2400 Oldal V  « < 2201 2202 2203 2204 2205 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.09. 13. - 19:58:09
Létrehozva: #44041

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 13. - 20:54:15) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az!

Imádtam bicajozni, fősulis koromban sokat tekertem, mert nem volt messze a lakásunktól a suli, szerettem. Sportcipő, farmer, esőkabát, övtáska, vagy hátizsák és ennyi volt az én felszerelésem is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Télen, mínuszokban sosem tekertem. Itt, Pesten ez esélytelen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Oké, édes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg közel leszel, a X.-ben dolgozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg a X.-ben? Ezt a véletlent? Akkor tényleg közel leszünk. Kár hogy nem egyedül megyek, mert akkor benézhettem volna hozzád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Á téleny én sem fogok hóban, jégben, latyakban, csak összetörném magam.

Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uh tiramisu... nyami
Mi ez az izé... adó? Le vagyok maradva.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 13. - 19:59:00
Létrehozva: #44042

devotee

jaja, a belépő is vmi 1800-2500 ft körül mozog erre az eseményre, nem? (gondolom a Dr. Beat miatt is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) de így én is tudok talán 1-2-3 sört venni majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jájjj de jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:00:13
Létrehozva: #44043

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 13. - 20:57:05) *
Úgy tűnik itt most van valami szerencse széria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem baj, ránk fér úgy érzem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Diesel amúgy egy baromi drága hely, úgyhogy egy ásványvíz asszem 500 Ft volt a Recoilon. Az italok meg ennél csak drágábbak. Így viszont, hogy nyertem belépőt tudok venni egy-két bambit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Há-há, az így megspórolt pénzt szeszkóra költheted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Huh, tényleg jó drága hely. Eléggé el vagyok szokva az ilyen áraktól.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 13. - 20:00:49
Létrehozva: #44044

devotee

olvass vissza Trixxi, ki voltunk akadva nagyon a gyerektelenségi vagy milyen adón, amit felvetettek, hogy talán be kéne vezetni.

ja igen, a tiramisu - előlépett a kedvenc édességemmé egy jó másfél éve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:03:54
Létrehozva: #44045

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 13. - 20:59:00) *
jaja, a belépő is vmi 1800-2500 ft körül mozog erre az eseményre, nem? (gondolom a Dr. Beat miatt is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) de így én is tudok talán 1-2-3 sört venni majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jájjj de jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A felhívom ezt a számot én is kapok sört? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na most meg miért nem úgy jelenik meg?

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 13. - 21:00:49) *
olvass vissza Trixxi, ki voltunk akadva nagyon a gyerektelenségi vagy milyen adón, amit felvetettek, hogy talán be kéne vezetni.

ja igen, a tiramisu - előlépett a kedvenc édességemmé egy jó másfél éve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na akkor majd jól felhúzom magam. Ba...ák meg!
És mi van azokkal akik pont a pénztelenség miatt nem vállalnak gyereket? Még őket büntetik? Na mindegy, ez már lejárt téma....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:10:25
Létrehozva: #44046

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 12. - 19:26:43) *

Jaaaaaaaj Usikám, hogy egyelek meg hogy ilyen gyönyörűséges szép képet kell raktál be tegnap!!!!!!!
Szétcsókolom az uram monitorját!
Na le is mentem gyorsan, ez lesz az X6-os háttere.

Mert hogy ma hozta a futár az én kicsikémet. Gyönyőrűséges, még benn van a cégnél, töltöm 24 órát.
Aztán a holnap esti program meg is van, állítgatom a telót.
16 GB memóriája van, így fel is rakok egy-két angol nyelvleckét, ideje ráhajtanom a nyelvtanulásra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 13. - 20:14:34
Létrehozva: #44047

devotee

Na... megmostam a hajam... és brian miatt még a lábam is leborotváltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyertünk...
angie... tudom, én vezettem múltkor dieselbe.. de fogalmam nincs, h hol van.. nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Melyik állomáshoz van közelebb? keleti, vagy déli?
és kb mennyi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 13. - 20:17:36
Létrehozva: #44048

devotee

Trixxi: szívesen a Martinos képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nagyon nyami, nekem is tetszik naggggyon :PPPPPPPP
grat az új telóhoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hajár a nyelvleckékkel!
na igen, ez, amit mondasz, felmerült bennünk is az adóval kapcs.

no közben lefordítottam az új novella sorozatomat magyarra is. Ez más egészen, nem fanfiction, de hát szeretek kísérletezni. Szép rövidek XD Akit esetleg érdekel, itt elolvashatja:
Useless-girl - Aftermath

illetve, aki esetleg elfelejtette a Martinos novimat, az itt megteheti:
Useless-girl - In the dead of night
(Edónak nagyon bejött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 13. - 20:18:22
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 13. - 20:18:16
Létrehozva: #44049

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.09. 13. - 20:58:09) *
Tényleg a X.-ben? Ezt a véletlent? Akkor tényleg közel leszünk. Kár hogy nem egyedül megyek, mert akkor benézhettem volna hozzád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Á téleny én sem fogok hóban, jégben, latyakban, csak összetörném magam.

Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uh tiramisu... nyami
Mi ez az izé... adó? Le vagyok maradva.

Igen, a X.-ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceglédi utcán. Viszont holnap lépek le 11-kor, mert 12-re vissza kell jönnöm a III. kerületbe a lakcímbejelentés miatt. Úgyhogy lehet, hogy nem is tudtunk volna találkozni. Nektek hol lesz ez az izé? Üllői úton?

Hogy mi ez az adó? Kérlek szépen ez egy röhej! A cocializmusban azért működött, mert teljes foglalkoztatás volt, tehát nem volt gond 3 gyereket csinálni, mert az embere előre tudott tervezni. Most nem tud, és egy gyerek is marha drága.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 13. - 20:20:14
Létrehozva: #44050

devotee

Be ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bejövős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvassatok cucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De Trixinek angolul csapd oda.. hogy gyakoroljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 13. - 20:21:11
Létrehozva: #44051

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 13. - 21:14:34) *
Na... megmostam a hajam... és brian miatt még a lábam is leborotváltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyertünk...
angie... tudom, én vezettem múltkor dieselbe.. de fogalmam nincs, h hol van.. nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Melyik állomáshoz van közelebb? keleti, vagy déli?
és kb mennyi?

Népligetnél van és a Keletihez van a legközelebb. De én megpróbálok autót szerezni és akkor felszedlek benneteket a Keletinél és úgy megyünk. Tudod, úgysem iszok alkoholt, így nekem nem akadály az, hogy vezessek-e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:21:53
Létrehozva: #44052

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 13. - 21:17:36) *
Trixxi: szívesen a Martinos képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nagyon nyami, nekem is tetszik naggggyon :PPPPPPPP
grat az új telóhoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hajár a nyelvleckékkel!
na igen, ez, amit mondasz, felmerült bennünk is az adóval kapcs.

no közben lefordítottam az új novella sorozatomat magyarra is. Ez más egészen, nem fanfiction, de hát szeretek kísérletezni. Szép rövidek XD Akit esetleg érdekel, itt elolvashatja:
Useless-girl - Aftermath

illetve, aki esetleg elfelejtette a Martinos novimat, az itt megteheti:
Useless-girl - In the dead of night
(Edónak nagyon bejött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Jelentkezek a Martinos novira (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Berakom mindkettőt könyvjelzőbe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 13. - 20:23:17
Létrehozva: #44053

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 13. - 21:21:11) *
Népligetnél van és a Keletihez van a legközelebb. De én megpróbálok autót szerezni és akkor felszedlek benneteket a Keletinél és úgy megyünk. Tudod, úgysem iszok alkoholt, így nekem nem akadály az, hogy vezessek-e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát ez nagyon pöpec lenne... igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.. hát ha így lenne, akkor tuti mennék
Mert eléggé meg vagyok szorulva, de a vonat jegyet tuti meg tudom oldani... és kis pia is belefér.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) összeollózom valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ha lesz kocsi, akkor számíthattok rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 13. - 20:35:12
Létrehozva: #44054

devotee

Edóm, mivel azon a hétvégén még javában a költözködés stádiumában leszük, így anyumék is itt lesznek, és a kocsi is, úgyhogy most merem már 99%-ra mondani, hogy tudlak fuvarozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:35:46
Létrehozva: #44055

devotee

Már megint szórkozik velem a fúrum, nem küldi el a hsz-eimet, visszadob a főoldalra. Belevágok... Grrr
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 13. - 20:41:17
Létrehozva: #44056

devotee

Angie: te kis hősnő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon jó lenne a kocsis megoldás szerintem is!!!!
ja és be tudnád ide szúrni annak a tubusos leszedős proginak a linkját, amit múltkor megadtál nekem? már nem találom és az itthoni gépen nincs meg és Edónak is köllene... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

JÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ORDÍT A MEDS ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (mini-felpörgés koncert előtt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Edó: hát már megadtam a magyar linket, szóval Trixxin áll, hogy melyiket olvassa el XD És még mindig örülök, hogy megborzongattalak a Martos novival! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szerdán vagy csütörtökön kiderül, hogy hanyadik leszek vele.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:42:14
Létrehozva: #44057

devotee

[quote name='Alisha' date='2010.09. 13. - 21:20:14' post='54586']
Be ám :) bejövős :) olvassa
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 13. - 20:46:43
Létrehozva: #44058

devotee

Usi, Edó múltkor feltette a firefoxhoz, azóta újratelepítette a gépet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy a kiegészítők között ketressétek meg a 1 click Youtube video downloader-t és azt telepítsétek fel, indítsátok újra a Firefoxot és működni fog a dolog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, megint hiányos a hsz-ed. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 13. - 20:51:04
Létrehozva: #44059

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 13. - 21:20:14) *
Be ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bejövős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvassatok cucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De Trixinek angolul csapd oda.. hogy gyakoroljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he tiltsa le az IP címemet a magyarról mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy nem rossz ötlet, az IDM-et is el akarom olvasni inglisül is. He-he bővülne a szókincsem rendesen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Egy két pervez szóval.....

Angie: buznyák ez az az Explorer (gondolom azzal van a gond) nagyedjére sikerült válaszolnom Edónak. Grrrr

Jó az a kép Hauberrel. Cukik vagytok.
Kmm ez a Lola hogy tud simulni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 13. - 20:51:11
Létrehozva: #44060

devotee

Trixxi: azért tértem át én is a mozillára, bár az se jobb sokszor...
na igen, pont ezen gondolkodtam, hogy bezzeg ha ilyen témakörből kéne mondjuk szókincs-tesztet írni, tuti kenném-vágnám a dolgokat XDDD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az a sok fanfiction... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: ja igen, most már emlékszem! köszi!!!!
ja hát azóta Edónak új laptopja van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2201 2202 2203 2204 2205 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: