2400 Oldal V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.10. 17. - 19:19:21
Létrehozva: #441

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.10. 17. - 20:04:57) *
jajj rossz idézetre nyomtam be. Mindegy, Useless-girl, légszives majd küldd el nekem is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
depy93@gmail.com
köszi!

Mode, remélem nem baj, de én elküldtem neked a zenéket 7 db. mélben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 17. - 20:20:03
Létrehozva: #442

devotee

Meg is kaptam, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 17. - 20:29:51
Létrehozva: #443

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.10. 17. - 21:20:03) *
Meg is kaptam, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, ma én is megnéztem az Engedj be! című nagy sikerűt immár negyedjére idén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 18. - 07:06:43
Létrehozva: #444

devotee

Jó reggelt!

Látom, tegnap este senki nem járt erre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 18. - 07:14:08
Létrehozva: #445

devotee

Szia Angie.

Nekem is úgy tünt,hogy nagy volt a csend tegnap így hát úgy gondoltam megnézem a Múmiát ki tudja hanyadjára aztán meg már álmos voltam azért nem néztem vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 18. - 07:43:52
Létrehozva: #446

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 18. - 08:14:08) *
Szia Angie.

Nekem is úgy tünt,hogy nagy volt a csend tegnap így hát úgy gondoltam megnézem a Múmiát ki tudja hanyadjára aztán meg már álmos voltam azért nem néztem vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én hamar kiütöttem magam, mert a fejem szétment és eléggé rosszul is éreztem magam. Ma viszont délután irány a csorvási búcsú. Remélem nem fog esni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 18. - 09:49:52
Létrehozva: #447

devotee

Hát sziasztok!

Mode: remélem, tetszenek a számok. szerintem nagyon cukik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: egyébként ha kellenek, akkor elküldöm neked is az e-maileket, csak le kell tölteni belőlük a számokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujjjjj NAGYON JÓ VOLT tegnap a goth bál!!!!! És szerencsére odaértünk még Drugzone előtt! Szupi koncert volt, noha nagyon sok új szám volt, amiket sajna nem ismertem, mert csak az első albumuk van meg, de így is marha jó volt!!! Anyám, mennyi goth cuccos emberke volt! Tyűűű! Jah és koncert után felkéredzkedtem a galériára Lindáékhoz (Drugzone énekesnője) és kértem aláírást lakótársamnak, aki hazament hétvégére (a srác nagy Drugzone fan), illetve magamnak és annyira aranyos volt Linda!!! Egész kisregényt írt a füzetembe és tök kedves volt! Szeretem, mikor a zenészek közvetlenek maradnak és nem szállnak el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 18. - 10:03:23
Létrehozva: #448

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 18. - 10:49:52) *
Hát sziasztok!

Mode: remélem, tetszenek a számok. szerintem nagyon cukik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: egyébként ha kellenek, akkor elküldöm neked is az e-maileket, csak le kell tölteni belőlük a számokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujjjjj NAGYON JÓ VOLT tegnap a goth bál!!!!! És szerencsére odaértünk még Drugzone előtt! Szupi koncert volt, noha nagyon sok új szám volt, amiket sajna nem ismertem, mert csak az első albumuk van meg, de így is marha jó volt!!! Anyám, mennyi goth cuccos emberke volt! Tyűűű! Jah és koncert után felkéredzkedtem a galériára Lindáékhoz (Drugzone énekesnője) és kértem aláírást lakótársamnak, aki hazament hétvégére (a srác nagy Drugzone fan), illetve magamnak és annyira aranyos volt Linda!!! Egész kisregényt írt a füzetembe és tök kedves volt! Szeretem, mikor a zenészek közvetlenek maradnak és nem szállnak el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia!

Tök jó, hogy végül el tudtál menni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 18. - 10:17:40
Létrehozva: #449

devotee

Igen, nagyon jó volt!!!! Végre egy kis buli! Júli 25 óta nem voltam (NIN koncert + utána Filter).

Ja, szerintem nagyon szép hangja van az Epica énekesnőjének és jól keverik az énekes hörgős énekét a nő hangjával!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 18. - 13:14:09
Létrehozva: #450

devotee

Szia U-girl.

Örülök,hogy jól érezted magad tegnap a bálba.Jöhetnek nekem is azok a babás DM dalok.
aranyine.eva@citromail.hu
köszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 18. - 13:50:11
Létrehozva: #451

devotee

vica: nincs nem citromail-es mailc címed? mert visszadobálja az e-maileket, mert túl nagy a citromailnek a levél mérete. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 18. - 14:04:39
Létrehozva: #452

devotee

Sajnos nincs.Két cimem is van de mindkettő citromail-es.Hát akkor igy jártam.Pech...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 18. - 16:15:04
Létrehozva: #453

devotee

Sziasztok!

A vámpíros filmeket én is szeretem! Meg volt videón egy Drakula film,és kiskoromban sokszor megnéztem,pedig nem éppen gyerekeknek való volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet,h hülyének néztek,de nekem a kedvencem az 1931-es Drakula film,Lugosi Bélával.Jujj,nagyon bírom Lugosit,ahogy játsza Drakulát,behalok! Még pólót is csináltattam,amin ő van.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Useless-girl,ha nem baj,elküldenéd nekem is? lutreka@freemail.hu,nagyon köszi! Örülök,h jól sikerült a buli! Jó lehetett! Én is már szívesen mennék,mondjuk Filterbe,egyszer voltam csak,de hiányzik!

Vica,ha gondolod feltöltöm őket yousendit-re,és onnan letudod tölteni! van winzip/rar-od? v más kicsomagoló progid?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 18. - 17:05:38
Létrehozva: #454

devotee

Sziasztok!

Megjártam a búcsút. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 18. - 17:19:20
Létrehozva: #455

devotee

Szia Angie!

És milyen volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálam most Boyzone dvd megy,anyukám betette,aztán az megy,de tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 18. - 17:19:57
Létrehozva: #456

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.10. 18. - 18:16:25) *
Szia Angie!

És milyen volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megvolt a hangulata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csomó cukorka és édesség árus meg minden fajta bazár. A csorvási hatalmas búcsú, a fél falu átváltozik kirakodó vásárrá. A központtól kifelé az összes utca tele van. Voltak most indiánok is, ott zenéltek. Szeretem őket hallgatni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 18. - 17:22:06
Létrehozva: #457

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 18. - 18:19:57) *
Megvolt a hangulata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csomó cukorka és édesség árus meg minden fajta bazár. A csorvási hatalmas búcsú, a fél falu átváltozik kirakodó vásárrá. A központtól kifelé az összes utca tele van. Voltak most indiánok is, ott zenéltek. Szeretem őket hallgatni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó!! Tök jó lehetett! Szeretem a búcsúkat,pláne az ottani kürtöskalácsokat,meg a töki pompost akartam már mindenáron megkóstolni,de mindig olyan drága! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 18. - 17:31:05
Létrehozva: #458

devotee

Sziasztok.

Macsus jó látni itt téged.Én személy szerint hiányoltalak ám de szerintem a többiek is.Ami a programra vonatkozó kérdésedet illeti azt kell,hogy mondjam könnyebbet és kettőt.Gőzöm sincs mert én az ilyen dolgokhoz teljesen sötét vagyok.Azért köszi.

Angie az én szülővárosomban is van búcsú augusztus utolsó vasárnapján minden évben de én már nem szeretem annyira mint régen.De örülök,hogy jól érezted magad.

Egyébként most jutott eszembe,hogy a férjemnek van freemail-es cime.Ha esetleg arra el lehetne küldeni a bébis dalokat az jó lenne.
aranyi.geza@freemail.hu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 18. - 17:39:42
Létrehozva: #459

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 18. - 18:31:05) *
Sziasztok.

Macsus jó látni itt téged.Én személy szerint hiányoltalak ám de szerintem a többiek is.Ami a programra vonatkozó kérdésedet illeti azt kell,hogy mondjam könnyebbet és kettőt.Gőzöm sincs mert én az ilyen dolgokhoz teljesen sötét vagyok.Azért köszi.

Angie az én szülővárosomban is van búcsú augusztus utolsó vasárnapján minden évben de én már nem szeretem annyira mint régen.De örülök,hogy jól érezted magad.

Vica,aranyos vagy,h hiányoltál! Igen,mostanában nem voltam,kiállításon voltam,meg suliban,meg most anyukám itt volt a hétvégén,mert külföldön dolgozik,szóval volt ez az. Kérdezd meg Gahan Gézádat,hátha ő tudna segíteni,h van-e ilyen winzip v winrar v más kicsomagoló progitok a gépen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 18. - 17:46:52
Létrehozva: #460

devotee

Macsus már csak a vicces mondásaid miatt is hiányoltalak.
Hehe Gahan Géza...
Ha a te freemail cimedre működne akkor a Gahan Géza férjecskémére is működne....remélem

Mode neked üzi ha erre jársz,hogy megcsináltam a sütit aminek elküldted a receptjét.Fincsi.Mindenkinek izlett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
165 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (165 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: