2400 Oldal V  « < 2197 2198 2199 2200 2201 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 11. - 12:10:04
Létrehozva: #43961

devotee

na én nem vetemedek ilyen kísérletekre XDD de egészségedre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

no nini miket találtam már megint! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs299.ash2/57887_153551804673736_100000567521816_405422_5044185_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs337.ash2/61737_153550461340537_100000567521816_405419_6394876_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs303.ash2/58376_153548841340699_100000567521816_405413_2275288_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs699.snc4/61968_153547018007548_100000567521816_405411_3735959_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs435.snc4/47844_153545911340992_100000567521816_405410_6769957_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs629.snc4/58902_153544788007771_100000567521816_405405_126393_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs409.snc4/47260_153031531392430_100000567521816_402476_2142237_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 12:25:16
Létrehozva: #43962

devotee

Usikám, te vagy a képtalálás professzora!!!!
Isteniek!!!
Hoppá hol is pen drive-om?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 12:39:23
Létrehozva: #43963

devotee

Halihó!

Hazaeveztünk Andival. Sajnos a fenyőbútor boltba nem tudtunk elmenni, mert itt Pesten már 3. napja van valami triatlon és az egész belváros kompletten le van zárva és tök káosz, az én buszom is hót ellenkező irányba ment, mint szokott, de ez se kiírva nincs, se sehol, csak akkor szembesül vele az ember mikor bemondja a sofőr az első kanyarnál... úgyhogy csak IKEA-ztunk, elköltöttem egy valag pénzt, de csomó mindent megvettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kompletten felszereltem a konyhát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És megvettem az olvasó/mennyezetvilágító lámpámat, meg az éjjeli lámpákat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, nagy szét lehettél csúszva, mert a céges számomra írtad az sms-t, én meg a magánról hívtalak XD Vártam a Pecsába, hogy majd jelzel valahogy, és erre reggel kapcsolom be a céges, és hallom hogy sms jött XD Jót nevettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz, hogy neked is jó volt a tegnapi esős este. A miénk csúcs volt!!! Ááááááááá, kivi leszek Judy képeire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, remélem már hazamentél. Nekem nem volt kedvem ebben a fos időben elmenni enni, itthon meg semmi sincs, így a közeli étteremből rendeltem kaját, ami holnapra is elég lesz. Remélem nemsokára megjön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brokkolikrém leves pirított kenyérkockákkal, sokmagvas bundában sült pulykamell hozzá steakburgonya, és desszertnek meg palacsinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 11. - 13:01:01
Létrehozva: #43964

devotee

Na ezek a lezárosok tényleg SUX!!!
Ja és a változással ott szembesülsz a buszon? Hát ez tényleg durva!!!!

Nem, sajna még bent vagyok....
10-kor viszont gyorsan becangáztam a városba, vettem anyának egy táskát a névnapjára. Tök szép.
Holnap köszöntjük.

El is hiszem hogy nincs kedved mászkáli ebben a kaka időban. Nekem sincs.
Ez az ebéd nagyon jól hangzik. Imádom a brokkolikrém levest.
Huh éhes is vagyok már, még csak egy mini hot-dogot ettem ma útközben.
Persz a 3 kávé azért már befigyelt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 11. - 13:24:25
Létrehozva: #43965

devotee

na kukucs
én is ideértem
alig aludtam, 5kor feküdtem le, és 11kor már fenn voltam, fájt a fejem, hülye bor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de algopirin, rántotta, müzli, kávé, sok víz, és egy óra alatt helyrejöttem
csak eddig Marcsikával msneztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
überállatijó volt a tegnapi buli. a zene is, meg a társaság is. hauber zsolti dj setje tök jó volt, meg ő maga is édespofa, fotózkodás volt ahogy Angie is írta
én meg bocsánatot kértem a Zsoltitól, mert mindig olyan gáznak érzem az ilyesmit, erre kiröhögött hogy milyen aranyos vagyok XDD
édes pasik voltak lenn a pecsában tegnap, lehetett velük bulizni, szemezős-seggrepcsis-táncolós kis aranypofák. voltak ilyen cukipofa dolgok hogy kikérte neekm a rác a piámat olyan bazi hosszú sor állt, meg amikor én kértem, kitöltötte a pincér a borom, erre ránéztem nagy csodálkozva a poharamra, rátöltött még vagy egy decit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
amúgy is jó napom volt tegnap, a meló is jól ment, majdnem az egész lemaradásom behoztam, látod Trixx, egyszer fenn egyszer lenn, tudod az értékesítésben ez a nehéz, hogy nem csak rajtad múlik. még egy-két ilyen jó kis duplázós nap és megvan a jutalékom szépen. az ügyfelek is jó fejek voltak tegnap.
és átvettem a placebo jegyemet, plusz kaptam a Gézától - ő a dj a 101ben, akik a jegyeket adták aki nem tudná - egy dupla bonanza albumot, amit most adtak ki újra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóslat - búcsúkoncert. már tudom is mit kap cserébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ajjj de fáj a talpam, hülye cicacipő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie, klassz lehetett az ikeázás, sajna ma mégsem tudok átmenni hozzád, bár asszem ezt sejtetted. ma Lacázok, új frizurám lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szalad a lakás, olyan kupi van, nem hiszitek el. úgyhogy most a nagyját összerántom, aztán majd Laci után este befejezem még az x-faktor előtt XDDD

Usi, akkor itt is köszöntelek, boldogságos szülinapot kívánok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, te meg rossz vagy. nehogymrá egy szaros kis 8 centis kis papírból és dudvából sodort pálcika irányítson egy ilyen szép szál legényt mint te. tegyed lefelé a bajba, költsd az árát a kislányodra. irgumburgum.

drága Trixxem, pihizzél is azért, a munka úgyis meglesz, ne hajtsd azért túl magad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 13:29:35
Létrehozva: #43966

devotee

Trixx, ez az egész város közlekedésileg SUX, csak ilyenkor még borzalmasabb, mint általánosságban véve. Ráadásul olyanok is előveszik az autót, akik esernyőnek használják és nem tudnak vezetni... Szörnyű! Szinte csak éjjel lehet normálisan közlekedni. A taxival a Pecsából hazajövet panaszkodott a sofőr, hogy nem tudnak bejutni sehogy sem a Four Seasonhoz, az Intercontinentálhoz stb., magyarán szóval az ötcsillagos szállodákhoz. Milyen ciki ez már!!!! Pedig fuvar lenne többek között a reptérre meg elit szórakozóhelyekre.

BKV továbbra is no comment...

Az Örsről míg eljutottunk Óbudára csak háromszor akartak nekünk jönni. Látni alig lehetett, olyan kátyúk és nyomvályok vannak az útban, hogy az előttünk lévő teljesen beterítette vízzel a szélvédőt. Alig láttunk, pedig az nem árt. Mindegy, kalandos volt, de a lényeg, hogy egy adagnyi cuccot megvettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Benyomtam a kaját, fincsi volt a leves, Usi anyukája is nagyon finom brokkolikrém levest tud csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A sokmagvas pulya megint isteni lett, és a palacsinta is. Holnapra is megmaradt egy nagy adag belőle. Tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül. ez az az étterem: http://www.pizzaparadicsom.hu/index.php?di...mekek_lista_inc

Óvatosan a kávéval! Egyél valamit azért...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 13:36:02
Létrehozva: #43967

devotee

Lola, kitaláltam, hogy nem jössz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No nem baj, én is takarítok, már kimostam egy nagy halom ruhát, főleg a farmerjeimet, mert nagyon koszosak lettek a héten. A sár, víz, lutyok... csak nem tudom hogy fognak megszáradni ebben a hidegben. Meg felporszívóztam, felmostam, most ettem, jóllakott ovis vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Esetleg holnap tali? Mászkálás? Már nem mondanak esőt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 11. - 13:42:33
Létrehozva: #43968

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 11. - 14:36:02) *
Lola, kitaláltam, hogy nem jössz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No nem baj, én is takarítok, már kimostam egy nagy halom ruhát, főleg a farmerjeimet, mert nagyon koszosak lettek a héten. A sár, víz, lutyok... csak nem tudom hogy fognak megszáradni ebben a hidegben. Meg felporszívóztam, felmostam, most ettem, jóllakott ovis vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Esetleg holnap tali? Mászkálás? Már nem mondanak esőt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

meglássuk még, oké?
nem tudom hogy alakul a holnapi napom, kellene főzni, pakolgatni, megcsinálni azt a takarítást amit ma nem fogok, és mivel a volt lakótársa Editnek végre kicuccolt, el lehet rendeződni szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátom hogy lesz időm és lehet hogy elmehetnénk ikea, úgyis alig voltál ott mostanában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 13:45:46
Létrehozva: #43969

devotee

A legfontosabbat nem is írtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt a Pecsában Víztorony (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) csak megváltoztatta a kinézetét és nem mászott ránk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amúgy tényleg aranyosak voltak most a fiúk és nem voltak IQ nuku egyének. És sokan is voltak, meg jó volt a zene is, Lola nem tudott kimenni pisilni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Judynak össze-vissza pózoltunk, csomó képet csinált rólunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.09. 11. - 14:42:33) *
meglássuk még, oké?
nem tudom hogy alakul a holnapi napom, kellene főzni, pakolgatni, megcsinálni azt a takarítást amit ma nem fogok, és mivel a volt lakótársa Editnek végre kicuccolt, el lehet rendeződni szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátom hogy lesz időm és lehet hogy elmehetnénk ikea, úgyis alig voltál ott mostanában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

OKÉ!

IKEA jöhet, nem lehet megunni XD Legalább megmutizom neked a jövendőbeli kanapém XD És asszem délelőtt elmegyek valahogy a fenyőbútor boltba és megrendelem a szekrényeket házhozszállítással.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 15:54:37
Létrehozva: #43970

devotee

Trixx, ilyen éjjelilámpát vettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.ikea.com/PIAimages/03335_PE074239_S4.jpg)

És ilyen mennyezetvilágító/olvasó lámpát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.ikea.com/PIAimages/28702_PE115435_S4.jpg)

És a kanapém meg ez lesz csak bézs színben:

(IMG:http://www.ikea.com/PIAimages/75650_PE194138_S4.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 11. - 17:05:45
Létrehozva: #43971

devotee

huhh ez a kanapé nagyon bejön nekem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk én vörösben, vagy vmi élénkebb színben venném meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ez csak az én ízlésem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huhhh én is várom már, hogy legyen saját lakásom, vagy legalább a szobám felújításáig eljussunk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 20:14:53
Létrehozva: #43972

devotee

Hehe, ez a kanapé csak sötétkék ill. bézs színekben vásárolható meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nincs bajom a pirossal, de valahogy bútorban nem tudom elképzelni. Irritálna, a barnás árnyalatokat sokkal inkább csipázom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálatok hogy áll a lakás átalakítás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 11. - 20:25:32
Létrehozva: #43973

devotee

Jókat választottál Angie!

Én is szeretem az élénk színeket, de lakásban mégis félnék vele, talán-talán egy gyerekszobában még el tudom képzelni...
Nekünk is barnás és narancsos színeink vannak, bézses....

Névnapomon vettünk egy jó cd-tartót állványt. Az is illik a fa-barna bútorokhoz, mert olyan az állvány teteje, alja. dvd is befér, lemez, minden... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pta-s képem is van a falon.

De nekünk még elég sok minden kell, sok helyütt kopár a lakás, néha azt hiszik azért, mert fingunk nincs hogyan rendezzük be, de ez nem igaz, mindent elképzeltünk már, tudjuk hova mi lesz, csak ugye nem lehet mindent egyszerre, money, money, money...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Viszont a konyhám, á az nagyon profi, és szép szerintem legalábbis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És jó nagy...

Sünivel meg épp a családi dolgainkat beszéljük meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kiderült hogy mi voltunk együtt lagziban is, én 6 éves voltam kb.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 20:28:00
Létrehozva: #43974

devotee

Niki, Köszike, nekem is nagyon tetszenek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Egyetértek, élénk színek majd az ágyneműmben fognak megjelenni, meg lehet kapni tök aranyos, színes gumis lepedőket is: zöld, kék, fehér, narancs, piros és hozzá illő ágyneműhuzatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezeket most még nem vettük meg, mert a bútorok kellenek elsőnek, és azt hiszem szőnyegem sem lesz, mert arra már nem lesz pénzem, ahogy szerintem TV-m sem lesz, mert hűtő meg mosógép fontosabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 11. - 20:33:14
Létrehozva: #43975

devotee

Ja, majd szép fokozatosan mindent...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 11. - 20:37:48
Létrehozva: #43976

devotee

Idézet (Niki @ 2010.09. 11. - 21:33:14) *
Ja, majd szép fokozatosan mindent...

Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neketek még mi hiányzik?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 11. - 20:44:48
Létrehozva: #43977

devotee

Hát sok minden mármint ami szükséges az megvan, nagyjából.
Kell az előszobába szekrény még, mert nem férünk el, aztán még polcok, képek, egyéb ilyen kiegészítők úgymond... de már megvan az elképzelés meg a stílus.
Sok-sok apróság. Mi az egész lakást a-z-ig felújítottuk. Ajtók, ablakok minden, a villany kapcsolójától kezdve minden, neked is??

A harmadik szobánk, azt meg csak raktáráruháznak hívom, mert minden oda van vágva, egyszerűen nincs hely, kellenek még szekrények. Amúgy az lenne majd a gyerekszoba, úgyhogy azért sem foglalkozunk vele, mert majd akkor, ha lesz azt meg kell csinálni teljes egészében.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 12. - 07:41:46
Létrehozva: #43978

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 11. - 08:27:13) *
Vica, csak ügyesen, hamar belejössz majd újra a munkába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Sziasztok.

Angie erre elfelejtettem neked reagálni tegnap.

Rajta vagyok az ügyességen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.09. 11. - 21:44:48) *
Hát sok minden mármint ami szükséges az megvan, nagyjából.
Kell az előszobába szekrény még, mert nem férünk el, aztán még polcok, képek, egyéb ilyen kiegészítők úgymond... de már megvan az elképzelés meg a stílus.
Sok-sok apróság. Mi az egész lakást a-z-ig felújítottuk. Ajtók, ablakok minden, a villany kapcsolójától kezdve minden, neked is??

A harmadik szobánk, azt meg csak raktáráruháznak hívom, mert minden oda van vágva, egyszerűen nincs hely, kellenek még szekrények. Amúgy az lenne majd a gyerekszoba, úgyhogy azért sem foglalkozunk vele, mert majd akkor, ha lesz azt meg kell csinálni teljes egészében.

hehe Niki nekünk is van raktár szobánk.A gyerekszoba pedig készülő félben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 12. - 07:57:16
Létrehozva: #43979

devotee

Jó reggelt!

Niki, nekem szerencsém volt, mert ezt a lakást 5 éve újították fel és irodának használták. Úgyhogy minden ki volt cserélve, újra van vezetékelve, kábelcsatornákba tettek mindent, a radiátorok is már lapradiátorok. Villanykapcsolók sem kellenek. Ablakot kellett cserélni, meg festeni kell, és fúrni sokmindent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádok fúrni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma megyek és megrendelem a fenyőbútorokat, remélem már be lehet jutni oda legalább BKV-val.

Vica, hát jah, vissza kell rázódni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

KISÜTÖTT A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most Popular szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kapcsolat

Kerestem Neked egy jó helyet,
Ahonnan nézheted a csillagokat,
Félsz tőlem, akár a tűztől,
Pedig az csak meleget ad.

Engedd a kezeimet, hadd mozogjanak,
Megbocsátható bűn, amit teszünk,
Érezd, hogy lüktet a vérünk
Így, ahogy együtt fekszünk.

Megráz a tested és mindenhol éget,
A hullámzó természet felett lebegsz,
Elindult köztünk egy csodás kapcsolat,
A gyónás, azt hiszem, ma elmarad.

Remeg a tested és lehetnél bátrabb,
De nekem még így is szép vagy,
A vadvirágok oly szépek lettek már...

Mindketten győztünk és remegve szállunk,
Most minden oly tiszta és valódi lett,
De hidd el, hogy kevés volt, s tennünk kell érte,
Hogy megmaradjon ez a pillanat.

De nekem még így is szép vagy...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 12. - 08:25:38
Létrehozva: #43980

devotee

Jóreggelt!
Valami rettenetesen bebaszcsiztunk tegnap rambinával, és bogár évivel.. déltől este nyolcig pálinkáztunk... szerintem én életemben nem ittam meg ennyi pálinkát összesen, mint tegnap. Volt crystal koncert, amit végig tomboltunk, ránk dobtak valami sátrat, kasza tibi rajtunk röhögött egész végig... valami rettenetesek voltunk.. meg is kérdezte.. mit vettél be, adjál nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Estére nagyon elfáradtunk. haza mentünk Évihez, és a nicsak ki beszél után már aludtunk is.... és most minden bajom van, pedigmár haza is vezettem... hogy a fakiban tudtunk ennyi pálinkát meginni, nem isértem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És most irány pest... BNV, meg gatyát kell vennem, mert az összes leesik rólam, kicsit kifogytam belőlük... puszi, este megnézlek titeket... vissza nem olvastam, majd este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2197 2198 2199 2200 2201 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
185 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (185 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: