2400 Oldal V  « < 2196 2197 2198 2199 2200 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.09. 10. - 21:58:20
Létrehozva: #43941

devotee

Hehehhehehe.... Niki.... mindig felvidítassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ti rokonok vagytok? nálunk is volt ilyen sztori.... az ember lánya sosem tudja, kibe botlik... bele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fasza dolgok ezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 10. - 22:11:36
Létrehozva: #43942

devotee

Niki!

Míg el nem felejtem ?:(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon boldog névnapot kívánok neked.. most már mehetek aludni?
Bainnngggg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 02:56:15
Létrehozva: #43943

devotee

Háj!!!

Jó volt a Pecsa, többiek még buliznak én léptem, hogy 8-kor fel tudjak kelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek, a Hauber Zsolt egy tök aranyos ember, Judy csinált vele közös fotót, rajta van Lola, én és Noncs meg a Zsolti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Még aludni, pááááááááá

USIKÁM! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 05:41:34
Létrehozva: #43944

devotee

Sziasztok!
A héten nagyn keveset voltam, sok a meló, és túlóráznom is sokat kell, így mire hazaérek, már fáradt vagyok bekapcsolni a gépet. Most is a melóba készülök....

Ááá most olvasom......
USI NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 05:48:04
Létrehozva: #43945

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 08. - 17:51:47) *
Jantarr, gratula a térítéshez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De szar egy nap volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma megint felmondott az egyik kollégám... tegnap meg egy másik... szépen fogyunk.

Trixx, hogy állsz a melóval? Nekem ma nem volt sok, de azért elvoltam. Csak hát szar a hangulat benn, hárman nem kaptak hétfőn fizetést, mert nem csinálták meg, amit kért a főnököm. Meg ugye ketten felmondtak, nem tudom mi lesz, de többeknél azt érzem, hogy el akarnak menni, fizikaiak és irodisták közül egyaránt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök szar.

A melóval... sok van még mindig. Épp ezért megyek be ma, hátha haladok egy kicsit. Sajnos most hogy vett a főnök plusz 6 kamiont, nagyon megérezzük, na és a szabadságom alatt nem helyettesítettek, így ezért is le vagyok maradva.

Hú, sajnálattal hallom, hogy ilyen rossza hangulat van az irodában. Kicsit durva hogy nem kaptak fizetést..., meg ketten fel is mondtak....

Viszont az szupcsi, kaptal meghívást Telkibe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 06:00:24
Létrehozva: #43946

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 08. - 19:43:03) *
értem én, nálunk alapban a főnökséggel van probléma. nem segítenek a beosztottaknak és költik a pénzt, ami meg nincs... a 300 milliós veszteség már majdnem 500 millió és nem csinálnak semmit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az emberek elégedetlenek, nem kapnak pénzt, rossz a hangulat, de szombaton és vasárnap is dolgoznak, mert a határidőket tartani kell... olyan munkáink vannak, amin csomót bukunk, és ezért alapvetően nem a projektesek, a szerelésvezetők vagy a könyvelő tehet, hanem az, aki aláírta a szerződést olyan összegekkel, amikből nem lehet kihozni a beruházást. és ezt mindet a főnökeink, a cég tulajdonosai írták alá, vállalták el, most meg másokra hárítják a saját felelősségüket. olyan ordítás volt tegnap délután is, hogy azt hiszem a sarkon is hallották...

Jellemző... remélem az a cél, hogy kiszedjék a cégből a pénzt, aztán csődbe viszik... mert csak tudniuk kell hogy mit csinálnak... ilyesmi nem történik véletlenül....
Na ez is nagyon ismerős, a felelősség áthárítása, s mivel főnök, megteheti. Nincs igazság.

Idézet (Angelus @ 2010.09. 09. - 21:28:11) *
A nap híre!!! Kiengedték Noémit a kórházból és már otthon van és jól érzi magát, csak hát lepukkant csöppet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő írta így magáról... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ez már jó jel, ha poénkodik is!!!!!!!!!!!!!! Húúú, tök jó kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj de jó! Örülök hogy jobban van. Gyógyulást neki!

Idézet (lolacska @ 2010.09. 09. - 20:14:24) *
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

muuuhahah, olyan szarul indul ez a hónap a melóban hogy már röhögünk. 30 százalékon állok XDDD küldtek egy eredményességet, 15 diákból 12 nulla százalékos XDDDDD készek vagyunk mind, már röhögünk XDDD

wooooooooooooow mik vannak! mondjuk várható volt ez a kesikes dolog. sajnos (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) azért az állam le tudott esni

Huh, ez kicsit meredek, de hát egyszer fenn, máskor lenn.
De ezért jó hogy tudtok rajta nevetni. Vagy csak kíntokban?
Azért hajrá, lesz még jobb is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 11. - 06:33:06
Létrehozva: #43947

devotee

Jó reggelt.

Usi BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.09. 10. - 20:13:37) *
Hehe Splash.......
Régen szerettem őket!Is! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Van egy lemezem is és mivel,hogy megtaláltam,meghallgattam! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pihizek-pihizek!Legalábbis próbálok!

Neked milyen a munka???Visszarázódtál már??A kollektíva megmaradt?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy vannak új arcok?

süni tűrhető a melóm.Rajta vagyok a visszarázódáson.Mondjuk azért csütörtök-pénteken már könnyebb volt a melóra való ráhangolódás mint a hét elején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A kollektíva maradt,de sokkal kevesebben vagyunk mint régen.Új arcok nincsenek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 06:43:35
Létrehozva: #43948

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 09. - 23:29:15) *
Angie.. nem csak téged iktatott ki... minket ... ugyan abban a cipőben járunk, mindannyian.. mi sem érjük el.. és az eljárás, ami bosszant minket is.. francba vele!!!! úgyhogy nem gondoljuk másként mi sem.. sőt.. mi is úgy gondoltuk, h kamu!!! Csak leírtam, a pontosan.. ne vedd magadra, kérlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mivel nem szeretnék gyomor fekélyt kapni, én tényleg be is fejezem, ha valamit tudok, úgyis írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Voltam moziban.. hétmérfölde szerelmet néztük meg Valiccsal... jajj.. nagyon édes kis film, imádtuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkinek jóccakát!!!

Tényleg nagyon szar helyzet ez.... és vigyázz, mert a gyomorfekély nem vicc, a sok idegeskedéstől pedig könnyen meg van sajnos. Remélem mindannyian visszakapjuk, ha én a belépőt nem is, legalább ti....

Jaj azt a filmet én is meg akarom nézni. Csak nem tudom mikor ér ide keletre....

Idézet (Angelus @ 2010.09. 10. - 06:34:35) *
Reggelteket!

No mindegy, nem lesz rossz kedvem, mert holnap IKEA-zunk Andikával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap már kicsit elő-IKEA-ztam magam, vettem 2 szatyornyi cuccot, főleg praktikus konyhai dolgokat, és hatalmas frotir törölközőket ócsóért, kéztörlő törölközőt 70 Forintért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg falra szerelhető kütyüket, majd meglássátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze katalógus nem volt.... de elmentem még a lakásba is lecuccolni, körülnézni, és a postaládában ott szinyelt egy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval ma valószínű azt fogom böngészni, viszem magammal.

Ó Angie úgy irigyellek, hogy ilyen sokat IKEA-zol. Nekem még csak egyszer sikerült (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tuti szuper vásárt csináltál. Kéztörlő 70-ért? Na az nem semmi.
Bezzeg az én postaládámban nem volt katalógus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tavaly sem kaptam meg. Grrrr
Milyen csomagolásban van? Látszik a tartalma? Lenyúlnák a postán? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 06:56:11
Létrehozva: #43949

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.09. 10. - 20:03:58) *
Hajajjj,még mindig érzem a fáradságot!
Kb.2500km négy nap alatt! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Itt nálunk is esett egész nap!Talán most már elállt!

Képzeljétek,visszaszoktam a cigire!!Utálom magam ezért,de hát ez van!Négy-öt évig nem szívtam,de most valahogy mégis kísértésbe estem!És ez mind békéscsabai Ákos koncerten kezdődött! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még egyenlőre jól esik,ha már nem akkor leszokom!!!Remélem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A Noémit meg el kell vinni valami jó kis dM buliba,hogy neki is jó legyen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Belehallgattam én is ebbe Hurts-be,de nekem nem nagyon jön be a srác hangja!Úgyhogy annyira nem is érdekel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bezzeg a Tankcsapda!!!Most nagyon rákattantam!!!Meg is rendeltem a szept. 16-án megjelenő dvd-t!

Jaaaj!Tegnap hallgattam Splash-t!!Hehe
És mivel,hogy valamelyik nap írta valamelyikőtök,hogy éjszaka fázik,ezért arra gondoltam,hogy elküldöm neki a Húzz magadhoz,ha fázol című számot!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg hallgattam még Ákost!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Az Andante lemezt!Olyan régen hallottam már,de még mindig végig énekeltem!!Nagyon jó volt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ja egy kis GNR-t is hallgattam!(Guns N Roses) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh, 2500 4 nap alatt? Na az nem semmi. Nem is csodálom hogy fáradt vagy.
Remélem a hétvégéken azért tudsz pihenni.
A ciciért fekete pont!!!!
Ákos love too.
A GNR meg anyukám kedvence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja és hiányoztál ám!!!!!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.09. 10. - 22:19:23) *
Hééééé,ezt nem nekem kell mondanod.......
a Zolinak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápáááááá

Jó éjt,mindenkinek!

XDXDXD
Majd kiköptem a kávét, akkorát röhögem.
Süni.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 07:02:24
Létrehozva: #43950

devotee

Na most már tényleg bejezem, még csak annyit, hogy hétfőn lesz új telóm.
Végre megengedte a főnk. Azt mondta hogy csak Nokia-t választhatok.
És....... X6-os lett, hétfőn hozza a futár.
Teló
Na persze ilyen azért nem járna, nekem is bele kell fizetnem valamennyit, de mivel nekem ez a magánom is, így nagyon megéri. Szóval most happy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 07:27:13
Létrehozva: #43951

devotee

Reggelt!

Húúú, hát tudnák még aludni!

Trixx, de cuki vagy, hogy így mindenre válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Részvétem a túlórák miatt, hétvégi meló meg SUX!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Cégnél az általános közhangulat nem jó... de érthető. Főnököm szabin, a másik jövő héttől 3 hétre megy Afrikába, aztán valami luxus hajóútra. Gondolhatod, hogy nem magán pénzből... no mindegy, reméljük nem lesz csőd, sok a kintlévőség ez tény, de míg ad projekt hitelt az MKB, addig tudunk működni. Na mondjuk nem erre kellene építeni.

Hétfőn Telki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát már kivi vagyok arra a bazi nagy villára (is), és az én Személyi Angyalkámra, mert hogy rég láttam a drágát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem beszélgetni is kicsit kötetlenebbül tudunk majd, mint mikor benn vagyok az irodában. Kézenfekvő, hogy vannak olyan témák, amiket nem beszélhetünk meg így.

Lakásavatóra ugye jössz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor beiktathatunk egy kis IKEA-zast is, mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Elmegyünk és hepázunk, kipróbálunk mindent.

Gratula a telefonodhoz! Most úgy látszik mindenki beújít. Nekem is vennem kell másikat, sokért csinálnák meg a hangszórót. E52-n gondolkodom, de per pill a lakást kell berendeznem.

Vica, csak ügyesen, hamar belejössz majd újra a munkába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eszek valamit, utána rajzolok magamnak egy arcot és indulás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 07:35:43
Létrehozva: #43952

devotee

He-he, igen válaszolgattam.... Kicsit lejárt témák, de mindegy....
Ja tényleg SUX főleg hogy ingyen csinálom.....

Á ez nem is rossz ötlet. Lakásavató + IKEA. Gyűjtögetek..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A másik telefon amit rendeltem az pont az E52 volt, a főnök fiáé lesz. Szuper teló.
Sajnos néha szelektálni kell, melyik a fontosabb, lakávberendi vagy teló. De lőbb utóbb meg lesz mindkettő.

Jó vásárlást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 07:42:42
Létrehozva: #43953

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, akkor majd úgy rendezzük azt a hétvégét, hogy elmegyünk az Örsre és jól bevásárolsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A katalógus csak úgy be volt dobva a postaládába, szóróanyagként. Nővérem se meg én se még nem kaptam, pedig van neki Famlily kártya, ahogy nekem is.

Nem lejárt témák (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Közben melegszik a melegszenya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg öltözködöm... húúú, nyűgös vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 07:57:36
Létrehozva: #43954

devotee

Na én meg készen lettem a dolgozók magán beszélgetéseinek kiszámlázásával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Melegszenya ááááááá csorog a nyálam, még nem ettem semmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oké, IKEA-zhatunk előtte. Bár nem akarok bezavarni a készülődésbe.
Én is nyűgi vagyok.... már érzem Kramcsákot.....

Közben Martin énekli nekem a Bottom Line-t. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 11. - 09:00:54
Létrehozva: #43955

devotee

sziasztooook! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaj először is KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

már 7-kor felébredtem arra, hogy Máté berontott a szobába, ahol aludtam, azóta betroliztam a belvárosba, sétáltam a rakparton és hazajöttem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt küldök még egy kávét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: köszönöm, hogy felhívtatok a Useless alatt!!!!!!!!! tök jól esett! pont akkor készültem lefeküdni, de utána még pörögtem egy sort az erkélyen - már mindenki kidőlt XD
(Noéminek én is örülök!)

Egyébként nagyon jó volt a buli!!!! A fél 10 emeletes panel Imre komoly hangcuccának köszönhetően Pendulumtól, Prodigytől, Tooltól és DM-től volt hangos! XDDDD Huh és jól bejégereztem + söröztem. Rengeteget röhögtünk és még ettem is majonézes krumplit, rizst meg rántott pulykatallért mikor már keresztbe álltak a szemeim XDDDD
hjajjjj de jól sikerült! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kaptam egy Louis Rojos kulcstartót Mátééktól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

No a vista hamarosan ki lesz iktatva az életemből. Máté segít majd feltenni a win 7-et vmikor. Már tegnap ott tartottam, hogy kib*szom a laptopot a másodikról. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 11. - 09:55:59
Létrehozva: #43956

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs216.ash2/47892_1444031775243_1066581835_31014133_3563909_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs672.snc4/61260_1444057535887_1066581835_31014171_7119731_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.09. 11. - 10:22:49
Létrehozva: #43957

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.09. 11. - 07:56:11) *
Huh, 2500 4 nap alatt? Na az nem semmi. Nem is csodálom hogy fáradt vagy.
Remélem a hétvégéken azért tudsz pihenni.
A ciciért fekete pont!!!!
Ákos love too.
A GNR meg anyukám kedvence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja és hiányoztál ám!!!!!

XDXDXD
Majd kiköptem a kávét, akkorát röhögem.
Süni.....

CICIééért!????
Na ezért se kaptam még fekete pontot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezek a hülye gombok,mi???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi,ti is hiányoztatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.09. 11. - 08:02:24) *
Na most már tényleg bejezem, még csak annyit, hogy hétfőn lesz új telóm.
Végre megengedte a főnk. Azt mondta hogy csak Nokia-t választhatok.
És....... X6-os lett, hétfőn hozza a futár.
Teló
Na persze ilyen azért nem járna, nekem is bele kell fizetnem valamennyit, de mivel nekem ez a magánom is, így nagyon megéri. Szóval most happy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én ezzel úgy vagyok,hogy ha már X6-os.......akkor inkább BMW (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyönyörűűűűű,imádom.......illetve...imádnám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na lépek én is,megyünk anyámékhoz!Falunap lesz Patajon!!!
Fater meg főzi a fincsi pacaltot!!!!Imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Pápááááá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 10:31:02
Létrehozva: #43958

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.09. 11. - 11:22:49) *
CICIééért!????
Na ezért se kaptam még fekete pontot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezek a hülye gombok,mi???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi,ti is hiányoztatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én ezzel úgy vagyok,hogy ha már X6-os.......akkor inkább BMW (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyönyörűűűűű,imádom.......illetve...imádnám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na lépek én is,megyünk anyámékhoz!Falunap lesz Patajon!!!
Fater meg főzi a fincsi pacaltot!!!!Imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Pápááááá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bakker mit íram??? XDXDXD

Jó falunapot és jó pacalevést! De szeretem!

De a CIGI-ért akkor is fekete pont!!!!

A BNW jó nagyon... el is hiszem hogy szeretnéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja és Páááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 11. - 10:46:28
Létrehozva: #43959

devotee

na akkor nálam a pacalért kaptok fekete pontot XD a szagától is rosszul vagyok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 10:53:23
Létrehozva: #43960

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 11. - 11:46:28) *
na akkor nálam a pacalért kaptok fekete pontot XD a szagától is rosszul vagyok XD

XD
Régen én is így voltam vele, még a szagától is...
Aztán mióta megkóstoltam az anyósomét, imádom.

Now playing: Freeeeeeeeeeelove (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2196 2197 2198 2199 2200 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
163 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (163 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: