![]() ![]() |
2010.09. 12. - 22:31:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hey girls!
nálam elfér pár ember. mondjuk 2 vagy 3. na? és überfasza helyen lakom ám a ti szempontotokból Edóm, mert itt a lakástól egy percre felszálltok a villamosra, és az elvisz a kelenföldi pályaudvarra, amikor mentek haza. úúúú, de jó lenne ha itt aludnátok! gyertek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 23:05:04
Létrehozva:
|
|
|
köszi a felajánlást, én egyelőre még nem tudom. mert ha reggelig ropjuk, akkor én a bulihelyről rögtön megyek a nyugatiba, onnan meg haza.
|
|
|
|
2010.09. 12. - 23:14:09
Létrehozva:
|
|
|
most agyalok, hogy sőt, ha Usi, te is itt alszol, neked is a ház elől megy a vili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, ahogy majd meglátjátok. lényeg hogy a lehetőség adott, szívesen látlak titeket. hely van dögivel, annyi hogy reggel olyan 8-9 fele kelnénk, ha nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de örülnék ha jönnétek pipik éééés most lefekszem. reggel végrevégrevégre egyetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 23:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Loli... akkor, ha nagyon megrogyok... nem kell az aluljáróban aludnom.. a homeless-ekkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De ha nem, akkor haza vonatozom.. mert fél óra innen pest Majd meglátjuk, minden esetre jó egy ilyen opció is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De már meg is dumáltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszik, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 12. - 23:45:57
Létrehozva:
|
|
|
hehe, még mindig fura nekem, hogy te örülsz az egyetemkezdésnek XD
de jó, holnap nekem csak 1 órám lesz déltől, utána lépek haza és pár napig nem lát Szeged. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a szálláslehetőséget még egyszer! majd kialakul, hogy mint meg hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccak, én is kidőlök mára. (izzasztó álmokat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs414.snc4/47727_1441108862172_1066581835_31008926_4811374_n.jpg) |
|
|
|
2010.09. 13. - 06:04:27
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
naná hogy örülök a kezdésnek. egyrészt imádom az egyetemem és a szakom, másrészt ennyi munka után amennyi a nyáron befigyelt, ez nekem hawaii pihenés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk korábban keltem, mert kicsit hamarabb kell elindulni mint melóba, de olyan jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az ittalvás meg így van, túl van tárgyalva, majd ha akartok, jöttök, oszt kész XD nu, szép napot mindenkinek |
|
|
|
2010.09. 13. - 06:57:22
Létrehozva:
|
|
|
"The rain's going to follow you wherever you go.
The clouds go black and the thunder rolls And I see lightning, and I see lightning..." (Hurts - Silver lining) MEGŐRÜLÖK ETTŐL AZ ALBUMTÓL!!!!! tutkó ezt is megveszem előbb-utóbb eredetiben! szép jó és ködös reggelt mindenkinek. hát nem tudom, hogy ide elér-e a tegnapi napsütés. Egyelőre nyirkos és hűvös és ködös idő van. Lola: jó egyetemkezdést! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 07:03:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 13. - 07:36:20
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Vica, raktáráruház mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jó koncertet csajszikák, mindjárt mentek, mi? Meghallgattam pár dalt én is ettől a Hurts nevű bandától (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , jó. Nem lehet, hogy Alan csak jövőre jön? Persze azt értem, hogy itt lesz a szomszédban dec.3-án, de utána nem írtak dátumokat, talán azért, mert "karácsonyi szünet" pihi lesz már? Vagy ez hülye gondolat?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd kiderül... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én meg be vagyok fosva, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juj a hét vége felé be kell egy napra mennem a kórházba. Fél óra múlva hívom a dokit, olyan gyomorgörcsöm van már és ezerrel megy a szívem. Félni fogok, és gondolok majd rátok is, de ti is ám!!! Légyszike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, hát igen ez az adó elég nagy baromság. Elmebeteg aki kitalálta. Bár ti jó és sok indokot mondtatok, de ami még ennél is fontosabb és szomorúbb az, hogy ez hogy esik például azoknak, akik szeretnének, de nem lehet, vagy mondjuk épp küzdenek, illetve elköltöttek egy valagnyi pénzt, nem egy ismerősöm van/volt így hogy lehessen, gyógyszerek stb., vagy akár mesterséges úton. Szóval a fájdalmuk mellett még a pénzük is rámegy és lehet, hogy nem sikerül. Ők még akkor fizessenek, és ezzel is minden hónapban még beléjük böknék a kést, éreztetnék is nekik, hogy nem lett gyereked. Szóval nekem ez jutott eszembe róla. De mindenhogyan egy ökörség! |
|
|
|
2010.09. 13. - 07:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Edó, ne gyere ezzel a homeless szöveggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár jót röhögtem rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is volt köd, de már felszállt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süt a nap! |
|
|
|
2010.09. 13. - 08:01:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki: köszi! jó lesz a konci, érzem!
neked meg drukk a kórházban! és teljesen igazad van! ez a másik megalázó faktor ebben az adóban! nekem is a másodunokatesómék próbálkoznak egy alattomos fertőzés után - egy baba már ott is elment és most megpróbálják majd mesterségesen. Ha ne adj isten nem sikerül, akkor ez nekik is folyamatos emlékeztető lesz. Ez kegyetlen és nagyon fájdalmas emlékeztető minden hasonló helyzetű ember számára. Ezzel nem sértenek amúgy emberi jogokat??? Az eszem megáll, komolyan mondom! És akkor ezt hány éves kortól vezetnék be??? 18 évestől? röhej, de valahogy nem tudok nevetni rajta!!!! Angie: itt is felszállt a köd és kisütött a nap, de hűvös van még mindig. |
|
|
|
2010.09. 13. - 08:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Na, most mondta meg a doki, péntek lesz az én napom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vááá!!! Akkor kell mennem befeküdni, de remélem aznap elhúzhatok elvileg igen. Én is azért megyek most, hogy lehessen gyerek. Mármint egy vizsgálat lesz, na. Ez miatt. |
|
|
|
2010.09. 13. - 08:06:04
Létrehozva:
|
|
|
Niki, igazad van. Elmebeteg már a gondolat is, hogy rákényszerítik az embert, szerintem csorbulnak a szabad akarathoz való jogok, mert ez kényszer, büntetés. És igen, nem kellene ezt boncolgatni senkinek, ez biológia, ha jön jön, ha nem, akkor nem, van, aki akar és van, aki nem. És ezen törvényekkel nem lehet változtatni.
|
|
|
|
2010.09. 13. - 08:06:37
Létrehozva:
|
|
|
Szép, jó reggelt és Naaagyon jó Placi koncertet lányok!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) *irigykedek* Tomboljatok helyettem is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 13. - 08:06:37
Létrehozva:
|
|
|
Na, most mondta meg a doki, péntek lesz az én napom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vááá!!! Akkor kell mennem befeküdni, de remélem aznap elhúzhatok elvileg igen. Én is azért megyek most, hogy lehessen gyerek. Mármint egy vizsgálat lesz, na. Ez miatt. Sok sikert, én szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Girl power! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 08:11:27
Létrehozva:
|
|
|
Hú oké, tényleg ilyenkor mindenkire gondolok, a várakozás a legrosszabb reggel biztos várhatok majd sokat, és amióta eü-ben dolgozok én remegek izgulok megy a szívem ezerrel, egy bőrgyógyászati vizsgálattól lever a víz izgulok, pedig ott aztán tényleg nem történik semmi fájdalmas.
Szóval félős vagyok nagyon... Nyugtatót nem merek bevenni. |
|
|
|
2010.09. 13. - 08:44:40
Létrehozva:
|
|
|
Niki: ne is gyógyszerezz! próbálj ellazulni majd. mi gondolunk rád és NAGYON szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Angie: hát igen, elég büntetésszaga van ennek az egésznek! És igazad van! Akinek le kell születnie, az leszületik, akinek meg nem jött el az ideje, az nem. Nem értem, miért is kell a természet ezen dolgaiba így beleavatkozni... No mindegy. Geri: oké, majd gondolunk rád! jó lesz, jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom a szerdát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 09:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Niki, csak lazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 13. - 12:05:05
Létrehozva:
|
|
|
Hauber Zsoltikával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://dm-party.hu/hauber_zsolt/slides/2010.09.10%20(58).jpg) |
|
|
|
2010.09. 13. - 14:13:58
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
de jó volt egyetemer (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) most meg megyek, veszek mecsboxot Attilának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és elküldöm neki egy egyeurós társaságában ezzel a törvényes dologgal meg teljesen ugyanaz a véleményem mint nektek. faszság. és akkor ebbe az egy szóba sűrítettem minden véleményemet. jujj, de szépek vagyunk a Zsoltival (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |