
2010.09. 10. - 11:15:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na akkor majd jól lecsekkolom ezt a két számot, mert azokat még nem hallgattam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem tegnap jutott eszembe, hogy le kéne szedni az albumot és elalvás előtt fejhallgatóval hallgattam. Nagyon-nagyon tetszett! Én se tudok egy rossz számot se mondani az albumon. Egyelőre mindegyikért odavagyok, de még úgyis formálódni fog nálam, hogy melyik számokat fogom preferálni. Jelenleg mindegyik nagyon illik a hangulatomhoz! perpill az Evelyn megy, ami szintén nagy kedvenc lesz, én már most érzem! jajjjjjjjjjjjjjj nagyon kész vagyok ettől az albumtól!!!! rettenetesen jó szövegeik vannak!!!! |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:20:30
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még van olyan, hogy Confide in me, az azt hiszem Kylie Minogue feldolgozás, meg van egy olyan, hogy Once, az is feldolgozás, csak nem jut eszembe a csajnak a neve, aki énekli. Evelyn azt is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nálam egyébként a Better Than Love volt az első. Valamikor nyáron meghallottam az MTV-n és már akkor tudtam, hogy ez valami rohadt jó együttes, és kedvenc lesz belőle. Aztán sehol sem találtam a számot, egyszer csak a Facebook hirdetések között ott volt, hogy le lehet tölteni ingyenesen. Egymás után 101-szer biztos meghallgattam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán köv. amit halottam, az a Blood Tears & Gold volt, az is tetszett, és a Wonderful life után már tudtam, hogy még egy szerelem jön az első 2 mellé XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 10. - 11:21:05 |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:51:53
Létrehozva:
|
|
|
na igen, nagyon magával tud ragadni a zenéjük! én se bírom már reggel 7 óta abbahagyni az albumukat XDDD közben már leszedtem a Mother nature-t (bejövős!!!), a Once-t (Diana Vickers feldolgozás) és most épp a Happiness-t hallgatom tubuson - ez is nagggyon bejövős!!!! És még akkor a Kyle feldolgozás van (igen, az az ő száma amúgy. elég sokan feldolgozták már - pl. nekem az egyik kedvenc rockegyüttesem is az Angtoria).
köszi a tippeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) süni: mit sündörögsz itt napok óta? miért nem írsz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 11:53:55
Létrehozva:
|
|
|
Köci gyerekek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem vagyok a topon mostanság.... Üdv-üdv-üdv (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 12:00:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 10. - 12:08:49
Létrehozva:
|
|
|
Jaj igen-igen a Zolim és a DM igen minden bajban a legnagyobbak.
Jóban és rosszban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Usi!!!! |
|
|
|
2010.09. 10. - 13:10:46
Létrehozva:
|
|
|
Niki: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode: ja még annyit, hogy szerintem tök baromság ez a "temetik a DM-et a Hurts miatt". Nem látom miért kéne. Ez is egy másik együttes és a DM is az. Azért mert new wave-es stílusban nyomja a Hurts, még nem jobb a DM-nél. Inkább közös gyökerekből táplálkoznak. A 30 év alatt meg a DM sokat változott, ez a stílus inkább a 80-as években illett rájuk (de persze a mai zenéjükben is megtalálhatók ezek a vonások). Szóval nem értem, hogy miért kell így összehasonlítani őket és miért kell ilyen konklúzióra jutniuk ezeknek az embereknek. No mindegy, csak le akartam írni a véleményem még ezzel kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 13:34:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode, most már rémlik valami, hogy megkérdeztem tőled mi ez és írtad is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsika, kicsit lyukas az agyam és hát elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na már nálam is töltődik le az album, plusz Angyalomnak keresek már délelőtt óta valamit, de nem találom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig olyan nincs, hogy valami ne legyen fenn a neten! Vagy igen?
Usi, este meghallgatom majd a zenéket, itt nem tudok, nincs hangfalam... Niki, hát ne legyél szétesve, gyere többet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni nem tudom miért nem ír (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 13:39:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: elküldtem volna mailben is neked az albumot, ha kéred, de akkor mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az extra számokat is szeded le, amiket Mode sorolt fel? Kivi leszek, hogy mit fogsz szólni a zenéjükhöz. szerintem Angyalkádnak is tetszene - mivel jó a zenei ízlése XD puszi neki és jó költözködést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja és van olyan, h van, ami nincs fenn neten - vagy csak nem tudsz rájönni, hogy hol van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megyek, főzök paprikás csirkés tésztát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 14:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Usi, mindegy már letöltöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt fel is másolom a pendriveomra, csak ne hagyjam benne a gépbe, mint szoktam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivi leszek, hogy milyen ez a zene, amúgy 11 dal van ezen az albumon.
Hétfőn viszem a lótopot Telkibe, mert még zenélünk, másolunk meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd lehet megmutatom neki, ha tetszik, akkor ki is írjuk gyorsan... A költözés megtörtént, bútorok és minden, ami kell az átkerül, csak a konyhabútor nincs még teljesen összerakva, mert hiányoznak az ajtók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az lesz még a szombati program, hogy felszereli őket a konyhában, meg a gyerekek szobájában, csak az ilyen bazi magas szekrény és rendesen be kell mérni, hogy később ne szoruljon az ajtó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Többkezes mutatvány (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Emlékszem mikor apummal raktuk össze az én ruhásszekrényemet, na ott sem volt semmi feltenni az ajtókat XD Egyszer be is csíptem az ujjam és belilult a körmöm... nagyon fájt, de megérte! A puszit átadom majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keresem tovább ez a lemezt, de egyelőre semmi, létezik torrent fájl kereső? Most a gugli nem segített (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó főzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 15:06:41
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tök jó napom meg kedvem van, baszok az esőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszont... asszem ez a holnapi Ákos-koncert felejtős. nem éppen szabadtéren buloizós idő van, meg gondolom, holnapra sem lesz huszonöt fok (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) és sem megfagyni nem akarok sem megázni, mert nyáron oké, de most... brutál tüdőgyuszit nem akarok. úgyhogy Angiem, ha akarod, összefuthatunk, segítek neked a lakás körül ha szeretnéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább taloznánk ja igen tudsz nekem segíteni annyiban, hogy a Judy telefonszámát elküldenéd nekem? e-mailt írt reggel és nincs már netközelben, viszont elég zavarosak az információk amiket írt úgyhogy sms-eznék neki. előre is köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, légy szíves, küldd el nekem a Hurts albumot, ha kérhetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira mondjátok, mostmár meghallgatom. valamit hallottam tőlük, az nagyon nem volt bejövős, de kap egy második esélyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha átküldöd persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi |
|
|
|
2010.09. 10. - 15:32:30
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó napom meg kedvem van, baszok az esőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszont... asszem ez a holnapi Ákos-koncert felejtős. nem éppen szabadtéren buloizós idő van, meg gondolom, holnapra sem lesz huszonöt fok (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) és sem megfagyni nem akarok sem megázni, mert nyáron oké, de most... brutál tüdőgyuszit nem akarok. úgyhogy Angiem, ha akarod, összefuthatunk, segítek neked a lakás körül ha szeretnéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább taloznánk ja igen tudsz nekem segíteni annyiban, hogy a Judy telefonszámát elküldenéd nekem? e-mailt írt reggel és nincs már netközelben, viszont elég zavarosak az információk amiket írt úgyhogy sms-eznék neki. előre is köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Halihó! Nekem is jó kedvem van amúgy, csak hát full eláztam ma már egyszer, mindjárt mégegyszer, este meg még párszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap délután akkor ütközhetünk, délelőtt Andival rohangálok, de ha van kedved, akkor jöhetsz velünk, mert 10-kor talizunk az IKEA előtt holnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán autózunk picit, utána lakás, megmutizom neked, meg elmehetünk szőnyeget nézni és hasonlók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elküldtem névjegyben a mobilszámát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lépek, puszka! Este tali!!!!!!! |
|
|
|
2010.09. 10. - 15:55:12
Létrehozva:
|
|
|
Lola: na elmentek a Hurts-ök. Figyelj a szövegekre is.
jajj engem meg most hívott fel Máté, hogy menjek elhajlani hozzájuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek hát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudtam, hogy szervezkednek vmit! XD |
|
|
|
2010.09. 10. - 15:55:23
Létrehozva:
|
|
|
köszmösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg is kaptam, el is mentettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este meg akkor randi, megbeszéljük a hétvégét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet hogy csatlakozom az ikea tozrhoz, ha nem is 10kor, de valamikor, vagy na, nem tudom, majd megálmodom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 10. - 16:56:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie, egyáltalán nem baj, hogy elfelejtetted, gondolom van ezer más bajod is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi: Hát ez az, én sem értem, mire jó temetni őket. Elkezdi valaki hogy kicsit emlékezteti a mode-ra hangzása. Erre írja egy kommentelő, hogy "Depeche Mode? Az mi?" De ilyen pimaszos hangulatjellel, szóval totál lejött, hogy az illető direkt mond ilyet..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk az tény, hogy vannak ilyen idióták.. |
|
|
|
2010.09. 10. - 17:03:21
Létrehozva:
|
|
|
na igen, nagyon magával tud ragadni a zenéjük! én se bírom már reggel 7 óta abbahagyni az albumukat XDDD közben már leszedtem a Mother nature-t (bejövős!!!), a Once-t (Diana Vickers feldolgozás) és most épp a Happiness-t hallgatom tubuson - ez is nagggyon bejövős!!!! És még akkor a Kyle feldolgozás van (igen, az az ő száma amúgy. elég sokan feldolgozták már - pl. nekem az egyik kedvenc rockegyüttesem is az Angtoria). köszi a tippeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) süni: mit sündörögsz itt napok óta? miért nem írsz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok!!! Azért nem írtam mostanság,mert nagyon én sem vagyok toppppon (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A héten négy nap alatt 60órát dolgoztam,és ez egy kicsit kimerített!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De,azért olvasgatlak bennetek,nehogy nagyon lemaradjak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange! Örölök az unokatesódnak,hogy már hazaengedték és jobban van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola! Szerintem mi sem megyünk a Fezenre! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hülye időjárás!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 17:31:59
Létrehozva:
|
|
|
köszmösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg is kaptam, el is mentettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este meg akkor randi, megbeszéljük a hétvégét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet hogy csatlakozom az ikea tozrhoz, ha nem is 10kor, de valamikor, vagy na, nem tudom, majd megálmodom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen! Majd ezt megdumáljuk este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos Árnyék nem jön, nagyon kevés fizetést kapott és így nem tud feljönni Pestre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha Kesik a héten visszautalta volna a pénzt, akkor jött volna, de így nem tud (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 17:35:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Boldog névnapot Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie örülök,hogy az unokatesód jobban van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 10. - 17:41:44
Létrehozva:
|
|
|
nem hallottál még róluk? pedig FB-on is nyomatták ezerrel a reklámok között. meg én is megosztottam már vidit tőlük. (meg ahogy láttam, Mode is odavan értük - érthető! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jó kis new wave hangzású új banda, ironikus szövegekkel és klipekkel. nagyon kifejező hangulatot teremtenek a klipjeikben. Ha kell az album, akkor áttolom, mert ma küldtem el Edónak meg Brigi is kérte, mert nem találta, hogy hova rakta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hurts - Wonderful life Hurts - Better than love és két máris kedvenccé vált számom tőlük (az utcsó a személyes kedvencem!!!): Hurts - Stay Hurts - Silver lining Nekem is nagyon bejövős a Hurts.Mode ajánlotta a figyelmembe őket és ezeket a számokat elküldte nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az említettek közül az első kettő nagy kedvenc lett nekem. |
|
|
|
2010.09. 10. - 18:06:21
Létrehozva:
|
|
|
Süni,
gondoltam hogy vagy túl fáradt voltál ahhoz, hogy írj vagy csak nem volt kedved hozzászólni. 60 óra, kemény... brrr... napi hány km? Amúgy sajnálom, hogy nem tudtok menni az Ákosra, de még több esőt mondanak holnapra. Monnyon le az időjárás! Úgy sajnáltam ma a srácokat, kinn dagonyáznak meg áznak az építkezéseken (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bakker, panaszkodtak nekem délután hogy már mindenük vizes, és haza akarnak menni. Meg a konténerben sincsen fűtés, hétfőre kivi leszek hányan dőlnek majd ki. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát én is örülök, hogy jobban van Noémi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tesója felköltözött Pestre, majd ha már elrendeződött körülötte minden, akkor talizunk és dumálunk egy nagyot! Vica, most hallgatom a Hurts-t, nem rossz, bár van benne néhány nagyon fiúegyütteses szám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |