![]() ![]() |
2010.09. 12. - 08:30:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt!
jesszus Edó, akkor derék egy este volt! XD remélem hamar összeszeded magad! XD millió puszi! én meg fél 3-ig sorozatoztam és most ébredtem, hogy a szomszéd kalapál vmit. yeah! kávétidedemostazonnal! |
|
|
|
2010.09. 12. - 08:32:15
Létrehozva:
|
|
|
Edó!
Jobbulást neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BNV? Wow, lehet én is kinézek, és lóghatunk együtt. Nincs mára programom elvileg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 09:15:37
Létrehozva:
|
|
|
na ha minden igaz, akkor ma jön Máté és Szilvi és fölpakoljuk a win7-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jajj de jó lesz!
|
|
|
|
2010.09. 12. - 11:11:05
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
A Moonlight (Holdfényként fordították asszem és tegnap kezdtem el nézni angolul) első évadjának 7. részének a végén Dave-től megy a Kingdom!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD de felcsillant a szemem! XDDDDDDDDD (amúgy vámpíros sorozat XD) |
|
|
|
2010.09. 12. - 13:30:17
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
egyszerűen tökéletesen érzem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg ne kérdezzétek miért, csak úgy. pont olyan a fény, az ősz, a hangulat, hogy tökély. szól a Placi, meg Populär is ment ma köszönhetően Angie-nak, jót aludtam, beszéltem Anyummal, minden oké, jó az új hajam, elintéztem pár rég húzódó tennivalóm, ma még ez a randa kramcsák se zavar, hadd dógozzon, az a dolga XD most összerántom a lakást, és főzök és/vagy sütök valamit. mivel ilyen bazi későn keltem (délben), így szerintem nem megyek ma sehova, pedig magyar dal napja van, de az a baj hogy szét van szórva a városban a sok program, és az a pár koncert ami igazán érdekel, nem érdekel annyira hogy a) kifizessem félóráért a teljes jegyárat b)keresztbe-kasul békávézzam a várost c)partnerem sincs hozzá, bár ez a legkisebb gond, azt lehet szerezni ááá, de jó most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, te drága, de jók vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, hamar jobban lettél, pálinkától én olyan beteg tudok lenni hogy ujuj. jobbulást XD jaj, gyerekek, ez az Attila-fiú. készen van. emlékeztek, írtam hogy azt találta ki a 30. születésnapjára, (ami amúgy az én szülinapom előtt van két nappal) hogy egy kabrióval leautózik Monacoba, de se kabriója, se pénze. és ugye itt akartam neki küldeni postán egy kis matchboxot hogy na, legyen hozzá alap. nos, a dolog tárgytalan, ugyanis ez a hihetetlen pasi megcsinálja! szerzett hozzá kabriót, és a barátai egy eurós érmékből összeadták neki a költőpénzt is. egyszerűen az agyam elhajítom a pasitól. volt egy álma, hitt benne, utánament, és tessék. még egy ilyen lehetetlennek tartott ötlet is megvalósul, mert hisz benne. beszélgettünk kicsit a minap, mondtam is neki, hogy kicsit ő lett most a példaképem emiatt. valami ilyesmi ember akarok lenni én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, irány a lakást összerántani. meglátom, lesz-e lelkierőm főzőcskézni is. |
|
|
|
2010.09. 12. - 14:11:26
Létrehozva:
|
|
|
Csövesz,
hazaértem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép az idő, hogy jajjdejóvoltsétálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmentem délelőtt a bútoráruházba, megrendeltem a szekrényeket, és mivel most költöztek át ide van nyitási akció és 15 ropical ócsóbb volt az akasztós szekrényem!!!! Ez még pluszban jól jött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán nem volt kedvem hazajönni és a változatosság kedvéért visszamentem az IKEA-ba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rég jártam ott, és néhány aprósággal lettem gazdagabb. Az Árkádban meg elcsábultam, ócsóért volt farmer a Kenveloban, vettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Terranovában meg egy fehér szexicsini felsőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemrégen értem haza, most kajáltam, kinyitottam minden ablakot, hogy jöjjön be ez a kellemes levegő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A talpaim nem nagyon érzem, de most már asszem én se megyek sehová... Lola, Popular illett a reggelhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Attila meg nagyon nagy arc! Wow, hogy megcsinálta már ezt magának. Nem akar téged is elvinni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó takarítást! Usi, a win7-et csak telepítsétek fel, a cracket nehogy lefuttassátok rajta egyből. Majd úgy 20-25 nap múlva mikor már minden frissítést feltelepített magának a win7, és akkor is úgy, hogy rendszergazdaként lépsz be a profilba és csak akkor fogja engedni futtatni a feltörést. Csak ügyesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 15:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Átcsattogok a lakásba, átviszem, amiket vettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 12. - 18:18:04
Létrehozva:
|
|
|
no hát Mátéék ma nem értek rá, úgyhogy marad jövő hétre a telepítgetés.
Angie, amúgy Máté hoz egy olyan verziót, amit nem kell crackelni. A barátjának voltak problémái az ilyen egy hónapos próbaverziós + crackelős verziókkal, de ez, amit majd kapok, bevált neki. szóval megpróbáljuk azzal, a tiedet meg tartaléknak meghagyjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 18:26:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 12. - 19:43:18
Létrehozva:
|
|
|
no hát Mátéék ma nem értek rá, úgyhogy marad jövő hétre a telepítgetés. Angie, amúgy Máté hoz egy olyan verziót, amit nem kell crackelni. A barátjának voltak problémái az ilyen egy hónapos próbaverziós + crackelős verziókkal, de ez, amit majd kapok, bevált neki. szóval megpróbáljuk azzal, a tiedet meg tartaléknak meghagyjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mind1, a lényeg, hogy működjön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahhhhhhhh... teljesen kiakadtam a Naplón. Boros Péter a volt miniszterelnök Gyermektelenségi adót akar bevezetni. Magyarán: akinek nincs gyerek az fizessen............ NORMÁLIS????????????? |
|
|
|
2010.09. 12. - 20:14:41
Létrehozva:
|
|
|
ja igen, erről már volt cikk korábban, de akkor még csak arról volt szó, hogy ez csak egy kósza ötlet, elképzelés... Totálisan nem normális!!!!!
Hadd döntse már el az ember, hogy akar-e gyereket vagy sem. Vannak akik azért sem vállalnak, mert marha drága felnevelni - nehogy már még ezért a döntésért is fizetni kelljen az amúgy is rengeteg adó mellett! Egy átlag ember keresetének a negyedét, esetenként meg a felét vagy még többet már így is elvisz a mindenféle számlák és adók befizetése. Az ilyen ötletek kitalálójának a fejét néha úgy bele tudnám verni párszor az asztalába.... |
|
|
|
2010.09. 12. - 20:15:04
Létrehozva:
|
|
|
Ahhhh... ez a boros nem normális.. nincs elég bajom.. nincs pasim.. mert persze köcsög vagyok.. tudom.. fasz szopó válogatós ribanc... szóval nincs pasim.. mindenem egyedül intézem.. hiteleim.. nem kevés... lakásom, vállalkozásom.. . egy keresetből.. nincs elég bajom, gondom.. kiadásom!!! neeem.. majd most még pont azért fogok fizetni, mert sajnos nem jött össze úgy az élet, ahogy kellene... nem csináltattam még fel magam... és nem szülök minden féle szarfaszú jötment...nyomoréknak.. nahhhh.. most ez jól esett... de ha ez kell neki... a geci kurva isten faszába!!!!
Jaaaj... gyors váltás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voltam ma én is az ikea-ban.. angie.. bnv elmaradt nálunk, mert sokat lógtunk valami ázsia valamiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vettem gatyát, táskát, övet... sok rizs tésztát, mert az ehetek... ikea-ban sok csetreszt!! Kirohadt nekem is a lábam, szörnyű volt!!!!! Nekem is lesz win7-em.. anyu most hozta, és nem is kalóz, hanem teljesen hivatalos... ez a vista meg leszopkodhat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeeeeeee hármat alszuuuuuuunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két nap faszaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek... mennyire jó már Mart profilja.. de meg tudnám muncizni az agyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 20:42:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 12. - 20:54:39
Létrehozva:
|
|
|
jajjj hát én is imádom a kis csini profilját (na jó, meg Dave-ét is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
felkuncogtam a megfogalmazásodon Edó! XD ja hát igen... ezért nem csináltatnám fel magam - ha ezt tényleg meg akarják valósítani, már előre sajnálom azokat a gyerekeket, akik emiatt fognak születni (esetleg nem megfelelő környezetbe). komolyan megáll az eszem, hogy mekkora baromságokkal tudnak előrukkolni. PLACI PLACI PLACI PLACI PLACI HURTS HURTS HURTS HURTS izé, össze vagyok zavarodva, mert most a Hurts még mindig elnyomja kicsit a Placit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi, az ilyen ötletek kitalálói nem ezen a bolygón járnak asszem...
Edóm igazad van... én is éppen ezért vagyok kiakadva. Most mért kell mindenki életébe beleszólnia a többet tudó okosoknak? Egyedül sokkal drágább az élet, mint párban. És ha valaki valóban nem szeretne gyereket? Most mért büntetik ilyenekkel? Agyam eldobom! Kül. szép káromkodást levágtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óóóóóóóóó, IKEA-zhattunk volna együtt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ázsia Centerben voltatok ott kinn a Pólus Center mellett? Nekem is kéne menni, de olyan rohadt messze van...... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:20:16
Létrehozva:
|
|
|
Jaja.. ott voltunk... jó nagy hely.. de milyen olcsó.. azt a mindenit.. olyan jó kis skinny gatyát vettem... h csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy fehér övet hozzá... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na.. majd legközelebb felkaplak... most nemegyedülk mentem, hanem egy barátommal... így is nehéz volt... pasival vásárolni... nézelődni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:29:15
Létrehozva:
|
|
|
Jaja.. ott voltunk... jó nagy hely.. de milyen olcsó.. azt a mindenit.. olyan jó kis skinny gatyát vettem... h csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy fehér övet hozzá... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. majd legközelebb felkaplak... most nemegyedülk mentem, hanem egy barátommal... így is nehéz volt... pasival vásárolni... nézelődni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, óriási, és tömve van áruval, és ócsó XD Tisztítószereket, kávét, csokit, fogkrémet, meg ilyeneket ott szoktam venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a ruhák is klasszak, hatalmas a választék. Aki ott nem talál magára cuccot, az biztos az űrből jött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS! Parfümök is eredetik, és vagy 2000-3000 Ft-al olcsóbbak, mint az elit parfümériákban. Örülök, hogy találtál gatyát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IKEA-ban én is vettem reggelizős tányérokat, bögréket meg müzlistálakat XD Úgyhogy a Recoil előtti nálam alvás után lesz miből reggelizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár erre nem reagáltatok még. Hogy akkor alszotok-e nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúúúúúúú, az jó lenne, majd összebeszélünk és shoppingolunk egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Előre is köszönöm! |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:42:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát ezt még nem tudom... mert Valiccsal meg kell beszélnem.. persze, h nem reagáltam, emrt nem olvastam... asszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kicsit le vagyok maradva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, h kap-e valics szabad napot..... max utána alszunk nálad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és másnap regelizünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha maradunk és nem akarok hazajönni placi után, akkor most is lehet nálad alvadni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze reggel megy vonatunk.. meglátjuk majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:45:47
Létrehozva:
|
|
|
Edóm, rendi, de a Recoil hétvégén lesz, bár tudom, hogy Vali most rendszeresen dolgozik szombatonként. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár asszem úgy mondta, hogy októberben vége ennek az őrületnek.
Megint átlapoztad szerintem azt a hsz-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apum jön fel holnap mert intézi a lakásfelújítást, így most nem tudlak itt altatni benneteket sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De én most lépek. Meló holnap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááááááááááááááááááá Jó8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 21:50:23
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan.. majd meghúzzuk magunkat valamelyik aluljáróban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pusza, jóccak! |
|
|
|
![]() ![]() |